RŠD Velež Mostar
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ispravno da ispravnije ne moze biti.
I trebalo bi bas uvesti neku platu plus bonusi.Pa bujrum, ne zalazes se -nema ni para-dobijes osnovicu-, zapnes li , bice i para.
Ovo moze samo imati pozitivnog efekta, i nikakvo"Udruzenje" ili "Sindikat" fudbalera tu nema sta da kaze. Sto se ne jave kada se nasteli titula Borcu i Zrinjskom?Zar nisu svi fudbalerii i klubovi "isti"?Sto se ne jave da zastite te iste fudbalere od raznih Gigovica, Bilbija, Njegomirovica,Topalovica i ostalih Gicinih sudija?Odluka je ispravna i klub IMA pravo, kao i svaki drugi poslodavac i nagraditi ali i "kazniti" los rad.
I trebalo bi bas uvesti neku platu plus bonusi.Pa bujrum, ne zalazes se -nema ni para-dobijes osnovicu-, zapnes li , bice i para.
Ovo moze samo imati pozitivnog efekta, i nikakvo"Udruzenje" ili "Sindikat" fudbalera tu nema sta da kaze. Sto se ne jave kada se nasteli titula Borcu i Zrinjskom?Zar nisu svi fudbalerii i klubovi "isti"?Sto se ne jave da zastite te iste fudbalere od raznih Gigovica, Bilbija, Njegomirovica,Topalovica i ostalih Gicinih sudija?Odluka je ispravna i klub IMA pravo, kao i svaki drugi poslodavac i nagraditi ali i "kazniti" los rad.
Jest vala, nikad ih nisam čuo kad je lopovluk na sceni ili kad neki mesar polomi nekoga na terenu. Tad se ne oglašavaju
Sindikat jede **** kao i u svakoj branši. Smatram da je ispravno nagraditi za uspjeh i kazniti za neuspjeh.
Jbt i u svijetu ozbiljnog fudbala (lige petice) postoje klauzule o nagradama za uspjeh i i kaznama neuspjeh ili nedisciplinu.
Jbt i u svijetu ozbiljnog fudbala (lige petice) postoje klauzule o nagradama za uspjeh i i kaznama neuspjeh ili nedisciplinu.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Hvala na informacijamaRainMan je napisao/la: ↑01 sep 2022, 21:41Kao sto smo mogli vidjeti danas, igracima i strucnom stabu su smanjenje plate za 30%. Odluka je predlozena i usvojena jutros. S obzirom da trenutno u UO nema mnogo ljudi, odluku nije bilo tesko jednoglasno usvojiti. Jedan korak prema naprijed.
Pored toga, danas je bilo jos nekoliko pozitivnih koraka naprijed. Obavljen je razgovor s novim potencijalnim kandidatom za UO. Razgovor je imao pozitivan ishod, kao sto smo mogli vidjeti na zvanicnom saopstenju. Kandidat, odnosno kandidatkinja, je zatrazila vecu transparentnost i blizi odnos kluba s navijacima kao glavni uslov ukoliko se odluci pridruziti.
Promjene su spore, ali dolaze. Nadamo se jos vise pozitivnih pomaka u narednim danima. Sloznost i jedinstvo je jedini nacin kojim mozemo naprijed.

