FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
kao prvo ja nisam procitao vest na njihovom sajtu vec u prolazu video na tv-u,nakon toga naleteo na ovu fotku.
kazes gde je ulozeno/pa mozda nije ulozena cista lova , ali opste je poznato kako coki i pickousti peglaju dugove ovih zadnjih mesec dana. ispeglaj dug ili ce da budu sankcije po tvoje preduzece. ili uleti u klub sa lovom i dobices taj i taj tender....price ne ulaze se drzavni kapital ili ulaze se samo privatni mogu proci kod mise tumbasa - kod i makar malo upucenih ljudi izaziva smeh.
sto se tice same cifre nisam rekao da verujem ili ne verujem,jer ja kao obican gradjanin ne mogu da imam uvid u takva saznanja koliko je tacno u cent ulozeno,ali je smesno i tuzno koliko se covek koji je ministar odbrane brine o jednom sd-u i koliko ga pomaze. nevidjeno do sada u istoriji sporta...pored zive ministarke sporta.
umesto se bavi narodom koji nema leba jesti,kosovom i ostalim pitanjima on saziva ponocne sastanke,dovodi seike razne,dovodi sponzore....opasno se uziveo,ali opasno.
za frustracije bi morao dobiti drugaciju igracku u odgovarajucoj ustanovi koja to leci.
kazes gde je ulozeno/pa mozda nije ulozena cista lova , ali opste je poznato kako coki i pickousti peglaju dugove ovih zadnjih mesec dana. ispeglaj dug ili ce da budu sankcije po tvoje preduzece. ili uleti u klub sa lovom i dobices taj i taj tender....price ne ulaze se drzavni kapital ili ulaze se samo privatni mogu proci kod mise tumbasa - kod i makar malo upucenih ljudi izaziva smeh.
sto se tice same cifre nisam rekao da verujem ili ne verujem,jer ja kao obican gradjanin ne mogu da imam uvid u takva saznanja koliko je tacno u cent ulozeno,ali je smesno i tuzno koliko se covek koji je ministar odbrane brine o jednom sd-u i koliko ga pomaze. nevidjeno do sada u istoriji sporta...pored zive ministarke sporta.
umesto se bavi narodom koji nema leba jesti,kosovom i ostalim pitanjima on saziva ponocne sastanke,dovodi seike razne,dovodi sponzore....opasno se uziveo,ali opasno.
za frustracije bi morao dobiti drugaciju igracku u odgovarajucoj ustanovi koja to leci.
Cak i da je tako kao sto ti pricas,a i ja i ti znamo da nije,opet to nije 10 miliona.Znas li koliko je dug Zvezde smanjen od kako je Covke tu ? Znas li koliko je uslo novog novca od kako je Covke tu ?
B92 govori o cistom kesu,to mozes proveriti,a Zvezda toliko kesa od drzave na gomili nije nikada videla u istoriji.A jos manje da je to bilo u poslednjih pa da kazem 10 godina.Da je drzava toliko zdusno pomagala Zvezdu i davala joj tek onako 10 miliona nikada ne bi bili u ovolikoj gabuli kao sto smo sada.
B92 govori o cistom kesu,to mozes proveriti,a Zvezda toliko kesa od drzave na gomili nije nikada videla u istoriji.A jos manje da je to bilo u poslednjih pa da kazem 10 godina.Da je drzava toliko zdusno pomagala Zvezdu i davala joj tek onako 10 miliona nikada ne bi bili u ovolikoj gabuli kao sto smo sada.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Bio sam na treningu danas.Nista narocito se nije radilo,uglavno standardni prelazni trening nakon dva dana pauze i pred povratak u Tursku.
Najbitnija promena jeste sto je tu opet Fica Jankovic koji ce da zameni Cikica na drugom delu priprema.
Najbitnija promena jeste sto je tu opet Fica Jankovic koji ce da zameni Cikica na drugom delu priprema.
