tuzlak1987 je napisao/la:Waiters covjek koji trazi loptu u svakom drugom napadu ako ne i cesce, a u odbrani nece da mrdne.
Ima onaj klip kad zove Lebrona da mu da loptu,a ovaj ga nije ni pogledao.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
tuzlak1987 je napisao/la:Waiters covjek koji trazi loptu u svakom drugom napadu ako ne i cesce, a u odbrani nece da mrdne.
"Meni ga samo PO stavlja ispred Lovea.Odbranu ne igraju ni jedan ni drugi,s tim sto Aldridge zna nekad izbiti loptu nekome,jer uvijek radi reach in.Statisticki,Love daje vise poena na razlicitije nacine.Sut za 2p je skoro isti,Love sutira bolje za 3,ima vise skokova,ass,ali manje blokada.Ukradene lopte su skoro na istom.I da,igraju isti broj minuta.Da nije PO-a i nastupa u njemu,Love bi bio bolji igrac,meni.Clutch je napisao/la:Da, jer mu fali PO. Za odbranu smo se složili da je ne igra ni Aldridge.
Izjave su ti dosta kontradiktorne u ovom slučaju.
Kad Rakete izgube idući put adriano će napisati to isto za njih, pa ćeš ti opet uzvratiti, i tako u nedogledalemsa je napisao/la:Steta sto Dallas popisa ovu nejac Clevelanda
Sreća pa ni jedni ni drugi neće u finale. Houston pogotov.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kad Rakete izgube idući put adriano će napisati to isto za njih, pa ćeš ti opet uzvratiti, i tako u nedogledalemsa je napisao/la:Steta sto Dallas popisa ovu nejac Clevelanda
Možeš za MeNfis Međede ili za Cleveland, to ti je ove godine pravo popularno.habib je napisao/la:hvala mirza volis li ih ti ?
koga bi mi preporucili da navijam za njih ?
Među narodom poznatija kao?Fk_zeljo_1921 je napisao/la:U zadnje vrijeme veliku popularnost stekla je ekipa Radnicki iz Pittsburgha,
Imaju ovog @theboss ili kako vecGuarin14 je napisao/la:Navijaj za Cliperse, jaka ekipica a nisam primjetio da imaju nekog fana na forumu.
Guarin14 je napisao/la:Navijaj za Cliperse, jaka ekipica a nisam primjetio da imaju nekog fana na forumu.
Otelo je napisao/la:Navijaj za Atlantu, tema zjapi prazna vec 2 godine
s obzirom na to kako igraju u zadnje vrijeme, i u pravu su.SaltCityAttack je napisao/la:Otelo je napisao/la:Navijaj za Atlantu, tema zjapi prazna vec 2 godine
nemoj za njih majketi ..imam havere dole u Atlanti citao sam ih po fb evo mjesec dva trube da su najaci na dunjaluku ..da im niko nije ravan istok, zapad all star tim im nista ne moze..uglavnom nemoj samo za njih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.