Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

EnzoFerrari
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la EnzoFerrari » 01 avg 2013, 09:44

Gledam ovaj sazetak, sine jest Tevez stroj, koja brzina, kako ce nam dobro doci.Vadi neke lopte koje napadaci iz prosle sezone ne bi ni pokusali spasit.
Asamoh, dobri stari, u sredini masina.Jedva cekam novu sezonu, Asa i Pogba ce jest malu djecu, vidjecete.
Citam i Ogbona doktor.
Peluso presmijesan :lol:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 01 avg 2013, 09:55

Zadovoljan sam igrom u drugom poluvremenu, ako uzmemo u obzir koji su igrači igrali. Istina malo je odbrana bila loša, osim Ogbonne koji je uz Teveza bio najbolji. Llorente nije baš briljirao, ali se vidi da je i on klasa, par prodora i dobrih dodavanja, mislim da će to biti vrlo dobro, samo mi je žao što nećemo odmjeriti snage sa Realom.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 01 avg 2013, 10:16

" onclick="window.open(this.href);return false;

Neću ništa da komentarišem, prva ozbiljnija utakmica.
Ja te volim, volim Željo..

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 01 avg 2013, 11:25

slika
slika
slika
slika
slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 01 avg 2013, 12:49

Llorente, odlazi iz kluba! Bez veze smo te doveli za 0 eura, e moja Marotta gdje ti je pamet bila! :roll:

Eee vi se jednom prijateljskom utakmicom zamarate. :D

Ogbonna će biti stroj. :D
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 01 avg 2013, 12:51

Bolje sada gubiti nego u prvim kolima. Lijepo se da vidjeti gdje su greške i gdje treba napraviti korekciju. Ima ekipa potencijal i treba još to ''dobrusiti''

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 01 avg 2013, 13:16

Dobrta utakmica koja je nebitna jer je prijateljska Ogbona,Vidal po meni najbolji u drugom se probudio Tevez i pokzao da ce biti veliko pojacanje,Llorente se trudio pritiskao zadnju liniju ono sto je najbitnije strasno mocan u duelu zna primiti loptu graditi se bice sigurno jos bolji kad bude igrao u timu sa Pirlom,Marchisiom,Vidalom i Pogbom bice to pravi razarac ovako sinoc nije imao postene lopte jer mu nije imao ko dati ali i pored toga je pokazao klasu :D :D

Edit: manite se tih gluposti tj kritika poslije prve prijateljske tekme mislim nide veze neki vec otjerali Llorentea :roll: :roll:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 avg 2013, 13:33

Pozdrav za @Gio10.
Celik!3,2,2.

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 01 avg 2013, 14:23

citam komentare i ne mogu da vjerujem sta pojedini likovi izjavljuju nakon jedne prijateljske utakmice, ej JEDNE, samo mogu reci neka vas je stid i sram...

Sve u svemu zadovoljan sam jutrosnjom partijom, jbg. moglo je i bolje, ali nece nas penali...Treba sacekati dok se ovi sa CConf. ukljuce aktivno u 1. sastav, pa onda pokusati donijeti neki sud...mada, ponavljam zadovoljan sam igrom, rezultatom manje vise...

Forza Nando Forza Juve
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 01 avg 2013, 14:32

Najgori smo, sve **** redom svima u upravi, otjerati Contea i Marronea skupa ruku pod ruku, bićemo 13-ti. :twisted:

Nevjerovatno kolika količina sranja na jednom mjestu. Vrijeđati i pljuvati nakon još jedne prijateljske kad je ekipa još uvijek u fazi fizičke pripreme je apsurdno, ali nije da nismo navikli.

Neki kao da ne znaju čemu služe pripremne utakmice, ekipa nikad ne može u njima biti ni 50% onoga što bude kad sezona počne.

Hvala Bogu da su neke greške isplivale na površinu, a ne u Superkupu ili na onom teškom otvaranju sezone. Ljudi su počeli pripreme ranije, vidjelo se da su fizički nadmoćniji, igrali smo bez pola tima, a opet smo ih sabili u drugom poluvremenu.

