Uvek sam mesao Titovu i Ferhadiju.the scouser je napisao/la:Ta je bila u Titovoj, i zatvorena je odavno.
E jbm li ga ja sam bio cini mi se da je to bio septembar jos je radila,naravno ako mislimo na istu.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Uvek sam mesao Titovu i Ferhadiju.the scouser je napisao/la:Ta je bila u Titovoj, i zatvorena je odavno.
imal gdje kod nas nabavit ovakvih kosulja ?FOURTHOFFICIAL je napisao/la:JAKO DRAMAIlPrincipe je napisao/la:
![]()
hoću ove patike![]()
![]()
E jbm li ga ja sam se opet sjebao oko ulica.Da li je Titova ili Ferhadija,ona gde su jedna pored druge Sport Life i Nike.the scouser je napisao/la:Taj u Ferhadiji je onaj u sklopu Sport Life-a, u sklopu kojeg su i Adidas i Converse. Njega nisam pikao kao zaseban.
New YorkerOtelo je napisao/la:Ja se ponadao da ih ima u free sale,pa da nabovim koju.
Morat cu i ja da probam sebi nabovit gdje kakvu majicu sa nekim natpisom
FerhadijaDevil je napisao/la:E jbm li ga ja sam se opet sjebao oko ulica.Da li je Titova ili Ferhadija,ona gde su jedna pored druge Sport Life i Nike.the scouser je napisao/la:Taj u Ferhadiji je onaj u sklopu Sport Life-a, u sklopu kojeg su i Adidas i Converse. Njega nisam pikao kao zaseban.Dve odvojene prodavnice.
Ove tene su meni prejake.IlPrincipe je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:
Nike SB Stefan Janoski.Ja mislim da su to te.Nisam ih viđao u Sarajevu..Dex je napisao/la:Kako se zovu ove patike
Dobre patike. Gdje i koliko?IlPrincipe je napisao/la:![]()

Istina je da u Sarajevu nema ovih tena,a inače izbor je pravo loš u Sarajevu.Dex je napisao/la:IlPrincipe je napisao/la:
Kako se zovu ove patike
čekaj jel ja to moram ovdje postavljat isključivo svoju odjeću ?Head je napisao/la:Ja se smijem zakleti da 90% ovih sto furaju swag i stavljaju ove slike zapravo nemaju nijedan dio krpe ove odjece.Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.