Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
Signore
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la Signore » 17 avg 2015, 13:57

Jel moguce uvesti gore gdje klikamo na 'Linki' pa ispod imamo 'Tvoji postovi', 'Novi postovi'... da tu budu i bookmarkirane teme?

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 avg 2015, 15:41

admin je napisao/la:Obojica govorite iskljucivo za teme koje ste vi pokrenuli?
Da. Ja sam imao taj problem na svakoj temi koju sam napravio. Prvi put kad pravis anketu sve bude savrseno, ali svaki sljedeci put kad stavis novu anketu sve se pokvari. Npr stavis dvije opcije, a u anketi prikazuje 12, po 6 puta obje, i svaki put kad je ispravis dodaje jos opcija. Cudan problem.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 18 avg 2015, 20:19

Donnie Darko je napisao/la:
Da. Ja sam imao taj problem na svakoj temi koju sam napravio. Prvi put kad pravis anketu sve bude savrseno, ali svaki sljedeci put kad stavis novu anketu sve se pokvari. Npr stavis dvije opcije, a u anketi prikazuje 12, po 6 puta obje, i svaki put kad je ispravis dodaje jos opcija. Cudan problem.
Evo ja sad pravio anketu, gdje je već bila anketa. I prva dva-tri puta nije bilo ispravno. Stajalo da je anketa završena. Onda sam potpuno obrisao, anketu (obrišeš i pitanje, odgovore, broj opcija i sl., tj. da ti je sve blank), ides pošalji. I onda i vidjet ćeš da nema ankete. Nakon toga možeš napraviti ispravnu anketu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 avg 2015, 22:08

Otelo je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
Evo ja sad pravio anketu, gdje je već bila anketa. I prva dva-tri puta nije bilo ispravno. Stajalo da je anketa završena. Onda sam potpuno obrisao, anketu (obrišeš i pitanje, odgovore, broj opcija i sl., tj. da ti je sve blank), ides pošalji. I onda i vidjet ćeš da nema ankete. Nakon toga možeš napraviti ispravnu anketu.
Sve sam ja to probao i nije htjelo...
Problem postoji i neka finta ima ali vise puta pokusavao i brisati pa opet pa editovati postojecu anketu, ma nista, nece pa nece.
Kasnije probam sa anketom TEST i opcije 1 2 3 poslajem kad ono moze. Obrisem to ubacim drugu, opet MOZE. :shock:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 avg 2015, 22:54

Mislim da je neko na topicu Dinama Zagreb koristio previše qoute pa se topic izobličio na zadnji nekoliko stranica :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 avg 2015, 11:56

Padovan je napisao/la:Mislim da je neko na topicu Dinama Zagreb koristio previše qoute pa se topic izobličio na zadnji nekoliko stranica :D
Primjetio sam i ja. Mislio sam da je do mene nesto. Ako je zbog quotanja onda nije ni cudo. To je jedini topik gdje se ne quota cijeli post nego se quota svaka recenica ili dio recenice pojedinacno i onda se na to odgovara, za svaku recenicu posebno.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 avg 2015, 11:59

Signore je napisao/la:
Padovan je napisao/la:Mislim da je neko na topicu Dinama Zagreb koristio previše qoute pa se topic izobličio na zadnji nekoliko stranica :D
Primjetio sam i ja. Mislio sam da je do mene nesto. Ako je zbog quotanja onda nije ni cudo. To je jedini topik gdje se ne quota cijeli post nego se quota svaka recenica ili dio recenice pojedinacno i onda se na to odgovara, za svaku recenicu posebno.
I kod mene je ista stvar, ja kontam šta je ovo :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 22 avg 2015, 15:48

Pored toga sto se quote dio koristi i previse, mozda neko od momaka u raspravi pise s mobitela, primijetio sam da citati ne "ispadaju" kako treba na kompjuteru kad se pise s mobitela, nebitno je li u pitanju aplikacija foruma ili Tapatalk, makar je ovako bilo do prije par dana... Ne znam je li se sta od tad popravilo, ako jeste, do mene :mrgreen:

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 24 avg 2015, 02:38

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 24 avg 2015, 02:44

U cemu je poenata zakljucavanja uopste? Svakako tema stoji, nije izbrisana, opet ce neko na njoj pisati nekad. Jedino kada su prepucavanja tu ili ako se krse pravila foruma na njoj, inace ne kontam poentu.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 avg 2015, 11:28

QUARESMA 18<<< je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=120

moze li se otkljucati ova tema
može

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 avg 2015, 15:12

e ovo... npr kada neko edituje post ispod piše mijenjano dana 1 promjenjeno 24 puta... tu ustvari je došlo do zamjene datuma i broja editovanja... može li se to ispraviti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 avg 2015, 16:16

Jel možete staviti dodatak za twitter? Mislim da bi bilo korisno.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

filip13

Post Postao/la filip13 » 26 avg 2015, 20:23

cudne stvari se desavaju,tvoji postovi,na prvoj stranici najnovije temne gdje sam nesto pisao,na drugoj stranici na vrhu tema na kojoj sam tek nesto napisao,moj najnoviji post,a na drugoj stranici,malo prilicno cudno

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 avg 2015, 08:56

messilla je napisao/la:Jel možete staviti dodatak za twitter? Mislim da bi bilo korisno.
Slažem se. :thumbup:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 avg 2015, 11:16

Imamo dugme twitter na portalu uz vijesti i u prosjeku niko nikad na njega ne klikne.
ne vidim da bi bilo korisno tim dugmetom opteretiti forum i ne čini mi se da bi ga neko koristio.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 avg 2015, 11:33

admin je napisao/la:Imamo dugme twitter na portalu uz vijesti i u prosjeku niko nikad na njega ne klikne.
ne vidim da bi bilo korisno tim dugmetom opteretiti forum i ne čini mi se da bi ga neko koristio.
Poprilično sam siguran da je mislio na dodatak kao youtube, odnosno da možeš tweetove postavljati u postu kao youtube klipove.

Što bi bio vrlo koristan dodatak.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 avg 2015, 11:53

Da, taj dodatak, za post, da se mogu tvitovi prenositi, što bi bilo vrlo korisno posebno sad u toku prijelaznog roka, ali i za prenošenje izjava i mišljenja sportaša i drugih javnih osoba, koji koriste tviter kao sredstvo oglašavanja i komunikacije sa fanovima.

U vidu [tw]linktvita[/tw] ili tako nešto.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 27 avg 2015, 11:56

rio_Ferdy88 je napisao/la:Da, taj dodatak, za post, da se mogu tvitovi prenositi, što bi bilo vrlo korisno posebno sad u toku prijelaznog roka, ali i za prenošenje izjava i mišljenja sportaša i drugih javnih osoba, koji koriste tviter kao sredstvo oglašavanja i komunikacije sa fanovima.

U vidu [tw]linktvita[/tw] ili tako nešto.
:thumbup:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 27 avg 2015, 11:59

+1 za twitter, ovako svaki put moras screenshot uzeti
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.