FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 20 sep 2014, 09:34

E' sada mi stvarno nije jasno sta ovi nasi misle. Jedino je jasno da na sektor ...nece uci! Jel' treba da cekamo da nas neko gadja kamenjem? :nene:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 sep 2014, 09:43

Sedam dana je ova utakmica top tema, sasvim dovoljno vremena za organe vlasti da osmisle plan i da ga danas sprovedu u djelo. Isto tako je sigurno da se gostujući navijači neće vratiti i da im se moraju obezbediti uslovi da prisustvuju utakmici.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 sep 2014, 09:49

Vasa najbolja osveta bi bila kad bi napravili niz od 22 pobjede i time oborili Zeljin rekord..E onda bi mogli prec na finu zajebanciju.

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 20 sep 2014, 09:51

Alipasino je napisao/la:Vasa najbolja osveta bi bila kad bi napravili niz od 22 pobjede i time oborili Zeljin rekord..E onda bi mogli prec na finu zajebanciju.
I 23 da pustimo recimo sarajevu da vam uzme titulu......to bi slavio ko novi rodjendan........

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 20 sep 2014, 09:53

Alipasino je napisao/la:Vasa najbolja osveta bi bila kad bi napravili niz od 22 pobjede i time oborili Zeljin rekord..E onda bi mogli prec na finu zajebanciju.
Paša da ga nisi malo prečero ćuj 22 i to pobjede za redm :?: :?: :?:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 sep 2014, 09:56

[youtube][/youtube]
Evo mačkice ponovo,zagrijavanje :cool:
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 20 sep 2014, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 20 sep 2014, 09:57

KrojcicaHills je napisao/la:
I 23 da pustimo recimo sarajevu da vam uzme titulu......to bi slavio ko novi rodjendan........
Ma pusti ga oni nemaju 22 pobjede od 1987 ukupno do sada.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 sep 2014, 10:02

Hoce li doci na utakmicu onaj sto zivi sa kerom? Da se na vrijeme maknem od loze. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 20 sep 2014, 10:04

Pitanje za Fukare hoce li kop danas biti smjesten na sredini Sjevera? Bilo bi odlicno jer na taj nacin je mnogo lakse animirati cijelu tribinu i mnogo ljepse izgleda.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 20 sep 2014, 10:11

Bihac96 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la: istina je uvijek negdje na pola, tako da je istina to što si ti napisao, ali je istina i da su ti momci izgubili identitet :roll: Tuzla je centar TK, raja bi trebala biti okrenuta prema Slobodi, ipak ovdje se školuju, rade, itd :D recimo, logično je da u Hercegovini vole Velež, u Krajini Jedinstvo, u TK pa i šire Slobodu, itd :D ne znam kako neko s TK, Krajine, Hercegovine, može bodrit' sarajevske klubove, meni su takvi likovi skroz nejasni :roll: valjda je logično da voliš bližnjeg svog, a ne nekog gdje je pitanje koliko si puta bio u Sarajevu kao gradu, a da ne pričam koliko puta si na tekmu otišao :facepalm: kad pričam o TK, svi su tu krivi, ali sigurno i Sloboda koja nema rezultate, pa se onda raja sa TK poistovjećuje sa sarajevskim klubovima koji jelte imaju rezultate
Sto se tice TK i USK situacija je ista.U Krajini se Jedinstvo najmanje voli,isto tako se "vole" sarajevski klubovi jer su to pravi klubovi pogotovo Sarajevo.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 20 sep 2014, 10:14

KrojcicaHills je napisao/la:A kad ste malo otisli u off da i ja nesto napisem :mrgreen: ljubav ovih navijaca sa tk prema sarajlijama se stvorila iz mrznje prema tuzli......jednostavno je dok krenu u srednju skolu ovdje dobijaju batine , prozivaju ih sto su seljaci itd......to mozda nije samo tako u medicinskoj i gimnaziji a 1000% u svim ostalim skolama..... ja mislim da nema manijaka ili hordasa sa tk da nije dobio batine barem 2 puta(sjecam se prije 4-5 god onaj vodja hordi iz kalesije da je dobio batine da vise nikad nije pomislio na sarajevo, mislim da vise nikad zuba u glavi nece imati :mrgreen: )......i naravno da u takvom okruzenju okrenu se sarajlijama samo da bi taj jedan dan u godini dosli ovdje i mogli **** tuzlake iz gore navedenog razloga...... ako cemo iskreno ti ljudi i ne trebaju biti na tribini.....dodju na tekmu protiv slobode i odrade derbi u sarajevu pa se smatraju navijacima.....al eto svako ima svoju politiku i mi smo u zadnje vrijeme okrenuli malo plocu pa se vec pokazuju prvi rezultati.......
Ovu politiku treba definitivno promijeniti.I sam sam u mladosti bio ovakav prema ljudima koji nisu iz Tuzle, ali to ne vodi ničemu. J e b i g a kad skontaš i ovi Tuzlaci koji su rođeni i čitav život proveli u Tuzli i koji zajebavaju ove iz Kalesije, Živinica . . ., zapravo (ogromna većina) nemaju TZ porijeklo, . . .Kako je lijepo vidjeti popunjen sjever i steći dojam da su to sve Fukare . . .

