Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

eusebio2
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la eusebio2 » 07 jan 2014, 00:25

Lillard0 je napisao/la:Petric otisao u PAO...

Mora da je zena naredila :mrgreen: :mrgreen:
Završio je on s ozbiljnim nogometom. Sumnjam da će se i tamo naigrati. Konkurencija mu je Berg koji mu je bio rezerva u HSV-u prije par godina, ali Mladen više nije na toj razini...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 jan 2014, 08:22

Petric je trebao doci u neki domaci klub. Prvo bi se naigrao, a isto tako pridonjeo kvalitetu lige. Mislim da nije nuzno da dodje u Dinamo, Hajduk ili Rijeku koja je na vrhuncu, mogao je komotno otic u Istru, Belupo ili nekog drugog prvoligasa, jer je do sad zaradio novaca za citav zivot i to mu nebi trebao biti prioritet ukoliko zeli biti u prvom planu u nekom klubu, a pogotovo u reprezentaciji.

eusebio2
Kontakt:

Post Postao/la eusebio2 » 07 jan 2014, 10:57

Signore je napisao/la:Petric je trebao doci u neki domaci klub. Prvo bi se naigrao, a isto tako pridonjeo kvalitetu lige. Mislim da nije nuzno da dodje u Dinamo, Hajduk ili Rijeku koja je na vrhuncu, mogao je komotno otic u Istru, Belupo ili nekog drugog prvoligasa, jer je do sad zaradio novaca za citav zivot i to mu nebi trebao biti prioritet ukoliko zeli biti u prvom planu u nekom klubu, a pogotovo u reprezentaciji.
Pa on je nogometaš, a ne humanitarac. Čuj Slaven Belupo. :roll:
Lik je i danas Drogba za sve napadače u ligi.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 jan 2014, 11:47

Valjda mu je na prvom mjestu da igra, jer sigurno zeli ici za SP, a trenutno ne zasluzuje poziv, jer stalno sjedi na klupi. I sta to fali Slavenu? Barem su oni koliko toliko stabilan klub, a spomenuo sam ih onako bezveze kao nebitni primjer. Ne moraju svi dobri igraci letit u Dinamo, Hajduk il danas Rijeku, sta je lose tu da netko ode u neki drugi klub.

eusebio2
Kontakt:

Post Postao/la eusebio2 » 07 jan 2014, 12:00

Signore je napisao/la:Valjda mu je na prvom mjestu da igra, jer sigurno zeli ici za SP, a trenutno ne zasluzuje poziv, jer stalno sjedi na klupi. I sta to fali Slavenu? Barem su oni koliko toliko stabilan klub, a spomenuo sam ih onako bezveze kao nebitni primjer. Ne moraju svi dobri igraci letit u Dinamo, Hajduk il danas Rijeku, sta je lose tu da netko ode u neki drugi klub.
Čovjek sigurno ima odličan ugovor u Grčkoj i da to odbije i ode igrati u Koprivnicu za HNL plaću koja će kasniti mjesecima?
Da, baš realno i pametno.
Iskreno, da sam na njegovom mjestu i u njegovim godinama, uvijek bih odabrao biti rezerva u Fulhamu, West Hamu, pa i Panathinaikosu, nego se vucarao po HNL-u.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 jan 2014, 11:23

SiamoNoi je napisao/la:
Koliko je hrvatski nogometaš Luka Modrić ove sezone važan za igru Real Madrida, pokazuje i podatak koji je objavio klub na svojoj web-stranici…

Modrić je, naime, igrač s najvećim brojem oduzetih lopti u momčadi u utakmicama španjolskog prvenstva. Konkretno, naš je veznjak oduzeo 96 lopti suparnicima, 20 više od portugalskog stopera Pepea. Na trećem je mjestu Sergio Ramos (75), a na četvrtom Dani Carvajal (65).

Još ranije je Real objavio da Modrić u utakmicama prvenstva ima više od 90 posto točnih dodavanja. Novi podatak samo potvrđuje nedavnu izjavu Carla Ancelottija kako hrvatski nogometaš daje ravnotežu njegovoj momčadi, i u obrani i u napadu.

Kovacic, Modric, Rakitic, Sertic*, malo je reprezentacija koje bi imale ovako klasan vezni red. Strasno.
...Život za Široki...

eusebio2
Kontakt:

Post Postao/la eusebio2 » 08 jan 2014, 12:23

.......Sertić....Modrić....

