FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AmanijakzO
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AmanijakzO » 19 jan 2011, 18:09

[youtube][/youtube]
ABD i 10/11 ;)

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 19 jan 2011, 18:11

slika

"Tangabi i princeza". 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 19 jan 2011, 18:17

AulleTa je napisao/la:Čuj imate i Eto'o-ovce (Kamerunce). :D
e jbg... sto nisi pitar da ti odg. nesto :D
treba nam jos igraca iz BiH

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 19 jan 2011, 18:47

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 19 jan 2011, 20:26

Znal neko prave pozicije tamnoputih igraca ? Na jednom portalu pise da su vezni, drugom odbrana, trecem napad, sad kad u San izadje da su golmani :shock:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jan 2011, 20:29

Buddy je napisao/la:Znal neko prave pozicije tamnoputih igraca ? Na jednom portalu pise da su vezni, drugom odbrana, trecem napad, sad kad u San izadje da su golmani :shock:
Napadac i veznjak ja mislim.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 19 jan 2011, 21:19

L' Imperator je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:dok ćemo sa Smajlovićem najvjerovatnije sporazumno raskinuti ugovor. U ovom trenutku Smajlović je za nas preskup. Nismo uspjeli naći zajednički jezik, te ćemo najvjerovatnije sporazumno raskinuti ugovor", rekao nam je izvor blizak tuzlanskom premijerligašu. Momak je prebrz,a i zna igrat lopte..po meni odlican napadac :) eto napadaca Amare xD
Nudjen i odbijen...
ccc..jedan od najboljih u ligi...
Kad ti kažeš, nema dalje :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 19 jan 2011, 21:24

pile87 je napisao/la:Na prozivci su se pojavili: Ibrahim Šehić, Elvis Karić, Nikola Odović, Damir Rovčanin, Elvis Mešić, Srđan Stanić, Muamer Svraka, Mirsad Bešlija, Mirko Radovanović, Benjamim Čolić, Edin Višća, Goran Perak, Bajro Spahić, Zajko Zeba, Šaban Pehilj, Lazar Popović, Milan Ćulum, Srđan Savić, Jadranko Bogičević, Goran Gančev, Goran Marković, Elvir Čolić, Emir Alić, Omar Baljić, Velibor Vasilić, Perica Stančeski i Nermin Jamak. Opravdano je bio odsutan Aleksandar Nikolić, a osim dvojice tamnoputih Arikanaca na prvom testiranju bila su još trojica igrača.
opravdano odsutan :D moj boccaccio
Biće zajebano upasti među 24 igrača, ovo postaje bolesno :mrgreen:
Sa druge strane na klupsku adresu stigla je ponuda jednog poljskog kluba koji želi angažovati napadača Lazara Popovića.

"Ne znam ništa o tome. Tek sam došao i za sada sam tu. Fokusiran sam na pripreme. Ne želim se previše opterećivati drugim temama", rekao je Popović.
Ako Amar ne pusti Lazara, hoće li to dovoljno biti stručnjacima koji govore da Lazar ne zna. Baš me zanima :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 19 jan 2011, 22:07

Eno Zoran Rajovic napustio Leotar, mozda nam on ne bi bio lose pojacanje, moze igrati napadaca.
Volim te Zeljo!!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 19 jan 2011, 22:31

Mislim da nam ne treba,kada je najbolji bio nismo da uspjeli dovesti,ja mislim da je potrosen igrac.
AMAR OSIM!!!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 19 jan 2011, 23:19

---------------------------Sehic-------------------------
Karic

Markovic-------Vasilic--------Bogicevic---------Radovanovic
B.colic Mesic Gancev

------------------Svraka--------Stanceski----------------------
Perak Culum
Savic Odovic

Mirso---------------------Zeba------------------------Visca
E.Colic Jamak Stanic
H.Beslija

------------------------Popovic----------------------------
Rovcanin, Baljic
Spahic, Pehilj, Nikolic

I kad kazu da nam fali napadaca i zadnjih veznih...

