FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima li neki informacija o novim pojacanjima, ova dva tamnoputa momka hoce li potpisati ugovor ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ja sam cuo da je pehilj onaj mali 92 godiste otisao i jos dva juniora al to ne znam tacno... vjerovatno ce se neko javiti ko zna
sto da ne za jedno 2 godine imas iskusnog igraca koji je prosao onu prvu ligu u kojoj kolju sve redom
gdje je zabiti gol teze nego ista
prava liga za mladog igraca...kad moze dinamo lokomotivu mozemo mi i napredak 

- spielführer_21
- Kontakt:
Dobro je to, samo da igraju pa gdje bilo.. Možemo komotno još par igrača poslati na kaljenje, imamo širok igrački kadar..nikad_izvini je napisao/la: Pročitah u Oslobođenju, navodno idu Alić i Pehilj.
Nego ovi naši kamerunci baš sreće nemaju, prvi trening i odmah snijeg

[img]http://www.sportsport.ba/galerija/1253/ ... elje25.jpg
[/img]

Edit: Hebo mater, ni slike ne znam postaviti

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- nikad_izvini
- Kontakt:
Jedan je valjda igrao na Islandu a drugi u 4 francuskoj ligi. Nisam nešto optimističan povodom njih dvojice, al ako se sjetim bube i činjenice da je počeo kao bek pa postao najbolji igrač lige, možda se varam
Treba barme jednog potpisati, čistro radi atrakcije.
Amareeeeeeeeeeeeeeee, čitaš li ovo
evo slike, naše nade iz Francuske

evo slike, naše nade iz Francuske

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Pada mi na pamet dokle ide ovaj fudbal da ova dva momka dodju u BiH hljeb zaradjivat.nikad_izvini je napisao/la:Jedan je valjda igrao na Islandu a drugi u 4 francuskoj ligi. Nisam nešto optimističan povodom njih dvojice, al ako se sjetim bube i činjenice da je počeo kao bek pa postao najbolji igrač lige, možda se varam![]()
evo slike, naše nade iz Francuske![]()

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 20 jan 2011, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ma ako su krampe vise se isplati lazi solarij platit...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- spielführer_21
- Kontakt:
Eh, ta slika.. Ovom desnom pogled govori "gdje dođoh majko stara"..
Ali ništa nas ne koštaju, neka ih, pa ako zadovolje- bujrum.. A nade polažem u njihove fizičke mogućnosti, po kojima su ispred nas, pa nek se ljuti ko hoće.

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Iskrvarit ce nam djeca tamotmtmtmtm je napisao/la:cuo sam da je nekoliko juniora i ovih sto ne igraju za prvi tim a imaju ugovore otislo u SASK NAPREDAK na kaljenje, mozda je to dobar potez da djeca igraju onu krvavu ligu i tako steknu iskustvo... sta mislite ??

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
place mi se od ovih nasih satro "novinara"kralj_je_mrtav je napisao/la:Evo se mahalasi demantirali za Dialibu, ali kad skontam gori sam ja i mnogi drugi koji padaju na pisanje doticnih.

- ZELJO MOJA
- Kontakt:
e samo da vam kazem sto posto provjerena informacija dijaliba je zavrsio sve sa sarajevom
Ne kontam ga fakat. Iz Belgije ide u Sarajevo gdje igraci nemaju za hljeba. Pretpostavljam da ga niko od nas nije kontaktirao.ZELJO MOJA je napisao/la:e samo da vam kazem sto posto provjerena informacija dijaliba je zavrsio sve sa sarajevom
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Pricao sam ja s njim preko fb , kaze ostaje u Belgiji do ljeta , do kad mu vazi ugovor , a za dalje ce vidjeti ...zeljocity je napisao/la:Ne kontam ga fakat. Iz Belgije ide u Sarajevo gdje igraci nemaju za hljeba. Pretpostavljam da ga niko od nas nije kontaktirao.ZELJO MOJA je napisao/la:e samo da vam kazem sto posto provjerena informacija dijaliba je zavrsio sve sa sarajevom
koliko vidim na borovina.ba ovo je još jedna 100% provjerena informacija od nanine komšinice čiji sestrić ima jarana koji je komšija amidže od badže dialibinog menadžera.zeljocity je napisao/la:Ne kontam ga fakat. Iz Belgije ide u Sarajevo gdje igraci nemaju za hljeba. Pretpostavljam da ga niko od nas nije kontaktirao.ZELJO MOJA je napisao/la:e samo da vam kazem sto posto provjerena informacija dijaliba je zavrsio sve sa sarajevom
btw, izgleda da je borovina uspio nadmašiti sam sebe, pa u sat vremena stigne objaviti informaciju iz pouzdanih izvora i demantirati je

- partibrejker1921
- Kontakt:
Nije prvi put... :Sfczeljo je napisao/la:koliko vidim na borovina.ba ovo je još jedna 100% provjerena informacija od nanine komšinice čiji sestrić ima jarana koji je komšija amidže od badže dialibinog menadžera.zeljocity je napisao/la:Ne kontam ga fakat. Iz Belgije ide u Sarajevo gdje igraci nemaju za hljeba. Pretpostavljam da ga niko od nas nije kontaktirao.ZELJO MOJA je napisao/la:e samo da vam kazem sto posto provjerena informacija dijaliba je zavrsio sve sa sarajevom
btw, izgleda da je borovina uspio nadmašiti sam sebe, pa u sat vremena stigne objaviti informaciju iz pouzdanih izvora i demantirati jeko zna šta nas sutra čeka?
A i vi se zalijećete ko mala djeca. Nikad naučiti.
Napisao sam ja prije par stranica da je glupost al hajd...najbolje je od svega ovi sto su objavili ovo za Bubu sad se seru po sebi i objavili demantelSaik je napisao/la:A i vi se zalijećete ko mala djeca. Nikad naučiti.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa gdje neće!? Pokupe info na nekom forumu i onda objavljuju kao ekskluzivu. Bosanska posla.
Pa predatorelSaik je napisao/la:Pa gdje neće!? Pokupe info na nekom forumu i onda objavljuju kao ekskluzivu. Bosanska posla.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- partibrejker1921
- Kontakt:
s p o r t i n
Damir Smajlović? Hm....
Damir Smajlović? Hm....
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, Cwirek, grbavicka1921 i 61 gost.