vidjet cemo. mozda imaju nekog drugog u planuM4kaveli je napisao/la:Evo sad citam na DS.![]()
Kakve zayebancije, mozda su zato i doveli onog Rubija ..
Ovo nikako ne valja.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Pad trećeg rajha.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Vilanova resigns from #Barcelona. Second tumour relapse. 
Vidjecemo. Ali ovo se ne smije vise desavati. Nije FK Vratnik nego FC Barcelona. Desilo se prosle sezone i vidjeli smo rezultate na kraju kada se radi bez trenera.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- anonymousHD
- Kontakt:
Šta mu je bilo, čitam izgleda da je pao ili šta je već bilo. Valjda bude dobar, ali jednostavno sa ovakvom teškom bolesti, teško može da vodi FC Barcelonu, zato koliko god da je bitan i šta ja znam, najbolje je da ode. 
Kazu losi nalazi. Mislim da je to to od Vilanove. Jbga zdravlje je najbitnije.anonymousHD je napisao/la:Šta mu je bilo, čitam izgleda da je pao ili šta je već bilo. Valjda bude dobar, ali jednostavno sa ovakvom teškom bolesti, teško može da vodi FC Barcelonu, zato koliko god da je bitan i šta ja znam, najbolje je da ode.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
http://www.mundodeportivo.com/20130719/ ... 38316.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sport.es/es/noticias/barca/t ... ca-2517594" onclick="window.open(this.href);return false;
I MD i Sport prenose da Tito radi bolesti napušta kormilo Barce
http://www.sport.es/es/noticias/barca/t ... ca-2517594" onclick="window.open(this.href);return false;
I MD i Sport prenose da Tito radi bolesti napušta kormilo Barce
- RickBlaine
- Kontakt:
Zivim za to da vidim Stoickova na klupi Barce.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Covjeka su odavno trebali penzionisati i ljudski mu se zahvaliti na svemu sto je ucinio za Barcu. Ovako se bas ono patio - zelio ali tesku bolest ima i ne moze se igrati s tim.
i sta sad ???
skupljati fudbalske mrvice na fudbalskom trzistu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ponovo taj prokleti tumor.
Covjeka treba pustiti da se izlijeci i spasi svoj život.
Nemoguce je u takvom stanju voditi jedan klub poput Barce.
Vilanovi svaka cast zaista
uzeo je titulu lani, ali ovo je mucenje i njega i Barce.
Covjeka treba pustiti da se izlijeci i spasi svoj život.
Nemoguce je u takvom stanju voditi jedan klub poput Barce.
Vilanovi svaka cast zaista
Da evo i mediji pisu kako bi Rubi mogao preuzeti klupu.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Samo da nećete nekog anonimusa staviti na klupu poput ovog iz Girone, ili nekog neiskusnog. Nisam baš upućen koji trener je trenutno slobodan i možda dostupan, ali siguran sam da mogu naći nešto bolje od nekog Rubija. 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- RickBlaine
- Kontakt:
Mancini :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
I Guardiola je bio anonimus kao i Tito. Rubi je odlican takticar. Barca fura trenere iz svoje skole i kluba, ljude koji poznaju sistem i koji znaju kako Barca dise. Mozda Luis Enrique ?
Ja bi najvise volio Bielsu.
Ja bi najvise volio Bielsu.
ccc nadam se da ce biti ok sve sa villanovom ,nek se izlijeci sto prije ,zelim mu sve najbolje ,prekuco je prosle sezone primeru al zdravlje je prece ,je*o ti sve ostalo ha ya
a ovi ako imenuju rubija za trenera prvog tima pa to ce biti cirkus godine,od onolikih legendi koji jedva cekaju da budu na klupi barce izmedju ostalih najbolje opcije laudrup i koeman ,stavit rubija ,neiskousnog trenera.
e tek sad ce se potvrditi nesposobnost rossela ako se ovo desi ,cuj rubi
a ovi ako imenuju rubija za trenera prvog tima pa to ce biti cirkus godine,od onolikih legendi koji jedva cekaju da budu na klupi barce izmedju ostalih najbolje opcije laudrup i koeman ,stavit rubija ,neiskousnog trenera.
e tek sad ce se potvrditi nesposobnost rossela ako se ovo desi ,cuj rubi
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ovo se davno trebalo uraditi.Čovjek ima problema sa zdravljem i njegov ostanak na klupi je bilo samo kockanje sa životom.
Valjda neće postaviti nekog anonimusa na klupu.
Valjda neće postaviti nekog anonimusa na klupu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Unknown Genius
- Kontakt:
Guardiola je bio tu u Barci dugo, znao je sve ideje i zamisli, tako da je on mogao uspjeti. ALi ovaj nije baš upoznat sa tim stilom, nema iskustva u osvajanju trofeja, igranja u Europi, ništa.
Meni bi prvi izbor bio Jupp Heynckes ako se on još želi baviti trenerskim poslom, a onda i Bielsa. Možda i del Bosque.
Meni bi prvi izbor bio Jupp Heynckes ako se on još želi baviti trenerskim poslom, a onda i Bielsa. Možda i del Bosque.
Zadnja izmjena: Unknown Genius, dana/u 19 jul 2013, 18:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

iako to sad nije vrijeme zbog vanrednih vijesti ,naletih na mundodeportivo klauzule koje imaju barcini igraci
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.