FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

emirzlaTu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la emirzlaTu » 20 sep 2014, 21:35

Crvenarmija je napisao/la:Samo da priupitam:
Jel vam jarac vodio navijanje :lol: :lol:
Ko,u svom na svom ;)
Zlatan Nalić sin tuzlanski

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 20 sep 2014, 21:36

Brato nije provokacija i dolazim u miru. Vas najveci problem je Husic koji se za kikiriki reklamirao preko Slobode. Otjerao je Ciru koji je puno toga donio i u igri i pozitivno u tuzlanskom fudbalskom duhu. Ako je vec pun ko brod sto nije doveo 7-8 provjerenih igraca nego vas nalozio Cirom pa mu dao nogu. Klasicna cicija koja gleda samo sebe a za vas ga libo taki. Nemojte se cudit ako sutra ode jer se vec prezentovao javnosti. Mozete me sada svi napadat ali ovo je dobronamjerno moje misljenje
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 20 sep 2014, 21:44

pile87 je napisao/la:Utakmica ko utakmica ali se i ovdje moglo vidjeti zasto su mnogi sa osmjehom docekali ispadanje slobode u drugu ligu, nakon sto se vidilo da od rezultata nema nista fudbaleri slobode su isli na to da ozlijede nekoga a kod nas u ekipi momak od 17 godina.I to je ono sustinsko sto svi zamjere slobodi i travniku recimo koji igra slicno, tipicna drugoligaska taktika ni malo sportskog duha kod igraca slobode.
Po meni su navijaci nesto sasvim drugo ali igra na terenu mora biti cista sportska u ovoj je nevjerovatno je to da Kuduzovic nije dobio crveni ne bi to nista posebno promjenilo ali bi bio lijep pokazatelj da nece neko u buducnosti otiknuti nekom nogu na terenu.
Iskreno se nadam da kada sloboda bude gostovala u Sarajevu da igraci Zelje nece zeljeti da se osvete za startove nego da ce igrati nogomet.
Ne znam šta pišeš te nebuloze, danas 2-2 u kartonima, a ukupno do sad više vi imate kartona od nas. Tako da to piši nekome ko ne prati statistiku. :nene:
Ako su naši igrači mesari, onda su vaši balerine svaki kontakt vam je sviran. Niko se od gostujućih ekipa nije žalio na igru Slobode ili imao bilo kakve zamjerke na gostovanje na Tušnju.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 20 sep 2014, 21:45

RezervniGolman je napisao/la:Brato nije provokacija i dolazim u miru. Vas najveci problem je Husic koji se za kikiriki reklamirao preko Slobode. Otjerao je Ciru koji je puno toga donio i u igri i pozitivno u tuzlanskom fudbalskom duhu. Ako je vec pun ko brod sto nije doveo 7-8 provjerenih igraca nego vas nalozio Cirom pa mu dao nogu. Klasicna cicija koja gleda samo sebe a za vas ga libo taki. Nemojte se cudit ako sutra ode jer se vec prezentovao javnosti. Mozete me sada svi napadat ali ovo je dobronamjerno moje misljenje
Halo RAja ****, ako vec hoces da pametujes starkeljo i da imas misljenje o svemu malo se raspitaj pa onda pisi.
Zabio ti Azmir u apartmanu sa ceskinjama.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 20 sep 2014, 21:46

Sve što su pojedinci iznijeli ovdje o Azmiru Husiću nije istina. Dakle molim vas sve još jednom da prestanete blatiti bespotrebno predsjednika. Čovjeka nemamo pravo kriviti za bilo šta, a to što još uvijek ima dvoličnjaka oko Slobode koji žele naštetiti Slobodi i Husiću, te nastaviti puniti svoje džepove je druga priča. Prestanite biti pacijenti, shvatam i vrijeđanje pojedinih panjeva na terenu i ublehe Sadikovića, ali već idemo malo predaleko!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 sep 2014, 21:48

a zašto čovjeku koji godišnje zaradi 15 mln, treba reklama? čovjeku koji može živjet' gdje poželi .. Slobodu je mogao u PL uvest' bilo koji trener, al' samo Ćiro je mogao napravit' taj pozitivni šok, vratit' raju na tribine, okrenut' pažnju medija prema Slobodi, itd .. zašto Ćiro nije ostao? vjerovatno zato što je skup, a ambicije nisu visoke, odnosno, zna se šta je prioritet i to je predsjednik lijepo rekao, tako da tu niko nikog ne laže :D

ono što je Azmir više puta javno istakao, jeste da će u roku od četiri godine vratit' dugovanja i da će Sloboda jednom izborit' evropu .. dugove čovjek već otpisuje, radi, a nakon te četiri godine ću dat' konačan sud o Azmiru u koga inače imam apsolutno povjerenje! već do sad je napravio više nego svi prije njega i sve što je do sad obećao, to je ispunio, a vidjet' ćemo i ovo za dugove/evropu! inače, skoro je uprava kluba istakla kako ni u jednom trenutku neće posustat' od svojih ciljeva i već je najavljena borba za evropu u sezoni 2015/16

slažem se sa svima što su napisali da je Azmir čovjek dobrih i iskrenih namjera, al' da se u sportski biznis ne razumije, tako da mu treba apsolutno treba desna ruka koja zna kako stvari u fudbalu funkcionišu!

