RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

josipmusa2
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la josipmusa2 » 03 mar 2019, 21:30

RodjeniiBrato je napisao/la:Od Lucasa bolji 3x, sa Mesom i Zeljkovicem ga ne mozes poredit jer nije isto zadnji i ofanzivni vezni bidonu. Sto se tice Vehabovica tu se slazemo jer Edo moze igrat u svakom timu u BiH u prvih 11
Eto zaključili smo da je od cijelog veznog reda bolji samo od Lucasa, ok pogriješio sam za jednog, mada upitno i to

Babinho
Kontakt:

Post Postao/la Babinho » 03 mar 2019, 21:30

ma vidite da ovog kongrate netreba nikako citirat, vidite da ima lik neki poremecaj kod sebe. Jedini navijac zelje koji se spusta na ovaj podforum. Proba prvo provocirat na temi olimpika, kad mu nije poslo za rukom, dosao ovdje. Lik lijeci komplekse i licne frustracije koje se zovu Velez

Mi znamo kakvu ekipu imamo, i zeljo i sarajevo su to osjetili, imamo igrace koji su vezani ugovorom na vise godina i u BH nema kluba koji ce ih kupiti.

Na podjebavanja i komplekse anonimnih i nebitnih likova na forumima odgovaramo pobjedama na terenu, pokrivanjem tribine, postavljanjem reflekotra, vezanjem igraca na vise godina profesionalnim kontraktima, dovodjenjem igraca ogromnih potencijala poput Berishe, pravljenja WC-ova vrijedni 100 000 km, planiranjem pokrivanja i druge tribine, punjenjem stadiona itd. Mi pricamo pricu na terenu i kroz rad, oni nek pricaju po forumu i gledaju nam ledja.

Zato uzivajmo u ovom sto gradimo, furiozno idemo naprijed. :bih: :thumbup:

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 03 mar 2019, 21:37

josipmusa2 je napisao/la:
nekoIzMostara je napisao/la:
josipmusa2 je napisao/la:Što svi toliko furaju Seida, lik je naš najlošiji veznjak, jedino eto što je naše dijete, a ne dao Bog da mu se nešto dužno ostane, eto mu čača odmah s tužbom ide
Nisi ni blizu istine, to je obicna laz. Ni jedan nije bolji veznjak od Behrama, pa ti sviraj koliko hoces suprotno.
Jel bolji od Meše , nije
Jel bolji od Vehbije, nije
Jel bolji od Lucasa, nije
Jel bolji na zadnjem od Zeljkovica, nije
Jel bolji na krilu od Ovčine, Guze, Cvijanovića, nije

Igra jer je u21, a u suprotnom ne bi startao ni jednu
Legendo ti ocito ne gledas fudbal van nase lige. Ti samo gledas ovu nasu drzavu gdje je nabij loptu i trci za njom, udri igraca i tjt.
Pod jedan Behram je tehnicki za nasu drzavu i vise nego savrsen igrac, fizicki i kondiciono od kako je dosao u Velez postao Ronaldo. Ako ne vjerujes u ovu konstataciju pitaj kondicionog trenera Veleza koji ce ti isto ponoviti, bas kao sto je i za Mujezinovica izjavio jos dok je igrao za nas da je jedan od 10 fizicki najspremnijih igraca u cijeloj BiH. Upitaj Zeljinovca sa ove nase teme danas je imao priliku da ga gleda.
Pod dva Vidio sam jucer Cvijanovica, kurcina obicna. Zeljkovic nmz da igra ofanzivnog veznog niti krilo, kao sto ne moze ni Behram defanzivnog. Mesa ista stvar, ni blizu kvalitetan naprijed kao Behram. Ovcina mi je super igrac, i iskreno nezz zasto grije klupu Cvijanovicu kada je bolji od njega igrac. Lucas je vjecito na klupi, i dok je Behram bio ozljeden sjedio je na klupi. Jedini igrac koji je slican Behramu karakteristikama i igrom je Edo vehabovic, a ni on nije bolji igrac od njega.
Pod tri lik je otisao sa 16 godina u englesku i francusku i vidio je mnogo toga sto mnogi igraci od osnivanja PLBiH u svojim karijerama nisu vidjeli.

Behram je definitivno jedan od glavnih igraca Veleza, uz Cosica i Vehabovica stub veznog reda, znaci nemas argumenata nikakvih. Tvoj stav nije nista drugo neko kompleksi koje imas prema njemu iz ovog ili onog razloga. Ako hoces vec da znas lik voli Velez vise nego ista, a dokaz je odbijena ponuda koju je imao iz Tuzla City-a prije otprilike godinu dana
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 03 mar 2019, 21:38