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 19 jan 2011, 23:46

nikad_izvini je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Na prozivci su se pojavili: Ibrahim Šehić, Elvis Karić, Nikola Odović, Damir Rovčanin, Elvis Mešić, Srđan Stanić, Muamer Svraka, Mirsad Bešlija, Mirko Radovanović, Benjamim Čolić, Edin Višća, Goran Perak, Bajro Spahić, Zajko Zeba, Šaban Pehilj, Lazar Popović, Milan Ćulum, Srđan Savić, Jadranko Bogičević, Goran Gančev, Goran Marković, Elvir Čolić, Emir Alić, Omar Baljić, Velibor Vasilić, Perica Stančeski i Nermin Jamak. Opravdano je bio odsutan Aleksandar Nikolić, a osim dvojice tamnoputih Arikanaca na prvom testiranju bila su još trojica igrača.
Sa druge strane na klupsku adresu stigla je ponuda jednog poljskog kluba koji želi angažovati napadača Lazara Popovića.

"Ne znam ništa o tome. Tek sam došao i za sada sam tu. Fokusiran sam na pripreme. Ne želim se previše opterećivati drugim temama", rekao je Popović.
Ako Amar ne pusti Lazara, hoće li to dovoljno biti stručnjacima koji govore da Lazar ne zna. Baš me zanima :mrgreen:

Samo za ovog @nikad izvini, palamudis ko onaj Senad Avdic, od sada te zovem Senci:)

Ti vjerujes u kult licnosti, u nekadasnjim prijasnjim postovima si dao naznake toga, kult licnosti Amara Osima, sto svakako ne vodi normalnom, racionalnom prosuđivanju...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 19 jan 2011, 23:48

Amara za predsjednika drzave.... :mrgreen: :mrgreen:
AMAR AMAR,OSIM OSIM

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 20 jan 2011, 00:16

Ove se fraze nikad necu zasitit: Zeljo je beton i to armirani beton

Uz put da va spitam raja ovi testovi sto su radzeni na prozivci o kojim testovima je rijec ako moze malo opsirnije na pp. unaprijed zahvaljujem.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 20 jan 2011, 00:25

Scimmia je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:
Uz put da va spitam raja ovi testovi sto su radzeni na prozivci o kojim testovima je rijec ako moze malo opsirnije na pp. unaprijed zahvaljujem.
[youtube][/youtube]

Čola najbolji, Zola drugi, Radovanović treći.
pobrkao si raspored:1.Zola, 2.Mirko 3. Čola

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 20 jan 2011, 00:32

Scimmia je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:
[youtube][/youtube]

Hvala drug, nego jel ovo sve sto su radili?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 jan 2011, 00:48

zeljocity je napisao/la:
Scimmia je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:
[youtube][/youtube]

Hvala drug, nego jel ovo sve sto su radili?

meni se cini da je ovaj cupavi najbolji :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 jan 2011, 01:13

lemi_kitao je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:

Samo za ovog @nikad izvini, palamudis ko onaj Senad Avdic, od sada te zovem Senci:)

Ti vjerujes u kult licnosti, u nekadasnjim prijasnjim postovima si dao naznake toga, kult licnosti Amara Osima, sto svakako ne vodi normalnom, racionalnom prosuđivanju...
Ne vjerujem u kult ličnosti nego vjerujem svojim očima i sjećanju koje mi govore slijedeće(neću računati superkup).

Amar Osim prvi mandat:

liga: 2000/2001 godina : šampioni
liga:2001/2002 godina : šampioni

kup: 2000/2001 godina: osvajači kupa
kup: 2001/2002 godina: poraženi u finalu

Amar Osim drugi mandat:

liga: 2009/2010 godina : šampioni
kup: 2009/2010 godina : poraženi u finalu kupa

Trenutno stanje na tabeli:

Željezničar je 2 na tabeli sa 5 bodva zaostatka. Prvo kolo drugog dijela: Široki - Borac, Željezničar - Olimpik
Željezničar je u 1/2 kupa

Onda se pojaviš ti koji napišeš, nije mi bilo mrsko da malo pogledam kakve si gluposti pisao :mrgreen: i naletim na slijedeće:

Ti si naveo jedan slucaj i on je kao mjerilo tvoga razmisljanja, ima njih jos, istina je, ali to je najrealnija opcija kada se nema dovoljno novca...