-
Bijeljina055
- Kontakt:
': ? & " $ у $!
31 јан, 2013
" ", " се ? $ је та - ?, Црвена $ ? " $ $ " - ¥ ове "!
& " ? „' Црвена $”, постоје ? % $ ? &, $ "-а " " $, " ¥ црвено-?.
$ $ су ? $ " " " $, $ " " " $, $ $ ' новца, ? $ је $ $ - & " на ".
& " 24 $, за " своје / $ је " ', све у $ ', $ је " постао ". У "-у је " 82 пута за $ $ $.
" га " & " " $ $ ", па ¥ $ ? „спаја“ " са ?.
" " $ трају, а ? - " познат $ ", $ " " & $ ? $ $ ? $ $ " " " за јавност.
31 јан, 2013
" ", " се ? $ је та - ?, Црвена $ ? " $ $ " - ¥ ове "!
& " ? „' Црвена $”, постоје ? % $ ? &, $ "-а " " $, " ¥ црвено-?.
$ $ су ? $ " " " $, $ " " " $, $ $ ' новца, ? $ је $ $ - & " на ".
& " 24 $, за " своје / $ је " ', све у $ ', $ је " постао ". У "-у је " 82 пута за $ $ $.
" га " & " " $ $ ", па ¥ $ ? „спаја“ " са ?.
" " $ трају, а ? - " познат $ ", $ " " & $ ? $ $ ? $ $ " " " за јавност.
Nemoj mi molim te MCZ-ovih tekstova ovde.Radije stavi Sport.al ili nesta slicno. 
-
samoradnik
- Kontakt:
Teško da će Bakman doći,iako je stvarno dobar fudbaler za naše uslove
p.s. zemljak bilo bi fino da nekada i nešto napišeš osim copy/paste
p.s. zemljak bilo bi fino da nekada i nešto napišeš osim copy/paste
Predobar za naše uslove, baš zato i ne vjerujem da će doći.
Smoke Weed Everyday!
Bakman nece doci niti bih ja voleo da dodje. 
-
samoradnik
- Kontakt:
Ako ništa barem znamo na čemu smo kad je šved u pitanju 
Welcome Pit Bull
Welcome Pit Bull
Kaže Džaja danas da neće biti više ni dolazaka ni odlazaka.
Smoke Weed Everyday!
Kazem i ja da sacekas malo.EvoMene je napisao/la:Kaže Džaja danas da neće biti više ni dolazaka ni odlazaka.
Bravo Dzajicu konacno si i ti skapirao sta je najbolje u ovome trenutku.E tako si trebao da razmisljas sredinom januara. 
[youtube][/youtube]
Opet penali.
Opet penali.
Milovanovic tuzi Crvenu zvezdu radi 1800 eura,ako sam dobro video a nadam se da jesam zbog promene kursne liste.
E sad mu tek pozdravljam svu najmiliju rodbinu,dace Bog da nikada vise ne zaigras fudbala stoko nezahvalana. 
Rafa Markez.
Medije da nema bi trebalo izmisliti ocm.

Medije da nema bi trebalo izmisliti ocm.
Žurnal objavio, to ne može da omane. 
Samo ne znam odakle im to.braoolyo je napisao/la:Žurnal objavio, to ne može da omane.
Jbt jeste lik bomba ali za nase uslove,sto ne znaci da u to spada Markez,jos negde procitah Walter Samuel.
Lik izvali na forumu i svi se prime... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jel' to neko bacio buvu na RSB-u svega ti ?marconato je napisao/la:Lik izvali na forumu i svi se prime...
E volim vise nego ista,nije to prvi put da citajuci forum novinari dolaze do "ekskluzivnih saznanja iz izvora bliskih klubu".
edit:joooj ironije,Robi diplomirao u FSS-u 10-om na temu "Kako ubrzati igru".
Jasta je, i to jedan od 'uglednijih' clanova, a masa se primila... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.