NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

amerosm
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la amerosm » 27 feb 2012, 01:21

Kao prvo cestitike Giantsima na zasluzenoj pobjedi u SB, a posebno njihovom navijacu @CLS-u. Takodjer sam ponosan na Patse koji su odigrali fenomenalnu sezonu i siguran sam da uz kvalitetan rad cemo u narednim godinama osvojiti SB.

Ne znam sta misle ostali navijaci Patriotsa, ali mene iskreno vise od poraza je razocarala izjave one "glupace" nakon utakmice. Sva sreca pa se ta izjkava desila prije nego li je razgovarala sa Bradyem (koji je po meni u ovoj situaciji ispao pi.cka), jer bi inace morali mjenjati QB-a ili cijelu EKIPU.
Ako je vjerovati medijima BB je uradio najpametniji potez i doticnoj gospodji zabranio pristup prostorijama gdje se igraci nalaze.

PS: Cestitke su upucene veoma kasno, ali je razlog sto sam bio na prinudnom odmoru. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 feb 2012, 22:47

@amere ja se bio zabrinuo za tebe :mrgreen: nije bilo nikog da mi pruza podrsku protiv ovih antipats-ovaca :lol: drago mi je da si se vratio i da si ponovo sa nama :D evo malo vijesti iz offseason sto se tice patsa :ugeek:

Patriots expected to tag Wes Welker

The New England Patriots are expected to put the franchise tag on leading receiver Wes Welker, ESPN's Adam Schefter reports.
This move will be a smart one for New England. It allows the Patriots more flexibility to work out a long-term contract before the start of the 2012 season. Welker was due to become an unrestricted free agent next month. The one-year tag is worth $9.5 million.
Welker will be a Patriot next season. New England is too smart to let its best receiver walk. With the tag, the worst-case scenario is Welker, 30, can't come to terms on a long-term contract by this upcoming season and will become a free agent again in 2013.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 28 feb 2012, 00:43

RG3 najbrzi QB ikada koliko sam skontao :D na testiranju
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 28 feb 2012, 00:53

CLS je napisao/la:RG3 najbrzi QB ikada koliko sam skontao :D na testiranju
3 u historiji NFL-a ;) Sve u svemu lik ce biti isti Vick.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 feb 2012, 00:58

Griffin wowed everyone by running an official 40-yard dash time of 4.41 seconds, as well as a 39-inch vertical jump and a 10.3 broad jump. It was one of the fastest 40-yard times in combine history for a quarterback. ;)

The St. Louis Rams have decided to trade the No. 2 pick, league **** said Monday.
According to ****, the Rams already have had trade discussions with the Cleveland Browns (No. 4), Washington Redskins (No. 6) and Miami Dolphins (No. 8), each of whom is scheduled to pick in the top eight in April's draft.

The price for Griffin, in terms of draft choice compensation, will be so high that only the Cleveland Browns, who draft fourth, and the Redskins, who draft sixth, have a chance to acquire him.

Luck did well himself without throwing. He ran an official 4.67 40-yard dash. Plus, his vertical jump of 36 inches was slightly better than Cam Newton last year. :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 28 feb 2012, 01:15

Tko će čekat Septembar i početak sezone....igraju premalo utakmica (za nas gledaoce), da barem igraju 24 utakmice po sezoni :) idealno bi bilo 32 :shock:

Inače Mario Manningham će napustiti Giantse, uskoro postaje free agent i ne igra mu se iduće sezone za Giantse jer
"koja je to ekipa ponovila sezonu" :roll: a i dobija malo lopti od Manninga
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 feb 2012, 01:19

SheldonCooper je napisao/la:Tko će čekat Septembar i početak sezone....igraju premalo utakmica (za nas gledaoce), da barem igraju 24 utakmice po sezoni :) idealno bi bilo 32 :shock:

Inače Mario Manningham će napustiti Giantse, uskoro postaje free agent i ne igra mu se iduće sezone za Giantse jer
Patsi su to uradili, back to back sb champs u sezonama 2003 i 04 ;) :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 feb 2012, 02:18

@ rio

tu sam ja nista se ne brini. Inace Brady je navukao bijes navijaca u Bostonu iz dva razloga. Prvo izjava njegove "glupace" nakon SB-a, a zatim njegova izjava pred SB da navija za Lakerse. :D :D

Isto tako je zaniljiva bila izjava Rodney Harrisona koji je rekao da Gronk ima srece sto on nije bio na tom party-u inace bi otisao kuci razbijene glave. :lol: :lol:

Takodjer ako je vjerovati medijima Matt Light ce zavrsiti karijeru i nece se vise vracati, pa tako BB ima jos zadatak da pronadje kvalitetnog OT-a za narednu sezonu.

Neki dan gledam predvidjanja za narednu sezonu i kaze jedan lik na NFL-u da ce Jetsi osvojiti SB i da ce Sanchez biti MVP sezone i SB. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovo ako se desi onda nek braca Manning, Brady, Brees i ostali se prestanu baviti ovim poslom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 feb 2012, 05:55

Giallorossi je napisao/la:
3 u historiji NFL-a ;) Sve u svemu lik ce biti isti Vick.
Sto znaci be zpameti, bacat ce puno INT jer ce uzimati rizicne pasove, a trcat ce nenormalno... ma dobro je nije lose
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 feb 2012, 05:59

SheldonCooper je napisao/la:Tko će čekat Septembar i početak sezone....igraju premalo utakmica (za nas gledaoce), da barem igraju 24 utakmice po sezoni :) idealno bi bilo 32 :shock:

Now Bear :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 28 feb 2012, 08:30