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 20 sep 2014, 21:48

Crvenarmija je napisao/la:Samo da priupitam:
Jel vam jarac vodio navijanje :lol: :lol:
da je bogdom, mada na tom je tragu..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 20 sep 2014, 21:52

Pupi04 je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Brato nije provokacija i dolazim u miru. Vas najveci problem je Husic koji se za kikiriki reklamirao preko Slobode. Otjerao je Ciru koji je puno toga donio i u igri i pozitivno u tuzlanskom fudbalskom duhu. Ako je vec pun ko brod sto nije doveo 7-8 provjerenih igraca nego vas nalozio Cirom pa mu dao nogu. Klasicna cicija koja gleda samo sebe a za vas ga libo taki. Nemojte se cudit ako sutra ode jer se vec prezentovao javnosti. Mozete me sada svi napadat ali ovo je dobronamjerno moje misljenje
Halo RAja ****, ako vec hoces da pametujes starkeljo i da imas misljenje o svemu malo se raspitaj pa onda pisi.
Pa nista brato uzivaj da vas mlate travnik slavija i ostale ekipe. Ja da sam multimilioner i da volim neki klub iskesiro bi 7 miliona za dug a ne dovlacio igrace iz druge lige. Za to zadnje. Pa brato zar mislis da bi ga ja pustio u apartmane :urnebes:
KLUB SVIH NAS.

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 20 sep 2014, 21:53

Druže kad bi ti ja reko da nije to ni blizu istine, a nisam navijač Slobode, Ooš mi vjerovat, frajer ima milione i mogo je hladit jaja na nekim mjestima gdje ti i ja možemo samo sanjat da odemo, a on je tu i ulaže u Slobodu, pomogo im kad im je klub bio pred gašenjem...
Sad pitanje za domaće na ovoj temi. Ponovo se policija pokazala u Tuzli da nije dorasla dočekati neku brojniju i organizovaniju skupinu... vidim polahko otplaćujete dugove i maštate o Slobodi u Evropi na neke tri-četiri godine... i predpostavimo da se to i desi i u goste vam dođu recimo neki klub iz Poljske ili Partizan... šta sa njihovim huliganima?? gdje to smjestiti i šta uraditi kad počnu neredi???
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 20 sep 2014, 21:55

Zaboravih pitat, sta vecina misli da je razlog zasto stadion nije bio pun???

Siguran sam da je to zbog debilnih nabrijavanja o "osveti" i sl. Ne treba nikom belaj, da rizikuje glavu radi utakmice.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 20 sep 2014, 22:00

RezervniGolman je napisao/la:
Pupi04 je napisao/la:
Pa nista brato uzivaj da vas mlate travnik slavija i ostale ekipe. Ja da sam multimilioner i da volim neki klub iskesiro bi 7 miliona za dug a ne dovlacio igrace iz druge lige. Za to zadnje. Pa brato zar mislis da bi ga ja pustio u apartmane :urnebes:
Stoti put pokreces tu temu a nemas pojma, okani se toga ili se raspitaj pa onda pricaj.
Gdje bi ga pustio brato, hoce cojk nocit u Mostaru a apartman u Vrapcicima :urnebes:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 20 sep 2014, 22:02

Ja ne odustajem zbog loših rezultata.Bio sam tu i kad nas je po 30 bilo na istoku.Jednostavno sam mislio da će se nešto promijeniti, krenuti na bolje ali ništa.Ni u jednom gradu na svijetu ljudi nemaju ovakav seljački mentalitet kao kod nas a bio sam svugdje vjeruj.Ne znam više šta da kažem.Kao navijač osjećam se poniženim danas nakon svega i gotovo.
Pokazalo se danas da nemamo tu snagu u gradu da se nosimo sa Manijacima,Hordama i sličnim grupama.Treba priznati jbm i tražiti krivce u nama za sve što se desava a ne u drugima.Ali..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 sep 2014, 22:03

