FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

beka23
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la beka23 » 20 sep 2014, 19:03

Sarić :facepalm:
Janković :facepalm:
Džafić :facepalm:
Šećerović (najgori ubjedljivo) :facepalm:

Penis :facepalm: ODLAZI MAJMUNE!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 sep 2014, 19:03

Sve u svemu, vrlo loša utakmica. Nažalost, nije se dobro završilo po nas, a nije ni moglo obzirom na sramno izdanje naših "manekena". Većina igrača je zalutala u Slobodu i na prste jedne ruke možeš nabrojati one koji su zasluženo tu. Još kada dodaš na sve to činjenicu da te vodi jedan trener koji nije dorastao zadatku, više od ovoga nije ni moglo u ovom trenutku.

Željo je iskoristio dvije kolosalne prilike koje je imao, i to je to od njih, a mi jednostavno nismo znali bolje u određenim situacijama. Mujki skidam kapu na golu i zalaganju, šteta što se Radovanović na početku povrijedio. Pored svih ostalih, ja jednostavno moram izdvojiti Mehidića. Nažalost, spomenut ću ga u negativnom kontekstu. On nije ni sjena onog igrača koji je briljirao pod Ćirinim vodstvom. Mogu razumjeti da mu pozicija ne odgovara (mada je danas ima slobodu da radi šta hoće), ali to svakako nije opravdanje za katastrofalne igre. To važi za sve, ali žao mi je zbog Damira jer znam da on može bolje i da je jako talentovan igrač. Možda ga neko drugi ipak uspije probuditi na vrijeme.

Helem, nama se ako ovako nastavimo smiješi borba za opstanak, i to s vrlo neizvjesnim ishodom ako uzmemo u obzir (pre)težak raspored. Azmir mora pod hitno reagovati.

Btw, postupke bagre iz Sarajeva i sela iz TK neću komentarisati. Bacanje baklji među normalne navijače i divljanje na stadionu je nedopustivo i naša uprava mora tražiti drakonsku kaznu. Bilo je i problema na sjevernoj tribini, ali ne bih ni o tome. Hvala Bogu pa je sve dobro završilo, a moglo je biti krvi do koljena.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 sep 2014, 19:04

u svemu lošem, dresovu su odlični :thumbup: svaka čast dizajneru! kupit' pod hitno :cool:

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 20 sep 2014, 19:06

Tuzlak04 je napisao/la:
RobertoBaggio je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:prvo poluvrijeme dobro, mozda i najbolje ove sezone(sto govori koliko smo ustvari losi)...ali nismo znali da konkretizujemo inicjativu..zeljo iz prvog napada dao go i nakon toga slijedi denisovo iznenadjenje primljenim golom i cuvanje rezulata...i kasnije nas ljudi lagano skolski dobili kad su vidjeli koliko smo losi i nespremni...poslije prekida smo se malo trgnuli, haman se malo odmorili dosli do snage.

drugo pol tipicno nase, bezboljno, bez snage, zelje, ideje..pojedinci su bukvalno zalutali u dres Slobode..u ovih 19 godina kako gledam Slobodu nisam vidio goru individualnu utakmicu nego sto je danas odigrao Secerovic, frajer pogubljen, drogiran...daj jbt otjeraj i njeg i Sarica pusti Prsesa i Musica da igraju opet cemo izgubiti tekmu al bar nece igrati kao da ne znaju gdje se nalaze ili na koju stranu napadaju...

sudija katastrofalan, svaki neutralan kontakt sudio na stranu Zelje ciji igraci nevjerovatno simuliraju, ko nekad u Orasju jbt...

na tribinama iznenadjujuce mirno i jednostavno se sve zavrsilo

ako se neke stvari ne promijene korjenito nakon ove tekme mislim da je ovo bila posljednja tekma na Tusnju za mnoge od nas..

ps Kuduz nije pipnuo covjeka kod onog starta kod aut linije.... a manijaci po obicaju dosli kad je kisa stala :mrgreen:
Jarane, je l' te stid to pisati? Kakvu si ti utakmicu gledao, nije mi jasno. Jeli i u toj tvojoj utakmici dobio Željo na kraju?

Do prekida niste bili ništa posebno grubi, to sam pisao i na Željinoj temi, prijatno ste me iznenadili. Poslije prekida, kad ste dali gol, onda ste sve nadoknadili i opravdali svo ovo naše prozivanje da ste mesari.

