Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

DamirT
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la DamirT » 06 sep 2024, 20:04

NoDi80 je napisao/la:
06 sep 2024, 19:53
DamirT je napisao/la:
06 sep 2024, 19:41
NoDi80 je napisao/la:
06 sep 2024, 19:31

Gdje nema Mujakic, Bicakcic, Hadzikic, Burnic, Djakovac, Piric, Hajradinovic, Saric pola njih preko stele tu
Ninkovic je cak isao u Partizan i sredio transfer Mujakicu na molbu Dzemidzica i pitara koji ga guraju u repku
Burnica Bajramovic gura, Hadzikic Barbarez Velez…
Pa menadzerski pozivi se upucuju igracu koji treba da se proda. Sto bi zvao Mujakica zbog menadzera kad je momak sredio transfer prije okupljanja.

Bicakcic redovno igra, kapiten.
Hadzikic, Piric takodjer, mada je Piric prije zbog Husare bio pozvan, a nemas boljeg golmana od njega. Vasilja ne racunam.

Burnic igra redovno.
Djakovca tek trebamo vidjeti, mozda se momak pokaze.
Hajradinovic najbolji asistent turske lige. Istina, nije pokazao nesto u reprezentaciji, ali nemamo nekog bogzna igraca koji je puno bolji od ovoga.

Saric je pozvan zbog trke i defanzivnih zadataka. Ne mozes izaci sa igracima koji zele loptu u nogama, tipa Pjanic, mada je on najbolji vezni od osnivanja reprezentacije.

Evo ako nije problem, de navedi koga bi zvao umjesto ovih. Al nemoj onu djecu od 17 godina koji igraju juniorske lige.
Begovic, Hamzic, Zolotic, Karic, Jasic, Kulenovic, Nalic, Hasic, Beganovic, Markovic, Kikanovic, Hotic, Rondic, Djokic
Nekog od njih i ofanzvnije bi igrali ovako 8 stopera i 8 veznih od 24 igraca meni nema smisla, kao ni ovaj sistem s 3-5-2 formacijom
Kopiraju Hrvatsku koja pravi jedne od najboljih veznjaka
Onaj Luka Sucic bolji nego svi nasi veznjaci i mi nesto ocekujemo s ovom formacijom u kojoj je sredina glavni oruzje
Evo vidis u21 isto igraju ko A protiv Engleske i Italije
Kahvic odsjecen ko Demirovic i sam se gore hrva i rece poslije ne valja igrac
Sve na silu jer nema drugog nacina zbog nedostatka kvaliteta u veznom redu koju ne moze se vracati gore dole
Ne mogu da iznesu loptu zbog presinga na odbranu kojom sjeku liniju izmedju veznih i stopera
Isto cemo i sutra igrati protiv Holandije
Kulenovic, Beganovic, Djokic, Rondic napadaci, realno nemaju mjesta pored Dzeke, Demirovica i Tabakovica.

Begovic se oprostio.

Hamzica bi zelio da zavrse ako je moguce.

Karic je mogao dobiti poziv za ove utakmice.

Zolotic isto, ali sigurno ne bi nesto vau doprinio reprezentaciji u odnosu na ostale.

Nalic nista specijalno bolji od ovih trenutnih.

Kikanovic isto kao za ostale gore nabrojane napadace.

Hotic je mogao sigurno pomoci reprezentaciji. Ne znam zasto ga ne zovu, dobro igra u Lechu.

Jasic, ne znam sta je zapelo sa njim. Mada imas vec bekova, ne treba nam ih 10.

Markovic, de budi realan, igra momak u jednom od najlosijih timova u Norveskoj. Ne igra u Rosenborgu ili Bodø Glimtu.

Hasic ima potencijal, ali je jos daleko od poziva. Momak od 5 utakmica igrao na 3, pri tome je na jednoj usao minut-dva prije kraja.

