FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- rob do bagro
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Dobri, sta dobri odlicni. Jao, tuga.
Pa sta se ovo desava. Valja dati sad 2 gola, sto je vrlo tesko. Izgleda da se lagano oprastamo od LP. Valjda Robben uleti, pa malo ih razdrma, iako vrlo tesko.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Očekujem i Gomeza i Robbena u igri, umjesto Pranjića i recimo Tyme? 

- rob do bagro
- Kontakt:
EV OVDJE MOZETE GLEDAT tekmu...ak se jos kome gleda
http://www.iraqgoals.net/ch4.html ili ovdje
http://tvoo.net/

http://tvoo.net/
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ništa protiv momka, ali stvaro neka Pranjić promjeni zanimanje.
- moustapha
- Kontakt:
Izgubljena utakmica koja se morala dobiti, poslije ovoga se ne moze ocekivati cudo! Zbogom liga prvaka 

#divovi
- rob do bagro
- Kontakt:
sta reci osim...BRUKA I SRAMOTA 

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
teska, teska stuacija za bajern
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Kar*ina ekipa...
povališe me na kladionici momački,svaka im čast 

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
-
- Kontakt:
Zabrinut sam do Boga!!!

i kad mi dodju na temu reala pa ovi bayernovci kazu cirkus 

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
- rob do bagro
- Kontakt:
ev tog prvog gola...gdje je butt izgledao vrlo lose
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ne znam kako opisati ovaj osjećaj. Nisam tužan toliko, što da se ljutim, da gubim živce radi nekih ljudi što će poslje utakmice pobjeći u svlačionicu te uživati u jakuziju. Da se ljutim zobg nekoga ko zarađuje milione dok se ja ledim u svojoj sobi i njih pratim. Ne hvala. Fudbal je prestao zbog kladionica, čim je neka kladionica sponzor vodećim timova zna se o kakvim se oslovima radi. Bayern potpisao novi ugovor, ne trebaju im pare pa ćao =).
Ovo je samo jedna glupa teorija, ali vjerujte mi da sam se okanio toga ima neko vrijeme. Očigledno je da sam napokon sretan i zadovoljan kada se ne brinem toliko. Ljutio se jesam radi Gaala , radi igre, ali evo kada je kraj, meni svejedno. Neka i dalje igraju, čak sam se prestao i svađati sa svima na forumu, nije mi nikako do sporta više. Nema se od toga hljeba , kruha, i još mnogo toga. Hoće da imam 6000 postova i to je to od mene. Dati ću nekome svoj account, pa neka piše na njemu ako želi. Neću više da se zamaram sa ovim. Hoću samo da gledam NBA , te da se skocentrišem na fakultet.
U vezi Bayerna, nije toliko "bolan" poraz, koliko je žalosno njihova igra. Nisu u stanju stvoriti priliku. Robben je imao, ali 1 cm od gola. I malo prije kraja Van Bommel jednu. Mislim da Bayern vode nesposobni ljudi koji gledaju na zaradu od prodaje dresova, marketinga i drugih stvari nego do titula. Ja navijam za Bayern godinama, i sada sam simpatizer, neću da se više toliko zamaram, nije radi ovoga poraza, rane su tu još od 2002, ali ovo je bila tačka na i.
E tako moji dragi forumaši, pozz
Ovo je samo jedna glupa teorija, ali vjerujte mi da sam se okanio toga ima neko vrijeme. Očigledno je da sam napokon sretan i zadovoljan kada se ne brinem toliko. Ljutio se jesam radi Gaala , radi igre, ali evo kada je kraj, meni svejedno. Neka i dalje igraju, čak sam se prestao i svađati sa svima na forumu, nije mi nikako do sporta više. Nema se od toga hljeba , kruha, i još mnogo toga. Hoće da imam 6000 postova i to je to od mene. Dati ću nekome svoj account, pa neka piše na njemu ako želi. Neću više da se zamaram sa ovim. Hoću samo da gledam NBA , te da se skocentrišem na fakultet.
U vezi Bayerna, nije toliko "bolan" poraz, koliko je žalosno njihova igra. Nisu u stanju stvoriti priliku. Robben je imao, ali 1 cm od gola. I malo prije kraja Van Bommel jednu. Mislim da Bayern vode nesposobni ljudi koji gledaju na zaradu od prodaje dresova, marketinga i drugih stvari nego do titula. Ja navijam za Bayern godinama, i sada sam simpatizer, neću da se više toliko zamaram, nije radi ovoga poraza, rane su tu još od 2002, ali ovo je bila tačka na i.
E tako moji dragi forumaši, pozz
oprostaj od CL...potroseno 80 mil da bi se sramotili
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- -Barcelona-
- Kontakt:
neka me neko podsjeti da neigram vise na bayern,po 100X me zajebase ma kladionici 

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Euroliga here we come
Ko sto rz rece, sekunde se nisam nervir'o, jednostavno kad oni ne mogu il nece, svejedno je, Bordou uzeti makar bod u dvije utakmice, sto da se ja nerviram i kidam zivce, kad njih boli racku za sve

Ko sto rz rece, sekunde se nisam nervir'o, jednostavno kad oni ne mogu il nece, svejedno je, Bordou uzeti makar bod u dvije utakmice, sto da se ja nerviram i kidam zivce, kad njih boli racku za sve
I' m gonna say one only sentence......It' s time for Steffan Effenberg to come....Enough.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako Gaal veceras ne dobije otkaz, ne znam kad ce. Ovo je kap koja je prelila casu. Nezadovoljan sam totalno, ne mogu da shvatim sta je u pitanju. Jel do trenera, jel do igraca. Imaju sve uslove, velike plate i opet igraju kao amateri. Ohladilo mi je sve. Vise se na temi Bayerna necu javljati, sve dok ne upisu 3 pobjede za redom. A kako igraju, to moze potrajati i mjesecima, ali nece mi biti zao. Trenutno za sebe lock ovu temu. Samo senad am da ce malo mucnuti glavama i dovesti igace koji ce dostojno nositi dres Bayerna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- moustapha
- Kontakt:
Euroliga, uh to sam bio zaboravio. Znaci trebamo biti treci da ostanemo u Evropi. Super! 

#divovi
niste losi.. opet se vracate gdje pripadate.. kao sto rekoh, vi ste jedna jadna ekipa koja ce ponovo da nahebe od nekog tima u kupu uefae (euroligi)
sretno vam u dalnjem nastavku takmicenja

sretno vam u dalnjem nastavku takmicenja

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl