FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

PL BiH -1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la PL BiH -1 » 18 jan 2011, 22:06

Ne znam zasto ali forum mi ne dozvoljava da posaljem 3 privatne poruke za redom. Igraci sa kojima se pregovara su Puric, Jese, Dragicevic i jos se dva igraca se cuvaju ukoliko Jese i Puric dobiju inostranu ponudu. Jos se ceka na Lazara Popovica da se vidi sta i kako.

Ovo je prvi i zadnji put da javno dajem imena.

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 18 jan 2011, 22:08

PL BiH -1 je napisao/la:Ne znam zasto ali forum mi ne dozvoljava da posaljem 3 privatne poruke za redom. Igraci sa kojima se pregovara su Puric, Jese, Dragicevic i jos se dva igraca se cuvaju ukoliko Jese i Puric dobiju inostranu ponudu. Jos se ceka na Lazara Popovica da se vidi sta i kako.

hvala puno sada mi je dusa na mjestu.... :D :D samo jos da ima tu ime Dialiba bilo bi mi jos draze ali i ovo je dobro :D :D
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 18 jan 2011, 22:09

PL BiH -1 je napisao/la:Ne znam zasto ali forum mi ne dozvoljava da posaljem 3 privatne poruke za redom. Igraci sa kojima se pregovara su Puric, Jese, Dragicevic i jos se dva igraca se cuvaju ukoliko Jese i Puric dobiju inostranu ponudu. Jos se ceka na Lazara Popovica da se vidi sta i kako.

Hvala Bogu, svakako pišeš gluposti.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 jan 2011, 22:10

ja sam cuo da smo sve pare ulozili u kloniranje lazara
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 18 jan 2011, 22:11

nick je napisao/la:ja sam cuo da smo sve pare ulozili u kloniranje lazara
:lol: :mrgreen:
1921-2011

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 18 jan 2011, 22:13

heheeee mogli bi se sutra mnogi iznenadit na prozivci

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 jan 2011, 22:20

Damir Rovčanin će svo svoje znanje pokazati na proljeće. Volio bih da to bude u Želji. Ukoliko mu se ukaže prilika moguće je da bude i jedan od najboljih strijelaca lige.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 18 jan 2011, 22:21

avlami97 je napisao/la:Damir Rovčanin će svo svoje znanje pokazati na proljeće. Volio bih da to bude u Želji. Ukoliko mu se ukaže prilika moguće je da bude i jedan od najboljih strijelaca lige.
drug pive i fudbal ne idu zajedno

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 jan 2011, 22:23

ZELJO MOJA je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Damir Rovčanin će svo svoje znanje pokazati na proljeće. Volio bih da to bude u Želji. Ukoliko mu se ukaže prilika moguće je da bude i jedan od najboljih strijelaca lige.
drug pive i fudbal ne idu zajedno
Živi bili pa vidjeli.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 18 jan 2011, 22:27

Ja sam unikat :mrgreen:
Hajde lazare,hajde Lazare..

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 18 jan 2011, 22:28

Popović Lazar je napisao/la:Ja sam unikat :mrgreen:
e da ti kazem sta bi za nas bilo najbolje , kad bi na prvom treningu slomio nogu

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 jan 2011, 22:30

e da ti kazem sta bi za nas bilo najbolje , kad bi na prvom treningu slomio nogu
To se nikako ne govori igracu tima za koji navijas.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 18 jan 2011, 22:35

tanzla je napisao/la:
To se nikako ne govori igracu tima za koji navijas.
e drug recu ti nesto iskreno sebi sam u prvom djelu sam sebi jedno milijon puta j.... sve kada vidim ko igra kod nas u napadu i ja dodjem to da gledam a ovako da te pitam nesto iskreno posto vidim da tog napadaca volis i previse jeli zeljo ikad u historiji imao goreg napadaca u prvoj postavi

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 jan 2011, 22:36

Nisam nigdje napisao ni da volim ni da mrzim Lazu Popovica. Ali on je nas igrac i sve dok je tako ja ga podrzavam i ne zelim mu da slomi nogu. A imali smo gore, Dudic onaj iz Travnika npr. :)

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 18 jan 2011, 22:39

tanzla je napisao/la:Nisam nigdje napisao ni da volim ni da mrzim Lazu Popovica. Ali on je nas igrac i sve dok je tako ja ga podrzavam i ne zelim mu da slomi nogu. A imali smo gore, Dudic onaj iz Travnika npr. :)
on gori nije bio sigurno samo se momak nije bio uklopio, a ovo slomit nogu malo skontaj ako se povrijedi na prvom treningu to znaci da ce mo sigurno dobit novog napadaca ,a o imenima necemo nekom drugom prilikom a ovaj gore sto je bubnuo ova imena za jednog je pogodio a ostale nigdje veze

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 jan 2011, 22:44

tanzla je napisao/la:Nisam nigdje napisao ni da volim ni da mrzim Lazu Popovica. Ali on je nas igrac i sve dok je tako ja ga podrzavam i ne zelim mu da slomi nogu. A imali smo gore, Dudic onaj iz Travnika npr. :)
on gori nije bio sigurno samo se momak nije bio uklopio, a ovo slomit nogu malo skontaj ako se povrijedi na prvom treningu to znaci da ce mo sigurno dobit novog napadaca ,a o imenima necemo nekom drugom prilikom a ovaj gore sto je bubnuo ova imena za jednog je pogodio a ostale nigdje veze
Ma nije PLBIH nista izmislio. A vjerujem da cemo u svakom slucaju dobiti jos jednog napadaca.

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 18 jan 2011, 22:45

..."ce mo"..., bolje ti je da ides u neku vecernju skolu , nego sto gubis vrijeme po Grbavici

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 18 jan 2011, 22:46

Ma ti si picic pravi koji nije pogledao par utakmica,samo seres po forumu...cuj bilo bi najbolje kad bi slomio nogu :o :evil:

Kakav levat :shock:
1921-2011

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 18 jan 2011, 22:48

Amare i ostali clanovi strucnog stozera i Upravo, ako ikako mozete PRODAJTE (ako postoji ponuda za njega uopste) Lazara Popvica...prodajte,prodajte...dajte sansu Rovi, Baljicu, Nikolicu ili dovedite nekog napadaca koji ima iskustvo igranja u nasoj ligi...i ako ikako moze i Culuma sa njim u "paketu", samo nek ne igraju u Zelji...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 18 jan 2011, 22:51

Kloc :shock:
Hajde lazare,hajde Lazare..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 10 gostiju.