FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
kuknjava
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Notorne lazi, manijaci nisu bili na utakmici do 70 minute, ono sto je bilo, to su manijaci zivinice i ostali i opet su navijali i culi su se. A od 70 min dominacija. Ja sam puno vise ocekivao od fukara, pogotovo nakon ovih najava na forumutuzlak1987 je napisao/la:Ja kako znam manijaci do 75 minute se nisu culi, sta smo eto trebali.. Uletit i potuc se kad je ono bilo? Navijanje sasvim okej za nase standerde u BIH..
a... pehari su tu
- nesvrstani
- Kontakt:
pobjedesve je napisao/la:Notorne lazi, manijaci nisu bili na utakmici do 70 minute, ono sto je bilo, to su manijaci zivinice i ostali i opet su navijali i culi su se. A od 70 min dominacija. Ja sam puno vise ocekivao od fukara, pogotovo nakon ovih najava na forumutuzlak1987 je napisao/la:Ja kako znam manijaci do 75 minute se nisu culi, sta smo eto trebali.. Uletit i potuc se kad je ono bilo? Navijanje sasvim okej za nase standerde u BIH..
pa i manijaci zivinice su manijaci zar ne? ne lazi dzaba da su navijali kad nisu sjedili su, i kad je sa ekipa dosla tu je bilo navijanje 5-10 min i prekid o kakvoj ti dominaciji pricas?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
mislim da je i za mene ovo bila zadnja tekma na Tušnju do daljnjeg .. možda odem na brdo da pogledam tekmu, al' na stadion sigurno neću! pas mater nesposobnu
- Probisvjet
- Kontakt:
Azmiru predlazem, ako ne zna oko fudbala, a zeli, mora naci pod hitno znalca koji to moze dovesti u red. Sve ostalol je utopija kao ovo danas, sramota, jad, bijeda, cemer....
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Što se fudbala tiče, dominantniji od nas u dvije akcije dva gola treba priznati. Možda smo bili bolji prvo pol. baš kao i protiv ŠB, Zrinjskog, a u drugom raspad sistema. Igrači Želj. pametno iskoristili ovaj naboj, svaki kontakt je faul za njih, bilo je i startova za karton ali previše glume brate.
Što se tribina tiče, nisam bio na zapadu, stvarno ne znam što je ono trebalo bacit baklju među košpicare, al' eto.
PS. za gospodu sa sjevera koja polomi stolice, bez komentara
Što se tribina tiče, nisam bio na zapadu, stvarno ne znam što je ono trebalo bacit baklju među košpicare, al' eto.
PS. za gospodu sa sjevera koja polomi stolice, bez komentara

Nasi igraci su najvece pickice na celu sa onim **** na klupi, danas su izgubili svaku podrsku...
Nek neko onom "vodji" kaze da odstupi, nije ovo za njega, bez ikakve zamjerke, hvala na trudu ali u rangu si nasih igraca...
Stednja ce nas haman dovest u jos gore stanje, treba sjest i dovest par strucnih ljudi koji ce napravit put prema dalje, ovako dalje ne moze !
I ne serite nista protiv Zivinica danas iza mene momci iz Zivinica 90 minuta poderase grla za nasu Slobodu.
Nek neko onom "vodji" kaze da odstupi, nije ovo za njega, bez ikakve zamjerke, hvala na trudu ali u rangu si nasih igraca...
Stednja ce nas haman dovest u jos gore stanje, treba sjest i dovest par strucnih ljudi koji ce napravit put prema dalje, ovako dalje ne moze !
I ne serite nista protiv Zivinica danas iza mene momci iz Zivinica 90 minuta poderase grla za nasu Slobodu.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
“Obzirom na kvalitet i moć koju trenutno ima ova ekipa, dobro je da imamo i ovih devet bodova” zaključio je Sadiković.
Smjele izjave...U pravu si, ekipa je loša, al s tobom je još gora.
