Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Marrone 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Peluso, Isla, Marrone 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Haha Conte ih odmah sve digao na zagrijavanje 

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa normalno da ce ih dici kad ce svi i uci,prijateljska je a i ovi sto su izasli sem par njih mogu odma izaci kako igraju,bruka i sramota...Juventino je napisao/la:Haha Conte ih odmah sve digao na zagrijavanje
TOP PLAYER

Ogbona idi u napad i zabi kad drugi ne znaju

Marrota panju svjetski
Asamou u sredinu vratiti obavezno i Ogboni spomenik dici...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 01 avg 2013, 06:43, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pa doveli smo gore napadače, Mirko i Gio vratite se, sve vam je oprošteno... 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- Ponos Torina
- Kontakt:
to brate garavi Asamoah

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Auuuuuuuuuuuuuuuuu
Bravo momcino

Bravo momcino

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
E nek' ovo odbrani! Bravo Asa!
Izvini, ali ovo mi je presmijesno izjavljivati nakon nepunih 70 min. prijateljske utakmice!Ponos Torina je napisao/la:
TOP PLAYER![]()
![]()
![]()
e moj Llorente
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ogbona idi u napad i zabi kad drugi ne znaju![]()
![]()
Marrota panju svjetski
- Ponos Torina
- Kontakt:
sta treba da ga velicam sto daje golove na treningu i rusi sve oko sebe a kad je utakmica,trebam reci pa eto to je samo prijateljska utakmicaJuventino je napisao/la:Izvini, ali ovo mi je presmijesno izjavljivati nakon nepunih 70 min. prijateljske utakmice!Ponos Torina je napisao/la:
TOP PLAYER![]()
![]()
![]()
e moj Llorente
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Marrota panju svjetski

- masteRofPoker
- Kontakt:
Kako ste samo ludi, sta pljujete ljude, prva prijateljska utakmica i cuj odmah kritika, jao, jao. Cuj doveli gore napadace. Ja ne znam sta ste vi gledali, ali ja sam gledao totalnu dominaciju Juventusa, jedan nevjerovatan presing, i kad samo skontam da je ovo skoro druga ekipa, onda se pitam sta ce tek prva da radi. Strasan Juve.
Tevez, vec se sada vidi, veliko pojacanje.
Isla, meni veceras jedan od boljih, strasno dobro otvara tu desnu stranu, zna Conte sto ga ostavi.
Vidal, doktor.
Asamoah, koliko frajer pretri, cudo majke mi.
Ogbona, odlicno se borio s onom mrcinom, takoder pojacanje.
Marone, posudba i to pod hitno, nema mjesta ni za backup.
Uglavnom vrlo dobar Juve, meni se strasno svida, formacija odlicna, u pojedinim trenucima, tj. u vecini, 3 - 3 - 4.
Tevez, vec se sada vidi, veliko pojacanje.
Isla, meni veceras jedan od boljih, strasno dobro otvara tu desnu stranu, zna Conte sto ga ostavi.
Vidal, doktor.
Asamoah, koliko frajer pretri, cudo majke mi.
Ogbona, odlicno se borio s onom mrcinom, takoder pojacanje.
Marone, posudba i to pod hitno, nema mjesta ni za backup.
Uglavnom vrlo dobar Juve, meni se strasno svida, formacija odlicna, u pojedinim trenucima, tj. u vecini, 3 - 3 - 4.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- Ponos Torina
- Kontakt:

Realno, vise je Pirlo kriv nego Peluso mada nije bitno ko je promasio penal.
Malo me zabrinjava doduse Pirlova ravnodusnost nakon sto je promasio, nekako mi djeluje nezainteresovano. Prosla sezona mu bas i nije bila sjajna, bojim se da nas u predstojecoj ne podsjeti zasto ga se Milan rijesio.
Malo me zabrinjava doduse Pirlova ravnodusnost nakon sto je promasio, nekako mi djeluje nezainteresovano. Prosla sezona mu bas i nije bila sjajna, bojim se da nas u predstojecoj ne podsjeti zasto ga se Milan rijesio.
steta bas sam htio protiv reala da gledam..
Tevez igracina, Isla mi se dopao, Vidal kao i uvek odlican
Marrone
Peluso 
Tevez igracina, Isla mi se dopao, Vidal kao i uvek odlican
Marrone