Najlošija ste ekipa s kojom je Željo igrao dosad ove sezone. Trebali ste fasovati 4-5 golova, ali na vašu sreću naši navijači su napravili prekid i poklonili vam dvadesetak minuta nade.
Dali ste dva šugava gola, a igra vam je k u r a c.Loše ste izgledali. Kakvih 4-5 golova. Gdje si ti to gledao utakmicu
dali smo dva gola iz dvije akcije, u drugom ste poluvremenu izgledali ko amaterska ekipa gubili ste se po terenu sve do prekida, znaci dva pasa niste mogli sastaviti.. a nezz sta je tebi normalan gol ako su ono sugavi golovi nastali iz pas igre, nit je bio kakav prekid, nit je bio kakav odbijanac, nit je bila guzva, za mene su to sugavi golovi...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 sep 2014, 19:07

upravo to što se tiče Mujke, em se momak trudi, em je momak korektan igrač, nije odličan, al' nije ni loš, sasvim korektan! za ove ostale manekene je primjer!

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 20 sep 2014, 19:16

A tek na grbavicu kad dodjete , opet 4 komada minimalno, do tada sanjajte vareu i turkovica!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 20 sep 2014, 19:19

slika

Pozdrav slobodašima na ovom forumu Kinalji, Staroj gardi, Probisvjetu, Bulevaru, Skveru, Krojčici, Zlajčiju, Bečliji, onom iz Čikaga, i svima ama baš svima koji ovde na ovom forumu gledate da stvorite jedno pozitivno javno mijenje, a vezano za našu Slobodu.
Dok sam taze i dok su mi utisci taze, imam izjaviti sljedeće.Sloboda je danas izgubila, ali Seljo nije pobijedio. Husićeva reformatorska politika je očito na velikoj kušnji. Otići će Denis Sadiković, jer ni ja ne bih sjedio na klupi ni da mi potresaju mrtvu majku u grobu a Husiću predlažem ovog majmuna iz Lipnice, odmah da ga noćas postavi za trenera. Nemamo ekipu, to je definitivno.
Halalit Husiću ne možemo što je ispraznio cijelu A tribinu i pola B tribine, 1300 gledalaca puta 5 maraka, i te karte nije pustio u prodaju, da bi isti prostor ustupio navijačima gostujućeg kluba. Ako se bojao da mu manijaci ne izbubaju one pjevače na sjeveru i to zamislite sa D tribine, onda ih nije trebo ni puštat na sveti Tušanj jer svi smo bili svjedoci da su nas opet popišali. Nas su na ulazima prerovili do gole kože, a manijake su pustili mufte tako da su serbez mogli gađat pola B tribine lijevo i dokle su mogli dobacit. Naravno, štitila ih je ova naša jadna policija, pa su bili veliki junaci jer su znali da su bezbijedni. Ovde nas je Husić jako ponizio.
Otići će Sadiković, nije problem, ali zasigurno za nekih petnaestak dana i A i B tribina tražiće pokličom uprava napolje, odlazak gospodina Husića jer momak definitivno dila neki svoj dil. Vidio sam to kad smo osuli paljbu po loži Želje nakon što su se radovali poslije vodstva sa koliko su ih žara Husić i njegov suradnik Husara i naravno Mido Arnautović branili. Živi bili pa vidjeli.
P.S: Oko sebe sam slušao ljude koji govore, vratite nas u drugu Ligu, hoćemo Ćiru, hoćemo fudbal, hoćemo pun stadion. I da sad ne lamentiram kolko sam decenija na Tušnju i šta sam se sve nagledo, ali lahko nažalost mogu konstatovat da je ovo ekipa koja ide ubrzano ko onaj voz u filmu Valter brani... u propast. Svako dobro i sreću vama navijačima, jer vi ste Sloboda. Pokoj duši Saleta Vilenjaka, čestitka malcima sa sjevera na transu izdali ste Kapiju...
Ja volim FK Tuzla City