Isto tako, ne znam zašto je Luca igrao ikako, bolje da je Padoin počeo, a Vidal na njegovom mjestu. Momak nije mjesec i po trenirao sa ekipom, nije odigrao pripremne utakmice ni na treningu i onda ga se odjednom ubaci protiv ovih mrcina. Druga stvar, on nije igrač za tu poziciju, nema ni blizu Pirlovo kretanje bez lopte, nestane u sredini i ne preuzima loptu kada treba. Gol jeste sjebao, ali sjebao ga je i Peluso isto tako, nije mi jasno kako onako lahko ispada, Icardi mu je isto napravio. :roll:

Pirlo je razvalio kad je ušao ( :roll: ), ali naravno o tome se ne govori, jedva dočekali Lucu na nož. Otkad je ušao, nije spojio tačan pas duži od 2 metra, da ne govorimo o nonšalanciji prilikom odlučujućeg penala, Pelusu ne možeš ni zamjeriti, kakav on i penali, ali Pirlo... I nije mu prvi put. Niko ne spominje ni Vidalove greške prema naprijed u prvom poluvremenu i jednom dijelu drugog, prodao je jako puno lopti. Da ne bude sad paljba kako ja njega pljujem, defanzivno je opet bio odličan.

Uglavnom, od pozitivnih stvari bih svakako izdvojio Asamou, Teveza, Ogbonnu i Islu. Kwadwo i Ogbonna su prekucali igru, fenomenalni, Tevez se trznuo u drugom poluvremenu, a Isla drastično digao formu, nadam se da će nastaviti.

Loši su svakako bili Marrone, Llorente, Peluso i Pirlo kasnije kad je ušao.

Ja sam prezadovoljan presingom koji se naprijed vršio, ali nikako zatvaranjem njihovih kontri od strane naše odbrane.

Kako god, samo još kvalitetnog rada sa Antoniom treba i radit će ovo kao sat do superkupa. 8-)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 01 avg 2013, 15:01

Samo bih dodao da su odbranu cinila 2 beka i novi igrac koji ce biti rezerva, bar u pocetnim mjesecima. Licht ili Peluso tu nikada i nece igrati kada se u igru vrate Chiellini, Barza, Bonny i Caceres, dakle, tek su peta ili sesta opcija, onda vam je jasno kakva je to moc pozadi.

Peluso je panj, to smo svi znali, gledam gol, ono odbrambeni igrac lahko brani, a on kao amater. Neku noc protiv Sassuola je 3x onako ispao.

Torino se interesuje, a nama ne treba, niti je ikada trebao i to su bubice koje Conte treba eliminisati (pokusaj pravljenja igraca od flopa umjesto forsiranje mladosti i talenta) kako bi postao najbolji trener svijeta, za mene on to jeste, ali mu treba priznanje struke, a za to ima vremena, a i prostora za poboljsanje.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 01 avg 2013, 15:51

slika

slika

slika
Zadnja izmjena: Marchisio, dana/u 01 avg 2013, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 01 avg 2013, 15:51

Ma nema potrebe da se toliko krtikuje poslije pripremne utakmice. I prethodne dvije godine smo lose igrali pripremne, taman sve do prvog kola gdje i treba da se proigra.

Kako ce tek ovo sve izgledat u punom sastavu 8-)

Ako dovedemo sad beka ili tamo do ljeta ga osiguramo. Onda nam za iduce ljeto ostaje da se nadje zamjena za Pirla i eventualno napadac.

Koja je iduca utakmica, s obzirom da se vracamo iz SAD-a? :D
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 01 avg 2013, 15:58

caseres je napisao/la:Ma nema potrebe da se toliko krtikuje poslije pripremne utakmice. I prethodne dvije godine smo lose igrali pripremne, taman sve do prvog kola gdje i treba da se proigra.

Kako ce tek ovo sve izgledat u punom sastavu 8-)

Ako dovedemo sad beka ili tamo do ljeta ga osiguramo. Onda nam za iduce ljeto ostaje da se nadje zamjena za Pirla i eventualno napadac.