Nadam se da ćeš nas nastavit informisat jer je evidentno da si blizu izvora informacija.
Po svemu sudeći, i Sarajevo ćemo dočekat u Gabeli, jer se neće stići. Prava šteta ako tako bude.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Izvodjac radova je u utorak obecao da ce teren biti gotov do kraja naredne sedmice. Ostaje da se vidi da li ce odrzati svoju rijec. Ne bi bio prvi put da su probili rokove.mozak je napisao/la: ↑01 sep 2022, 23:10Hvala na informacijamaRainMan je napisao/la: ↑01 sep 2022, 21:41Kao sto smo mogli vidjeti danas, igracima i strucnom stabu su smanjenje plate za 30%. Odluka je predlozena i usvojena jutros. S obzirom da trenutno u UO nema mnogo ljudi, odluku nije bilo tesko jednoglasno usvojiti. Jedan korak prema naprijed.
Pored toga, danas je bilo jos nekoliko pozitivnih koraka naprijed. Obavljen je razgovor s novim potencijalnim kandidatom za UO. Razgovor je imao pozitivan ishod, kao sto smo mogli vidjeti na zvanicnom saopstenju. Kandidat, odnosno kandidatkinja, je zatrazila vecu transparentnost i blizi odnos kluba s navijacima kao glavni uslov ukoliko se odluci pridruziti.
Promjene su spore, ali dolaze. Nadamo se jos vise pozitivnih pomaka u narednim danima. Sloznost i jedinstvo je jedini nacin kojim mozemo naprijed.![]()
Nadam se da ćeš nas nastavit informisat jer je evidentno da si blizu izvora informacija.
Po svemu sudeći, i Sarajevo ćemo dočekat u Gabeli, jer se neće stići. Prava šteta ako tako bude.
Jeli istina da se Hasić opet aktivirao što bi značilo da bi on i još neki ljudi iz trenutne uprave mogli činiti i buduće strukture?RainMan je napisao/la: ↑02 sep 2022, 08:03Izvodjac radova je u utorak obecao da ce teren biti gotov do kraja naredne sedmice. Ostaje da se vidi da li ce odrzati svoju rijec. Ne bi bio prvi put da su probili rokove.mozak je napisao/la: ↑01 sep 2022, 23:10Hvala na informacijamaRainMan je napisao/la: ↑01 sep 2022, 21:41Kao sto smo mogli vidjeti danas, igracima i strucnom stabu su smanjenje plate za 30%. Odluka je predlozena i usvojena jutros. S obzirom da trenutno u UO nema mnogo ljudi, odluku nije bilo tesko jednoglasno usvojiti. Jedan korak prema naprijed.
Promjene su spore, ali dolaze. Nadamo se jos vise pozitivnih pomaka u narednim danima. Sloznost i jedinstvo je jedini nacin kojim mozemo naprijed.![]()
Ne. Sanse da ce Hasic preuzeti poziciju predsjednika UO su trenutno minimalne. Navodi preveliki stres kao glavni razlog. Uostalom, zvanicno nista ne moze preuzeti niti se vratiti radi suspenzije fudbalskog saveza BiH.ra1981 je napisao/la: ↑02 sep 2022, 08:18Jeli istina da se Hasić opet aktivirao što bi značilo da bi on i još neki ljudi iz trenutne uprave mogli činiti i buduće strukture?
-
- Kontakt:
Je li on svjestan da nam se smijesi katastrofa jer osim njega ja ne vidim covjeka sa kapacitetom da vodi Velez. I je li svjestan koliku podrsku ima?RainMan je napisao/la: ↑02 sep 2022, 08:24Ne. Sanse da ce Hasic preuzeti poziciju predsjednika UO su trenutno minimalne. Navodi preveliki stres kao glavni razlog. Uostalom, zvanicno nista ne moze preuzeti niti se vratiti radi suspenzije fudbalskog saveza BiH.
-
- Kontakt:
Cuj je li on svjestan, yebo te i podrska i sve kad ti steti zdravlju. Covjek gleda sebe prvo kao i svi ostali sto je sasvim normalnoTHOMASSHELBY je napisao/la: ↑02 sep 2022, 08:57Je li on svjestan da nam se smijesi katastrofa jer osim njega ja ne vidim covjeka sa kapacitetom da vodi Velez. I je li svjestan koliku podrsku ima?
Hasiću je najmanje 2 puta pozlilo na tribinama tokom utakmice čovjek ima narušeno zdravlje.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 sep 2022, 09:09Cuj je li on svjestan, yebo te i podrska i sve kad ti steti zdravlju. Covjek gleda sebe prvo kao i svi ostali sto je sasvim normalnoTHOMASSHELBY je napisao/la: ↑02 sep 2022, 08:57Je li on svjestan da nam se smijesi katastrofa jer osim njega ja ne vidim covjeka sa kapacitetom da vodi Velez. I je li svjestan koliku podrsku ima?
Sjećam se kad smo gostovali Coleraineu da mu je pozlilo.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Tako je, prvo zdravlje pa sve ostalo. Hasić je sasvim dovoljno, da ne kažem previše uradio.
Puno znači sve dok je tu i vrti se oko kluba, a neko mlađi treba preuzeti tu funkciju
Puno znači sve dok je tu i vrti se oko kluba, a neko mlađi treba preuzeti tu funkciju
Utakmica opet za radni dan.
Nije mi jasno zašto se utakmica ne igra u subotu kad već ne možemo u nedjelju (Gošk igra domaću).
Mjesto odigravanja, radni dan, satnica, loši rezultati...pa kao da žele prazan stadion.
Nevjerovatno.
Što se tiče radova, ukoliko i završe do kraja slijedeće sedmice, opet ćemo morati čekat 15-ak dana kako su govorili (dok se trava primi). To znači da ćemo sa Svinjskim igrati prvu utakmicu na hibridu.
Znači i Sarajevo ćemo dočekat u Gabeli, vjerovatno petak ili ponedjeljak u 17h.
Što se tiče Hasića, bezrezervna podrška za njega. Što se mene tiče, neka upre prstom koju funkciju želi u klubu.
Rano je govoriti o novom UO, ali me zanima:
- znaju li se potencijalni kandidati, tj sa koliko osoba se pregovaralo ( sem čuvene žene koju sam nedavno najavio
).
Za ovu ženu je i Hasić dao pozitivnu ocjenu koliko znam.
Nije mi jasno zašto se utakmica ne igra u subotu kad već ne možemo u nedjelju (Gošk igra domaću).
Mjesto odigravanja, radni dan, satnica, loši rezultati...pa kao da žele prazan stadion.
Nevjerovatno.
Što se tiče radova, ukoliko i završe do kraja slijedeće sedmice, opet ćemo morati čekat 15-ak dana kako su govorili (dok se trava primi). To znači da ćemo sa Svinjskim igrati prvu utakmicu na hibridu.
Znači i Sarajevo ćemo dočekat u Gabeli, vjerovatno petak ili ponedjeljak u 17h.

