Janković

Džafić

Šećerović (najgori ubjedljivo)

Penis

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
dali smo dva gola iz dvije akcije, u drugom ste poluvremenu izgledali ko amaterska ekipa gubili ste se po terenu sve do prekida, znaci dva pasa niste mogli sastaviti.. a nezz sta je tebi normalan gol ako su ono sugavi golovi nastali iz pas igre, nit je bio kakav prekid, nit je bio kakav odbijanac, nit je bila guzva, za mene su to sugavi golovi...Tuzlak04 je napisao/la:Dali ste dva šugava gola, a igra vam je k u r a c.Loše ste izgledali. Kakvih 4-5 golova. Gdje si ti to gledao utakmicuRobertoBaggio je napisao/la:Jarane, je l' te stid to pisati? Kakvu si ti utakmicu gledao, nije mi jasno. Jeli i u toj tvojoj utakmici dobio Željo na kraju?ultrasstyle_tz je napisao/la:prvo poluvrijeme dobro, mozda i najbolje ove sezone(sto govori koliko smo ustvari losi)...ali nismo znali da konkretizujemo inicjativu..zeljo iz prvog napada dao go i nakon toga slijedi denisovo iznenadjenje primljenim golom i cuvanje rezulata...i kasnije nas ljudi lagano skolski dobili kad su vidjeli koliko smo losi i nespremni...poslije prekida smo se malo trgnuli, haman se malo odmorili dosli do snage.
drugo pol tipicno nase, bezboljno, bez snage, zelje, ideje..pojedinci su bukvalno zalutali u dres Slobode..u ovih 19 godina kako gledam Slobodu nisam vidio goru individualnu utakmicu nego sto je danas odigrao Secerovic, frajer pogubljen, drogiran...daj jbt otjeraj i njeg i Sarica pusti Prsesa i Musica da igraju opet cemo izgubiti tekmu al bar nece igrati kao da ne znaju gdje se nalaze ili na koju stranu napadaju...
sudija katastrofalan, svaki neutralan kontakt sudio na stranu Zelje ciji igraci nevjerovatno simuliraju, ko nekad u Orasju jbt...
na tribinama iznenadjujuce mirno i jednostavno se sve zavrsilo
ako se neke stvari ne promijene korjenito nakon ove tekme mislim da je ovo bila posljednja tekma na Tusnju za mnoge od nas..
ps Kuduz nije pipnuo covjeka kod onog starta kod aut linije.... a manijaci po obicaju dosli kad je kisa stala
Do prekida niste bili ništa posebno grubi, to sam pisao i na Željinoj temi, prijatno ste me iznenadili. Poslije prekida, kad ste dali gol, onda ste sve nadoknadili i opravdali svo ovo naše prozivanje da ste mesari.
Najlošija ste ekipa s kojom je Željo igrao dosad ove sezone. Trebali ste fasovati 4-5 golova, ali na vašu sreću naši navijači su napravili prekid i poklonili vam dvadesetak minuta nade.
U pravu si.sloboda72 je napisao/la:Pozdrav slobodašima na ovom forumu Kinalji, Staroj gardi, Probisvjetu, Bulevaru, Skveru, Krojčici, Zlajčiju, Bečliji, onom iz Čikaga, i svima ama baš svima koji ovde na ovom forumu gledate da stvorite jedno pozitivno javno mijenje, a vezano za našu Slobodu.
Dok sam taze i dok su mi utisci taze, imam izjaviti sljedeće.Sloboda je danas izgubila, ali Seljo nije pobijedio. Husićeva reformatorska politika je očito na velikoj kušnji. Otići će Denis Sadiković, jer ni ja ne bih sjedio na klupi ni da mi potresaju mrtvu majku u grobu a Husiću predlažem ovog majmuna iz Lipnice, odmah da ga noćas postavi za trenera. Nemamo ekipu, to je definitivno.
Halalit Husiću ne možemo što je ispraznio cijelu A tribinu i pola B tribine, 1300 gledalaca puta 5 maraka, i te karte nije pustio u prodaju, da bi isti prostor ustupio navijačima gostujućeg kluba. Ako se bojao da mu manijaci ne izbubaju one pjevače na sjeveru i to zamislite sa D tribine, onda ih nije trebo ni puštat na sveti Tušanj jer svi smo bili svjedoci da su nas opet popišali. Nas su na ulazima prerovili do gole kože, a manijake su pustili mufte tako da su serbez mogli gađat pola B tribine lijevo i dokle su mogli dobacit. Naravno, štitila ih je ova naša jadna policija, pa su bili veliki junaci jer su znali da su bezbijedni. Ovde nas je Husić jako ponizio.
Otići će Sadiković, nije problem, ali zasigurno za nekih petnaestak dana i A i B tribina tražiće pokličom uprava napolje, odlazak gospodina Husića jer momak definitivno dila neki svoj dil. Vidio sam to kad smo osuli paljbu po loži Želje nakon što su se radovali poslije vodstva sa koliko su ih žara Husić i njegov suradnik Husara i naravno Mido Arnautović branili. Živi bili pa vidjeli.
P.S: Oko sebe sam slušao ljude koji govore, vratite nas u drugu Ligu, hoćemo Ćiru, hoćemo fudbal, hoćemo pun stadion. I da sad ne lamentiram kolko sam decenija na Tušnju i šta sam se sve nagledo, ali lahko nažalost mogu konstatovat da je ovo ekipa koja ide ubrzano ko onaj voz u filmu Valter brani... u propast. Svako dobro i sreću vama navijačima, jer vi ste Sloboda. Pokoj duši Saleta Vilenjaka, čestitka malcima sa sjevera na transu izdali ste Kapiju...