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 sep 2014, 19:24

sloboda72 je napisao/la:Pozdrav slobodašima na ovom forumu Kinalji, Staroj gardi, Probisvjetu, Bulevaru, Skveru, Krojčici, Zlajčiju, Bečliji, onom iz Čikaga, i svima ama baš svima koji ovde na ovom forumu gledate da stvorite jedno pozitivno javno mijenje, a vezano za našu Slobodu.
Dok sam taze i dok su mi utisci taze, imam izjaviti sljedeće.Sloboda je danas izgubila, ali Seljo nije pobijedio. Husićeva reformatorska politika je očito na velikoj kušnji. Otići će Denis Sadiković, jer ni ja ne bih sjedio na klupi ni da mi potresaju mrtvu majku u grobu a Husiću predlažem ovog majmuna iz Lipnice, odmah da ga noćas postavi za trenera. Nemamo ekipu, to je definitivno.
Halalit Husiću ne možemo što je ispraznio cijelu A tribinu i pola B tribine, 1300 gledalaca puta 5 maraka, i te karte nije pustio u prodaju, da bi isti prostor ustupio navijačima gostujućeg kluba. Ako se bojao da mu manijaci ne izbubaju one pjevače na sjeveru i to zamislite sa D tribine, onda ih nije trebo ni puštat na sveti Tušanj jer svi smo bili svjedoci da su nas opet popišali. Nas su na ulazima prerovili do gole kože, a manijake su pustili mufte tako da su serbez mogli gađat pola B tribine lijevo i dokle su mogli dobacit. Naravno, štitila ih je ova naša jadna policija, pa su bili veliki junaci jer su znali da su bezbijedni. Ovde nas je Husić jako ponizio.
Otići će Sadiković, nije problem, ali zasigurno za nekih petnaestak dana i A i B tribina tražiće pokličom uprava napolje, odlazak gospodina Husića jer momak definitivno dila neki svoj dil. Vidio sam to kad smo osuli paljbu po loži Želje nakon što su se radovali poslije vodstva sa koliko su ih žara Husić i njegov suradnik Husara i naravno Mido Arnautović branili. Živi bili pa vidjeli.
P.S: Oko sebe sam slušao ljude koji govore, vratite nas u drugu Ligu, hoćemo Ćiru, hoćemo fudbal, hoćemo pun stadion. I da sad ne lamentiram kolko sam decenija na Tušnju i šta sam se sve nagledo, ali lahko nažalost mogu konstatovat da je ovo ekipa koja ide ubrzano ko onaj voz u filmu Valter brani... u propast. Svako dobro i sreću vama navijačima, jer vi ste Sloboda. Pokoj duši Saleta Vilenjaka, čestitka malcima sa sjevera na transu izdali ste Kapiju...
U pravu si.
Nemam šta dodati.
tuzlanska Sloboda

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 20 sep 2014, 19:38

Ugasi temu ovu, nema se sta vise pricat..

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 20 sep 2014, 19:41

Grupa sasvim sigurno koraca u propast a nakon eventualno Zvornika dovidjenja do nekih boljih vremena..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 20 sep 2014, 19:47

brazzo je napisao/la:Grupa sasvim sigurno koraca u propast a nakon eventualno Zvornika dovidjenja do nekih boljih vremena..

Propali smo mi davno :)

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 20 sep 2014, 19:49

Koliko para toliko muzike ....

ekipa je odron bez igre jbt pa ljudi ne mogu sansu stvoriti .... daj malo igre pa ce biti i navijaca !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 20 sep 2014, 19:49

Bez Sg ova tribina ne može postojati.Ovo je dno dna.Kako su nas na terenu razbili tako su nam isto i Manijaci opalili šamar.Većina vas je ovdje najavljivala nerede i nekakve napade na TM a sad plačete ko curice što su ljudi došli i popišali se na cijelu grupu.Jednostavno mi kao grupa nemamo mentaliteta i gotovo je.
Definitivno naš grad ne može izgurati lijepu navijačku priču.

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 20 sep 2014, 19:51

ultrasstyle_tz je napisao/la:prvo poluvrijeme dobro, mozda i najbolje ove sezone(sto govori koliko smo ustvari losi)...ali nismo znali da konkretizujemo inicjativu..zeljo iz prvog napada dao go i nakon toga slijedi denisovo iznenadjenje primljenim golom i cuvanje rezulata...i kasnije nas ljudi lagano skolski dobili kad su vidjeli koliko smo losi i nespremni...poslije prekida smo se malo trgnuli, haman se malo odmorili dosli do snage.

