Najbolji igrač Urugvaja je:
Sve je to uredu oko špekulacija, sve se spominje a ništa se neće desiti jer su vlasnici opamećeni i sve rade kontra informacija iz medija. Prvo je bilo da je Rodgers odbijen i da je Martinez blizu, čak i kafu pio, pa slike ovo ono i na kaju puff Rodgers.
Meni je samo žao naredne sezone, jer će se Swansea i Wigan mnogo da nalože protiv nas. Biće to pravi derbiji.
Vjerujem da će vlasnici željeti da prodaju mnogo od stare garde ili da produže ugovore sa njima, jer su ti ljudi imali velike plate. Pa ona generacija retardiranih Rafinih igrača a potom i Royovih iz 2010 je trošila 135 miliona na godišnju platu, a tada su igrali Konchesky, Jovanović, Ngog, Kyrgiakos, Carra, Joe Cole, Poulsen, Kuyt, Pacheco, Aurelio, Insua, Maxi ...
Velika većina njih je otišla, Gerard je produžio ugovor gdje zarađuje mnogo manje nego ranije, tu su novi igrači sa novim ugovorima: Glen, Jack, Lucas, Gerard, Suarez, Carrol, Downing, Adam, Hendo, Enriqe, Bellamy, Coates.
Ovakvi igrači ne zaslužuju da imaju više od 100 miliona godišnju platu i to je ono što novi vlasnici i pokušavaju da riješe. Revizija ugovora s starom gardom, a ako ne žele prodaju ih ili im daju ispisnice a nijedan novi igrač nema veću platu od 80 000 funti sedmično.
Kada pričamo o golmanima, pošto pratim francusku ligu, na um mi padaju Ochoa i Ospina. Ovaj drugi mi je posebno zapao za oko, mlad, talentovan i nevjerovatan golman.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).