FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 15 jul 2013, 01:27

@luzeri
Da li vi znate da ste ove godine izdemolirali Barcu i ostavili nas na +15 ispred vas. :)
Da li vi znate da ste ove godine izedmolirali komsije i izgubili kup u svojoj avliji na SB pred 90 000 pacenika. :)

mozete samo izdemolirat pehar pod autobusom i nista vise. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 jul 2013, 01:33

I jos nesto - da li se neko sjeca Specail One :lol:
ode firaun ko da ga nikad nije ni bilo. :P
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 15 jul 2013, 01:39

bparena je napisao/la:I jos nesto - da li se neko sjeca Specail One :lol:
ode firaun ko da ga nikad nije ni bilo. :P
haha druze vrijeme je da pocnes terorizirati jarane sa Celzijevog pdf-a :mrgreen:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 jul 2013, 09:28

slika
jedan jedini, dinho :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 jul 2013, 10:27

Thiago Silva (28) je prije godinu dana došao na Park prinčeva iz Milana, ali posljednjih su se tjedana pojavila nagađanja da bi ovo ljeto mogao preseliti u Barcelonu, te da PSG pokušava dovesti mladog Marquinhosa (19) iz Rome kao njegovu zamjenu.
No, u izjavi za službenu web-stranicu PSG- a agent Paulo Tonieto je demantirao priču o odlasku svoga klijenta.
''Thiago Silva je igrač PSG-a. Ima ugovor koji namjerava poštovati. Danas cirkuliraju glasine, baš kao i prošlo ljeto, ali ponavljam, Thiago Silva je igrač PSG-a i odradit će svoj ugovor do kraja'', istaknuo je Tonieto.
PSG je lani za pouzdanog braniča platio Milanu 42 milijuna eura odštete i potpisao s njim ugovor na pet godina.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 jul 2013, 11:44

Alcantara presao u Bayern za 24 miliona plus 1 milon prihod od prijatelske utakmice koju bi klubovi međusobno u roku od cetiri godine trebali odigrati . Izgleda da ih je Gvardiola uspjesno nagovorio, njegov agent je Gvardiolin Buraz stoga je jasna poveznica . Ovim ugovorom je Junajted najvise izgubio. Realno Alcantara nije ni Barci ni Bayernu potreban .Za Barcu veoma uspjesan transfer s obzirom na neke nedavno prodane igrace :mrgreen: .
Zivo me interesuje da vidim sta ce biti sa Fabregasom . Nakon dolaska Nejmara moze zaboraviti na tu ulogu lazne devetke,na sredini terena opet rijetko dobija sansu , sto ga je dovelo do opasnog pada u formi i vjerovatno ni njemu nije svejedno . Znam da je Junajted bio zagrizao za njega,a nakon sto su ostali bez Thiaga ne bi me cudilo da posalju neku nemoralnu ponudu za Fabregasa ;) .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jul 2013, 11:56

juznjak> je napisao/la:Alcantara presao u Bayern za 24 miliona plus 1 milon prihod od prijatelske utakmice koju bi klubovi međusobno u roku od cetiri godine trebali odigrati .
Od tih 25 mil Bayern daje 20 mil Thiago 2 mil i ostatak će dobiti od prihoda iz prijateljske utakmice.Odličan dogovor dva prijateljska kluba. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 15 jul 2013, 12:00

Nakon odlaska Thiaga, Fabregas definitivno ostaje.
Xavi ce igrati prema programu koji je specijalno napravljen za njega tako da ce Cesc imati ogromnu minutazu. Moze odmarati Xavija, Iniestu, Messija i ove sa krila.
I ja bi ga vise volio gledati u vezi, ali nije da je dolaskom Neymara izgubio poziciju lazne 9-ke jer je brazilac lijevo krilo.

------------Messi-------Fabregas-------Neymar-----------

Zavisi od utakmice do utakmice.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 jul 2013, 12:01

juznjak> je napisao/la:Alcantara presao u Bayern za 24 miliona plus 1 milon prihod od prijatelske utakmice koju bi klubovi međusobno u roku od cetiri godine trebali odigrati . Izgleda da ih je Gvardiola uspjesno nagovorio, njegov agent je Gvardiolin Buraz stoga je jasna poveznica . Ovim ugovorom je Junajted najvise izgubio. Realno Alcantara nije ni Barci ni Bayernu potreban .Za Barcu veoma uspjesan transfer s obzirom na neke nedavno prodane igrace :mrgreen: .
Zivo me interesuje da vidim sta ce biti sa Fabregasom . Nakon dolaska Nejmara moze zaboraviti na tu ulogu lazne devetke,na sredini terena opet rijetko dobija sansu , sto ga je dovelo do opasnog pada u formi i vjerovatno ni njemu nije svejedno . Znam da je Junajted bio zagrizao za njega,a nakon sto su ostali bez Thiaga ne bi me cudilo da posalju neku nemoralnu ponudu za Fabregasa ;) .
A onda idijotska uprava kojoj je izgleda cilj unistenje Barcelone i to prodaju kao i sve ostale ove godine i naravno 100% daju povjerenje seljacini na golu i traktorskoj odbrani bez i jednog pojacanja. :)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 15 jul 2013, 13:25

Vidim sada se Fred spominje kao ta 9-ka.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 jul 2013, 13:34

M4kaveli je napisao/la:Vidim sada se Fred spominje kao ta 9-ka.
Imal koja trica, cetvorka, petica.
naravno jedinica- izgleda nula. :P

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 jul 2013, 14:48

Prema pisanju katalonskog "Sporta" Thiago Silva se vratio ranije s odmora u Pariz, kako bi razgovarao s trenerom Laurentom Blancom o napuštanju Paris SG-a zbog prelaska u Barcelonu.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 15 jul 2013, 15:40

Gorki je napisao/la:Prema pisanju katalonskog "Sporta" Thiago Silva se vratio ranije s odmora u Pariz, kako bi razgovarao s trenerom Laurentom Blancom o napuštanju Paris SG-a zbog prelaska u Barcelonu.
Danas citam da je rekao da ostaje do kraja ugovora u PSG.Sta je sad od toga tacno :?
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 jul 2013, 15:46

Sport se skoro pravo iskazao , kad je naslovnica bila Vilja+Alcantra za Runia
a isti dan Vilja presao u Atletiko.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 jul 2013, 18:11

Gorki je napisao/la:Prema pisanju katalonskog "Sporta" Thiago Silva se vratio ranije s odmora u Pariz, kako bi razgovarao s trenerom Laurentom Blancom o napuštanju Paris SG-a zbog prelaska u Barcelonu.
Puste zelje i pusti snovi. Dobro se zezaju sa nama. :?

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 jul 2013, 18:11

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 15 jul 2013, 20:09

Fabregas nije na prodaju, a Thiago je ispao pobjegulja. Iskoristio je glupu klauzulu i pobjegao prvom prilikom. Izašao na mala vrata iz Barce. Tako se na najgori nacin zahvalio klubu koji je uložio godine i godine rada i truda oko njega. Bayern dobija za male pare odlicnog igraca.
Sa 22 godine nema strpljenja i bježi iz jedne Barce (koja je san za 95% igraca svijeta), pohlepni otac Mazinho ga nafurao na Brazil 2014 i decko misli da ce ga Brko pozvati cim pređe u Bayern :shock: kakve zablude i danak neiskustvu :mrgreen:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 jul 2013, 20:12

111 je napisao/la:Thiago je ispao pobjegulja. Iskoristio je glupu klauzulu i pobjegao prvom prilikom. Izašao na mala vrata iz Barce.
Nije uopste iskoristena klauzula nego su se Barcelona i Bayern gospodski dogovorili za odstetu. Ne znam zasto tolika ljutnja na momka jer samo zeli igrati, a u Bayernu ce sigurno igrati puno vise nego u Barci bez obzira na konkurenciju.
Pored toga Barca vec ima i Fabregasa, pitanje je kad bi Alcantara docekao svoju priliku ;) .
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 15 jul 2013, 20:14

Bundesliga je napisao/la:
111 je napisao/la:Thiago je ispao pobjegulja. Iskoristio je glupu klauzulu i pobjegao prvom prilikom. Izašao na mala vrata iz Barce.
Nije uopste iskoristena klauzula nego su se Barcelona i Bayern gospodski dogovorili za odstetu. Ne znam zasto tolika ljutnja na momka jer samo zeli igrati, a u Bayernu ce sigurno igrati puno vise nego u Barci bez obzira na konkurenciju.
Pored toga Barca vec ima i Fabregasa, pitanje je kad bi Alcantara docekao svoju priliku ;) .
Uz to dodati da su ovo godine u kojoj igrači najviše napreduju. Fudbaler mora igrati u 22-oj kako bi stekao iskustvo i iskoristio potencijal. Ne znam stvarno, pa zar je trebao čekati do 25-e i misliti da li bi dobio šansu, s obzirom da je tu Fabregas.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 15 jul 2013, 20:18

Bundesliga je napisao/la:
Iskoristio je klauzulu i to obilato ;)
Da je ostala na 90 miliona (to jest da nije skliznula na 18), FC Barcelona bi bila itekako bitan faktor u pregovorima i sigurno da Thiago ne bi tako lako otišao iz nje, jer bi se i klub štošta pitao oko svog igraca....i ako bi išao, Bayern ili bilo ko drugi bi morao platiti mnogo vece obeštecenje Barci. Ovako (sa glupom klauzulom koja je bila, kakva je bila) Barca je bila bez moci i uticaja na bilo šta.
Niko Thiaga nije tjerao iz Barce, niko !...naprotiv, Tito mu je jasno porucio da na njega racuna, kapiteni Puyol i Xavi su ga savjetovali da ostane (jer su i oni imali slican put u karijeri).
Mali je pobjegao prvom prilikom, na mala vrata izašao iz Barce i guzicom zatvorio ista.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, sombrero i 3 gosta.