Propali smo mi davnobrazzo je napisao/la:Grupa sasvim sigurno koraca u propast a nakon eventualno Zvornika dovidjenja do nekih boljih vremena..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
U ovom postu lezi vas problem, a sada se zapitajte koji je to.ultrasstyle_tz je napisao/la:prvo poluvrijeme dobro, mozda i najbolje ove sezone(sto govori koliko smo ustvari losi)...ali nismo znali da konkretizujemo inicjativu..zeljo iz prvog napada dao go i nakon toga slijedi denisovo iznenadjenje primljenim golom i cuvanje rezulata...i kasnije nas ljudi lagano skolski dobili kad su vidjeli koliko smo losi i nespremni...poslije prekida smo se malo trgnuli, haman se malo odmorili dosli do snage.
drugo pol tipicno nase, bezboljno, bez snage, zelje, ideje..pojedinci su bukvalno zalutali u dres Slobode..u ovih 19 godina kako gledam Slobodu nisam vidio goru individualnu utakmicu nego sto je danas odigrao Secerovic, frajer pogubljen, drogiran...daj jbt otjeraj i njeg i Sarica pusti Prsesa i Musica da igraju opet cemo izgubiti tekmu al bar nece igrati kao da ne znaju gdje se nalaze ili na koju stranu napadaju...
sudija katastrofalan, svaki neutralan kontakt sudio na stranu Zelje ciji igraci nevjerovatno simuliraju, ko nekad u Orasju jbt...
na tribinama iznenadjujuce mirno i jednostavno se sve zavrsilo
ako se neke stvari ne promijene korjenito nakon ove tekme mislim da je ovo bila posljednja tekma na Tusnju za mnoge od nas..
ps Kuduz nije pipnuo covjeka kod onog starta kod aut linije.... a manijaci po obicaju dosli kad je kisa stala
Bas tako! Bio sam ispod loze, ponizen i bijesan. Ne bih sada protiv nekih u lozi, rekao sam im u lice. Sramota me je. Necu vise na utakmicu.sloboda72 je napisao/la:
Pozdrav slobodašima na ovom forumu Kinalji, Staroj gardi, Probisvjetu, Bulevaru, Skveru, Krojčici, Zlajčiju, Bečliji, onom iz Čikaga, i svima ama baš svima koji ovde na ovom forumu gledate da stvorite jedno pozitivno javno mijenje, a vezano za našu Slobodu.
Dok sam taze i dok su mi utisci taze, imam izjaviti sljedeće.Sloboda je danas izgubila, ali Seljo nije pobijedio. Husićeva reformatorska politika je očito na velikoj kušnji. Otići će Denis Sadiković, jer ni ja ne bih sjedio na klupi ni da mi potresaju mrtvu majku u grobu a Husiću predlažem ovog majmuna iz Lipnice, odmah da ga noćas postavi za trenera. Nemamo ekipu, to je definitivno.
Halalit Husiću ne možemo što je ispraznio cijelu A tribinu i pola B tribine, 1300 gledalaca puta 5 maraka, i te karte nije pustio u prodaju, da bi isti prostor ustupio navijačima gostujućeg kluba. Ako se bojao da mu manijaci ne izbubaju one pjevače na sjeveru i to zamislite sa D tribine, onda ih nije trebo ni puštat na sveti Tušanj jer svi smo bili svjedoci da su nas opet popišali. Nas su na ulazima prerovili do gole kože, a manijake su pustili mufte tako da su serbez mogli gađat pola B tribine lijevo i dokle su mogli dobacit. Naravno, štitila ih je ova naša jadna policija, pa su bili veliki junaci jer su znali da su bezbijedni. Ovde nas je Husić jako ponizio.
Otići će Sadiković, nije problem, ali zasigurno za nekih petnaestak dana i A i B tribina tražiće pokličom uprava napolje, odlazak gospodina Husića jer momak definitivno dila neki svoj dil. Vidio sam to kad smo osuli paljbu po loži Želje nakon što su se radovali poslije vodstva sa koliko su ih žara Husić i njegov suradnik Husara i naravno Mido Arnautović branili. Živi bili pa vidjeli.
P.S: Oko sebe sam slušao ljude koji govore, vratite nas u drugu Ligu, hoćemo Ćiru, hoćemo fudbal, hoćemo pun stadion. I da sad ne lamentiram kolko sam decenija na Tušnju i šta sam se sve nagledo, ali lahko nažalost mogu konstatovat da je ovo ekipa koja ide ubrzano ko onaj voz u filmu Valter brani... u propast. Svako dobro i sreću vama navijačima, jer vi ste Sloboda. Pokoj duši Saleta Vilenjaka, čestitka malcima sa sjevera na transu izdali ste Kapiju...
Šta je ponižavajuće u tome, ne kontam. Pa normalno da će braniti delegaciju Želje, to su vam gosti, šta je trebao uraditi? I naravno da će se naši radovati kad smo dali gol. Ne znam, nisam to vidio, ali po tome što govoriš čovjek je ispao gospodin: gubi mu klub, a on i pored toga brani svoje goste.Probisvjet je napisao/la:Bas tako! Bio sam ispod loze, ponizen i bijesan. Ne bih sada protiv nekih u lozi, rekao sam im u lice. Sramota me je. Necu vise na utakmicu.sloboda72 je napisao/la:
Pozdrav slobodašima na ovom forumu Kinalji, Staroj gardi, Probisvjetu, Bulevaru, Skveru, Krojčici, Zlajčiju, Bečliji, onom iz Čikaga, i svima ama baš svima koji ovde na ovom forumu gledate da stvorite jedno pozitivno javno mijenje, a vezano za našu Slobodu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.