neroazzuro je napisao/la:Zaboravih pitat, sta vecina misli da je razlog zasto stadion nije bio pun???
pa s obzirom da se ova tekma šatro čekala dvije godine, 3000 na tribinama danas :puke: razlog loše posjete su loše igre, tj. nikakva igra, niko ne da 5 km da gleda ono (znam da ja više neću dat'), zatim sam Denis Sadiković koga raja ne može podnijeti, pa tek na kraju kiša koja je sigurno smanjila broj navijača, al' neznatno :D eh sad, možda su ljudi ohladili nakon Ćire, jer su očekivali veće ambicije i vrh tabele, borbu za evropu, pa kad su vidjeli da ništa od toga, rekli: ma jeb'o ovo, sve po starom! kad opet okrenem drugu stranicu, protiv Čelika je bilo 5000, što znači da opet Ćiro nije ključni faktor zašto nema više navijača, nego samo loši rezultati, katastrofalna igra, izbij-nabij, ništa ni s čim i Denis Sadiković koji iz tekme u tekmu navlači bijes navijača/simpatizera na sebe :facepalm: po mom mišljenju, to je to!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 sep 2014, 22:04

Prije 5 dana se pise prodato 1400 ulaznica :lol:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 20 sep 2014, 22:05

neroazzuro je napisao/la:Zaboravih pitat, sta vecina misli da je razlog zasto stadion nije bio pun???

Siguran sam da je to zbog debilnih nabrijavanja o "osveti" i sl. Ne treba nikom belaj, da rizikuje glavu radi utakmice.
Ložiona klasična, dva-tri lika i ja smo jedini napisali da je 5000 max, a ispostavi se ni toliko. Dosta raje nije došlo baš zbog toga, sigurnosti, pogotovo poslije gostovanja Zrinjskog a sad i ta priča.
Možda je i vrijeme uticalo jbg, ipak je kiša padala :D

Treba se presabrati, naredne tri utakmice sa trenutno zadnja tri kluba, bodove moramo osvojiti, 5 najmanje.
PS. kakvo odustajanje, bili smo i u gorim situacijama i gledali lošiju igru, ovako smo još uvijek u zacrtanoj liniji u sredini tabele.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 20 sep 2014, 22:06

Pupi ma normala brato nisam se dosao raspravljat ali kao stara lisica sam skenirao situaciju. Kakvi vrapcici bolan cernica stara mostarska mahala. Stari most 5 minuta pjehe. :wave:
KLUB SVIH NAS.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 20 sep 2014, 22:06

Dijelom zbog kiše, a dijelom zbog nabrijavanja. Na utakmice idem porodično, ali sad jok. Ne želim da mi klinci dobiju šta u glavu, mada sam se ja želio tući poslije onoga kurchenja . .

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 20 sep 2014, 22:08

Izgleda da ima i toga. Mojih par kolega, ljudi u godinama, je danas odlučilo ostat kod kuće. Jednostavno su se ljudi bojali ove nekakve najavljene gužve, puno je za njih bilo tih tenzija. Azmiru treba neki novi Ćiro da to gore malo razdrma.
Samo se ne vraćajte nama ovamo, da rahat igramo ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 sep 2014, 22:16

Coraco je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Utakmica ko utakmica ali se i ovdje moglo vidjeti zasto su mnogi sa osmjehom docekali ispadanje slobode u drugu ligu, nakon sto se vidilo da od rezultata nema nista fudbaleri slobode su isli na to da ozlijede nekoga a kod nas u ekipi momak od 17 godina.I to je ono sustinsko sto svi zamjere slobodi i travniku recimo koji igra slicno, tipicna drugoligaska taktika ni malo sportskog duha kod igraca slobode.
Po meni su navijaci nesto sasvim drugo ali igra na terenu mora biti cista sportska u ovoj je nevjerovatno je to da Kuduzovic nije dobio crveni ne bi to nista posebno promjenilo ali bi bio lijep pokazatelj da nece neko u buducnosti otiknuti nekom nogu na terenu.
Iskreno se nadam da kada sloboda bude gostovala u Sarajevu da igraci Zelje nece zeljeti da se osvete za startove nego da ce igrati nogomet.
Ne znam šta pišeš te nebuloze, danas 2-2 u kartonima, a ukupno do sad više vi imate kartona od nas. Tako da to piši nekome ko ne prati statistiku. :nene:
Ako su naši igrači mesari, onda su vaši balerine svaki kontakt vam je sviran. Niko se od gostujućih ekipa nije žalio na igru Slobode ili imao bilo kakve zamjerke na gostovanje na Tušnju.
Pa to ti i govorim Kuduzovic u minuti imao sva starta sa obje noge ukliziva i ide u igraca a nema crvenog i onda je statistika takva kakvom je ti predocis i dok god ne krenete igrati lopte bicete ovakav klub.Bez brige ( vec sam rekao da se nadam da nece Zeljo ) ali naletice i vasi igraci na ekipu koja ide na to ozlijedi igraca a ne da igra.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 20 sep 2014, 22:18

Šta smo dočekali jbt.U Tuzlu te strah otić jer si iz Živinica,a u Živinicama ne smiješ reć da navijaš za Slobodu :facepalm: :damn:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.