Dakle od ovih svih nabrojanih, jedno 3 do 4 su mogla upasti, a pri tome ne bi bili neka ogromna prevaga.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 06 sep 2024, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 06 sep 2024, 20:05

zgembo89 je napisao/la:
06 sep 2024, 19:21
Sta se mora desiti toliko krupno da ode dan pred utakmicu jedino ako Cecilija nije mu pisala poruke trudna sam moras cuvat drugo dijete ne mogu sama i da momak ode jer cinjenica uvijek je ostavljao srce na terenu al vec drugi put problemi
Pa zena je svakako trudna. Sesti-sedmi mjesec 😂
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 06 sep 2024, 20:09

Sheyi je napisao/la:
06 sep 2024, 20:01
NoDi80 je napisao/la:
06 sep 2024, 19:59
Hahaha odoh i ja dok nisam nagraiso ovdje **** vas mujakic u usta sve redom
Sutra 3-0 minimum s 3-5-2 5-4-1
Veli neko na fb trebalo ga arifu orucu odvesti :urnebes:
A ispod komentar “sto jedna žena smisli, tri Arifa zamisliti nemogu” 😂😂
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 06 sep 2024, 20:12

Jedino mu se moze oprostit ako je bilo planirano da ne igra u 1. Postavi i zbog toga odlucio da ode. Onda sam skroz uz njega jer je daleko najbolji stoper kojeg imamo. Ako je ipak bas ovakav karakter nek ga nikad ne zovnu vise

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 06 sep 2024, 20:17

DamirT je napisao/la:
06 sep 2024, 20:04
NoDi80 je napisao/la:
06 sep 2024, 19:53
DamirT je napisao/la:
06 sep 2024, 19:41

Pa menadzerski pozivi se upucuju igracu koji treba da se proda. Sto bi zvao Mujakica zbog menadzera kad je momak sredio transfer prije okupljanja.

Bicakcic redovno igra, kapiten.
Hadzikic, Piric takodjer, mada je Piric prije zbog Husare bio pozvan, a nemas boljeg golmana od njega. Vasilja ne racunam.

Burnic igra redovno.
Djakovca tek trebamo vidjeti, mozda se momak pokaze.
Hajradinovic najbolji asistent turske lige. Istina, nije pokazao nesto u reprezentaciji, ali nemamo nekog bogzna igraca koji je puno bolji od ovoga.

Saric je pozvan zbog trke i defanzivnih zadataka. Ne mozes izaci sa igracima koji zele loptu u nogama, tipa Pjanic, mada je on najbolji vezni od osnivanja reprezentacije.

Evo ako nije problem, de navedi koga bi zvao umjesto ovih. Al nemoj onu djecu od 17 godina koji igraju juniorske lige.
Begovic, Hamzic, Zolotic, Karic, Jasic, Kulenovic, Nalic, Hasic, Beganovic, Markovic, Kikanovic, Hotic, Rondic, Djokic
Nekog od njih i ofanzvnije bi igrali ovako 8 stopera i 8 veznih od 24 igraca meni nema smisla, kao ni ovaj sistem s 3-5-2 formacijom
Kopiraju Hrvatsku koja pravi jedne od najboljih veznjaka
Onaj Luka Sucic bolji nego svi nasi veznjaci i mi nesto ocekujemo s ovom formacijom u kojoj je sredina glavni oruzje
Evo vidis u21 isto igraju ko A protiv Engleske i Italije
Kahvic odsjecen ko Demirovic i sam se gore hrva i rece poslije ne valja igrac
Sve na silu jer nema drugog nacina zbog nedostatka kvaliteta u veznom redu koju ne moze se vracati gore dole
Ne mogu da iznesu loptu zbog presinga na odbranu kojom sjeku liniju izmedju veznih i stopera
Isto cemo i sutra igrati protiv Holandije
Kulenovic, Beganovic, Djokic, Rondic napadaci, realno nemaju mjesta pored Dzeke, Demirovica i Tabakovica.