drugo pol tipicno nase, bezboljno, bez snage, zelje, ideje..pojedinci su bukvalno zalutali u dres Slobode..u ovih 19 godina kako gledam Slobodu nisam vidio goru individualnu utakmicu nego sto je danas odigrao Secerovic, frajer pogubljen, drogiran...daj jbt otjeraj i njeg i Sarica pusti Prsesa i Musica da igraju opet cemo izgubiti tekmu al bar nece igrati kao da ne znaju gdje se nalaze ili na koju stranu napadaju...

sudija katastrofalan, svaki neutralan kontakt sudio na stranu Zelje ciji igraci nevjerovatno simuliraju, ko nekad u Orasju jbt...

na tribinama iznenadjujuce mirno i jednostavno se sve zavrsilo

ako se neke stvari ne promijene korjenito nakon ove tekme mislim da je ovo bila posljednja tekma na Tusnju za mnoge od nas..

ps Kuduz nije pipnuo covjeka kod onog starta kod aut linije.... a manijaci po obicaju dosli kad je kisa stala :mrgreen:
U ovom postu lezi vas problem, a sada se zapitajte koji je to.

Najgore je sto lik ima obavezu da nesto napise, a dok to pise, ni sam ne vjeruje u to.

Do iduce prilike, ako ostanete u ligi, vidimo se.
Zadnja izmjena: Nydalen, dana/u 20 sep 2014, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 sep 2014, 19:51

Ja kako znam manijaci do 75 minute se nisu culi, sta smo eto trebali.. Uletit i potuc se kad je ono bilo? Navijanje sasvim okej za nase standerde u BIH..

klma
Kontakt:

Post Postao/la klma » 20 sep 2014, 19:52

Jeb.ga...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 sep 2014, 19:55

sloboda72 je napisao/la:slika

Pozdrav slobodašima na ovom forumu Kinalji, Staroj gardi, Probisvjetu, Bulevaru, Skveru, Krojčici, Zlajčiju, Bečliji, onom iz Čikaga, i svima ama baš svima koji ovde na ovom forumu gledate da stvorite jedno pozitivno javno mijenje, a vezano za našu Slobodu.
Bas tako! Bio sam ispod loze, ponizen i bijesan. Ne bih sada protiv nekih u lozi, rekao sam im u lice. Sramota me je. Necu vise na utakmicu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 20 sep 2014, 20:01

Citam i ne mogu a da ne napisem par rijeci.

Moje objektivno vidjenje je da smo odigrali najbolju utakmicu od pocetka sezone, momci su se borili, ali previse je limitiranih igraca poput Sarica, Secerovica, Dzafica tako da uprkos borbi ni protiv jedne ozbiljnije ekipe se ne mogu uzet bodovi. Zeljo iz dvije sanse dva gola i zavrsise utakmicu rutinski. Mislim da je i definitivno vrijeme da se Sloboda i Sadikovic rastanu, po meni jedan veliki propust danas je taj sto je Salihovica ostavio na klupi.

Navijanje ne bih komentarisao, samo cu reci i jedni i drugi navijaci su jedan veliki "ODRON"!
Zadnja izmjena: Pasha_car_aga, dana/u 20 sep 2014, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 sep 2014, 20:01

@siggy Upravo, s prvom utakmicom nove sezone ;) cudom se nacudit kakav je to mentalitet, cast odredjenim podgrupama ali kakve glave su preuzele 'vodstvo' sram me samog sebe sto sam pored takvih :facepalm: ne razumijem kako vec jednom ne progledamo, ne organizujemo se kako spada ali ne.. bolje je pjevat sevdalinke i doci na tusanj i medju grupu jednom sedmicno. Nije cudo sto nam se smiju, smij'o bi se i sam ali necu i ne mogu radi onih pravih glava koje ce(mo) jednom valjda nadvladat ovaj seljakluk i navijacki turbofolk...

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 20 sep 2014, 20:04

Probisvjet je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Bas tako! Bio sam ispod loze, ponizen i bijesan. Ne bih sada protiv nekih u lozi, rekao sam im u lice. Sramota me je. Necu vise na utakmicu.
Šta je ponižavajuće u tome, ne kontam. Pa normalno da će braniti delegaciju Želje, to su vam gosti, šta je trebao uraditi? I naravno da će se naši radovati kad smo dali gol. Ne znam, nisam to vidio, ali po tome što govoriš čovjek je ispao gospodin: gubi mu klub, a on i pored toga brani svoje goste.
FK Željezničar 1921

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.