FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tesko brate moj tesko, sutra cemo pasti jos vise. Cuo sam da su se sjebali pricao mi drug iz cg kaze odusevili ste nas, odanost nevjerovatna. 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma hajde, navikli smo na ovo, šta ćeš. Protiv Cluja nam je bilo gore, kad je Hadžić stativu pogodio, tad smo zamalo ušli u grupnu fazu. Treba sutra bar bod osvojiti, i onda lagano ići dalje, ne treba pasti. Sad smo potrebni klubu više nego ikad. Na njihovim forumima nas hvale, prezadovoljni su kako smo izgledali.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
momak ajde smiri se... mi ako smo se digli s razlogom je... vi iz Prijedora kad se Sarajevo spomene trebate na noge ustati... nikad necete imati vece sanse i ja kazem to za pobjedu, al ko ne zna stanje u nasoj BH TELECOM lizi pomislio bi da ste u samom vrhu svake godine, a ne samo prosjecna ekipa u sredini tabele... al cast vam za uslove koji su tamo i svejedno koja ekipa gostuje ima iste uslove za pobjedu... Za kraj neka pobjedi bolji, nadam se Sarajevo...djoleprijedor je napisao/la:Misliš što ste se vi digli???BeSha1992 je napisao/la:ne znam samo sta su se ovi iz Prijedora digli kao da su Barca ili Real...zaista su smijesni...![]()
Mi smo samo realni..Imamo sutra lijepu šansu da vas pobjedimo i to je to..Ja nijednom nisam rekao da ste vi loša ekipa..Dobra ste ekipa,sigurno kvalitetniji od nas..ali ne toliko kvalitetniji koliko pričate i niste toliko superiorni koliko pričate i koliko ste umislili , a to će se dokazati sutra ako bog da...
Čitajući te vaše prepotentne komentare,imam osjećaj kao da sutra u Prijedoru gostuje Napoli ili Atletik Bilbao
..Dobra ste ekipa,vjerovatno ćete se boriti ua vrh u PL,svaka čast na uspjehu u EL i pobjedi nad Levskim u dvomeču,ALI
spustite se malo na zemlju i prihvatite realnost.A realnost je da niste ništa posebno i realnost je da Rudar Prijedor može sutra da vas pobjedi u Prijedoru.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Jel ima prenos na Mojatv,nevidim nikakvu najavu?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
[youtube][/youtube]
Da se naježiš!
Da se naježiš!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:[youtube][/youtube]
Da se naježiš!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Još kad krene himna,zemlja se treseHigh je napisao/la:[youtube][/youtube]
Da se naježiš!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
O tome su trebali razmišljati ranije, sad je gotovo. Ja sam svoje živce razjebao u Podgorici, i ono malo jada od njih što mi je ostalo je puklo.
Ja se jos nisam opravio i necu nikad.Jos sam u stanju soka,imam osjecaj da sam napola poludio.High je napisao/la:O tome su trebali razmišljati ranije, sad je gotovo. Ja sam svoje živce razjebao u Podgorici, i ono malo jada od njih što mi je ostalo je puklo.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Al' hej, utakmica se završila, ja ne vjerujem da se desilo to što jeste. Tol'ko kilomentara odradiš, napatiš se sa policijom, pratnjom, sporom vožnjom, temperaturama, zajebancijama na granici i onda doživiš onaj debakl. Meni je ono 1:0 isto kao da smo izgubili sa 4:0. Od koga smo mi ispali, ja neću nikad shvatiti. Od seoskog kluba, ali, hajde, seoski, ima ih i u našoj ligi, ali od idiota i bolesnika koji su nam sve vrijeme dizali tri prsta. Prvo na Koševu onaj igrač, pa onda gotovo čitav tim njihov kad su prilazili našoj tribini, i šlag na tortu ona stoka na istočnoj tribini. Šumari sa Sokoca nas izbaciše, čete iz sojenica. Nas ogule zbog parole za Srebrenicu, a nama rade šta hoće sa parolama i transovima, skandiranjem ratnim zločincima i onda prođu nekažnjeno. Dokle?
Mi smo najveci baksuzi.High je napisao/la:Al' hej, utakmica se završila, ja ne vjerujem da se desilo to što jeste. Tol'ko kilomentara odradiš, napatiš se sa policijom, pratnjom, sporom vožnjom, temperaturama, zajebancijama na granici i onda doživiš onaj debakl. Meni je ono 1:0 isto kao da smo izgubili sa 4:0. Od koga smo mi ispali, ja neću nikad shvatiti. Od seoskog kluba, ali, hajde, seoski, ima ih i u našoj ligi, ali od idiota i bolesnika koji su nam sve vrijeme dizali tri prsta. Prvo na Koševu onaj igrač, pa onda gotovo čitav tim njihov kad su prilazili našoj tribini, i šlag na tortu ona stoka na istočnoj tribini. Šumari sa Sokoca nas izbaciše, čete iz sojenica. Nas ogule zbog parole za Srebrenicu, a nama rade šta hoće sa parolama i transovima, skandiranjem ratnim zločincima i onda prođu nekažnjeno. Dokle?
Krenuvsi od 98 kad smo ubili zeljeznicare,pa onda u zadnje vrijeme Cluj,prosle sezone mnoge utakmice(Velez) pa sad ova Zeta.
Boze sta smo ti skrivili?
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
A da ne spominjemo koliko smo braće sa tribine izgubili...
- HannahMontana
- Kontakt:
Pricam noc nakon poraza sa prijateljem, i dotakli se te teme i utakmice 98me! Mi od one noci isto ko da smo ukleti! Mi da smo one noci iskoristili one sve silne nase prilike, da smo razbili skretnicare mi bi sad bili kao Dinamo u Hr ili Partizan u Srb! Jednostavno ona noc isto kao da nam je tu neku nafaku ubila, kao da smo svu srecu ispucali bas te noci!Konfucije je napisao/la:[
Krenuvsi od 98 kad smo ubili zeljeznicare,pa onda u zadnje vrijeme Cluj,prosle sezone mnoge utakmice(Velez) pa sad ova Zeta.
Boze sta smo ti skrivili?
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vratice nam se iduce godine u LP braco abd ! 
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
imas prenos na fb samo ukucas OVI streammiky_hz je napisao/la:Jel ima prenos na Mojatv,nevidim nikakvu najavu?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
OVI stream
Obavjestavamo sve clanove nase fb stranice da cemo sutra raditi stream utakmice Rudar - Sarajevo.
Stoga, ostanite uz nas!
@HanaMontana
Poslat ću ti isječak iz jednih novina, pa pogledaj malo, vidjet ćeš da nisu mitovi nego istina.
Poslat ću ti isječak iz jednih novina, pa pogledaj malo, vidjet ćeš da nisu mitovi nego istina.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- zasarajevo
- Kontakt:
Maloprije mi rekose da je Amar svim igracima Zelje za prosli mjesec srezao citavu platu.
Hoce li nase curice snositi ikakve kaznene mjere zbog onog blama sa Zetom?
Hoce li nase curice snositi ikakve kaznene mjere zbog onog blama sa Zetom?
UEFA=MAFIA
- HannahMontana
- Kontakt:
Sve je moguce! Samo otvoreno tvrdim sto se tice one noci i one utakmice da smo vas fer i posteno "ubili" i nadigrali na terenu, al jbga ne pobjedjuje uvijek bolji u sta smo se mogli uvjeriti svi mi kroz godine i godine pracenja fudbala sto naseg, sto evropskog-svjeCkog!!!exbabilon je napisao/la:@HanaMontana
Ziv ti meni bio druze, al koliko je na vama bilo "teorija zavjere" toliko je i na Sarajevu duplo vise!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!