Koja je iduca utakmica, s obzirom da se vracamo iz SAD-a? :D
U SAD smo jos jedna utakmica, cekamo porazenog duela Real M-Galaxy
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 01 avg 2013, 16:26

Joj alaj se*rete haha.
Allegri je gospodin!

odmutlife
Kontakt:

Post Postao/la odmutlife » 01 avg 2013, 16:54

Da najprije poz sve forumase.Dugo vec citam i eto odlucio sam da se registrujem,naravno navijac Juventusa sam.Ovo sto vi ovdje osipate paljbu pojedini za igrace,igru,klub,poslije ove tekme protiv Evertona je nidje veze.Pripremne utakmice nisu vazne vazne su takmicarske utakmice,a svi znate sta je juve radio predhodne 2 god. i sad su se jos i pojacali i jaci su nego prosle sezone to je sigurno.Strpite se i uzivajte ima jos do prvenstvenih tekmi..pozz
Lud za tih 90 min.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 01 avg 2013, 17:45

Juventus boss, Antonio Conte, has been really impressed lately with Sebastian Giovinco. :D :D

Giovinco dosao najspremniji od svih reprezentativaca sa odmora Conte impresioniran :D :D

Pirlo i Buffon su najnespremniji dosli sto je razumljivo za njihove godine a i kup konfederacija je ucinio svoje haman svaku su odigrali dok Gio i nije igrao puno na kupu konfederacija

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 01 avg 2013, 18:04

Ma ja cu opet isto napisati kao sinoc ali Juve odlican. Meni se pravo svidjelo sto bocne strane puno brze i puno vise otvaramo, pa je u nekim trenucima izgledalo kao da igramo 3-3-4. U tim situacijama Isla mi je bio odlican, strasno puno je trcao i pravo se vidi da mu je stalo, sto neko rece samo mu vratiti samopouzdanje. Ja sam sinoc nekako najvise pratio Teveza, i dobili smo veliko pojacanje vec sada a sta ce biti tek kasnije, samo da ga povrede preskoce.
Nandu ce trebati malo vise utakmica dok skonta sve kako hoda, mozda napad bude Vucinic-Tevez. Asamoah me odusevio, steta sto ce i ovu sezonu provesti na lijevoj strani, a tako puno nam moze dati u sredini, strasno agresivan, brz, dosadan za protivnika. Sve u svemu, u ovoj fazi priprema i uzimajuci u obzir kako ih je Mister unistavao, odlicna trka sinoc i jedan fantastican presing.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 01 avg 2013, 18:11

Nisam htio ništa da pišem konkretnije jer nisam gledao, ali sada pogledah opsežan isječak od 12 minuta i moram reći da ste me iznenadili, sve neke kritike, a po ovome što sam vidio odlično je bilo, dosta šansi, Tevez odličan, strašna trka i otvaranje strana, građenje kako treba da ima napadač svjetske klase, Asa beton, Ogbonna sigurica, Nando je strašan igrač i to će pokazati, samo dok se uklope mehanizmi i kretnje naprijed.
Marrone mora dobiti šanse da igra koliko je to moguće, nikakve posudbe.

Vrlo fino mi je ovo djelovalo, sa prvim timom nam ovi ne bi centra prešli, a i ovako su po vašim prčama bili sabijeni.

Odlično je ovo, stigao je i Pogba i sada treba osposobiti reprezentativce čim prije, već protiv poraženog u meču Real/Galaxy izvesti neke od njih.

Nisam siguran, ali mislim da imamo jednu prijateljsku za koju nemamo protivnika, ne bi bilo loše odigrati i nju u Americi.

Ne znam šta u klubu planiraju, ali nakon meča sa poraženim u meču Real/Galaxy te te prijateljske, uz standardni meč sa primaverom, nemamo više utakmica, a to nije dovoljno za reprezentativce Italije, Caceresa i Pogbu.

Ne želim da zbog nespremnosti izvodimo izmiksan tim protiv Lazia, već najjači, ali sve mi se čini da nećemo jer ne mogu svi biti optimalne forme do 18.8 nikako.

To je najveća boljka, što imamo osovinu Italije u ekipi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 avg 2013, 18:18

Ja mislim da to ovako ide:

Juventus-Real/Los Angeles
Valencia-Inter/Chelsea

Igraće se i za mjesta kako sam skontao tako da mi imamo još dvije utakmice, protiv Real/Los Angeles i onda sa pobjednikom ili porazenim iz susreta Valencia-Inter/Chelsea za 7/8 ili za 5/6 mjesto sve zavisi :?:

Ma dobro je ovo bilo kakav je sastav igrao, Isla je imao par odličnih prodora ubacio je dva puta na 5-6 metara da je Llorente bio na pravom mjestu mogao je zabiti, ali ima sasvim dovoljno vremena da se sve sklopi do početka prvenstva, kad se samo sjetim utakmice protiv Betisa i pisanja da ćemo biti gori i od 7 mjesta i onda skudeto 8-)
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.