Mozgov 18 Huertas 8amarosim je napisao/la:KM Olimpijske igre Mozgov(RUS) 9,5 manje 1,70 Huertas(BRA) 13,5 manje 1,85
U danasnjem susretu izmedu Brazila i Rusije ocekujem mali broj poena iz vise razloga,Rusi igraju vrlo dobru kolektivnu obranu,Brazilci isto solidni u obrani a obe ekipe nisu neke pretjerano suterske ekipe,nego vise vole igru u tranziciji i ulaze pod koš,takodjer ova je utakmica vrlo vazna jer cu vjerovatno odlucivati o drugom mjestu pa ocekujem utakmicu na 'nož',izabrao sam ovu dvojicu igraca jer mislim da Mozgov nece danas bas tako lako poentirati pored Splittera i Nenea,a opet nije jedini centar u ekipi,dijeli minutazu sa Kaunom sto ide u prilog mom picku,takodjer nije jak u igri jedan na jedan,postize poena obicno poslije skoka u napadu ili podvaljivanje od strane suigraca.............
Huertas na ovom turniru ima 14 poena u prosjeku,nije klasican koš igrac nego vise voli gledat suigrace pa onda koš,buduci da ocekujem mali broj poena,i solidnu obranu od strane Ponkrashova,mislim da Huertas ne bi trebao otici preko......sretno...........
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Willy je napisao/la:C.Zvezda - Omonia(s.t.) 2.8. 20:30 X2 1,85![]()
Hrvatska - Mađarska/Ruk.M(s.t.) 2.8. 15:30 1 1,45![]()
Anzhi M. - Vitesse 2.8. 17:00 1 1,40![]()
APOEL Nic. - Aalesund 2.8. 19:00 1 1,35![]()
Arsenal K. - Mura(zg) 2.8. 18:00 3+ 1,60![]()
Bnei Yehuda - PAOK(zg) 2.8. 19:00 0-2 1,65![]()
kvota: 13.38
Willy je napisao/la:Australija - Bugarska/Odb.M 2.8. 12:30 2 1,15![]()
Hrvatska - Mađarska/Ruk.M(s.t.) 2.8. 15:30 1 1,45![]()
Federer - Isner(9,5) 2.8. 15:30 Više 1,50![]()
Rumunjska - Mađarska/Vat.M 2.8. 16:30 2 1,15![]()
C.Zvezda - Omonia(s.t.) 2.8. 20:30 X2 1,85![]()
Srbija - Danska/Ruk.M 2.8. 20:30 2 1,25![]()
ulog: 5e
kvota: 6.65
mogući dobitak: 33.25e
TopGun je napisao/la:Sutra igrajte na Francuze i Ruse u muškoj košarci,poklon kvote

Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
samo jos da ga said da al' valjda ce odigrat 90 minutalikusa je napisao/la:eto ide dobro za sadarelinho je napisao/la:likusa evo pratim te danaslikusa je napisao/la: Djokovic![]()
Rukomet / Hrvatska![]()
Husejnovic
Sarajevo
Liverpool
Federer![]()
kvota 10fin listic

Nexus je napisao/la:

Nexus je napisao/la:

eto ide dobro za sad
[/quote]
samo jos da ga said da al' valjda ce odigrat 90 minuta
[/quote]
Seta

samo jos da ga said da al' valjda ce odigrat 90 minuta

Seta

Željeznicar za život cijeli !
samo jos da ga said da al' valjda ce odigrat 90 minutalikusa je napisao/la:eto ide dobro za sad

Seta

samo on :S :S
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Bravo Willy 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Idemo dalje

hodža je napisao/la:
za sutra već odigrano :
Sarajevo-Zeta(+1) H1
Arsenal-Mura 1
Zvezda-Omonia gost daje
Hajduk-Inter 0-3 gola
kvota : haman 6
i još jedan :
Rusija košarka
Hrvatska rukomet
Danska rukomet
Sarajevo 1
Sretno !
solidno

FORZA MARŠAL !!!
Hvala Emire.Emir ZENICA je napisao/la:Bravo Willy

- Consigliere
- Kontakt:
@Willy , @Nexus - svaka cast! 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ustao sam u 15 h dok sam dosao sebi,prodje vrijeme otisao uplatio 2 tiketa obori me Marsej a vamo Tvente (zx2) nisam tvoje prepisao.Al sutra prepisujemWilly je napisao/la:
Hvala Emire.Nadam se da si nešto prepisao. Treba iskoristiti dok traje Olimpijada da se privredi nešto.

