*nedojebanim. :kava:PatrickBateman je napisao/la:Joj Darko,dodjem nakon toliko vremena na ovaj pdf, i vidim da se i dalje svadjas ko malo dijete s ovim humanitarnim culesima... move on man
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- RickBlaine
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Zadnja izmjena: RickBlaine, dana/u 15 jul 2013, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
@Portillo, nije ni tebi laHko, stare mi. 

- RickBlaine
- Kontakt:
Gdje ce mi bit lako sa vama lobotomcima :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Haman hasta ne konta da je na Barca PDF. Halooo hecime........mandraX je napisao/la:@Portillo, nije ni tebi laHko, stare mi.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
@D10S evo ti da se smiris malo. Inace tebi najbolji gol svih vremena.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ma dobro, tebe i razumijem, tebi je to u krvi, al' ne kontam što te onaj mali @LBJ kopira, i to loše (da naglasim).RickBlaine je napisao/la:Gdje ce mi bit lako sa vama lobotomcima :kava:

Sta li sad hasta sprema - nema ga odavno 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Thiaga se niko nije riješio.Donnie Darko je napisao/la: Da, pogotovo kad se uzme u obzir da je Barca inače poznata po tome da ne vraća igrače kojih se ranije riješila.
Ne možeš porediti ovaj slučaj sa Albom i Piqueom nikako.
Don't hate what you don't understand.
- hule_barca
- Kontakt:
Ode nam Thiago. To se davnih dana znalo. E sad se malo kasica prasica napunila, pa i možemo očekivati nekog u odbrani, jedino ako ne izmisle neku toplu vodu pa krenu u dovođenje nekog veznjaka umjesto Thiaga. Ubaciti Sergi Roberta više minuta, a odlazak Thiaga najviše će goditi Fabregasu koji će dobiti još više minuta, onoliko koliko to i zaslužuje, osim ako Tito opet ne bude držao prvi sastav cijelu godinu bez rotiranja 

Mes Que Un Club
to sam i ja posao danas napisat ,prvo portillo nesto napise tipa nedojebani ili kava ,ovaj poslije za njim iste fazone prosipamandraX je napisao/la:Ma dobro, tebe i razumijem, tebi je to u krvi, al' ne kontam što te onaj mali @LBJ kopira, i to loše (da naglasim).RickBlaine je napisao/la:Gdje ce mi bit lako sa vama lobotomcima :kava:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ne znaš da je on moj vođa?mandraX je napisao/la:Ma dobro, tebe i razumijem, tebi je to u krvi, al' ne kontam što te onaj mali @LBJ kopira, i to loše (da naglasim).RickBlaine je napisao/la:Gdje ce mi bit lako sa vama lobotomcima :kava:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
A moj idol. 

Meni nije nista,boli me kurrac za njega. 

Sramota je tako loše kopirat' vođu.LBJ MVP je napisao/la: Ne znaš da je on moj vođa?

Ja vam strašnog vođe, čudo kako se niste dosad zabunili ko je, mislim ono, 72-gi nick...nemojte ograisat' na pogrešnog.

Danke.
Ja znam da njegov nivo nikad neću dostići, mogu se samo truditi.mandraX je napisao/la:Sramota je tako loše kopirat' vođu.LBJ MVP je napisao/la: Ne znaš da je on moj vođa?
Ja vam strašnog vođe, čudo kako se niste dosad zabunili ko je, mislim ono, 72-gi nick...nemojte ograisat' na pogrešnog.
Portillo, John Lennon, D10S, Javier, JavierPortillo, Pavon..,očigledna je povezanost nickova koje samo naš vođa može nositi.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Vodi ga kući. 

Nije mi pas ko Messi Ihku.mandraX je napisao/la:Vodi ga kući.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Portillo, John Lennon, D10S, Javier, JavierPortillo, Pavon - simbol za dominaciju i lobotomizaciju nedojebanih culesa.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
To je prava ljubav.LBJ MVP je napisao/la:Nije mi pas ko Messi Ihku.mandraX je napisao/la:Vodi ga kući.

Nisi ti klinjo još u fazonu.RealMoudrid je napisao/la:Portillo, John Lennon, D10S, Javier, JavierPortillo, Pavon - simbol za dominaciju i lobotomizaciju nedojebanih culesa.
Kad prestaneš vrijeđati članove foruma, njihove porodice i slično, onda se javi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.