Begovic se oprostio.

Hamzica bi zelio da zavrse ako je moguce.

Karic je mogao dobiti poziv za ove utakmice.

Zolotic isto, ali sigurno ne bi nesto vau doprinio reprezentaciji u odnosu na ostale.

Nalic nista specijalno bolji od ovih trenutnih.

Kikanovic isto kao za ostale gore nabrojane napadace.

Hotic je mogao sigurno pomoci reprezentaciji. Ne znam zasto ga ne zovu, dobro igra u Lechu.

Jasic, ne znam sta je zapelo sa njim. Mada imas vec bekova, ne treba nam ih 10.

Markovic, de budi realan, igra momak u jednom od najlosijih timova u Norveskoj. Ne igra u Rosenborgu ili Bodø Glimtu.

Hasic ima potencijal, ali je jos daleko od poziva. Momak od 5 utakmica igrao na 3, pri tome je na jednoj usao minut-dva prije kraja.

Dakle od ovih svih nabrojanih, jedno 3 do 4 su mogla upasti, a pri tome ne bi bili neka ogromna prevaga.

Jasic, Hotic, Nalic , Markovic mogu igrati i krila zato sam ih nabrojao
Pozivanjem nekog od napadaca Demirovica mozes pomjeriti na amf ili lijevo krilo takodjer

Pa Bicakcic igra u najgorem timu u cvajti 19 golova primili u 5 utakmica
Mujakic igra u raspalom Partizanu, Burnic citav zivot cvajtas bez perspektive, Hajradinovic jednu sezonu odigrao na vrhunskom nivou u 30 godina, Djakovac igra u raspaloj Topoli
Mislim da je malo kontradiktrono, ali ok cijenim tvoje misljenje, jer si dobar covjek prije svega i nisi ko ovi papci sto odmah vrijedjaju neistomisljenike ili slucaj Ahmedhodzic gdje mu odmah vrijedjaju zenu, oca, familiju…
Vidjet ces sutra ista utakmica ko pethodne i mladi danas sto su odigrali jednistavno ovo nije za nas
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 06 sep 2024, 20:20

fanatik19 je napisao/la:
06 sep 2024, 20:12
Jedino mu se moze oprostit ako je bilo planirano da ne igra u 1. Postavi i zbog toga odlucio da ode. Onda sam skroz uz njega jer je daleko najbolji stoper kojeg imamo. Ako je ipak bas ovakav karakter nek ga nikad ne zovnu vise
Ne bi mu se ni to moglo oprostiti.
Nije on Ramos, nego igrač engleskog drugoligaša.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 06 sep 2024, 20:25

Horoz je napisao/la:
06 sep 2024, 20:20
fanatik19 je napisao/la:
I kao takav je bolji od svih koje imamo, a pogotovo od Katica i Radeljica koji su dosli igrat kod nas jer ne mogu za Hrvatsku dok je Anel mogao igrat za Svedsku i izabrao nas. Nesto momka ozbiljno nervira cim ovo radi a ocigledno Dzeki i slicnim starosjediocima odgovara.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 06 sep 2024, 20:27

fanatik19 je napisao/la:
06 sep 2024, 20:25
Horoz je napisao/la:
fanatik19 je napisao/la:
I kao takav je bolji od svih koje imamo, a pogotovo od Katica i Radeljica koji su dosli igrat kod nas jer ne mogu za Hrvatsku dok je Anel mogao igrat za Svedsku i izabrao nas. Nesto momka ozbiljno nervira cim ovo radi a ocigledno Dzeki i slicnim starosjediocima odgovara.
Al zadnji dan priprema i ode zasto nije saceko kraj ove 2 utakmice ili odma otisao

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 06 sep 2024, 20:29

zgembo89 je napisao/la:
06 sep 2024, 20:27
fanatik19 je napisao/la:
06 sep 2024, 20:25
Horoz je napisao/la:

