A gdje ceee??Mig_Mig je napisao/la:Ode i Vehabovic

Daj nam jos koju dezinformaciju kretenkoo

A gdje ceee??Mig_Mig je napisao/la:Ode i Vehabovic
Mig_Mig je napisao/la:Ljudski je pohvalit, svaka cast za tribinu
Na ovo sam mislio.. idi sad placi.zizu1991 je napisao/la:Odakle tebe medju ljudima? Pazi da se ne otrujes danas jos jednom...
zizu1991 je napisao/la:Mig_Mig je napisao/la:Ljudski je pohvalit, svaka cast za tribinuNa ovo sam mislio.. idi sad placi.zizu1991 je napisao/la:Odakle tebe medju ljudima? Pazi da se ne otrujes danas jos jednom...
Jašta će nego izdržati moj drug, ta nije ono krov od 3.000 k'o u Goška nego od 300.000KM.HeraklitMracni je napisao/la:Ako vam je krov izdrzao ono sinocnje nevreijeme , sve ce
I sinošnje i današnje nevrijeme nije uspjelo ništa uraditi krovu,idemo dalje...HeraklitMracni je napisao/la:Ako vam je krov izdrzao ono sinocnje nevreijeme , sve ce
Po mom nekom promatranju Marques je nespreman i spor, neki dan protiv Klisa je trebao dobiti crveni karton, nekim cudom nije. Situacija se odvija: on kao zadnji igrac prima loptu, igrac Klisa mu se prikrada i u trzaju ga lakta prema gornjem dijelu grudnog kosa. Ramcilovic je super ali Ibro je rekao da je on prinova i nije odavno tu, tako da u pitanju je nacin igre na koji igra ekipa i nacin igre sa kojom je on igrao.Asimetric je napisao/la:Zašto Mrgan, ne bi Ibro dovodio Marqueza i Ramcilovica i zadrzao Kuduza da je mislio Mrgana u prvu postavu staviti. Inace su nam juniori **** zestoka i nema tu potencijala nikakvog. Bice zanimljivo vidjeti sta ce Ibro sa ovim Anisom Ramcilovicem da li ce ga koristiti kao zadnjeg veznog ili stopera...
Kako god imamo širinu u ekipi.
Da i mislim da Mrgan uglavnom igra zbog pravila tri igraca U21 u prvoj postavi i ne znam nekako mi nesiguran za prve postave ali vidjet cemo.fudbalfudbal je napisao/la:Po mom nekom promatranju Marques je nespreman i spor, neki dan protiv Klisa je trebao dobiti crveni karton, nekim cudom nije. Situacija se odvija: on kao zadnji igrac prima loptu, igrac Klisa mu se prikrada i u trzaju ga lakta prema gornjem dijelu grudnog kosa. Ramcilovic je super ali Ibro je rekao da je on prinova i nije odavno tu, tako da u pitanju je nacin igre na koji igra ekipa i nacin igre sa kojom je on igrao.Asimetric je napisao/la:Zašto Mrgan, ne bi Ibro dovodio Marqueza i Ramcilovica i zadrzao Kuduza da je mislio Mrgana u prvu postavu staviti. Inace su nam juniori **** zestoka i nema tu potencijala nikakvog. Bice zanimljivo vidjeti sta ce Ibro sa ovim Anisom Ramcilovicem da li ce ga koristiti kao zadnjeg veznog ili stopera...
Mrgan je neki dan igrao također protiv Širokog Brijega a odmarao protiv Klisa, te ako nastupi u generalci mislim da ce biti dio ekipe za prvo kolo protiv Capljine. Inace u Turskoj je bio solidan, prosao je kompletne pripreme a i ima utakmica u nogama.
Vidit cemo, mnogo ima Ibro opcija i drago mi je da ima otvoren put.
15 kola imam odigrati, razlicite vrste protivnika i samim tim svi ce imati priliku da se dokazu koliko i sta mogufudbalfudbal je napisao/la:Po mom nekom promatranju Marques je nespreman i spor, neki dan protiv Klisa je trebao dobiti crveni karton, nekim cudom nije. Situacija se odvija: on kao zadnji igrac prima loptu, igrac Klisa mu se prikrada i u trzaju ga lakta prema gornjem dijelu grudnog kosa. Ramcilovic je super ali Ibro je rekao da je on prinova i nije odavno tu, tako da u pitanju je nacin igre na koji igra ekipa i nacin igre sa kojom je on igrao.Asimetric je napisao/la:Zašto Mrgan, ne bi Ibro dovodio Marqueza i Ramcilovica i zadrzao Kuduza da je mislio Mrgana u prvu postavu staviti. Inace su nam juniori **** zestoka i nema tu potencijala nikakvog. Bice zanimljivo vidjeti sta ce Ibro sa ovim Anisom Ramcilovicem da li ce ga koristiti kao zadnjeg veznog ili stopera...