Smjele izjave...U pravu si, ekipa je loša, al s tobom je još gora.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
hoću Soka za trenera, iako je nemoguće .. mogu se ljudi bunit' protiv njegove igre, al' čovjek zna izvući najbolje iz igrača Slobode i kraj priče! Sok im je tata svima, pa **** mu mater ako u BiH ima i jedan trener koji bi Slobodu vodio bolje od Soka .. možda su bolji trener od njega, al' Slobodu bolje ne bi znali vodit'
Pa moramo pričat.90% naše tribine danas nije znalo 2 igrača Slobode nego su došli tu da psuju Želju, Sarajevo i da pljuju seljake.Jer mi smo velikograđani.Trebamo bit iskreni i reći da mi nismo ništa bolji od naših igrača.Odron odrona smo i jedni i drugi.Ali smo junaci kad treba reći ma "seljaci iz Živinica". Dugo mene grupa kao ni moju ekipu neće vidjet.Pupi04 je napisao/la:Nasi igraci su najvece pickice na celu sa onim **** na klupi, danas su izgubili svaku podrsku...
Nazalost sve je do vodjenja grupe, da se nastavilo sa napretkom od prosle sezone danas bi gledali 2000 ljudi u kopu a ovako ljudi nece da ih neko yebe u glavu tako sto zna 3 pjesme i vodi grupu.haver je napisao/la:Pa moramo pričat.90% naše tribine danas nije znalo 2 igrača Slobode nego su došli tu da psuju Želju, Sarajevo i da pljuju seljake.Jer mi smo velikograđani.Trebamo bit iskreni i reći da mi nismo ništa bolji od naših igrača.Odron odrona smo i jedni i drugi.Ali smo junaci kad treba reći ma "seljaci iz Živinica". Dugo mene grupa kao ni moju ekipu neće vidjet.Pupi04 je napisao/la:Nasi igraci su najvece pickice na celu sa onim **** na klupi, danas su izgubili svaku podrsku...
Za nas su svi seljaci a momci iz Zivinica se danas poderase dok nasi carsijaneri gledaju, ali ponavljam sve je do vodjenja da je danas E.B. vodio drugu bi pjesmu pjevali, ovako nisi ti ni tvoja ekipa jedini koji nece da se brukaju, pokazat ce se slijedecu utakmicu koliko ljudi ovo podrzava.
Za "mangupe" i herojske ispade na zapadu kapa dole brdjani

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
E ovako,prvo očekivao sam vecu posjetu ali 5 poraza iz 6 utakmica ,bezidejna i agonicna igra + Denis su otjerali par hiljada sa Tusnja.
Sto se tice igre nema se sta napisati sto nije vec receno ,solidno prvo poluvrijeme a onda GROZAN start drugog,ja ne znam stvarno o cemu oni pricaju na pauzi i sta rade ali svaki put dosad su druga ekipa posle odmora
.
Fino se kombinovalo u prvih 45 min ali jednostavno fali zavrsni pas ,fali igrac tipa Redzepi ,nema ko podvaliti loptu ,ide se ili na preskakanje prema napadacima pa ako se ishrvaju ishrvaju ali do sad to nije dalo rezultata ili preko krila i bekova kada se otvaraju naprijed ali i to zavrsi ili izgubljenom loptom ili vracanjem veznim igracima i opet sve iznova.
Zeljeznicar iz dvije sanse dao dva gola i cao đaci ,posle prekida smo postigli taj jedan ali znao sam da je posle prvog zeljinog gola prica gotova ,PRITISAK je ogroman i ovi igraci s ne mogu nositi s tim,padnu psihicki i nema tu vise ni igri nit ista.
Ovako vise ne ide,nesto promijeniti dok kola nisu otisla nizbrdo totalno ,mislim da to zna i Azmir i potreban nam je pozitivan sok sto prije ,kako ekipi tako i tribini ali o tome drugom prilikom i na drugom mjestu.
Sezona se ne zavrsava ovom utakmicom ,osim Radnika vecinom smo gubili od ekipa koje su iznad nas na tabeli Slavija,Olimpic,Zeljeznicar,Siroki ,sad nam idu dva gostovanja i tu moramo uzet 3b inace je tekma kuci nakon te dvije opet ogroman PRITISAK i imperativ a vidimo da se igraci ne nose bas najbolje s tim .
