FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

zizu1991
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la zizu1991 » 22 jul 2015, 23:51

Ja ne znam šta ste vi kontali. Kuka se, igraju protiv fucking prvaka Poljske. Vidi se da su ljudi 5 koplja iznad vas u svakom pogledu. Nije to uvreda, niti provokacija, čisto činjenično stanje. Okivaju se u zvijezde propali igrači ex-yu liga aka Barbarić, Stepanov i Benko.

Oni jesu zvijezde, ali samo unutar 51129km kvadratnih BiH. Neće u ovoj našoj ligi još za 20godina na ovaj način funkcioniranja u svim elementima nogometne igre, i poslovanja biti konkurentna bilo kakvom ozbiljnijem klubu. Kapa dole Sarajevu za ovo što čine dosad, u marketinškom, poslovnom i bilo kakvom pogledu, jer furaju žestoko naprijed u odnosu na sve konkurente, ali, kao što rekoh, sve je to jako malo, beznačajno i minorno gledajući u evropskim okvirima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 23 jul 2015, 03:23

Jbga bolji jesu bili I ako nisu nista posebno pokazali ali niste ni imali srece u prvoj tekmi. Bice bolje , samo pod hitno vam treba golman novi.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 23 jul 2015, 09:55

Sramote od igre. Mi smo bar uvijek ginuli i borili se. Jedini cilj bio da se ne doživi katastrofa. Bruka.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 jul 2015, 09:56

bojamora je napisao/la:Sramote od igre. Mi smo bar uvijek ginuli i borili se. Jedini cilj bio da se ne doživi katastrofa. Bruka.
Bgt ne seri skor u LP zadnjih godina vam ne smijem ni pogledati ba..sta je trebalo da prodjemo kao sto vi prolazite pa da napisete niste loshi.. :lol: :lol: :lol: pojedete sto se nismo obrukali ko vi svake godine...
ev sad pogledah kad si me vec povukao za jezik..pa covjece dragi 18:6 ste imali u 3 godine..pa nije rukomet..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la BordoArmy88 » 23 jul 2015, 10:31

bojamora je napisao/la:Sramote od igre. Mi smo bar uvijek ginuli i borili se. Jedini cilj bio da se ne doživi katastrofa. Bruka.
Ma to mi namjerno tako odigrali da budemo odmorni za ligu i trpanje buranije. Kad smo kod buranije, jedva čekam 11.kolo. :D
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 23 jul 2015, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.

zagorski
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la zagorski » 23 jul 2015, 10:52

BordoArmy88 je napisao/la:
Ma to mi namjerno tako odigrali da budemo odmorni za ligu i trpanje buranije. Kad smo kod buranije, jedva čekam 13.kolo. :D
@Bordoarmy, vjerovatno si mislio na 11. Kolo,ispravi post :)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jul 2015, 11:13

MuhamedTM je napisao/la:Jbga bolji jesu bili I ako nisu nista posebno pokazali ali niste ni imali srece u prvoj tekmi. Bice bolje , samo pod hitno vam treba golman novi.
Ma hajde,kao sto se kaze uvijek valjda je za nase lige dobar
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 jul 2015, 13:13

Nase se ekipe tesko oslobadjaju onih gluposti koje prave u nasoj ligi od peglanja lopte nekog satro nekog umrtvljavanja igre a treba teziti ubrzavanju igre i promjeniti stil zatim neko padanje pa cekanje da sudija svira i toga ne smije biti u evropiskim takmicenjima gledam igrace lecha kad padnu dizu se odmah ako sudija svira dobro i jeste.Po meni kvalitet dvije ekipe nije daleko jedna od druge ali nacin igre i sam pristup prave razliku nije ovo samo problem sarajeva nego generalno svih nasih ekipa.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 23 jul 2015, 16:42

Uostalom, koji ce **** zastava jednog kluba na gradskom stadionu, ako taj klub nema utakmicu taj dan. :think:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hilmo » 23 jul 2015, 16:52

SlevinKelevra je napisao/la:Uostalom, koji ce **** zastava jednog kluba na gradskom stadionu, ako taj klub nema utakmicu taj dan. :think:
Skinuli su je u čemu je problem. Najviše utakmica mi tu odigramo i logično da će naša zastava biti tu, ne vidim razlog da se pred svaku stavlja i posle svake utakmice skida.

Eto vama smeta, skinuta je, mi ćemo je postaviti za 15-tak dana opet.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 jul 2015, 16:54

hilmo je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Uostalom, koji ce **** zastava jednog kluba na gradskom stadionu, ako taj klub nema utakmicu taj dan. :think:
Skinuli su je u čemu je problem. Najviše utakmica mi tu odigramo i logično da će naša zastava biti tu, ne vidim razlog da se pred svaku stavlja i posle svake utakmice skida.