Al zadnji dan priprema i ode zasto nije saceko kraj ove 2 utakmice ili odma otisao
Ja kazem da ako mu je karakter bas ovako los nikad ga ne treba zvat ali ako ga ne vide u 1. Postavi onda treba pljunut i Barbareza i svakog clana strucnog staba jer podlijezu necijim pritiscima. Samo slijep covjek moze rec da je ijedan stoper bolji od njeg

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 06 sep 2024, 20:31

fanatik19 je napisao/la:
06 sep 2024, 20:29
Ja kazem da ako mu je karakter bas ovako los nikad ga ne treba zvat ali ako ga ne vide u 1. Postavi onda treba pljunut i Barbareza i svakog clana strucnog staba jer podlijezu necijim pritiscima. Samo slijep covjek moze rec da je ijedan stoper bolji od njeg
Otkud ti sad to da ga Barbarez ne vidi u prvih 11? Od te neuvjerljive pretpostavke, praviš slučaj
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 06 sep 2024, 20:33

Razočaraše švedi maks.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 06 sep 2024, 20:34

Horoz je napisao/la:
06 sep 2024, 20:31
fanatik19 je napisao/la:
06 sep 2024, 20:29
Otkud ti sad to da ga Barbarez ne vidi u prvih 11? Od te neuvjerljive pretpostavke, praviš slučaj
Covjece jel shvatas ti da sam ja napisao da ako je to slucaj samo mu se tad moze oprostit. Nisam rekao ni da jest ni da nije, cinjenica jeste da nagadjam. Sta se desilo protiv Luksemburga? Hadzibegic govorio da je povrijedjen a onda Mirso kaze da nije.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 06 sep 2024, 20:39

Lijepi nas dijasporac, se.rem mu se u usta !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 06 sep 2024, 20:43

Supacki ali jbg kad igra stvarno daje sve od sebe. Ako ima manju povredu i vjerovatno zivotne okolnosti da nije 100% glavom tu mozda i bolje onda da nije. Ne bi bas rekao da je neoprostiv grijeh ali je svakako minus i kiks koji mu se pise i koji bi morao nadoknaditi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 06 sep 2024, 20:44

Ja se slazem s fanatikom19 , jer imam osjecaj da je Barbarez odlucio da mu igraju Bicakcic (zbog iskustva) Katic (zbog forme) i Mujakic (zbog borbenosti)
Ne vjerujem da je zbog zene otisao, nikad to nije uradio
Mozete pricati sta hocete mali je nas najbolji igrac i najvise se bori na terenu uz Dedica i Demirovica evo 2 godine
Promijenio je drzavu zbog nas i imate ga obraza uzimati u usta
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 sep 2024, 20:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 06 sep 2024, 20:45

Ma realno ko ga ****
Samo Sarajevo

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 sep 2024, 20:46

Kad guras Bicakcica nek ti ovakav igrac odes, nemas pravo nista rec.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 06 sep 2024, 20:50

Po meni ga ne treba pljuvati toliko, ali ne treba ni spekulisati sta je Barbarez planirao ili nije. Jos je smjesnije kriviti mu zenu, starog ili koga vec. To su sve opravdanja. Odrasla je osoba, ima autonomiju da odlucuje sam o sebi i misli svojom glavom.

Momak nije stabilan mentalno, to je jasno. Mislim da je to najveci problem i to ce ga kostati karijere ako se ne dozove. Odnosno sprijecice ga da dosegne svoj maksimum.
Zadnja izmjena: Bumbaclat, dana/u 06 sep 2024, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 06 sep 2024, 20:51

Sta pjenite nad drugoligaskim stoperom i stoperom koji je navikao da prima 5 komada po utakmici.
Nikakav gubitak, nazalost karijera u padu ybg.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 06 sep 2024, 20:52

Gledaj Ramosa kako bira utakmice hahahahahahaha.
Toliki smo odron od reprezentacije da cvajtasi mogu birati kad ce igrati.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.