Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Pade Premier navalio narod provjeravati tikete 

Ma mrs i ti i tvoje asistencije, ne znam koji sam se qurac nadigo kad u zadnje vrijeme vazda na jednom padam.
1946
- pinkmanjesse
- Kontakt:
Re: Odg: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
I ja sam na jednom pao buraz,ali kad te ovo sjebe samo se sjeti kako ima muskaraca koji cupaju obrveHead je napisao/la:Ma mrs i ti i tvoje asistencije, ne znam koji sam se qurac nadigo kad u zadnje vrijeme vazda na jednom padam.
Pratio sam jednog poznanika koji je igrao NBA veoma zanimljivo odigra osam parova sistem dva od osam i sve ikseve opuca. Ne znam jel jos u tom fazonu...
Re: Odg: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
igram ja na takav nacin kad ima puno parova nba lige al nikad nista sitno skroz jednom dobio i to 4KMmegaffon je napisao/la:Pratio sam jednog poznanika koji je igrao NBA veoma zanimljivo odigra osam parova sistem dva od osam i sve ikseve opuca. Ne znam jel jos u tom fazonu...
joj hamo vidi mu glave
arelinho je napisao/la:
![]()

Sve nas je povaljo sinoć..

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Admir i ja dobili na nismo pali na jednom.
Ovaj dan treba upisati u historiju foruma.

1946
Zato se Admir jutros ne javlja.Jutros ga odmah zalomioHead je napisao/la:Admir i ja dobili na nismo pali na jednom.![]()
![]()
![]()
![]()

- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Sta ovo u premieru ne mogu kombinovat 2 Zenit,vise zutih i vise kornera
Prije je moglo msm..

Prije je moglo msm..
normalno da mozes samo treba znati kako,ne mozes P.P. kombinovati sa specijalnim igramajuanitomaravillaa je napisao/la:Sta ovo u premieru ne mogu kombinovat 2 Zenit,vise zutih i vise kornera![]()
Prije je moglo msm..
hah, grifin kralj me pošteno ispoštovaoarelinho je napisao/la:Zato se Admir jutros ne javlja.Jutros ga odmah zalomioHead je napisao/la:Admir i ja dobili na nismo pali na jednom.![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj dan treba upisati u historiju foruma.![]()

al evo na drugom gdje sam samo igrače igrao pogodio hiberta manje, mirzu više, love više, thompson manje, dragić manje i fulio greena manje, al nećeš vjerovati pišem broj od bredlija manje i ispravim na ovog majmuna i samo njega fulim. al pazi dragića, 12 na poluvremenu, 17 na kraju 3/4 i još se produžetak igrao i nije zabio koš, a da mi je samo on ostao **** bi tako bilo

inaće do sada ove igrače bostona nikad ne mogu pogoditi, stavim ovog grina više on da manje, bredlija kad god igram manje od do poluvremena prebaci, jednom igrao i onog salindzera i pao samo tako, ubiše ljudi. vidim i ovi iz atlante zaebani skroz, jednom horford uzme 3 šuta, sinoć zabije 25, milsap jednom 28+, sinoć 7, pa onaj teague
nema potpisa
Vlada FBiH donijela hitnu odluku da se 10.12.2014 proglasi neradnim danom za sve kladionice i Lutriju BiH jer je Admir_Sa dobio na kladionici nakon dugo vremena.
Čestitam kralju neka si dobio više da ne bude vazda na jednom

Čestitam kralju neka si dobio više da ne bude vazda na jednom

znaci premier pusiona ??????? il samo meni ne radi
uvijek neki problem sa njimlugi88 je napisao/la:znaci premier pusiona ??????? il samo meni ne radi

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Premier je vec dugo vremena sranje. WWIN je zakon, ponuda im je u zadnjih mjesec-dva strasna. Prekucali su sve lokale ubjedljivo. Pogotovo vi sto igrate NBA, kod njih moze i single. Stvarno ne vidim razlog zasto ste jos uvijek u Premieru 

Povali me samo Lowry sinoc sut 3/13 

Kakvo je stanje sa isplatom? Jel još uvijek procedura čekanja??krmpotich je napisao/la:Premier je vec dugo vremena sranje. WWIN je zakon, ponuda im je u zadnjih mjesec-dva strasna. Prekucali su sve lokale ubjedljivo. Pogotovo vi sto igrate NBA, kod njih moze i single. Stvarno ne vidim razlog zasto ste jos uvijek u Premieru

Btw. Zatvorio sam tamo račun, ima više od 6 mjeseci sigurno. Kako ću ga otvorit zna li ko??

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.