Forum
Re: Forum
Jel moguce uvesti gore gdje klikamo na 'Linki' pa ispod imamo 'Tvoji postovi', 'Novi postovi'... da tu budu i bookmarkirane teme?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da. Ja sam imao taj problem na svakoj temi koju sam napravio. Prvi put kad pravis anketu sve bude savrseno, ali svaki sljedeci put kad stavis novu anketu sve se pokvari. Npr stavis dvije opcije, a u anketi prikazuje 12, po 6 puta obje, i svaki put kad je ispravis dodaje jos opcija. Cudan problem.admin je napisao/la:Obojica govorite iskljucivo za teme koje ste vi pokrenuli?
Evo ja sad pravio anketu, gdje je već bila anketa. I prva dva-tri puta nije bilo ispravno. Stajalo da je anketa završena. Onda sam potpuno obrisao, anketu (obrišeš i pitanje, odgovore, broj opcija i sl., tj. da ti je sve blank), ides pošalji. I onda i vidjet ćeš da nema ankete. Nakon toga možeš napraviti ispravnu anketu.Donnie Darko je napisao/la:Da. Ja sam imao taj problem na svakoj temi koju sam napravio. Prvi put kad pravis anketu sve bude savrseno, ali svaki sljedeci put kad stavis novu anketu sve se pokvari. Npr stavis dvije opcije, a u anketi prikazuje 12, po 6 puta obje, i svaki put kad je ispravis dodaje jos opcija. Cudan problem.admin je napisao/la:Obojica govorite iskljucivo za teme koje ste vi pokrenuli?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sve sam ja to probao i nije htjelo...Otelo je napisao/la:Evo ja sad pravio anketu, gdje je već bila anketa. I prva dva-tri puta nije bilo ispravno. Stajalo da je anketa završena. Onda sam potpuno obrisao, anketu (obrišeš i pitanje, odgovore, broj opcija i sl., tj. da ti je sve blank), ides pošalji. I onda i vidjet ćeš da nema ankete. Nakon toga možeš napraviti ispravnu anketu.Donnie Darko je napisao/la:Da. Ja sam imao taj problem na svakoj temi koju sam napravio. Prvi put kad pravis anketu sve bude savrseno, ali svaki sljedeci put kad stavis novu anketu sve se pokvari. Npr stavis dvije opcije, a u anketi prikazuje 12, po 6 puta obje, i svaki put kad je ispravis dodaje jos opcija. Cudan problem.admin je napisao/la:Obojica govorite iskljucivo za teme koje ste vi pokrenuli?
Problem postoji i neka finta ima ali vise puta pokusavao i brisati pa opet pa editovati postojecu anketu, ma nista, nece pa nece.
Kasnije probam sa anketom TEST i opcije 1 2 3 poslajem kad ono moze. Obrisem to ubacim drugu, opet MOZE.
Mislim da je neko na topicu Dinama Zagreb koristio previše qoute pa se topic izobličio na zadnji nekoliko stranica 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Primjetio sam i ja. Mislio sam da je do mene nesto. Ako je zbog quotanja onda nije ni cudo. To je jedini topik gdje se ne quota cijeli post nego se quota svaka recenica ili dio recenice pojedinacno i onda se na to odgovara, za svaku recenicu posebno.Padovan je napisao/la:Mislim da je neko na topicu Dinama Zagreb koristio previše qoute pa se topic izobličio na zadnji nekoliko stranica
I kod mene je ista stvar, ja kontam šta je ovoSignore je napisao/la:Primjetio sam i ja. Mislio sam da je do mene nesto. Ako je zbog quotanja onda nije ni cudo. To je jedini topik gdje se ne quota cijeli post nego se quota svaka recenica ili dio recenice pojedinacno i onda se na to odgovara, za svaku recenicu posebno.Padovan je napisao/la:Mislim da je neko na topicu Dinama Zagreb koristio previše qoute pa se topic izobličio na zadnji nekoliko stranica
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pored toga sto se quote dio koristi i previse, mozda neko od momaka u raspravi pise s mobitela, primijetio sam da citati ne "ispadaju" kako treba na kompjuteru kad se pise s mobitela, nebitno je li u pitanju aplikacija foruma ili Tapatalk, makar je ovako bilo do prije par dana... Ne znam je li se sta od tad popravilo, ako jeste, do mene 
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
U cemu je poenata zakljucavanja uopste? Svakako tema stoji, nije izbrisana, opet ce neko na njoj pisati nekad. Jedino kada su prepucavanja tu ili ako se krse pravila foruma na njoj, inace ne kontam poentu.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
možeQUARESMA 18<<< je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=120
moze li se otkljucati ova tema
e ovo... npr kada neko edituje post ispod piše mijenjano dana 1 promjenjeno 24 puta... tu ustvari je došlo do zamjene datuma i broja editovanja... može li se to ispraviti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jel možete staviti dodatak za twitter? Mislim da bi bilo korisno.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Slažem se.messilla je napisao/la:Jel možete staviti dodatak za twitter? Mislim da bi bilo korisno.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Imamo dugme twitter na portalu uz vijesti i u prosjeku niko nikad na njega ne klikne.
ne vidim da bi bilo korisno tim dugmetom opteretiti forum i ne čini mi se da bi ga neko koristio.
ne vidim da bi bilo korisno tim dugmetom opteretiti forum i ne čini mi se da bi ga neko koristio.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Poprilično sam siguran da je mislio na dodatak kao youtube, odnosno da možeš tweetove postavljati u postu kao youtube klipove.admin je napisao/la:Imamo dugme twitter na portalu uz vijesti i u prosjeku niko nikad na njega ne klikne.
Što bi bio vrlo koristan dodatak.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da, taj dodatak, za post, da se mogu tvitovi prenositi, što bi bilo vrlo korisno posebno sad u toku prijelaznog roka, ali i za prenošenje izjava i mišljenja sportaša i drugih javnih osoba, koji koriste tviter kao sredstvo oglašavanja i komunikacije sa fanovima.
U vidu [tw]linktvita[/tw] ili tako nešto.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Da, taj dodatak, za post, da se mogu tvitovi prenositi, što bi bilo vrlo korisno posebno sad u toku prijelaznog roka, ali i za prenošenje izjava i mišljenja sportaša i drugih javnih osoba, koji koriste tviter kao sredstvo oglašavanja i komunikacije sa fanovima.
+1 za twitter, ovako svaki put moras screenshot uzeti
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.