Ma hilmo ovo pasce se trudi na svaki nacin provocirati uvijek, ignore mu samo baci..
Bahati, bahati Željkan!
1946

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 23 jul 2015, 16:59

hilmo je napisao/la:

Pa, ako ste 'vi' ovo skinuli onda svaka cast. Mislim, smijesno. Mi domacini, iznad glava zastava drugog kluba koji cak nije ni vlasnik stadiona. Nek' bude kad god, ali nema smisla da tu stoji kad FK Sarajevo nema veze sa utakmicom koja se igra.
joker90 je napisao/la:
Ma hilmo ovo pasce se trudi na svaki nacin provocirati uvijek, ignore mu samo baci..
Prijavljen si decko. ;)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 jul 2015, 17:02

SlevinKelevra je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Prijavljen si decko. ;)
Kad nisi ti u banovicima za ulijetanje na nasu glavnu temu i provokacije tamo, nemoj mi sad kmecati ovdje.. E cuj ono se pita sta ce zastava Sarajeva na Kosevu? Kakve li veze ima FKS s tim stadionom?? :think: Bar kreativno provociraj, a ne na nivou amebe..
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 jul 2015, 17:06

pile87 je napisao/la:Nase se ekipe tesko oslobadjaju onih gluposti koje prave u nasoj ligi od peglanja lopte nekog satro nekog umrtvljavanja igre a treba teziti ubrzavanju igre i promjeniti stil zatim neko padanje pa cekanje da sudija svira i toga ne smije biti u evropiskim takmicenjima gledam igrace lecha kad padnu dizu se odmah ako sudija svira dobro i jeste.Po meni kvalitet dvije ekipe nije daleko jedna od druge ali nacin igre i sam pristup prave razliku nije ovo samo problem sarajeva nego generalno svih nasih ekipa.
A to je ustvari problem naše lige i njene ne/kvalitete,gdje se igra znamo kako i to uglavnom maltene na livadama. Dok se generalno ne podigne kvalitet lige i infrastrukture u njoj teško je očekivati da naši klubovi išta ozbiljnije urade u Evropi.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jul 2015, 17:06

:opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 23 jul 2015, 17:08

joker90 je napisao/la: Kad nisi ti u banovicima za ulijetanje na nasu glavnu temu i provokacije tamo, nemoj mi sad kmecati ovdje.. E cuj ono se pita sta ce zastava Sarajeva na Kosevu? Kakve li veze ima FKS s tim stadionom?? :think: Bar kreativno provociraj, a ne na nivou amebe..
Nadji mi taj post gdje sam vas provocirao na glavnoj. Mozda sam pisao svoje misljenje, ali sigurno nikog nisam vrijedjao i nazivao pascetom. Moderacija je bas raspolozena u zadnje vrijeme, predvidjam ti 2 sedmice do mjesec dana. ;)

Kosevo je gradski stadion. Kad na njemu igra Zeljo, onda je Zeljin. Sto se skinuli zastavu kad je Papa dolazio?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 jul 2015, 17:17

joker90 je napisao/la: Kad nisi ti u banovicima za ulijetanje na nasu glavnu temu i provokacije tamo, nemoj mi sad kmecati ovdje.. E cuj ono se pita sta ce zastava Sarajeva na Kosevu? Kakve li veze ima FKS s tim stadionom?? :think: Bar kreativno provociraj, a ne na nivou amebe..
Nadji mi taj post gdje sam vas provocirao na glavnoj. Mozda sam pisao svoje misljenje, ali sigurno nikog nisam vrijedjao i nazivao pascetom. Moderacija je bas raspolozena u zadnje vrijeme, predvidjam ti 2 sedmice do mjesec dana. ;)

Kosevo je gradski stadion. Kad na njemu igra Zeljo, onda je Zeljin. Sto se skinuli zastavu kad je Papa dolazio?
Kao navijac zelje nemas pravo tamo uopste pisati, a pored toga nas boli ... za tvoje misljenje. Skinuli smo tad jer papa navija za San Lorenzo pa nismo htjeli da bude zastava drugog kluba tu, da se covjek kao navijac ne uvrijedi :lol: , a sad smo ostavili jer nas boli k... za vasu tekmu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 jul 2015, 17:45

a s kim ste igrali u Mađarskoj prije 7 dana i šta ste pjevali na kraju malo ti se gubi smisao šta si htjeo reči sa tim ako mi ne igramo itd..... za mene si u pravu ali su u pravu i ovi drugi koji **** spominjetze Sarajevo je li to komplex ili .......pa niste sa nama igrali pa da pjevate **** malo Sarajvo, niste mi baš u skladu ne znate bili piškili ili kakili.
Sarajevo ljubavi moja!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 23 jul 2015, 19:53

sekac je napisao/la:a s kim ste igrali u Mađarskoj prije 7 dana i šta ste pjevali na kraju malo ti se gubi smisao šta si htjeo reči sa tim ako mi ne igramo itd..... za mene si u pravu ali su u pravu i ovi drugi koji **** spominjetze Sarajevo je li to komplex ili .......pa niste sa nama igrali pa da pjevate **** malo Sarajvo, niste mi baš u skladu ne znate bili piškili ili kakili.
:|

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 23 jul 2015, 19:54

Pa ovaj Ferencvaros ne bi bio medju prvih 5 ekipa u nasoj ligi! Smijesna ekipa koju bi i onaj Balsan izbacio...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.