Što se tiče Hasića, bezrezervna podrška za njega. Što se mene tiče, neka upre prstom koju funkciju želi u klubu.
- znaju li se potencijalni kandidati, tj sa koliko osoba se pregovaralo ( sem čuvene žene koju sam nedavno najavio

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Ja jednostavno ne vidim nikoga ko ga moze zamjeniti. (daj Boze da griješim)
Ko je ta žena da nije Sanela Jenkinsmozak je napisao/la: ↑02 sep 2022, 11:49Utakmica opet za radni dan.
Nevjerovatno.
Znači i Sarajevo ćemo dočekat u Gabeli, vjerovatno petak ili ponedjeljak u 17h.![]()
- znaju li se potencijalni kandidati, tj sa koliko osoba se pregovaralo ( sem čuvene žene koju sam nedavno najavio).

-
- Kontakt:
Batalite tu misteriju oko zene cuvene, rijec je o Sevdi Tojagi.mozak je napisao/la: ↑02 sep 2022, 11:49Utakmica opet za radni dan.
Nevjerovatno.
Znači i Sarajevo ćemo dočekat u Gabeli, vjerovatno petak ili ponedjeljak u 17h.![]()
- znaju li se potencijalni kandidati, tj sa koliko osoba se pregovaralo ( sem čuvene žene koju sam nedavno najavio).
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Ako Sevda udje to su dvije pozitivne stvari i jedna negativna. Hasic ostaje a Sevda puna kao brod
mozak je napisao/la: ↑02 sep 2022, 11:49Utakmica opet za radni dan.
Nevjerovatno.
Satnice utakmica definitivno ne odgovaraju klubu, ali trenutno ima mnogo vecih prioriteta od pregovaranja sa savezom oko satnica. Kada se kockice posloze i kada budemo opet imali stabilan Velez, klub ce imati vise uticaja na odabir satnica.
Nije bilo zvanicnih pregovora s ostalim kandidatima. U ovom trenutku nema druge osobe koja bi mogla povezati strukturu kluba i to je vise nego ocigledno postalo ove sedmice. Definitivno podrsku ima s vise strana, ukljucujuci Hasica. Ako se to ne desi, onda se najvjerovatnije ceka skupstina u oktobru.
Nije. Nema potrebe o imenovanju osobe. U ovom trenutku moze biti samo kontraproduktivno.nekoIzMostara je napisao/la: ↑02 sep 2022, 12:14Batalite tu misteriju oko zene cuvene, rijec je o Sevdi Tojagi.
Ne vjerujem da je Sevda u pitanju, jer je neko spomenuo da se bavi organizacijom i team buildingom. Prije bih rekao da je neko iz turističko-ugostiteljske branše.
Nije iz turisticko-ugostiteljske branse. Vec dugi niz godina drzi rukovodece poziicije u privatnom sektoru.
Još bolje, znači ima više para

Zadnja izmjena: Ado1922, dana/u 02 sep 2022, 13:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.