RodjeniiBrato je napisao/la:Od Lucasa bolji 3x, sa Mesom i Zeljkovicem ga ne mozes poredit jer nije isto zadnji i ofanzivni vezni bidonu. Sto se tice Vehabovica tu se slazemo jer Edo moze igrat u svakom timu u BiH u prvih 11
Eto zaključili smo da je od cijelog veznog reda bolji samo od Lucasa, ok pogriješio sam za jednog, mada upitno i to
Posto vidim da nisi shvatio pa da ti opet pojasnim: na ofanzivnom/prednjem veznom je bolji i od Lucasa, Cosica i Zeljkovica, a na zadnjem veznom on ne moze igrati ni pomocu trikova tako da su tu bolji i Zeljkovic i Cosic. Treba li crtat? :kafa:
Zadnja izmjena: RodjeniiBrato, dana/u 03 mar 2019, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 03 mar 2019, 21:39

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj jeli bolji od Zeljkovica na zadnjem veznom :o :o :urnebes:

Pa tek sada vidim koja si neznalica :tokralju:
Šta je smiješno gurbete, pričamo o veznom redu, valjda i DMF vezni red ;)

Idi na rodjene, trazete sto si ostao duzan nekog cenera za cenifu :rol: :rol: :rol: :rol:
Retardinjo sto se ti ne smijes javiti na taj forum sa pricom koju prosipas na ovom forumu? Znas da bi letio iste sekunde. Jer tamo su na forumu navijaci Veleza a svaki navijac Veleza po tvojim postovima vidi o kakvom se lesinaru radi, na tom forumu se za par dana skupi preko 10.000 km Velezu. Mozes ovdje pisati koliko hoces, ovaj forum je odavno napustili 99% raje koja je prije pisala. Raja koja ide na utakmice koja aktivno pomaze Velez na bilo koji nacin pisu na forumu Rodjeni.com. Tvoju pricu gdje god krenes pricati u drustvu Velezovaca ispisali bi te ko tutu to znas vrlo dobro. Zato se i ne smijes tamo javiti. A i ovdje te je svak normalan popisao. :wave:

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 03 mar 2019, 21:41

RodjeniiBrato je napisao/la:
josipmusa2 je napisao/la:Što svi toliko furaju Seida, lik je naš najlošiji veznjak, jedino eto što je naše dijete, a ne dao Bog da mu se nešto dužno ostane, eto mu čača odmah s tužbom ide
Sto ga je trazilo pola PL kad je najlosiji? :rol: :mrgreen:
Neosnovano pise, msm porediti Zeljkovica i Behrama je isto kao porediti Hummelsa i Dzeku, mozda jos gore

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 03 mar 2019, 21:42

Neosnovano pise, msm porediti Zeljkovica i Behrama je isto kao porediti Hummelsa i Dzeku, mozda jos gore
Ma defektas bola, ovaj piso i protiv Hasica pa mu se Semso popiš'o u usta :tralala:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 03 mar 2019, 21:44

Ma defektas bola, ovaj piso i protiv Hasica pa mu se Semso popiš'o u usta :tralala:
Ma nigdje veze Bgm, razumijem ja kada nekog igraca ne gotivis. Ja ne gotivim Messija, ali sad reci da je Fellaini bolji od njega ne ide. On se nasao komentarisati i praviti kompetentnim, a ljudi koji rade sa njim svaki dan se pozitivno o njemu ima da kazu. Definitivno uz Vehabovica vodi igru Veleza, igraju glavom, a ne na silu (osim u rijetkim situacijama). Lik je otisao i trenirao sa profesionalcima, pa iako nije nikad zaigrao tamo naucio je nesto sto jeza ove prostore drugi univerzum.
Zadnja izmjena: nekoIzMostara, dana/u 03 mar 2019, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 03 mar 2019, 21:45

Pojma nema lik ni ko igra u Velezu vidis,nego lize jaja i sisa sluznicu iz supka onom manijaku
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 03 mar 2019, 21:47

Posto vidim da nisi shvatio pa da ti opet pojasnim: na ofanzivnom/prednjem veznom je bolji i od Lucasa, Cosica i Zeljkovica, a na zadnjem veznom on ne moze igrati ni pomocu trikova tako da su tu bolji i Zeljkovic i Cosic. Treba li crtat? :kafa:
Ne care, ti nisi shvatio mene, pričamo o pozicijama na koje bi on mogao upasti u ekipi. Za defanzivnog nema kvalitet, za krilo nema brzinu, a na CM i AM ima boljih. Igra redovno radi pravila o mladim igračima, inače ne bi igrao vjerovatno.

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 03 mar 2019, 21:48

Behram je naš najbolji vezni igrač uz Vehabovića, mada ja bih uvijek prije uzeo Behrama jer ovaj ima i šut za razliku od Vehaba dok Vehabović ima dobar pregled igre i samim tim prvi je asistent ove sezone. Ćosić, Lucas i Zeljkovic nisu u rangu ove dvojice igrača. I ne zanm zašto sad potežeš tu temu oko Behrama i još ga svrtavaš u najgore igrače a momaka traži pola Premijer lige a ima tek 20-tak godina.
I to u vezi pozicija je suvišno raspravljati kažeš ne može igrati zadnjeg veznog i krilo pa zašto bi igrao te pozicije kad je nabolji na ofanzivnom veznom...
Zadnja izmjena: Asimetric, dana/u 03 mar 2019, 21:53, ukupno mijenjano 2 puta.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 03 mar 2019, 21:50

Pristrasni smo, ali cinjenica je i meni, da kad bih birao izmedju Ede, Mese i Seida, ova prva dvojica bi igracki bila ispred. Seid je igrac poteza, 1 na 1, ali recimo da je Mesa onako iritantno sebican, ne bi mu se tolerisalo. Seid je nase dijete, i nadam se iskreno da ce uspjeti i imat finu karijeru.

