FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne znam zasto ali forum mi ne dozvoljava da posaljem 3 privatne poruke za redom. Igraci sa kojima se pregovara su Puric, Jese, Dragicevic i jos se dva igraca se cuvaju ukoliko Jese i Puric dobiju inostranu ponudu. Jos se ceka na Lazara Popovica da se vidi sta i kako.
Ovo je prvi i zadnji put da javno dajem imena.
- fanatic1991
- Kontakt:
hvala puno sada mi je dusa na mjestu....PL BiH -1 je napisao/la:Ne znam zasto ali forum mi ne dozvoljava da posaljem 3 privatne poruke za redom. Igraci sa kojima se pregovara su Puric, Jese, Dragicevic i jos se dva igraca se cuvaju ukoliko Jese i Puric dobiju inostranu ponudu. Jos se ceka na Lazara Popovica da se vidi sta i kako.

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- partibrejker1921
- Kontakt:
Hvala Bogu, svakako pišeš gluposti.PL BiH -1 je napisao/la:Ne znam zasto ali forum mi ne dozvoljava da posaljem 3 privatne poruke za redom. Igraci sa kojima se pregovara su Puric, Jese, Dragicevic i jos se dva igraca se cuvaju ukoliko Jese i Puric dobiju inostranu ponudu. Jos se ceka na Lazara Popovica da se vidi sta i kako.
ja sam cuo da smo sve pare ulozili u kloniranje lazara
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nick je napisao/la:ja sam cuo da smo sve pare ulozili u kloniranje lazara

1921-2011
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
heheeee mogli bi se sutra mnogi iznenadit na prozivci
Damir Rovčanin će svo svoje znanje pokazati na proljeće. Volio bih da to bude u Želji. Ukoliko mu se ukaže prilika moguće je da bude i jedan od najboljih strijelaca lige.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
drug pive i fudbal ne idu zajednoavlami97 je napisao/la:Damir Rovčanin će svo svoje znanje pokazati na proljeće. Volio bih da to bude u Želji. Ukoliko mu se ukaže prilika moguće je da bude i jedan od najboljih strijelaca lige.
Živi bili pa vidjeli.ZELJO MOJA je napisao/la:drug pive i fudbal ne idu zajednoavlami97 je napisao/la:Damir Rovčanin će svo svoje znanje pokazati na proljeće. Volio bih da to bude u Želji. Ukoliko mu se ukaže prilika moguće je da bude i jedan od najboljih strijelaca lige.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Popović Lazar
- Kontakt:
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
e da ti kazem sta bi za nas bilo najbolje , kad bi na prvom treningu slomio noguPopović Lazar je napisao/la:Ja sam unikat![]()
To se nikako ne govori igracu tima za koji navijas.ZELJO MOJA je napisao/la:e da ti kazem sta bi za nas bilo najbolje , kad bi na prvom treningu slomio noguPopović Lazar je napisao/la:Ja sam unikat![]()
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
e drug recu ti nesto iskreno sebi sam u prvom djelu sam sebi jedno milijon puta j.... sve kada vidim ko igra kod nas u napadu i ja dodjem to da gledam a ovako da te pitam nesto iskreno posto vidim da tog napadaca volis i previse jeli zeljo ikad u historiji imao goreg napadaca u prvoj postavitanzla je napisao/la:To se nikako ne govori igracu tima za koji navijas.ZELJO MOJA je napisao/la:e da ti kazem sta bi za nas bilo najbolje , kad bi na prvom treningu slomio noguPopović Lazar je napisao/la:Ja sam unikat![]()
Nisam nigdje napisao ni da volim ni da mrzim Lazu Popovica. Ali on je nas igrac i sve dok je tako ja ga podrzavam i ne zelim mu da slomi nogu. A imali smo gore, Dudic onaj iz Travnika npr. 

- ZELJO MOJA
- Kontakt:
on gori nije bio sigurno samo se momak nije bio uklopio, a ovo slomit nogu malo skontaj ako se povrijedi na prvom treningu to znaci da ce mo sigurno dobit novog napadaca ,a o imenima necemo nekom drugom prilikom a ovaj gore sto je bubnuo ova imena za jednog je pogodio a ostale nigdje vezetanzla je napisao/la:Nisam nigdje napisao ni da volim ni da mrzim Lazu Popovica. Ali on je nas igrac i sve dok je tako ja ga podrzavam i ne zelim mu da slomi nogu. A imali smo gore, Dudic onaj iz Travnika npr.
Ma nije PLBIH nista izmislio. A vjerujem da cemo u svakom slucaju dobiti jos jednog napadaca.ZELJO MOJA je napisao/la:on gori nije bio sigurno samo se momak nije bio uklopio, a ovo slomit nogu malo skontaj ako se povrijedi na prvom treningu to znaci da ce mo sigurno dobit novog napadaca ,a o imenima necemo nekom drugom prilikom a ovaj gore sto je bubnuo ova imena za jednog je pogodio a ostale nigdje vezetanzla je napisao/la:Nisam nigdje napisao ni da volim ni da mrzim Lazu Popovica. Ali on je nas igrac i sve dok je tako ja ga podrzavam i ne zelim mu da slomi nogu. A imali smo gore, Dudic onaj iz Travnika npr.
..."ce mo"..., bolje ti je da ides u neku vecernju skolu , nego sto gubis vrijeme po GrbaviciZELJO MOJA je napisao/la:on gori nije bio sigurno samo se momak nije bio uklopio, a ovo slomit nogu malo skontaj ako se povrijedi na prvom treningu to znaci da ce mo sigurno dobit novog napadaca ,a o imenima necemo nekom drugom prilikom a ovaj gore sto je bubnuo ova imena za jednog je pogodio a ostale nigdje vezetanzla je napisao/la:Nisam nigdje napisao ni da volim ni da mrzim Lazu Popovica. Ali on je nas igrac i sve dok je tako ja ga podrzavam i ne zelim mu da slomi nogu. A imali smo gore, Dudic onaj iz Travnika npr.
Ma ti si picic pravi koji nije pogledao par utakmica,samo seres po forumu...cuj bilo bi najbolje kad bi slomio noguZELJO MOJA je napisao/la:e da ti kazem sta bi za nas bilo najbolje , kad bi na prvom treningu slomio noguPopović Lazar je napisao/la:Ja sam unikat![]()

Kakav levat

1921-2011
-
- Kontakt:
Amare i ostali clanovi strucnog stozera i Upravo, ako ikako mozete PRODAJTE (ako postoji ponuda za njega uopste) Lazara Popvica...prodajte,prodajte...dajte sansu Rovi, Baljicu, Nikolicu ili dovedite nekog napadaca koji ima iskustvo igranja u nasoj ligi...i ako ikako moze i Culuma sa njim u "paketu", samo nek ne igraju u Zelji...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.
- Popović Lazar
- Kontakt: