FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo UO borca nije prihvatio ostavku lalatovica kao sto sam i predpostavio. Znao sam da je sve ono na pressu bila samo predstava za javnost klovna lalatovica, uradio to sve samo da sebi guzicu spasi i svali sve na igrace kao oni su krivi. Mislim da ce to iskoristit da podigne moral igracima protiv nas da poginu na terenu ako treba. Bit ce je*beno u subotu nek nam je Bog na pomoci.
Vjerujem da ih mozemo ja svjezinu dobit, u cetvrtak su igrali 120 minuta i jucer su se potrosili takodjer.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Protiv Sloge najvjerojatnije 30.7. ali teško u večernjem terminu.
Neutralni je teren,uslovi su podjednaki. Njihova prednost je što su već u kakvoj takvoj takmičarskoj formi. A naša prednost je svježina.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Zasto kad vec MY TV prenosi?PeljtoIrfan je napisao/la: ↑19 jul 2022, 16:46Protiv Sloge najvjerojatnije 30.7. ali teško u večernjem terminu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Tako je brate
ISTINA ZA VEDRANA!
Pa kad sami napravite hajp oko dresova, neka igraju u bijelim majicama za fizicko sto se mene tice samk neka igraju kako trebaTarpiTarpi je napisao/la: ↑19 jul 2022, 15:45Stvarno su pretjerali sa dresovima, uništili su hajp koji je bio
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Vidjeti ko sudi ako bude neko kao Gigović, Jelić itd. poslati dopis Uefi da pošalju svog promatrača i gotovo.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- PeljtoIrfan
- Kontakt:
Ah da zanio sam se jer kone igraju 31. u 21h, iako je to na Areni ne bi oni preklapali dvije tekme. Vrlo je moguć onda taj isti termin.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jul 2022, 16:52Zasto kad vec MY TV prenosi?PeljtoIrfan je napisao/la: ↑19 jul 2022, 16:46Protiv Sloge najvjerojatnije 30.7. ali teško u večernjem terminu.
Nekako sam siguran da ce Kazlagić suditi, čovjek je odavno dokazao da je Borčev sudija i Vicin/Durićev igrač. Dovoljno je pogledati Borac - Velez prosle sezone, Strahinja Bošnjak sklonio loptu rukom ispred Anđušića.
Zasto mora biti pesimizam svaki put kada ljudi pokusavaju biti objektivni? Realno je da ce imati podrsku od strane sudija i taj covjek na terenu ti moze sjebat igru raznoraznim odlukama, oni jesu u hurcu ali isto tako imaju dobru ekipu a i oni najgori se naloze protiv nas.collector je napisao/la: ↑19 jul 2022, 15:18Hoce li pesimizam sjahati vise sa nasih ledja... Idemo aBd jako i agresivno na njih i sa stavom, a ne ko mekusci... Oni nas nisu 10 godina kuci mogli da dobiju, a sad fol strah i trepet... Nema sudije i faulova koji te mogu zaustaviti kad ti njih izrutiniras na terenu... Kad smo mogli poslije Atromitosa, mozemo i sad...
In Feđa we trust !!! Let`s go Sarajevo !!!
Sve u svemu nadam se dobroj igri nasih momaka pa sta bude.
Sve mi znamo.
Kad god smo se hajcali pušnuli smo ga. Bez 4 najbolja igrača protiv sudija, ekipe i trenera kojima je ova utakmica biti i ne biti, bod je sasvim ok.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Fedji crveni dzaficu zuti u 10 minuti, 3 ofsida nepostojeca dovoljno za 1-3 boda za borac..
Tako sto neko ovde pise nemozete sudija naguzit ako si jaci mogu okacit macku orep, pesebno sto borac nije raspala ekipa vec ekipa koja ima veoma dobrih igraca i koja moze bez dusmana iz saveza biti iznad sb veleza zelje tc
Vidi u tuzle vec Trava istruhla, nisu dovoljno duboko kopali nisu do sihra dosli..
101 godinu kluba ni malonigometni turnir nisu osvoili.
Haj bar moze izdrzat ovaj teren jos 2 godine dok ne ispadnu iz lige.. a to kad se desi tek kad budu imali 202 godine ce vratit.. odvratna krkanska ekipa
Tako sto neko ovde pise nemozete sudija naguzit ako si jaci mogu okacit macku orep, pesebno sto borac nije raspala ekipa vec ekipa koja ima veoma dobrih igraca i koja moze bez dusmana iz saveza biti iznad sb veleza zelje tc
Vidi u tuzle vec Trava istruhla, nisu dovoljno duboko kopali nisu do sihra dosli..
101 godinu kluba ni malonigometni turnir nisu osvoili.
Haj bar moze izdrzat ovaj teren jos 2 godine dok ne ispadnu iz lige.. a to kad se desi tek kad budu imali 202 godine ce vratit.. odvratna krkanska ekipa
Nije to ta Sloboda drug.
Previse se prica o sudijama, paranoja pocinje da hvata.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.