Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Desava se.Cinjenica jeste da je Edin u Engleskoj tehnicki izgubio dosta a dobio fizicki.Inace je tehnicki tesko napredovati u toj gruboj kostolomskoj ligi.Zato bi bilo dobro da ode u neku drugu ligu gdje nije bitno samo biti bilder i trcat ko sumanut.
Ne daj se majstore,desava se.
Ne daj se majstore,desava se.
sve to važi, ali ne znam koja ti je poenta videa bila @head? ovaj promašaj ronalda se itekako nalazi u većini kompilacija najvećih promašaja ikad. međutim pomenutog ronalda takve stvari ne sprečavaju da zabije po 60 golova godišnje.MrShadow je napisao/la:ne poredi ovog s dzekom zato sto ovaj u prosjeku zabije 2 gola po utakmici i nosi citavu ekipu na ledjima, dok dzeko nije dao gola zadnje 2,3 utakmice mislim. i onda kad i dobije jednu 100% sansu uprska je, meni je zao zbog onoga danas, dusa me boli, ali cinjenica je da je usrao.Head je napisao/la:[youtube][/youtube]
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Džeko privatnim avionom sletio u Sarajevo. Razlog: Hoće sa prijateljima pratit izvlačenja za EP. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Edin Džeko privatnim avionom sletio u Sarajevo!
Nakon današnje pobjede protiv ekipe Stokea, Edin Džeko je s ocem Midom "doletio" privatnim avionom u Sarajevo. Tako će naš Dijamant žrijeb za Evropsko prvenstvo koje je sutra u Nici, pratiti u društvu svojih prijatelja i najbližih, saznaje Avazov Sport...
Koja ekskluziva.
Nakon današnje pobjede protiv ekipe Stokea, Edin Džeko je s ocem Midom "doletio" privatnim avionom u Sarajevo. Tako će naš Dijamant žrijeb za Evropsko prvenstvo koje je sutra u Nici, pratiti u društvu svojih prijatelja i najbližih, saznaje Avazov Sport...
Koja ekskluziva.

Dosao spasavati Safeta 

A Safet u Brazilu,jesi bas bubnjas.drummer je napisao/la:Dosao spasavati Safeta
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Je li Owen negdje ekspert bio danas? Da cujemo njegov komentar na ovaj promasaj. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Uspjesno pogodio avion i dosao u Sarajevo 

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
da hoće napraviti transfer na ljeto, samo u klub gdje će biti standardan i da zabija golove, ne mora ništa osvojiti, osvojio je sa VLF i Man Cityjem (plus ako ove sezone osvoje par titula, a imaju odlične šanse)
samo da je klub iz liga petice
samo da je klub iz liga petice

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Edin Džeko
Drago mi je sto je fulio, mangup htio petom da bude efektno. A mogao je samo postaviti normalno nogu i cao.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Nije to namjerno pokušao, nego ga je igrač sa ovom loptom malo iza leđa uhvatio u raskoraku, pa se pokušao tako snaći. Posebno se na prvom dijelu gifa vidi, kako je u punoj brzini naglo stao, malo ispred lopte, i to mu je poremetilo balans.Chuckie je napisao/la:Drago mi je sto je fulio, mangup htio petom da bude efektno. A mogao je samo postaviti normalno nogu i cao.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Goalgetter
- Kontakt:

To, reci mu Edine.

- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
Tako je Edine! Respekt za Belgiju ali oni treba da se dokazuju protiv nas a ne mi protiv njih. Vidjet ćemo šta se i koliko promijenilo.Goalgetter je napisao/la:
To, reci mu Edine.![]()
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Zasto oni treba da se dokazuju protiv nas a ne mi protiv njih?NoName je napisao/la:Tako je Edine! Respekt za Belgiju ali oni treba da se dokazuju protiv nas a ne mi protiv njih. Vidjet ćemo šta se i koliko promijenilo.Goalgetter je napisao/la:
To, reci mu Edine.![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- NoName
- Kontakt:
Jer je na njih red da pobijede nakon 2 poraza a i važe za reprezentaciju u usponu koja je u stanju svakoga pobijediti. To trebaju dokazati protiv nas, da su jači, da su zaboravili nedavne poraze od nas. Plus su prvi favoriti grupe a i to se mora dokazati.Sabinho je napisao/la:Zasto oni treba da se dokazuju protiv nas a ne mi protiv njih?NoName je napisao/la:Tako je Edine! Respekt za Belgiju ali oni treba da se dokazuju protiv nas a ne mi protiv njih. Vidjet ćemo šta se i koliko promijenilo.Goalgetter je napisao/la:
To, reci mu Edine.![]()
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Postali smo navijačka velesila 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
dosta igrača belgije koji su u tim porazima igrali uopšte ne igraju sada u reprezentaciji tako da mnogi mladi igrači se ni ne sjećaju tog poraza. a druga stvar;NoName je napisao/la:Jer je na njih red da pobijede nakon 2 poraza a i važe za reprezentaciju u usponu koja je u stanju svakoga pobijediti. To trebaju dokazati protiv nas, da su jači, da su zaboravili nedavne poraze od nas. Plus su prvi favoriti grupe a i to se mora dokazati.Sabinho je napisao/la:Zasto oni treba da se dokazuju protiv nas a ne mi protiv njih?NoName je napisao/la:Tako je Edine! Respekt za Belgiju ali oni treba da se dokazuju protiv nas a ne mi protiv njih. Vidjet ćemo šta se i koliko promijenilo.
ako su oni reprezentacija u usponu; šta smo onda to mi? nemoj mi samo reći da smo mi nakon prvog velikog plasmana postali velesila?a i važe za reprezentaciju u usponu koja je u stanju svakoga pobijediti. To trebaju dokazati protiv nas
Trenutno korisnika/ca: emir79, Hansestadt, johnw1ckk, Sheyi i 56 gostiju.