....Rakitić............Kovačić...

.....................Rebić.......

....Mandžukić.............

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 08 jan 2014, 22:25

Grande Reba zabio prvi gol za Fiorentinu :D
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

eusebio2
Kontakt:

Post Postao/la eusebio2 » 08 jan 2014, 22:51

Android je napisao/la:Grande Reba zabio prvi gol za Fiorentinu :D
Eh da je otišao u Njemačku ili Španjolsku, mislim da bi već briljirao, ovako u stračkoj Serie A će teško doći do ozbiljnije prilike. Posudba negdje bi bilo odlično rješenje.
Inače, momak je stvarno ogroman potencijal. Jedan od najvećih ikada u Hrvatskoj, bez pretjerivanja.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 08 jan 2014, 22:53

Na posudbu mora otici jer tesko ce doci do prilike kad se oporave Gomez i Rossi
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

eusebio2
Kontakt:

Post Postao/la eusebio2 » 08 jan 2014, 23:08

Android je napisao/la:Na posudbu mora otici jer tesko ce doci do prilike kad se oporave Gomez i Rossi
Slažem se, bolje igrati i u Serie B nego sjediti na klupi. Valjda neće biti kao Radošević koji ne želi na posudbu, a svjestan je da sigurno neće igrati u Napoliu. :roll:
Baš sam čitao neki dan interview menadžera Marka Naletilića u jednim novinama i on lijepo kaže da je igraču najbitnije da igra, te da je 100 puta za mladog igrača da igra u HNL-u nego u Primaveri gdje u zadnje vrijeme trče mladi hrvatski igrači. Tim putem je jedino Budan uspio napraviti kakvu takvu karijeru.
I Slovenci su prije par godina trčali u Italiju i samo njih par je relativno uspilo (Iličić onaj mi prvi pada na pamet), ostalo nestalo...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 jan 2014, 23:11

Neizmjerno mi je drago zbog Rebica :mrgreen:

Evo gola

[youtube][/youtube]

Nadam se da ide negdje ili da ce vise igrati, jer to zasluzuje. Jak je u duelu, brz, zna zabit gol, a za razliku od mnogih danasnjih igraca, pogotovo hrvatskih, pravi je profesionalac. Ne pije, ne pusi, ne izlazi, samo trening, samo lopta i bilo bi steta da se taj trud ne isplati na kraju, a ja vjerujem da oce, siguran sam da ce u skorije vrijeme biti jako bitna karika u reprezentaciji.

eusebio2
Kontakt:

Post Postao/la eusebio2 » 08 jan 2014, 23:15

http://sportske.jutarnji.hr/gregory-ser ... e/1152979/" onclick="window.open(this.href);return false;

WTF? Prvi put čujem da ima probleme sa srcem. :o :shock: Još operiran... :?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 jan 2014, 23:18

Ovde isto radi balkanska veza! Proslavlja gol prvo sa Savicem i Tomovicem... :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 jan 2014, 23:39

Rebic ako dobije pravu sansu na Svjetskom ce biti hit prvenstva. Zivi bili pa vidjeli.
...Život za Široki...

eusebio2
Kontakt:

Post Postao/la eusebio2 » 08 jan 2014, 23:48

ŠB_Fidelis je napisao/la:Rebic ako dobije pravu sansu na Svjetskom ce biti hit prvenstva. Zivi bili pa vidjeli.
Možda sam lud ali ja bih ga volio vidjeti u špici protiv Brazila. Mandžo je out, Olića će Luiz, Dante i Thiago Silva (dvojica od njih trojice) lako zatvoriti, a Eduardo je 'premekan' da se bori s ovim mrcinama.
Naravno, ne živim u iluziji da će ih Rebić izdominirati ali mislim da bi mogao biti iznenađenje i da bi svojom borbenošću, pozitivnom arogantnošću na terenu i prije svega kvalitetom pokazao više od ostalih...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 jan 2014, 12:26