Sto se tice igre nema se sta napisati sto nije vec receno ,solidno prvo poluvrijeme a onda GROZAN start drugog,ja ne znam stvarno o cemu oni pricaju na pauzi i sta rade ali svaki put dosad su druga ekipa posle odmora

Fino se kombinovalo u prvih 45 min ali jednostavno fali zavrsni pas ,fali igrac tipa Redzepi ,nema ko podvaliti loptu ,ide se ili na preskakanje prema napadacima pa ako se ishrvaju ishrvaju ali do sad to nije dalo rezultata ili preko krila i bekova kada se otvaraju naprijed ali i to zavrsi ili izgubljenom loptom ili vracanjem veznim igracima i opet sve iznova.
Zeljeznicar iz dvije sanse dao dva gola i cao đaci ,posle prekida smo postigli taj jedan ali znao sam da je posle prvog zeljinog gola prica gotova ,PRITISAK je ogroman i ovi igraci s ne mogu nositi s tim,padnu psihicki i nema tu vise ni igri nit ista.
Ovako vise ne ide,nesto promijeniti dok kola nisu otisla nizbrdo totalno ,mislim da to zna i Azmir i potreban nam je pozitivan sok sto prije ,kako ekipi tako i tribini ali o tome drugom prilikom i na drugom mjestu.
Sezona se ne zavrsava ovom utakmicom ,osim Radnika vecinom smo gubili od ekipa koje su iznad nas na tabeli Slavija,Olimpic,Zeljeznicar,Siroki ,sad nam idu dva gostovanja i tu moramo uzet 3b inace je tekma kuci nakon te dvije opet ogroman PRITISAK i imperativ a vidimo da se igraci ne nose bas najbolje s tim .
Azmir je htio štednju i neulaganje u ozbiljna pojačanja, pravdajući se time da je bitno da se izvučemo iz dugova.OK. Sad će morati ulagati u pojačanja da bi opstao u PL i od štednje koju je možda ostvario, ništa. Neće ovo biti zadnja izgubljena utakmica, jer dolaze još ekipa, a da ne govorim šta nam se može desiti u drugom dijelu prvenstva kad svima njima idemo na gostovanje( Željo, Zrinjski,Čelik, Široki . . .). Strepit ćemo. Zar nije rečeno, da domaće moramo dobiti, a kako stvari stoje, bit će još dosta izgubljenih domaćih tekmi jer ova ekipa je k u r a c .Ne možemo dobiti slabije ekipe na gostovanju, a kamo li jače kod kuće.Kako stvari stoje, ljudi polako odustaju da dolaze i neće da plaćaju utakmice u kojem mu klub gubi.Znači gubi (Azmir) kakve takve prihode i onda se dovodi u još težu situaciju da će se morati dodatno snalaziti za plaćanje troškova. On ima dobru namjeru, ali se u sportski biznis očito ne razumije. Nije to preduzeće da nešto "ukineš" da bi se u budućnosti izvukao.Definitivno treba dovesti čovjeka, koji se razumije u sve to . . .
Re: $: FK Sloboda Tuzla
Pa jbt imamo takvog strucnjaka i legendu Rizu Meskovica koji i i poluvolonterski radio ali jok bolje vrtit polovnjake. Ako ne Rizo onda Sakib i kraj price.
@haver buraz sve si rekao sa svojim postovima. Ovaj grad je zlo, a mentalni sklop ljudi je za detaljne psihoanalize. Mozes se trudit koliko hoces, cimat pokusavat al nema od toga nista, sabani te samo poklope. I jos takav uzme sebi za pravo i kaze ja sam tuzlak
tacno bolje mi je apstinirat, ionako sam se jos i danas skoro doveo u situaciju, da cu fizicki rjesavat takve situacije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@haver buraz sve si rekao sa svojim postovima. Ovaj grad je zlo, a mentalni sklop ljudi je za detaljne psihoanalize. Mozes se trudit koliko hoces, cimat pokusavat al nema od toga nista, sabani te samo poklope. I jos takav uzme sebi za pravo i kaze ja sam tuzlak

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Kontakt:
jesi li svjestan da se niste culi otkako su manijaci dosli? Od 70 min se niste culi, sve dok manijaci nisu istjerani. O toj dominaciji pricam, a da su bili 90 min ne bi se nikako culi.nesvrstani je napisao/la:pobjedesve je napisao/la:Notorne lazi, manijaci nisu bili na utakmici do 70 minute, ono sto je bilo, to su manijaci zivinice i ostali i opet su navijali i culi su se. A od 70 min dominacija. Ja sam puno vise ocekivao od fukara, pogotovo nakon ovih najava na forumutuzlak1987 je napisao/la:Ja kako znam manijaci do 75 minute se nisu culi, sta smo eto trebali.. Uletit i potuc se kad je ono bilo? Navijanje sasvim okej za nase standerde u BIH..