Volim te Celik ! ! !
-
- Kontakt:
NE IGRAJTE POKER NA WWIN ako niste rodjeni pod sretnom zvijezdom..
sad ozbiljno, igram maloprije imam AA,dole izlazi 3 J 9,cetvrta izlazi 8 i peta 6..ja sam vec isao ALL IN i okrecu se samo njemu karte i pokazuju da ima 10 6..znaci samo jedan par šestica protiv moja dva keca i uze on lagano..ode pot njemu..pitam ga na chatu kako je moguce kaze on meni imao sam dva para i ta dva para su jaca od 2 keca( ko je upucen kad izgubis ruku na wwin pokeru ne pokazuje ostalima sta si imao jer mi je kvacica na muck lost hands) znaci nije mogao vidit sta sam imao a znao je..i pitam ga kako je moguce da znas sta imam kad je to nemoguce,kaze on hladno-imam program jbg..jos je iz Banja Luke,tako da WWIN POKER DELETE 

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
e **** ti BostonNexus je napisao/la:Idemo dalje
Ne razumijem baš što kladionice podcjenjuju Američki muški odbojkaški tim,radi se o aktuelnim olimpijskim prvacima a poznato je da Amerikancima u suštini osim olimpijskih igara druga takmičenja i nisu previše važna,prije par dana je bila kvota 1,35 na njih protiv ne baš jake Njemačke što sam pogodio,i protiv Srbije je bila 1,42 i to su dobili,a sinoć nisam smio da riskiram protiv Brazila jer me prepala kvota od 2,60 na Amerikance a naravno da su i to dobili.
Tri utakmice tri pobjede uz samo jedan izgubljen set a ipak ih izgleda kladionica ne smatra toliko dobrima.
Tri utakmice tri pobjede uz samo jedan izgubljen set a ipak ih izgleda kladionica ne smatra toliko dobrima.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Hvala Consigliere.Consigliere je napisao/la:@Willy , @Nexus - svaka cast!

N.Đoković - A.Murray(s.t.) 3.8. 15:45 1 1,55
S.Williams - Azarenka(20,5) 3.8. 14:15 Manje 1,85
J.Koreja - Francuska/Ruk.Ž 3.8. 12:15 1X 1,75
Rusija - Brazil/Ruk.Ž 3.8. 17:15 1 1,60
Španjolska - Švedska/Ruk.Ž 3.8. 20:30 1 1,45
Turska - J.Koreja/Odb.Ž 3.8. 15:45 1 1,55
kvota: 18.05
Preporučujem da ne prepisujete, teško će proći tiket. Sve žene igraju na Olimpijadu, teško se mogao sastaviti tiket nasigurno.
S.Williams - Azarenka(20,5) 3.8. 14:15 Manje 1,85
J.Koreja - Francuska/Ruk.Ž 3.8. 12:15 1X 1,75
Rusija - Brazil/Ruk.Ž 3.8. 17:15 1 1,60
Španjolska - Švedska/Ruk.Ž 3.8. 20:30 1 1,45
Turska - J.Koreja/Odb.Ž 3.8. 15:45 1 1,55
kvota: 18.05
Preporučujem da ne prepisujete, teško će proći tiket. Sve žene igraju na Olimpijadu, teško se mogao sastaviti tiket nasigurno.
Serena Williams 1
Federer 1
Brazil zene fudbal daju gol
Hetha 1
Francuska zene fudbal daju gol
Djokovic - Murray (2-0) NE
Bryan/Bryan 1
Raymond/M.Bryan 1
Fish 1
Federer 1
Brazil zene fudbal daju gol
Hetha 1
Francuska zene fudbal daju gol
Djokovic - Murray (2-0) NE
Bryan/Bryan 1
Raymond/M.Bryan 1
Fish 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.