Modrinho potvrdjuje svoju klasu u najvecem svjetskom klubu ove sezone. Nakon prilagodbe i dizanja forme, sto je bilo razumljivo i ocekivano s obzirom da je dosao bez igracke forme i utakmica u nogama, postao je mozda i kljucna spona izmedju obrane i napada u Real Madridu, struka ima visoko misljenje o njemu (ne smije se zaboraviti da ga je Mourinho osobno trazio, te da se za njega borio sa Fergusonom koji ga je vidio kao nasljednika Scholesa u Unitedu), a navijaci su pokazali standing ovations sta misle o ''flopu'' ove godine. Volio bi izrazito da igra i malo blize golu, da je cesce u zavrsnici, jer njegova kreativnost, lucidnost, brzina odluke i tehnika bi bila od velike pomoci u tim momentima, medjutim to je vjerojatno Ancelottieva zamisao, a vrlo slicno igra i u reprezentaciji, no mislim da je vrijeme da se poradi na tome s obzirom da tu ima velikog prostora jos za napredak u tom pogledu, jer uvijek netko moze ostati nazad kad krene Luka u napad, li to.
Omalozavati igraca kojeg obozavaju najveci svjetski treneri i koji je dio udarne postave najskuplje momcadi svijeta, suludo...

slika

LUKA MODRIĆ proživljava najljepše dane otkako je stigao u Real Madrid. Osim što je svojim potezima očarao navijače kraljevskog kluba, španjolski novinari sve više i više ističu važnost hrvatskog reprezentativca i njegovu ključnu ulogu u Realu.

Madridska Marca posvetila je članak o Modriću u kojem je hrvatski veznjak proglašen "zaposlenikom mjeseca", a potpisnik teksta Hugo Cerezo ističe sve vrline popularnog "el Pajara".

"Modrićeva važnost u Realu i dalje raste. Hrvat je postao jedan od stožernih igrača ove sezone, a Ancelotti je na taj način ispunio svoje riječi s početka sezone kada je rekao da nitko neće preuzeti Modrićevu poziciju u ekipi. Hrvatski veznjak nije samo popularan zbog ponašanja na terenu, nego i izvan njega. U godinu i pol dana kako je u Madridu, Modrić nikada nije predstavljao problem ili se na neki način problematično ponašao. Čak ni kada se kod Mourinha borio za prvu postavu, čak niti onda kada ga je Ancelotti ostavio na klupi bez razloga. Modrić nije dao niti jedan jedini neprimjereni komentar. Osim toga, Modrić do sada nije imao niti jednu ozbiljniju ozljedu, a uz sve to Luka vodi uzoran život sa suprugom i dvoje djece", piše Marca.

"Modrić prihvaća svoju odgovornost na terenu, ne skriva se. Ako je on uključen u akciju, momčad igra bolje. Ancelotti je svjestan toga, ali isto tako nije zadovoljan s dobrim Modrićem. On želi više od Hrvata. "On uvijek može bolje, silno je talentiran", tvrdi Ancelotti, a podsjeća Marca.

Madridski dnevnik podsjeća kako je Modrić bio jedan od najboljih igrača Reala u okršaju protiv Celte, a sve ove riječi potvrđuje jedan podatak. Modrić je peti po broju odigranih minuta u Realovoj svlačionici. Luka je do sada odigrao 1647 minuta, a ispred njega su Ramos (1834 min.), Benzema (1859 min.), Ronaldo (1943 min.) i Pepe (2080 min.). Isto tako, Modrić je od 26 ovosezonskih utakmica 18 puta startao u prvoj postavi.
...Život za Široki...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 09 jan 2014, 12:43

Uvik kad bi ga pljuvali ja bi se sjetio kako je sam uveo Dinamo u EL protiv Ajaxa, i onda one partije u toj istoj EL, simultanka protiv Basela kada je sam izdominira citavu momcad...on je cudo i igrac kakvog odavno nismo imali.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 jan 2014, 15:44

Meni je uvijek pregenijalno citati omalozavanja pojedinaca, mahom kompleksasa, na njegovu igru. To su takvi mega znalci u nogometu da je to nevjerojatno, ali zabavljaju katkad makar. No, zato je najbolji odgovor takvima afirmacija i dobre igre, a ti kad imas iza sebe publiku i trenera u Real Madridu, sta ti znaci misljenje pojedinih dibidusa i anonimusa iz HR, BiH i drugdje. ;)

Uvelike cemo ovisiti o Luki, Mateu, Rakiticu na SP-u, odnosno vezni red bi nam trebao biti temelj svega i jedan od najkreativnijih i najboljih u Europi sigurno, pa sad, nadajmo se da ce to pod Kovacem izgledati onako kako svi zele i da ce biti vracen stari zar.
...Život za Široki...

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 09 jan 2014, 17:28

slika

:)
RIP CITY!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.