Ma kakve jarane 24 utakmice pa nebi nijedan igrac zavrsio sezonu. Iovako je uspjeh ako ti se povrijede 2 kljucna igraca previse je ovo brutalan sport na tijelo za 24 utakmice. A za RG3 mene je impresionirao i nije isti kao vick ima tu brzinu mobilnost i to al je bolji pocket passer od vicka. Onaj vontaze burfict kako kazu najgore prosao na combine. Prvo los bio na vjezbama drugo u razgovorima kazu katastrofalan egoista nezna se ponasat agresivan nece ga uzimat niko do trece runde. Inace ovi debeli linijasi i odbrambeni i ofanzivni sve nake zivotinje trce ko linebackeri :lol:. Andrew luck za onoliku visinu i tezinu odlican na vjezbama vidjecemo kad budu bacali RG3 i luck za skaute.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 28 feb 2012, 08:53

Brady će biti motiviran za sljedeću sezonu jer mislim da je željan titule, šteta što sada nismo osvojili ali mislim da dogodine idemo po tu titulu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 28 feb 2012, 09:37

ma ako Mario ode neka mu je sretno, za Giantse je jako vazno da sekenderi poboljsa jer PR ima odlican sada moraju malo dici odbranu u pozadini i mozda RB jednog jer Brandon Jacobs dao odavno svoje najbolje :D
P.S.
Tesko da cemo ponoviti uspjeh prosle sezone jer imamo jako zeznutu diviziju

Edit:
najbitnije je da se sredi situacija oko Osia
Pa sam poslije reko tata

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 feb 2012, 12:57

SirAlexFerguson je napisao/la:Brady će biti motiviran za sljedeću sezonu jer mislim da je željan titule, šteta što sada nismo osvojili ali mislim da dogodine idemo po tu titulu
ja kako sam mogao primjetiti ti samo navijas za ekipe gdje igraju najvece zvijezde?...tamo za Miami, vamo za Patriotse, u Hockeyu za Washington , u fudbalu za Barcelonu ili Real?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 28 feb 2012, 13:02

SaltCityAttack je napisao/la:
SirAlexFerguson je napisao/la:Brady će biti motiviran za sljedeću sezonu jer mislim da je željan titule, šteta što sada nismo osvojili ali mislim da dogodine idemo po tu titulu
ja kako sam mogao primjetiti ti samo navijas za ekipe gdje igraju najvece zvijezde?...tamo za Miami, vamo za Patriotse, u Hockeyu za Washington , u fudbalu za Barcelonu ili Real?
Zar se ne vidi po nicku
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 28 feb 2012, 13:09

"Rams will trade No. 2 pick. Only question is where. Chargers once got two 1s, a 3 and a 5 for Eli Manning. Rams likely to get similar deal."

Moguce destinacije Griffina ako Ramsi dogovore sa jednim od timova su Miami, Washington, Seattle i mozda New York Jets( :mrgreen:) ;).
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 feb 2012, 13:21

Bearsi imaju 3 picka u trecoj rundi?...moze se tu uzeti dva igraca u OL :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 feb 2012, 22:31

Wherever Manning goes, trusted receiver Wayne may follow

Where would the best fit be? Let's examine Manning's most likely suitors -- in order -- and see where Wayne matches up with team needs:

Miami. With Brandon Marshall at one outside receiver and Davone Bess a good slot player, Wayne could slide seamlessly into the other starting receiver spot, ahead of Brian Hartline.

New York Jets. Not so good, with Plaxico Burress (assuming he re-signs in free agency) and the pouty Santonio Holmes penciled in as starters. But you saw GM Mike Tannenbaum erase the reliable and well-respected Chad Pennington easily in 2008 for Brett Favre. Don't be surprised if they had to let one of the receivers go, even by taking Holmes' cap hit, the Jets would do it if it meant getting Manning.

Seattle. The injury-prone Sidney Rice makes this a tough call. But the Seahawks certainly have the cash to make this happen, and it's exceedingly logical to think they'd be interested in both. With Rice and Mike Williams the current projected starters, you'd think Pete Carroll would use Williams and Golden Tate as swing players and injury insurance, with the heady Doug Baldwin the kind of slot receiver Manning could use as his new Brandon Stokley.

Washington. The 'Skins are crying out for a No. 1 receiver, with stopgap Jabar Gaffney and aging Santana Moss the two incumbents. Washington could use two receivers, not just one. Imagine Washington with Peyton Manning, Wayne and Mario Manningham next fall. Scary ... if Manning's healthy, of course.

Arizona. Manning to Larry Fitzgerald. Dreamy. Manning to Fitzgerald and Reggie Wayne. Dreamier.

Kansas City. The Chiefs seem much more likely to build around Matt Cassel and a free-agent import to compete with him, and keep Jonathan Baldwin and Dwayne Bowe. But Peyton Manning can make teams do things they never foresaw.

According to a **** close to another free agent receiver: Pierre Garcon, another Colt soon to be free, turned down a five-year contract offer from Indianapolis last week. What if, say, Washington GM Bruce Allen, with $49 million in cap room before adding the earned-incentives from the 2011 salary-cap year, says to Manning: "We'll recreate your 2010 receiving corps, and you'll have a defense already strong enough to play at a Super Bowl level.'' Could be very tempting. :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 29 feb 2012, 10:00

Pa sam poslije reko tata

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 mar 2012, 02:19

ja ocekujem u Bearsima ovaj tandem slijedece sezone :)

Vincent Jackson/Michael Floyd/Forte , a ko bi njih pofatatao ocami :)..vamo jos Bennet Knox, a Hestera necemo tu ni racunat da bogda da bi ikako igrao u ovom sistemu novom jer uglavnom ce Bearsi igrati kratke pasove , kao nekad sto je Cutler i igrao, dok je Marshala pravio najboljim reciverom
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 01 mar 2012, 02:25, ukupno mijenjano 3 puta.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.