Mrgan je neki dan igrao također protiv Širokog Brijega a odmarao protiv Klisa, te ako nastupi u generalci mislim da ce biti dio ekipe za prvo kolo protiv Capljine. Inace u Turskoj je bio solidan, prosao je kompletne pripreme a i ima utakmica u nogama.
Mi imamo bas dosta izbora na u-21 bar za ovu sezonu, ali razmisljam malo mozda cak i isforsira mrgana jer ce biti u-21 i iducu godinu u pl;Asimetric je napisao/la:Da i mislim da Mrgan uglavnom igra zbog pravila tri igraca U21 u prvoj postavi i ne znam nekako mi nesiguran za prve postave ali vidjet cemo.fudbalfudbal je napisao/la:Po mom nekom promatranju Marques je nespreman i spor, neki dan protiv Klisa je trebao dobiti crveni karton, nekim cudom nije. Situacija se odvija: on kao zadnji igrac prima loptu, igrac Klisa mu se prikrada i u trzaju ga lakta prema gornjem dijelu grudnog kosa. Ramcilovic je super ali Ibro je rekao da je on prinova i nije odavno tu, tako da u pitanju je nacin igre na koji igra ekipa i nacin igre sa kojom je on igrao.Asimetric je napisao/la:Zašto Mrgan, ne bi Ibro dovodio Marqueza i Ramcilovica i zadrzao Kuduza da je mislio Mrgana u prvu postavu staviti. Inace su nam juniori **** zestoka i nema tu potencijala nikakvog. Bice zanimljivo vidjeti sta ce Ibro sa ovim Anisom Ramcilovicem da li ce ga koristiti kao zadnjeg veznog ili stopera...
Koliko smo dobili potpisivanjem ovog momkaRodjeni81 je napisao/la:
Zvanicno, ugovor na 3 ipo godine.
Novi član tima iz Mostara zvanično je postao švedski nogometaš porijeklom s Kosova Valmir Berisha, koji će Veležov dres nositi do ljeta 2020., uz mogućnost produženja saradnje na još jednu godinu.
Berisha je prošao gotovo sve omladinske selekcije reprezentacije Švedske, posljednji angažman je imao u norveškom Aalesundu, a u svom CV-u ima još klubove poput Panathinaikosa i Rome, za čiju je juniorsku momčad igrao.
„Kada mi je menadžer rekao da me traži klub iz 1. lige FBiH, odmah sam mu odgovorio da nisam za tu opciju. Međutim, otišli smo zajedno na utakmicu Široki Brijeg – Velež, ostao sam ugodno iznenađen snagom ekipe, s obzirom da je na drugoj strani bila ekipa koja se bori za izlazak u Evropu. Nakon te utakmice promjenio sam mišljenje“, rekao je Berisha i nastavio:
„Obavili smo razgovor sa predsjednikom Hasićem i trenerom Rahimićem, gdje su mi objasnili situaciju u i oko kluba, ciljeve i plan razvoja. Nakon razgovora, donio sam odluku da želim da postanem igrač Veleža.“
Dodao je također kako mu je otac rekao da nije svjestan veličine Veleža i šta je taj klub predstavljao u bivšoj državi, što mu daje dodatni motiv da na proljeće da sve od sebe i opravda epitet pojačanja.
Imat ces prijatelju na jesen priliku da samaras , vidimo seNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Koliko smo dobili potpisivanjem ovog momkaRodjeni81 je napisao/la:
Zvanicno, ugovor na 3 ipo godine.![]()
![]()
Davno sam pisao za njega kad sam ga prvi put gledao da je to strasan igrac. To je brato carobnjak sa loptom,pas pregled igre i ovih 8-9 asistencija u polusezoni sve govore. Malo je bilo trzavica ali oprosteno sve. Doe samo jako brato i ne brini za buducnost,okani se menadjera svi oni gledaju sebe. U pravim si rukama i kada dodje vrijeme ides u neki veliki klub gdje ces i ti a i Velez imati koristi. Do tada idemo zavrsiti ovu polusezonu najozbiljnije i najborbenije
U vezi Berise kazu da je to vanserijski igrac. Momak je bio najbolji strijelac na SP za mlade,zabijao Argentini het trikove,bio u Romi,Panathinaikosu ali navodno malo je lud u glavinesto poput Balotelija
![]()
Ne sumnjam da ce Ibro uraditi najbolje i napraviti napadackog ubicu u tandemu s Fajketom. Po rijecima strucnjaka u klubu ovo ce biti medju pogodak medju najpozitivnijim i najboljim transferima ikad uradjenim u drzavi. Raduje i ovo![]()
Novi član tima iz Mostara zvanično je postao švedski nogometaš porijeklom s Kosova Valmir Berisha, koji će Veležov dres nositi do ljeta 2020., uz mogućnost produženja saradnje na još jednu godinu.