Matemotika
Kontakt:

Post Postao/la Matemotika » 20 sep 2014, 10:26

De ba ljudi pustite da svako navija za koga hoće. Bez prisile. Ja odoh danas u Travnik na utakmicu bodriti svoj klub. Navijam za Travnik i budem skoro na svakoj domaćoj iako sam rođen i živim u Zenici. Ne vidim tu ništa čudno. Sretno protiv Želje. NAPRED TRAVNIK

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 sep 2014, 10:28

Tuzlak04 je napisao/la:Kako je lijepo vidjeti popunjen sjever i steći dojam da su to sve Fukare . . .
Hmm, znači ako neko iz Živinica dođe na sjever, on nije Fukara?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 20 sep 2014, 10:31

Do prije par godina iz Kalesije nisi mogao vidjeti čovjeka koji će otići na tekmu Slobode i navijati za Slobodu. Tačno je što ovaj momčina gore napisa da je jedan od Hordi kalesijskih dobio strašne batine, ali to nije bio vođa kako navodi. Dobio je batine jedan momak iz Miljanovaca, baš nakon utakmice Sloboda - Sarajevo, i to na stanici kod Mejdana, čak se ušlo u bus da se udara momak. :D Vođa kalesijskih Hordi je poginuo u saobraćajnoj nesreći prošle godine zajedno sa svojim bratom. U Kalesiji i sada postoje momci koji organizovano idu na tekme Sarajeva, na tekme Željezničara, ali što je najbitnije sada i na tekme Slobode. Mislim da je najveći problem bilo ono: " Čaršija Tuzlacima, njive seljacima..." :) I dalje je ostalo tog mentaliteta kod pojedinih osoba, al' što je najbitnije kod većine se mijenja.

I sami se sjećate utakmice protiv Jedinstva, gdje puna 13ka ide kući nakon utakmice.

Za povećanje broja, kako Fukara, tako i običnih simpatizera iz Kalesije zahvalite se Đakarou. Stariji likovi s tribine ga poznaju, sjajan dečko, on danas neće biti tu, trenutno je van zemlje, ali je svim srcem uz Slobodu kao i uvijek, mada se dosta povukao iz tog navijačkog svijeta, al' i sad kad radi u kafiću majice su Slobode, čaj i cappucino se služe iz šolja Fukare fun club, i stara izreka " Sloboda do groba. "... Sretno danas!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 sep 2014, 10:32

Virtu4l je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:Kako je lijepo vidjeti popunjen sjever i steći dojam da su to sve Fukare . . .
Svako je Fukara ako se tako osjeca. Ne mora biti na sjeveru, moze i na zapadu...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 sep 2014, 10:33

Larive je napisao/la:Je li ja upravo citam da tuzlaci nekoga prozivaju seljacima ? Odgledas klip iz Travnika, pa pogledas navijacke rekvizite u vidu motorne pile, pa to sve zacinis izgledom tribine i facama na njoj. Pa veci stepen urbanog stanovnistva je gore na onim selima Bjelasnice.
Slabo si ti to citao,moja urbana gerilo...vjerovatno zato sto i jesi sisao sa tih planina koje spominjes jer gore su tanki sa skolama a vidim i da poznajes taj mentalni sklop....nego razligu sa teme....smorili ste sa jednom te istom supljom isto ko da vas je jedan k.u.r.a.c pravio....gas na seljinu temu pa tamo palamudaj
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 sep 2014, 10:34

Probisvjet je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Svako je Fukara ako se tako osjeca. Ne mora biti na sjeveru, moze i na zapadu, u Americi, ili u Becu...

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 20 sep 2014, 10:35

Jel ovo neke zajebancija il fkt nema prenosa nigdje?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 sep 2014, 10:37

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Jel ovo neke zajebancija il fkt nema prenosa nigdje?

Nema 100%

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 sep 2014, 10:39

Probisvjet je napisao/la:
NkBratstvoGracanica je napisao/la:Jel ovo neke zajebancija il fkt nema prenosa nigdje?

Nema 100%
Ima na MojaTV
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.