Ko mu je menadzer?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Trazi klauzulu u ugovoru da ga moze raskinuti ako dodje ponuda koja njemu odgovara uz neko mizerno obestecenje klubu. Nasi nisu zeljeli pristati na to i najvjerovatnije da nece igrati do kraja sezone*p!p!t@* je napisao/la:Šta je s Vehabovićem, neće zar i on radi menadžerčića na tribine?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- ASD
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Isti kao Mujezinovicu htjeli su i Cosica nagovoriti da ne produzi ugovor.
- ASD
- Kontakt:
Ensar Arifovic?DembaBa21 je napisao/la:Isti kao Mujezinovicu htjeli su i Cosica nagovoriti da ne produzi ugovor.
Cosicu je menadzer Ahmet Hasanovic.
-
- Kontakt:
Elvis Bilalagic (ona K3 sport agencija tako nekako)ASD je napisao/la:Ko mu je menadzer?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Trazi klauzulu u ugovoru da ga moze raskinuti ako dodje ponuda koja njemu odgovara uz neko mizerno obestecenje klubu. Nasi nisu zeljeli pristati na to i najvjerovatnije da nece igrati do kraja sezone*p!p!t@* je napisao/la:Šta je s Vehabovićem, neće zar i on radi menadžerčića na tribine?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- josipmusa2
- Kontakt:
Šteta kurc*uMig_Mig je napisao/la:Ode i Vehabovic
Sretno mu i da nauči da priča, ako već nema govornu manu
- ASD
- Kontakt:
Gdje ce?
-
- Kontakt:
je li se zna gdje ide?josipmusa2 je napisao/la:Šteta kurc*uMig_Mig je napisao/la:Ode i Vehabovic
Sretno mu i da nauči da priča, ako već nema govornu manu
Ili je tribina i njemu?
Ti si naša ljubav jedina!
Cuo sam haha sve ti je jasno krao telefone saigracima 100% tacacna informacija
Zadnja utakmica u Mostaru protiv igmana Velez slavi povratak u PLBiH ja mislim tebe ce srce opalit od ljubomore sto ti to trebaMig_Mig je napisao/la:Ode i Vehabovic
Treba mu na kilometar zabraniti prilazak stadionu maj.ku jeb.o u ustaDembaBa21 je napisao/la:Cuo sam haha sve ti je jasno krao telefone saigracima 100% tacacna informacija
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Anis Ramčilović novi igrač Veleža, ugovor potpisao do kraja ove sezone. Prema transfemarktu popunjava pozicije stopera, defanzivnog veznog a moze odigrati i centralnog po potrebi.
Vrijednost 100k eura.
Zanimljiva činjenica: Dosta minuta, u svakom klubu gdje igrao nametnuo se i bas je zapazenu rolu imao.
Vrijednost 100k eura.
Zanimljiva činjenica: Dosta minuta, u svakom klubu gdje igrao nametnuo se i bas je zapazenu rolu imao.
- josipmusa2
- Kontakt:
Ko je ovaj pokemon? Jel to Mrgan otpada definitivno ?
I kako se brate nametnuo godinu dana bio 2-3 utkamice na klupi u mrtvom Rapersvilu, ni minue odigrane
I kako se brate nametnuo godinu dana bio 2-3 utkamice na klupi u mrtvom Rapersvilu, ni minue odigrane
-
- Kontakt:
moja greska, nesto sam se zajebao strasnojosipmusa2 je napisao/la:Ko je ovaj pokemon? Jel to Mrgan otpada definitivno ?
Ma da, sad je Vehabovic qurac a Anis je novi Vidic hahah.fudbalfudbal je napisao/la:moja greska, nesto sam se zajebao strasnojosipmusa2 je napisao/la:Ko je ovaj pokemon? Jel to Mrgan otpada definitivno ?

Max Allegri
Nije qurac nego je dobar igrac, ali ne toliko dobar da Velez ne moze bez njega i da ga Velez mora ostaviti i da ga uigrava za neki drugi klub u koji bi otisao kad mu istekne ugovor. Upao je u prvu postavu kad se Behram povrijedio, i solidno je igrao niko ne spori. Ali vidis ne treba nam, i izbacen je iz ekipe a mogli smo ga ostaviti da igra do isteka ugovora ali kita nije vise ovo Velez kakvog smo gledali mnogo godina, druga su vremena.Mig_Mig je napisao/la:Ma da, sad je Vehabovic qurac a Anis je novi Vidic hahah.fudbalfudbal je napisao/la:moja greska, nesto sam se zajebao strasnojosipmusa2 je napisao/la:Ko je ovaj pokemon? Jel to Mrgan otpada definitivno ?
Jedno je sigurno, na tvoju zalost Velez ce biti sve jaci i jaci u narednim godinama, a ti mozes crknuti od muke mišu mali.
-
- Kontakt:
RodjeniiBrato je napisao/la:

Kad se sjetim one ledine bez ijedne tribine a gledaj sada ljepotice. Ubrzo idu i nove stolice, radovi na wc ne staju. Samo jako ARMIJO
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sutra se krov zavrsava i onda ide uredjivanje, stavljat ce se metalne mreze na ove supljine iznad zida tribine, zatim s vanjske strane ce se isto radit neke zeljezne konstrukcije, uglavnom sve ce bit gotovo za nekih 5-6 dana ako vrijeme posluzi, a po prognozi bit ce prelijepo narednih dana 

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.