I zaista mi nije jasno gotovo bezrezervna podrska Amaru Osimu, sve sto on kaze, sve sto on uradi, sve sto on planira je dobro i ne treba nista mijenjati...

Ja mu necu oprostiti ne forsiranje Rovcanina, jer je taj igrac to zasluzio i veliki je potencijal...
Također, forsiranje Srđana Stanića na bekovskoj poziciji i ne znam gdje još, a momak je gigant za krila ili ponekad ofanzivni vezni...
Također što se tako olako odrekao Denis Selimović (mislim da mu je tako ime), pozicija zadnji vezni, odlicne je igre pruzao dok je igrao...
On zasniva igru na Lazi (proslu polusezonu citavu, ovu, kup i zabije tako malo golova, katastrofa) i forsiranje Ćuluma kada ga nije išlo, iako se u zadnjh nekoliko kola "izvadio"...
Tri titule šampiona, jedan kup i dva puta poraženi u finalu kupa, trenutno drugi u prvenstavu i 1/2 kupa, stabilizovana finansijska situacija, uzimamo igrače od direktnog konkuenta, publika se vratila na stadion, priča se o novom stadionu, igrači potpisuju ugovore na minimalno 2-3 godine i ti pišeš da ti nije jasna "gotovo bezrezervna podrška Amaru Osimu" :lol:

Iskreno, ni meni nije jasno, jel, kad ti tako kažeš, šta je on to zapravo napravio u Želji poredeći ga sa Simom Krunićem, Demirom Hotićem. Defacto ništa. Jel tako. Jeste :mrgreen:

Amar ima nešto što se zove REZULTAT ; Samo izraziti kontraš ili neki zavidnik može napisati ono što si ti napisao ili neko stvorenje tipa Samira Ahmedbegovića koje žali za "divnim prošlim vremenima"(4 godine tavorenja i blamiranja, al se zato uzelo para u pampadže).

Doduše, možda ti je RoWa neštoi u rodu, često ga spominješ. Ovo ti je bio prvi post nakon registracije.
Prvi post sam napisao zbog Željine djece, jer me stvarno iznerviralo zahtjev za raskidanjem ugovora Damira Rovčanina, a pored toga tu su Kolobov, H.Bešlija te još ako ode Nikolić...

Smiješno je dovesti igrača, Kolobov, na tako deficitarnoj poziciji i teškoj poziciji za igranje, potpisati ugovor i ne dati mu priliku u 15 kola da igra, a kažu dobar igrač, talenat, ima relativnog iskustva po Hrvatskoj itd.
Nikolić isto dok se nije povrijedio...
Čuj deficitarna pozicija zadnjeg veznog :lol: Jašta je, pametno zboriš :lol:

Ne palamudim ja nego ti pišeš nebuloze. Ko kaže, rezultati kažu :mrgreen:

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 20 jan 2011, 02:06

Dragi Senci (op.a.nikad_izvini)...

Posto si razvijo kult licnosti i posto sam rekao da to ne vodi normalnom i racionalnom prosuđivanju, znao bi...

1.To sto sam naveo za "bezrezervnu podrsku i okivanje u zvijezde" se odnosilo na forumase koji kada ja ili neko drugi spomene neku zamjerku ili nesto sto mislim da nije u redu, u zelji da bude bolje ili najbolje, odmah se pojave sta pises, nemas pojma i sl. Nemam nikakvu zamjerku na rad, treninge i nacine na koji radi sa ljudima, ima uspjeha i kapa do poda, ucinio me presretnim za vrijeme svojih mandata na klupi Zelje...samo zamjerka na postavku igre i igrace koji igraju, ono sto ja vidim, nista vise...VI GENERALIZUJETE,sve pa i te zamjerke, zasto zamjeram...pa valjda bih zelio da se neki mladi igrac na tako dobroj poziciji (napad u ovom slucaju) razvije u dobrog igraca, proguramo ga i uzmemo kes...imamo golove, imamo "robu", dobijamo kes...

2.Meni nije dovoljno da me Siroki dobije svake godine u mojoj hercegovini, da me Travnik ubije svaki put na Piroti, da nas Sloboda hladno uzme svake godine, da Borcu (izuzev kup u finalu) ne mozemo prici golu, o derbiju da ne govorim...i nemoj mi govoriti kako ne razumijem, kako su to ovakve onakve okolnosti, a kuci dobijamo po 5:0, 6:0, 7:0 npr., ako je tebi to u redu, svaka cast...meni nije, nema toga, ili si dobar ili nisi, pogledaj kako Borac igra ove sezone u gostima...

3.Daj Bože da je meni Rowa rođak, vjerovatno bih imao komplete svih oprema od voljenog kluba, kartu džaba uvijek i poneku fotografiju sa ostalim igračima:)ja Hercegovac, a on...

MENI NE TREBA NIKAKAV REZULTAT KURCENJEM KUCI, NA GRBAVICI...GDJE JE REZULTAT NA STRANI, A HAPOEL NECU NI DA SPOMINJEM...NE TREBA MI NIKAKAV LAZO NI CULUM NI OVAJ ONAJ, potreban mi je dokaz da smo spremni na nesto vise na svakom pedlju ove domovine, gdje god da igramo, potrebni su mi ucinci igraca za sta su placeni, nema dobro je, samo nek trci i bori se...

Pa nisam ja zavidan Amaru ili nekome, pa nisam ja trener covjece, Bože me sacuvaj...ako ti mislis da sam kontras, tvoje misljenje i ja ga postujem...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 jan 2011, 02:10

lemi_kitao je napisao/la:Dragi Senci (op.a.nikad_izvini)...

Posto si razvijo kult licnosti i posto sam rekao da to ne vodi normalnom i racionalnom prosuđivanju, znao bi...

1.To sto sam naveo za "bezrezervnu podrsku i okivanje u zvijezde" se odnosilo na forumase koji kada ja ili neko drugi spomene neku zamjerku ili nesto sto mislim da nije u redu, u zelji da bude bolje ili najbolje, odmah se pojave sta pises, nemas pojma i sl. Nemam nikakvu zamjerku na rad, treninge i nacine na koji radi sa ljudima, ima uspjeha i kapa do poda, ucinio me presretnim za vrijeme svojih mandata na klupi Zelje...samo zamjerka na postavku igre i igrace koji igraju, ono sto ja vidim, nista vise...VI GENERALIZUJETE,sve pa i te zamjerke, zasto zamjeram...pa valjda bih zelio da se neki mladi igrac na tako dobroj poziciji (napad u ovom slucaju) razvije u dobrog igraca, proguramo ga i uzmemo kes...imamo golove, imamo "robu", dobijamo kes...

2.Meni nije dovoljno da me Siroki dobije svake godine u mojoj hercegovini, da me Travnik ubije svaki put na Piroti, da nas Sloboda hladno uzme svake godine, da Borcu (izuzev kup u finalu) ne mozemo prici golu, o derbiju da ne govorim...i nemoj mi govoriti kako ne razumijem, kako su to ovakve onakve okolnosti, a kuci dobijamo po 5:0, 6:0, 7:0 npr., ako je tebi to u redu, svaka cast...meni nije, nema toga, ili si dobar ili nisi, pogledaj kako Borac igra ove sezone u gostima...

3.Daj Bože da je meni Rowa rođak, vjerovatno bih imao komplete svih oprema od voljenog kluba, kartu džaba uvijek i poneku fotografiju sa ostalim igračima:)ja Hercegovac, a on...

MENI NE TREBA NIKAKAV REZULTAT KURCENJEM KUCI, NA GRBAVICI...GDJE JE REZULTAT NA STRANI, A HAPOEL NECU NI DA SPOMINJEM...NE TREBA MI NIKAKAV LAZO NI CULUM NI OVAJ ONAJ, potreban mi je dokaz da smo spremni na nesto vise na svakom pedlju ove domovine, gdje god da igramo, potrebni su mi ucinci igraca za sta su placeni, nema dobro je, samo nek trci i bori se...

Pa nisam ja zavidan Amaru ili nekome, pa nisam ja trener covjece, Bože me sacuvaj...ako ti mislis da sam kontras, tvoje misljenje i ja ga postujem...
mislim sve se ih nabrojo kako to da nam borac bjezi samo 5 bodova
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.