Jacky, imam osjećaj da ćeš se javiti sa novog accounta.sergejbarba je napisao/la:jos neko onda kaze dzeko klasa

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jacky, imam osjećaj da ćeš se javiti sa novog accounta.sergejbarba je napisao/la:jos neko onda kaze dzeko klasa
ne bih se složio. da je dao gol, bila bi sasvim pristojna partija, jer je imao par dobrih pokušaja i proigravanja. ali eto, dešava se i najboljim.plavalokomotiva je napisao/la:Sve u svemu, jedna od slabijih njegovih utakmica u zadnja 2 mjeseca, koja je krunisana ovim nevjerovatnim promasajem. Ali nema veze, idemo dalje
Takticka nego sta.gost je napisao/la: što Jovetića zamijeni, jesam ja nešto propustio ili je ono bila taktička zamjena ?
Ne upratih ja tu povredu, zato pitam.Plus su bolje i zaigrali kad je on izašao a ušao Garcia-BadrHari je napisao/la:Takticka nego sta.gost je napisao/la: što Jovetića zamijeni, jesam ja nešto propustio ili je ono bila taktička zamjena ?![]()
Reko mu Pellegrini da udje 10-ak minuta, povrijedi se i izadje.
E moj Dzeko ...![]()
Ma izvini jarane sto sam bahato odgovorio ali ovo me sokiralo..gost je napisao/la:Ne upratih ja tu povredu, zato pitam.Plus su bolje i zaigrali kad je on izašao a ušao Garcia-BadrHari je napisao/la:Takticka nego sta.gost je napisao/la: što Jovetića zamijeni, jesam ja nešto propustio ili je ono bila taktička zamjena ?![]()
Reko mu Pellegrini da udje 10-ak minuta, povrijedi se i izadje.
E moj Dzeko ...![]()
Haj, šta sad tu kmečite, e moj Džeko, promašio, pa šta....drugi put će dati...
Joj ljudi, pa vi samo idete iz krajnosti u krajnost. Promasaji su sastavni dio fudbala, desavaju se svakome. I ja sam vec bio skocio kad je Silva uputio loptu prema njemu. Zaboravice se ovo, samo se nadam da mu samopouzdanje nece osjetno ne padne...sanji je napisao/la:Edinovo je proslo,,nikad ali nikad on vise nece igrati kao u Wolfsburgu,, kao sto neko rece,na prazan gol da krene ne bih smio uloziti novac da ce postici pogodak. Sramota sta je fulio. Klupa je kako god,,vraca se Auguero( Maradona za Edina),,gdje su mi se ljudi smijali na ovom forumu kada sam govorio da su bolji igraci odnosno klase za Edina, Aguero i Tevez. Sad se poklopite zajedno svi,i trazite opravdanje,za ovaj promasaj godine.
Dobili su, nema štete od promašaja,tako da ono ne bi trebao ni psihički pasti. A možda ni atmosfera u Citju nije takva da ovo mora ostaviti posljedice, okrene se malo na zajebanciju i ide se dalje....BadrHari je napisao/la:
Nama ne ostaje nista drugo nego da ga podrzimo, ali onu priliku profesionalni fudbaleri ne smiju masiti.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, CAGarfia, Google Adsense [Bot], jasmin10, LondonBlues, TefalTava i 58 gostiju.