Romariooo je napisao/la:za ovakve je prilike trebalo cuvati Mevlida, hebala ga ambasada

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Romariooo je napisao/la:za ovakve je prilike trebalo cuvati Mevlida, hebala ga ambasada
eh da je to takoMuris91 je napisao/la: ovako broj nazoves bacis i gledas![]()
Assobios, apupos e «Messi» na chegada a Sarajevo
Ma daj kakvu karizmu, fudbaler jeste dobar, ali Mesi igra prirodnije, a ovaj kao robot na daljinski i izgleda kao da sijalicu ne zna zavrnutiMesut je napisao/la:PotpisMa Ronaldo je kralj sa svojim provokacijama. Messi je mozda bolji igrac, ali karizmu Ronalda moze samo sanjat.
Bas ste jadni ...... Bar ovih dana zaboravi na te stvari... Sada svi skupa bez obzira na grad, tim, busen ili travu.... Samo zajedno zagrljeni idemo da podrzimo repku.hz1987 je napisao/la:Nema potrebe nikakve galame praviti, i nešto im podmetati...dovoljno je u Zenicu doci da im se smrkne u glavi, a kad izadju na teren dovoljna je trava i iscupan busen za koji zapinjes te hladnoca i naravno nas Edin Dzeko...ostalo samo govori kako smo jadni!
messi, messi...
I sa takvim igracem moraju zajedno sa nama u baraz a Real vazda gledati Barceloni u ledja.adom je napisao/la:gledal ko na BHT emisiju o Ronaldu? Cisto informativno tip je otkacen![]()
loptu u marku pogadja glavom iz prvepreciznost skoro naucna fantastika za igrace o jacini da ne govorim...
![]()
Mislim da bar sa neke sportske strane morate biti odusevljeni tehnikom, stvarno nevjerovatan sportista
Jadno.....OUVIRAM-SE ALGUNS GRITOS POR MESSI
idi izdr.kaj na njega pa onda opet dodji na forum hebo te onMesut je napisao/la:JadnoOUVIRAM-SE ALGUNS GRITOS POR MESSI
http://www.record.xl.pt/Futebol/selecoe ... _id=725962" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedan pripadnik specijalnih snaga MUP-a totalno je izgubio živce, pa je mahajući sa puškom tjerao djecu i mališane da se sklone sa lica mjesta!?
Jos da to nije sve medijska masinaadom je napisao/la:gledal ko na BHT emisiju o Ronaldu? Cisto informativno tip je otkacen![]()
loptu u marku pogadja glavom iz prvepreciznost skoro naucna fantastika za igrace o jacini da ne govorim...
![]()
Mislim da bar sa neke sportske strane morate biti odusevljeni tehnikom, stvarno nevjerovatan sportista
Omerbavarac je napisao/la:Vec su poceli belaji.
Jedan pripadnik specijalnih snaga MUP-a totalno je izgubio živce, pa je mahajući sa puškom tjerao djecu i mališane da se sklone sa lica mjesta!?
bravo druzeDushi_Rob je napisao/la:idi izdr.kaj na njega pa onda opet dodji na forum hebo te onMesut je napisao/la:JadnoOUVIRAM-SE ALGUNS GRITOS POR MESSI
http://www.record.xl.pt/Futebol/selecoe ... _id=725962" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
sta ste zapeli ko ja de Pejgamber sisao sa nebesa i stig´o u Bosnu, nek i dalje brije svoje nogice i **** se po svijetu.Al zapamti da ce EP 2012 gledat na TV
hz1987 je napisao/la:Ja bih samo volio da se odigra meč bez prstiju sudija i uefe...
Ako sudija počne da šilji i nas oštećuje još u Zenici, apelujem Spahiću da Ronaldu s obje noge uleti u koljena, i da mu ih polomi, samo zbog pogane uefe koja zeli na zavrsnici da vidi Ronalda...
Spaha ce postati junak u Sevilji i Barceloni s tim gestom, pomrsiti racune uefi zbog promocije i novca, a murinha i real gurnuti u finansijske gubitke i jednom zauvijek se rijesiti Ronalda...
Ako ne moze fer i posteno, onda lomi pa dokle stignemo!
Na sta smo spali da molimo Boga da nam sude posteno...zamislite da sude za nas??? naucna fantastika jel da?
Gledo sam jaaqarius je napisao/la:Da li je gledao ko od vas onu naučnu emisiju sa Ronaldom(trenutno na BHT),frajer kao terminator ....Pravo zae...bana emisija,baš sada pred baraž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.