Toliko o tvom misljenju o tvojoj ekipi!! Poistovjecujes istu sa maltezanima!! Respect!!djoleprijedor je napisao/la:Ma evo sve "piškamo" od sreće i uzbuđenja...Burberry46 je napisao/la: Pripremi se, praznik vam je u Prijedoru dolazi Sarajevo!A hoćemo vas sutra lijepo prizemljiti..a volio bih da vas dođe što više(HZ) pa da gledate uživo novi poraz...Kad su vam mogli oni Maltežani uvaliti 5-6 komada u dve utakmice,moćemo i mi bar dva sutra
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HannahMontana
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
ne znam samo sta su se ovi iz Prijedora digli kao da su Barca ili Real...zaista su smijesni...   

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
						Visca Barca...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Misliš što ste se vi digli???BeSha1992 je napisao/la:ne znam samo sta su se ovi iz Prijedora digli kao da su Barca ili Real...zaista su smijesni...
 Mi smo samo realni..Imamo sutra lijepu šansu da vas pobjedimo i to je to..Ja nijednom nisam rekao da ste vi loša ekipa..Dobra ste ekipa,sigurno kvalitetniji od nas..ali ne toliko kvalitetniji koliko pričate i niste toliko superiorni koliko pričate i koliko ste umislili , a to će se dokazati sutra ako bog da...
 Mi smo samo realni..Imamo sutra lijepu šansu da vas pobjedimo i to je to..Ja nijednom nisam rekao da ste vi loša ekipa..Dobra ste ekipa,sigurno kvalitetniji od nas..ali ne toliko kvalitetniji koliko pričate i niste toliko superiorni koliko pričate i koliko ste umislili , a to će se dokazati sutra ako bog da...  Čitajući te vaše prepotentne komentare,imam osjećaj kao da sutra u Prijedoru gostuje Napoli ili Atletik Bilbao
 Čitajući te vaše prepotentne komentare,imam osjećaj kao da sutra u Prijedoru gostuje Napoli ili Atletik Bilbao  ..Dobra ste ekipa,vjerovatno ćete se boriti ua vrh u PL,svaka čast na uspjehu u EL i pobjedi nad Levskim u dvomeču,ALI
 ..Dobra ste ekipa,vjerovatno ćete se boriti ua vrh u PL,svaka čast na uspjehu u EL i pobjedi nad Levskim u dvomeču,ALI   spustite se malo na zemlju i prihvatite realnost.A realnost je da niste ništa posebno i realnost je da Rudar Prijedor može sutra da vas pobjedi u Prijedoru.
 spustite se malo na zemlju i prihvatite realnost.A realnost je da niste ništa posebno i realnost je da Rudar Prijedor može sutra da vas pobjedi u Prijedoru.Mens sana in corpore sano.
A ko je rekao da Napoli gostuje? Roma je u pitanju.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
						- djoleprijedor
- Kontakt:
Da,da RomaHigh je napisao/la:A ko je rekao da Napoli gostuje? Roma je u pitanju.
 Napoli je sa Grbavice
  Napoli je sa Grbavice  
Mens sana in corpore sano.
						- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sesar aka Pjanic ,Adilovic aka Cavanidjoleprijedor je napisao/la:Da,da RomaHigh je napisao/la:A ko je rekao da Napoli gostuje? Roma je u pitanju.Napoli je sa Grbavice

- djoleprijedor
- Kontakt:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Sesar aka Pjanic ,Adilovic aka Cavanidjoleprijedor je napisao/la:Da,da RomaHigh je napisao/la:A ko je rekao da Napoli gostuje? Roma je u pitanju.Napoli je sa Grbavice

Mens sana in corpore sano.
						- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dabogda da bod uzmemo sutra.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Evolution87
- Kontakt:
ma kakav crni bod. Jedan k'o ni jedan. Bice tesko ali moramo pobjediti! Ne smijemo dopustiti da vec imamo bodovni zaostatak nakon 2 kola.Sarajlijc@ je napisao/la:Dabogda da bod uzmemo sutra.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Bio si veliki pesimista i protiv Levskog, toga se dobro sjećam, ako je po tome suditi, sutra pobjeda Sarajeva uz veličanstvenu partiju Saida.Sarajlijc@ je napisao/la:Dabogda da bod uzmemo sutra.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Sutra ce biti jako tesko. Ako dobijemo to ce biti sa minimalnom razlikom. Neocekivano smo ispali u Evropi, igraci su vjerovatno jos malo umorni, plus to sto gostujemo. Poraz me nebi iznenadio, ali ne ocekujem ga.

Kada ti ode milion niz vodu naravno da ce nam igraci biti sokirani, a i umorni od nedavne tekme.
Bod bi nam u ovakoj situaciji bio ravan pobjedi. Zalosno ali tako je.

Bod bi nam u ovakoj situaciji bio ravan pobjedi. Zalosno ali tako je.
Selektor mlade reprezentacije BiH, Vlado Jagodić, objavio je spisak igrača za predstojeće augustovsko okupljanje. Čak tri igrača FK Sarajevo su dobili poziv i to: golman Almin Abdihodžić, štoper Amer Dupovac i krilni napadač Asmir Suljić.

ESTRANEI ALLA MASSA
Ima l' ko link tekme iz Podgorice da odgledam na miru?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
						- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zar mozes majke ti?High je napisao/la:Ima l' ko link tekme iz Podgorice da odgledam na miru?
- Evolution87
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme (423 MB) http://jumbofiles.com/w44izwud2cqo" onclick="window.open(this.href);return false;High je napisao/la:Ima l' ko link tekme iz Podgorice da odgledam na miru?
Drugo poluvrijeme (438 MB) http://jumbofiles.com/791p7albbp9n" onclick="window.open(this.href);return false;
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Ma da vidim stanje na tribinama, zanima me koja je naša pjesma prošla najbolje. Ako si gledao, ti mi reci.  
@ Evolution87, svaka ti dala!

@ Evolution87, svaka ti dala!
						- Sarajlijc@
- Kontakt:
Od muke nisam slusao samo sam buljio u ekran, nista cuo nisam.

Da si vidio njihove tamo, to je havarija bila, ko da su došli Arisovi navijači, bulje u nas.   Hajde bolan, šta ste pali svi, idemo dalje.
 Hajde bolan, šta ste pali svi, idemo dalje.

Hajde bolan, šta ste pali svi, idemo dalje.
 Hajde bolan, šta ste pali svi, idemo dalje.Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], Jet2Holiday i 22 gosta.