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ponovo gubimo na penale, uvijek bili baksuzi...
Tevez je danas bio jedan od boljih, koliko čovjek trči trudi se, imao je par prilika što je sam izborio, još se vidi da nije spreman 100%. Llorente je danas bio očajan, ali nadam se da je to samo jedna utakmica, ne bi valjalo da mu se sad strah uvuče, jer onda će imati velikih problema.
Sve u svemu možemo biti zadovoljni sa ovom utakmicom, jer ovo je praktično prva prava provjera, sad slijedi susret sa poraženim iz susreta Los Angeles-Real Madrid.
Tevez je danas bio jedan od boljih, koliko čovjek trči trudi se, imao je par prilika što je sam izborio, još se vidi da nije spreman 100%. Llorente je danas bio očajan, ali nadam se da je to samo jedna utakmica, ne bi valjalo da mu se sad strah uvuče, jer onda će imati velikih problema.
Sve u svemu možemo biti zadovoljni sa ovom utakmicom, jer ovo je praktično prva prava provjera, sad slijedi susret sa poraženim iz susreta Los Angeles-Real Madrid.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Ponos Torina
- Kontakt:
a jbg desava se ali bilo je dosta gresaka veceras od strane pojedinaca pogotovo u prvom pol...Peluso nidje veze lik al fakat...Pirlo kako stari sve vise sere i zajebava se,nadam se da ce vise grijat klupu nego sto ce igrati naredne sezone...Asamoah i Ogbonna strasni....Tevez ok odigrao trebaju se oni jos dobro uigrati do pocetka sezone...
- 10DelPiero
- Kontakt:
Samo me zanima kako si ti zamislio to da jedini igrac koji je pravi play presjedi vise od pola sezone na klupi pogotovo kada nema nikoga umjesto njega da uvrstis u prvih 11.Ponos Torina je napisao/la:a jbg desava se ali bilo je dosta gresaka veceras od strane pojedinaca pogotovo u prvom pol...Peluso nidje veze lik al fakat...Pirlo kako stari sve vise sere i zajebava se,nadam se da ce vise grijat klupu nego sto ce igrati naredne sezone...Asamoah i Ogbonna strasni....Tevez ok odigrao trebaju se oni jos dobro uigrati do pocetka sezone...
Alessandro Del Piero !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:Pa normalno da ce ih dici kad ce svi i uci,prijateljska je a i ovi sto su izasli sem par njih mogu odma izaci kako igraju,bruka i sramota...Juventino je napisao/la:Haha Conte ih odmah sve digao na zagrijavanje
TOP PLAYER![]()
![]()
![]()
e moj Llorente
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Marrota panju svjetski
Asamou u sredinu vratiti obavezno i Ogboni spomenik dici...

Jesil ti dobar? Idi navijaj za City jarane. Produzi.
Sinoc najbolji Asa, Vidal i Licht. Odlicno odigrali. Steta sto izgubismo na penale, al' hajde, nije ni bitna utakmica. Opet ponavljam, onaj Konfed kup nas ukopao, jer pola ekipe nije proslo pripreme. I odmah se to vidi na igri.
Pozitivno je to sto Asa igra ko i prije onog Africkog kupa, trci ko zivotinja lik. Svugdje ga ima. Marrone def mora ici na posudbu ove sezone. Bas kao sto sam i govorio jedno vrijeme, treba njemu utakmica, ne ide ovako. Nije on toliki talenat da jednostavno uskoci u prvi tim (kao Pogba). Mora otici.
Evo za one koji nisu gledali, dobar sazetak prilika, golova i penala.
" onclick="window.open(this.href);return false;
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Juventus F.C.
Nisam gledao, ali mi je smijesno to sto se kritikuje igrac koji mjesec i pol lijeci povredu, nije odigrao pripremne utakmice ni na treningu, igra sve pozicije koje trener trazi osim svoje.
Marrone ostaje, nadam se.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Marrone ostaje, nadam se.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Vidim i kod vas isto, pojedinci nakon jedne prijateljske utakmice osuli paljbu po igracima. Sramota! Vidim izgubili ste na penale. Kako je igra izgledala?
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.