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 03 mar 2019, 21:52

**** ga brato, nisam znao da se zadnji vezni sada zove prednji stoper, upravu si, ne moze se porediti prednji stoper sa veznim redom :kafa:

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 03 mar 2019, 21:52

Ne care, ti nisi shvatio mene, pričamo o pozicijama na koje bi on mogao upasti u ekipi. Za defanzivnog nema kvalitet, za krilo nema brzinu, a na CM i AM ima boljih. Igra redovno radi pravila o mladim igračima, inače ne bi igrao vjerovatno.
Nije tacno. Moraju u prvih 11 igrati igraci mladji od 11, a ne u veznom redu. Imas Mrgana, Ramcilovica, Alikadica, Cosica, Mesanovica, Behrama, Osmica, Dudica mladji ili jednako 21 godini. Fizicki spremniji od bilo kojeg veznjaka msm defanzivnog i ofanzivnog, ako ne vjerujes pitaj kondicionog trenera Jasu, a tehnicki bolji od 90% ekipe, pitaj Ibru ili Kodru. Ako on/oni kaze suprotno ja ti se izvinjavam na ovom forumu javno i slazem se u buducnosti sa svim sto kazes.

DemidzGuds
Kontakt:

Post Postao/la DemidzGuds » 03 mar 2019, 21:55

Ma ovoj sukerini je forum ispusni ventil, samo ovdje smije da laje i prosipa slicne budalastine jer je bezbjedan, nema ko tac da mu zvekne za kamaru bljuvotina i neistina koje iznosi.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 mar 2019, 21:56

Mislim da malo podcjenjujete Lucasa. Po meni isto dobar veznjak, ima odlican i sut i pas.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 03 mar 2019, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 03 mar 2019, 21:56

**** ga brato, nisam znao da se zadnji vezni sada zove prednji stoper, upravu si, ne moze se porediti prednji stoper sa veznim redom :kafa:
Ne okreci bit onoga sto sam napisao. Zadnji veznjaci su da degradiraju igru bez ikakvih posebnih tehnickih sposobnosti. Behram defanzivno nije nista posebno, ali je ofanzivno izuzetno dobar i prekucao je ovu ligu. Ima mjesta u prvih 11 u bilo kojem timu u nasoj drzavi, ili 95% takvih timova. Provjeren je da je Tuzla City davao dobre mu uslove, puno bolje nego Velez, ali nije pristao jer voli Velez, i jer igra srcem i definitivno je medu top 5 igraca nase ekipe

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 mar 2019, 21:57

Pusti bola frajera. Ni na PES-u ne može igrač igrati poziciju koju ti zamisliš, samo u njega u glavi. Behram je ofanzivni vezni i krilo po potrebi. Ne okivam ga u zvijezde, ali svaki igrač ima svoju poziciju. poredi ga sa onima koji igraju njegovu poziciju. To su osnove razumjevanja fudbala kao igre. Ne znam s kim se vi raspravljate uopšte.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 03 mar 2019, 21:57

Nije tacno. Moraju u prvih 11 igrati igraci mladji od 11, a ne u veznom redu. Imas Mrgana, Ramcilovica, Alikadica, Cosica, Mesanovica, Behrama, Osmica, Dudica mladji ili jednako 21 godini. Fizicki spremniji od bilo kojeg veznjaka msm defanzivnog i ofanzivnog, ako ne vjerujes pitaj kondicionog trenera Jasu, a tehnicki bolji od 90% ekipe, pitaj Ibru ili Kodru. Ako on/oni kaze suprotno ja ti se izvinjavam na ovom forumu javno i slazem se u buducnosti sa svim sto kazes.
Pitaj i ti DI Stefana dal' je bolji Mesi ili Benzema, pa jbm ne možeš da se tom logikom vodiš. Seida se ističe jer je naš i nije momak loš igrač ali je sebičan do bola, na muku je i došao, na muku je i produžio ugovor, ako lažem, neću više nikad ni pogledat ovaj PDF a kamoli pisati. Znam šta govorim, a te pobrojane u21 su besmislica i ti to dobro znaš, trebao si i Alagića spomenuti tom logikom

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 03 mar 2019, 22:00

Ovdje se slazen sa musom. Behram je dobar igrac ali nikad nece napravit vecu karijeru jer nema predispogicije za to. Jednostavno staromodan tip igraca, spor neokretan previse igra jednom nogom, vrline su mu da zivi fudbal bori se ali jbg to mi nece biti dovoljno za nesto ozbiljnije.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.