Kulenovic, Beganovic, Djokic, Rondic napadaci, realno nemaju mjesta pored Dzeke, Demirovica i Tabakovica.NoDi80 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 19:53Begovic, Hamzic, Zolotic, Karic, Jasic, Kulenovic, Nalic, Hasic, Beganovic, Markovic, Kikanovic, Hotic, Rondic, DjokicDamirT je napisao/la: ↑06 sep 2024, 19:41Pa menadzerski pozivi se upucuju igracu koji treba da se proda. Sto bi zvao Mujakica zbog menadzera kad je momak sredio transfer prije okupljanja.NoDi80 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 19:31
Gdje nema Mujakic, Bicakcic, Hadzikic, Burnic, Djakovac, Piric, Hajradinovic, Saric pola njih preko stele tu
Ninkovic je cak isao u Partizan i sredio transfer Mujakicu na molbu Dzemidzica i pitara koji ga guraju u repku
Burnica Bajramovic gura, Hadzikic Barbarez Velez…
Bicakcic redovno igra, kapiten.
Hadzikic, Piric takodjer, mada je Piric prije zbog Husare bio pozvan, a nemas boljeg golmana od njega. Vasilja ne racunam.
Burnic igra redovno.
Djakovca tek trebamo vidjeti, mozda se momak pokaze.
Hajradinovic najbolji asistent turske lige. Istina, nije pokazao nesto u reprezentaciji, ali nemamo nekog bogzna igraca koji je puno bolji od ovoga.
Saric je pozvan zbog trke i defanzivnih zadataka. Ne mozes izaci sa igracima koji zele loptu u nogama, tipa Pjanic, mada je on najbolji vezni od osnivanja reprezentacije.
Evo ako nije problem, de navedi koga bi zvao umjesto ovih. Al nemoj onu djecu od 17 godina koji igraju juniorske lige.
Nekog od njih i ofanzvnije bi igrali ovako 8 stopera i 8 veznih od 24 igraca meni nema smisla, kao ni ovaj sistem s 3-5-2 formacijom
Kopiraju Hrvatsku koja pravi jedne od najboljih veznjaka
Onaj Luka Sucic bolji nego svi nasi veznjaci i mi nesto ocekujemo s ovom formacijom u kojoj je sredina glavni oruzje
Evo vidis u21 isto igraju ko A protiv Engleske i Italije
Kahvic odsjecen ko Demirovic i sam se gore hrva i rece poslije ne valja igrac
Sve na silu jer nema drugog nacina zbog nedostatka kvaliteta u veznom redu koju ne moze se vracati gore dole
Ne mogu da iznesu loptu zbog presinga na odbranu kojom sjeku liniju izmedju veznih i stopera
Isto cemo i sutra igrati protiv Holandije
Begovic se oprostio.
Hamzica bi zelio da zavrse ako je moguce.
Karic je mogao dobiti poziv za ove utakmice.
Zolotic isto, ali sigurno ne bi nesto vau doprinio reprezentaciji u odnosu na ostale.
Nalic nista specijalno bolji od ovih trenutnih.
Kikanovic isto kao za ostale gore nabrojane napadace.
Hotic je mogao sigurno pomoci reprezentaciji. Ne znam zasto ga ne zovu, dobro igra u Lechu.
Jasic, ne znam sta je zapelo sa njim. Mada imas vec bekova, ne treba nam ih 10.
Markovic, de budi realan, igra momak u jednom od najlosijih timova u Norveskoj. Ne igra u Rosenborgu ili Bodø Glimtu.
Hasic ima potencijal, ali je jos daleko od poziva. Momak od 5 utakmica igrao na 3, pri tome je na jednoj usao minut-dva prije kraja.
Dakle od ovih svih nabrojanih, jedno 3 do 4 su mogla upasti, a pri tome ne bi bili neka ogromna prevaga.