Berisha je prošao gotovo sve omladinske selekcije reprezentacije Švedske, posljednji angažman je imao u norveškom Aalesundu, a u svom CV-u ima još klubove poput Panathinaikosa i Rome, za čiju je juniorsku momčad igrao.
„Kada mi je menadžer rekao da me traži klub iz 1. lige FBiH, odmah sam mu odgovorio da nisam za tu opciju. Međutim, otišli smo zajedno na utakmicu Široki Brijeg – Velež, ostao sam ugodno iznenađen snagom ekipe, s obzirom da je na drugoj strani bila ekipa koja se bori za izlazak u Evropu. Nakon te utakmice promjenio sam mišljenje“, rekao je Berisha i nastavio:
„Obavili smo razgovor sa predsjednikom Hasićem i trenerom Rahimićem, gdje su mi objasnili situaciju u i oko kluba, ciljeve i plan razvoja. Nakon razgovora, donio sam odluku da želim da postanem igrač Veleža.“
Dodao je također kako mu je otac rekao da nije svjestan veličine Veleža i šta je taj klub predstavljao u bivšoj državi, što mu daje dodatni motiv da na proljeće da sve od sebe i opravda epitet pojačanja.
![]()
![]()
Imamo strasnu ekipu pokrivenu na svim pozicijama koja bi sada isamarala i ove premijerligase. Mlada,uigrana ekipa koja je dvije godine na okupu i koja moze zatvorenih ociju igrat. Perverzija sta radi Ibro Rahimic najbolji trener u drzavi. Jedino Husref moze sa njim u istu recenicu. Ovo ostalo su treneri kad sprzis dva miliona na pojacanja. Treba napravit igraca i ekipu
Koliko smo dobili potpisivanjem ovog momka![]()
![]()
Davno sam pisao za njega kad sam ga prvi put gledao da je to strasan igrac. To je brato carobnjak sa loptom,pas pregled igre i ovih 8-9 asistencija u polusezoni sve govore. Malo je bilo trzavica ali oprosteno sve. Doe samo jako brato i ne brini za buducnost,okani se menadjera svi oni gledaju sebe. U pravim si rukama i kada dodje vrijeme ides u neki veliki klub gdje ces i ti a i Velez imati koristi. Do tada idemo zavrsiti ovu polusezonu najozbiljnije i najborbenije
U vezi Berise kazu da je to vanserijski igrac. Momak je bio najbolji strijelac na SP za mlade,zabijao Argentini het trikove,bio u Romi,Panathinaikosu ali navodno malo je lud u glavinesto poput Balotelija
![]()
Ne sumnjam da ce Ibro uraditi najbolje i napraviti napadackog ubicu u tandemu s Fajketom. Po rijecima strucnjaka u klubu ovo ce biti medju pogodak medju najpozitivnijim i najboljim transferima ikad uradjenim u drzavi. Raduje i ovo![]()
Cilj jeste drug da se odmah stvori stabilan premijerligas koji ce biti u samom vrhu, gdje i pripadamo. Vec sada imamo kvalitet da se borimo za prva 3-4mjesta u ligi. Ko je pratio utakmicu Sarajevo Velez u Kupu koja je bila takmicarskog karaktera, vidio je da ovaj Velez ima i kapacitet i znanje da se bori za sami vrh. Do 2022 kada ce biti 100 godina ocekujemo da imamo najmanje jednu titulu i redovno takmicenje u Evropi. Vidjeli smo u Turskoj da se imamo pravo tome nadati. Jos kada sva dugovanja otplatimi, i budemo u mogucnosti da dovedemo jos par kvalitetnih pojacanja gorice.Konzerva je napisao/la:Imam osjecaj da ce Velez krenuti na prvo mjesto odmah kad udju u ligu, kako su furiozno krenuli u ozdravljenju kluba, za ne povjerovati.
Kad vidim onaj mec siroki-velez zadnja provjera, djelovalo je kao da velez domacin a siroki gostujuca ekipa, i to ekipa koja je konstantno dobra u PL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.