pa i manijaci zivinice su manijaci zar ne? ne lazi dzaba da su navijali kad nisu sjedili su, i kad je sa ekipa dosla tu je bilo navijanje 5-10 min i prekid o kakvoj ti dominaciji pricas?
zivinice navijale na mahove

a... pehari su tu
-
- Kontakt:
K'o neko relativno neutralan (volim i Slobodu i Zelju) bas mi je zapela za oko izrazito gruba igra igraca Slobode. Ono bas gruba. I to je krivica iskljucivo sudije koji je vjerovatno malo podlegao pritisku sa tribina. Zeljini igraci jesu kasnije krali vrijeme,al iskreno ne vidim drugi nacin za izac na kraj s onom tucom. Mislim da je tu bez veze nametnut ekipi pritisak da dobije Zelju koji je trenutno objektivno dosta bolja ekipa od Slobode. Da je bio kakav tvrdji sudija bilo bi i crvenih. Taj pritisak je momcima nametnut sa strane. Ja ne znam jel Burekovic napravio ijednu gresku na racun Slobode,a sijelu utakmicu mu s tribine j.ebu majku. Smijesno.
Druga stvar je ono divljanje Manijaka. Ono je stvarno ispod ljudskog dostojanstva. Gadjat civile na tribinama svim i svacim,bacat baklje na teren i sl. je cirkus. Al ko ce ga znat sta je bilo uzrok sukobu.
Treca stvar je navijanje. Ja nikad nisam vidio navijacku grupu koja skandira sama sebi. Nikad. Bila je ona jedna relativno nova lijepa pjesma,sve ostalo manje-vise bez veze. Je.bem ovo, je.bem ono,isto djeca.
Kad manijaci krenuse k'o jedan, svi su ostali impresionirani na stadionu (do nereda). Bas se tad vidila razlika izmedju dvije navijacke grupe. Odmah mi je naumpao onaj sto na temi Zelje pokusava podje.bavat kako po kisi ne bude 100 manijaka i sl. ne znajuci da su se medjusobno posvadjali.
Sustinski, sta sam htio da kazem je to da se nije izgubila ni jedna utakmica koja se nije smjela izgubit. Jos si pride uzeo Zrinjskog i Travnika na strani. Problematicni jesu ti padovi posle primljenog gola,al i ekipa se jos trazi.
A raja prebrzo gubi strpljenje. Cuj, izgubili su od Zelje i zato me vise nema na stadionu. Pa ambicija je opstanak,ne Evropa il sta ti ja znam. Ne mora se nakon 5 utakmica nikom skidat glava. Momcima sad treba podrska,a ne psovanje i vrijedjanje.
Lijep pozdrav od mene za sve Slobodase.
Druga stvar je ono divljanje Manijaka. Ono je stvarno ispod ljudskog dostojanstva. Gadjat civile na tribinama svim i svacim,bacat baklje na teren i sl. je cirkus. Al ko ce ga znat sta je bilo uzrok sukobu.
Treca stvar je navijanje. Ja nikad nisam vidio navijacku grupu koja skandira sama sebi. Nikad. Bila je ona jedna relativno nova lijepa pjesma,sve ostalo manje-vise bez veze. Je.bem ovo, je.bem ono,isto djeca.
Kad manijaci krenuse k'o jedan, svi su ostali impresionirani na stadionu (do nereda). Bas se tad vidila razlika izmedju dvije navijacke grupe. Odmah mi je naumpao onaj sto na temi Zelje pokusava podje.bavat kako po kisi ne bude 100 manijaka i sl. ne znajuci da su se medjusobno posvadjali.
Sustinski, sta sam htio da kazem je to da se nije izgubila ni jedna utakmica koja se nije smjela izgubit. Jos si pride uzeo Zrinjskog i Travnika na strani. Problematicni jesu ti padovi posle primljenog gola,al i ekipa se jos trazi.
A raja prebrzo gubi strpljenje. Cuj, izgubili su od Zelje i zato me vise nema na stadionu. Pa ambicija je opstanak,ne Evropa il sta ti ja znam. Ne mora se nakon 5 utakmica nikom skidat glava. Momcima sad treba podrska,a ne psovanje i vrijedjanje.
Lijep pozdrav od mene za sve Slobodase.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
HvalaChinaglia je napisao/la:u svemu lošem, dresovu su odličnisvaka čast dizajneru! kupit' pod hitno

Što se tiče igre, ne toliko loše, sada se pokazao (ne)kvalitet pojedinaca, ali i mentalna zaostalost i neautoritet Denisa Sadikovića. ŠTA MISLIŠ DENISE DA TI JA POKAŽEM KAKO SE VRŠI PRITISAK NA PROTIVNIKA? Nemam licencu, ali ti care veze nemaš! Mislim smiješno je da igrači onako puštaju loptu igračima Željezničara i bježe od iste u situaciji 2 igrača Slobode na jednog gostujućeg igrača. Tu lako sijevne kontra i ti se onda p*ši do sutra. Pada gol. Ganjamo izjednačenje a puštamo gostujućim igračima posjed lopte.
Što se tiče dešavanja na tribinama, mislim šta reći zaista. Ne želim ništa komentarisati, ali najviše me zabolilo psovanje Azmiru. Tačno smo svi kolektivno pacijenti. Danas sam vidio kolika je Azmir gromada od čovjeka i može biti sram sve one koji su spominjali Gospodina Husića u negativnom kontekstu. PA MENE JE SRAMOTA! Treba čovjek sve kolektivno da nas nabije nogom u g***cu. Može i on trpiti gluposti do neke granice ali danas su pojedinci pokazali svoju "zahvalnost" njemu što Sloboda još postoji. Može vas biti sram! Za kraj poruka za Denisa: Denise ci***e, odlazi iz Svetinje!
-
- Kontakt:
Ma Sok je doktor za BH fudbal,ne moze se ti nista reci,danas sa istim igracima bi pobjedio Zelju bez po' muke.Chinaglia je napisao/la:hoću Soka za trenera, iako je nemoguće .. mogu se ljudi bunit' protiv njegove igre, al' čovjek zna izvući najbolje iz igrača Slobode i kraj priče! Sok im je tata svima, pa **** mu mater ako u BiH ima i jedan trener koji bi Slobodu vodio bolje od Soka .. možda su bolji trener od njega, al' Slobodu bolje ne bi znali vodit'
Ne znam sta ovaj Sloboda72 ima protiv njega pa ga naziva tako.
Sto se tice Azmira ako je branio ove u lozi svaka mu cast,pa zar je trebao dozvoliti linc dvoje troje ljudi od strane 500 gledalaca,a i sam ide na gostujuce utakmice u tudje loze.
Nije mi jasno kako to niko sa B tribine svoju frustraciju nije iskalio na navijacima Zelje,sto se ne organizovase pa na baklje uzvratise svim i svacim nego na lozu navalili.
Ja napisah na vakat sve o Azmiru,dovodjenjima,pripremama,odvodjenjima i sta nas ceka,a vi svi od reda u njegovu zastitu da je to kralj,sah,car da ne daj boze moze se i naljutiti pa otici,a ima tako dobar plan sanacije i revitalizacije kluba ka nezaustavljivom putu ka Europi.
Sta sad bi?
Kad već spominjete ove što su ranije ušli na Tušanj
komšiluk.
Sad viđo na ovom snimku šta je Džafić promašio na kraju, e Bože ti dragi
Sad viđo na ovom snimku šta je Džafić promašio na kraju, e Bože ti dragi

haver je napisao/la:Bez Sg ova tribina ne može postojati.Ovo je dno dna.Kako su nas na terenu razbili tako su nam isto i Manijaci opalili šamar.Većina vas je ovdje najavljivala nerede i nekakve napade na TM a sad plačete ko curice što su ljudi došli i popišali se na cijelu grupu.Jednostavno mi kao grupa nemamo mentaliteta i gotovo je.
Definitivno naš grad ne može izgurati lijepu navijačku priču.

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.