Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Kako igrate ? Kontam bacit malo vece pare vcrs protiv evertona , hocetel uzet jel neka B postava igra ili ?
- Ponos Torina
- Kontakt:
grgr je napisao/la:Kako igrate ? Kontam bacit malo vece pare vcrs protiv evertona , hocetel uzet jel neka B postava igra ili ?

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
U svakom slucaju bolja ekipa 3 x od evertonove trebali bi uzet bacit cu jbg dobra kvota 1,9 taman da uduplamPonos Torina je napisao/la:grgr je napisao/la:Kako igrate ? Kontam bacit malo vece pare vcrs protiv evertona , hocetel uzet jel neka B postava igra ili ?
- Ponos Torina
- Kontakt:
Evo link za veceras ko planira gledati
slika je odlicna
Komentator je na jednom arapsi a na drugom engleski
http://fancystreems.com/jsc-1-live-stream.php Al Jazeera sport +1
http://fancystreems.com/jsc-10-live-stream.php Al Jazeera sport +10

slika je odlicna
Komentator je na jednom arapsi a na drugom engleski
http://fancystreems.com/jsc-1-live-stream.php Al Jazeera sport +1
http://fancystreems.com/jsc-10-live-stream.php Al Jazeera sport +10
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma preko 10 KM ti ne bi preporucio a i mene vuce. Nema tu 3 prvotimca Vidal, Asamoah i Licht sto se tice ostatka konkretno De Ceglie, Isla da se duplo poprave u odnosu na proslu sezonu opet bi ocajni bili tako da iskreno ne zalijeci se. Mada ja nisam pratio ove pripreme mozda neko bolje moze reci sta da se ocekuje 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Trequartista
- Kontakt:
Prescritti čitaju temu šampiona, fino, fino.
Poslije sehura nema spavanja, igra Juventus.

Poslije sehura nema spavanja, igra Juventus.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Juventus F.C.
Cisto sumnjam da ce Marrone startati. Od pocetka priprema trenira odvojeno zbog povrede.
Licht i Peluso na stoperima, primit cemo neki gol, ali bitnije je da vidimo igru prema naprijed, a ostatak ekipe ce se konsolidovati kada i reprezentativci sustignu sa kondicijom ostale.
Mozda ne bi bilo lose vec ih ubacivati i protiv Evertona, bar 20-tak minuta.
Rezultat mi je u drugom planu i samo me zanima napadacki dio ekipe.
Nazalost, mi koji ranimo ne mozemo gledati, ali but ce vasih komentara i highlightsa.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Licht i Peluso na stoperima, primit cemo neki gol, ali bitnije je da vidimo igru prema naprijed, a ostatak ekipe ce se konsolidovati kada i reprezentativci sustignu sa kondicijom ostale.
Mozda ne bi bilo lose vec ih ubacivati i protiv Evertona, bar 20-tak minuta.
Rezultat mi je u drugom planu i samo me zanima napadacki dio ekipe.
Nazalost, mi koji ranimo ne mozemo gledati, ali but ce vasih komentara i highlightsa.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ja sam bacio 120 maraka pa sta bude bude hahaha EDIT ja samo kontam da je ovo vec malo kraj priprema pa da cete odigrat neku ozbiljniju tekmu ...
Ko gleda?
Ja sigurno
Leali: Sanjam povratak u Juventus
Nicola Leali je novi član Spezie a danas je dao duži intervju za Tuttosport.
Kaže da sanja povratak u Juventus.
"Sigurno je da se moram približiti tipu utakmica u kakvima brani jedan golman Juventusa. Mnogo ću učiti a san i dalje ostaje isti: vratiti se u Juventus. Nisam ljut ni radi čega, sve koristim kao stimulans, želim ove godine da iskoristim kako bih napredovao."
O Buffonu...
"Buffon? Kada sam ga sreo prvi put trnci su prolazili kroz moje tijelo, prvi put kad smo se sreli bio sam polugol u svlačionici. I svaki put kad se sjetim da je moj idol bio na dva koraka od mene ne ostanem ravnodušan. Da li smo ostali u kontaktu? Svako malo razmjenjujemo poruke. Dijeli mi savjete i to je jedna od stvari koje cijenim kod Gigia. Filippi me zove svake sedmice? On gleda moje utakmice i pomaže mi da napredujem. Jako sam sretan radi njegovih poziva, to je skoro kao da vas zove Conte. To je garancija da Juventus u mene investira."
Ja sigurno

Leali: Sanjam povratak u Juventus
Nicola Leali je novi član Spezie a danas je dao duži intervju za Tuttosport.
Kaže da sanja povratak u Juventus.
"Sigurno je da se moram približiti tipu utakmica u kakvima brani jedan golman Juventusa. Mnogo ću učiti a san i dalje ostaje isti: vratiti se u Juventus. Nisam ljut ni radi čega, sve koristim kao stimulans, želim ove godine da iskoristim kako bih napredovao."
O Buffonu...
"Buffon? Kada sam ga sreo prvi put trnci su prolazili kroz moje tijelo, prvi put kad smo se sreli bio sam polugol u svlačionici. I svaki put kad se sjetim da je moj idol bio na dva koraka od mene ne ostanem ravnodušan. Da li smo ostali u kontaktu? Svako malo razmjenjujemo poruke. Dijeli mi savjete i to je jedna od stvari koje cijenim kod Gigia. Filippi me zove svake sedmice? On gleda moje utakmice i pomaže mi da napredujem. Jako sam sretan radi njegovih poziva, to je skoro kao da vas zove Conte. To je garancija da Juventus u mene investira."
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja cu gledati
taman Pjanic u 3 dok Juve ne pocne 

Ja isto gledam ionako cu u 07:00 na posao tako da cu naviti sat ranije da ustanem tj u 05:00

Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 01 avg 2013, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ja sutra ne radim, hvala Bogu makar jedan dan da odmorim ... Sehur mi ionako u 10 do 4, malo ibadeta i onda utakmica
Steta sto su se prvotimci ovako kasno prikljucili pripremama. Bilo bi bolje da su svi tu od pocetka.

Steta sto su se prvotimci ovako kasno prikljucili pripremama. Bilo bi bolje da su svi tu od pocetka.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Ponos Torina
- Kontakt:
Opet bice zanimljiva tekma protiv Engleza,odbrana je tanka ali nadam se da ce napad to nadomjestiti svojim golovima...
Kako li ce Isla odigrat
Kako li ce Isla odigrat

Ja cu bit' budan, ali kompjuter u kvaru.
Jedino ako neko od vas ne zna kako da gledam preko iPoda (ja msm da ne moze Flash Player)?
Nego, vi koji budete gledali, obavezno pisite desavanja
Jedino ako neko od vas ne zna kako da gledam preko iPoda (ja msm da ne moze Flash Player)?
Nego, vi koji budete gledali, obavezno pisite desavanja

★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
@Ponos Torina
Isla igra sigurno
Isla igra sigurno
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma mislio sam kako li ce odigratiAndrej je napisao/la:@Ponos Torina
Isla igra sigurno

To cemo tek da vidimo...
- Trequartista
- Kontakt:
Odlika pravog juventina!Marchisio: "Alla Juve per sempre, ma senza trattamenti speciali"
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
- L'Avvocato
- Kontakt:
Veliki je Claudio. Bezrezervna ljubav prema klubu!
★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
I onda nekima nije jasno kako je to Claudio simbol kluba i kako on nema cijenu...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.