FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 19 sep 2014, 08:52

mentalitet87 je napisao/la:prpa aaaa doci cemo mi na tusanj pa nismo mi ultrasi i ne dolazi 50 momaka. Ako vrate silu koja ce sutra akoBogda da krene imat ce strasnih problema svi. A s murijom je vec dog kako dje sta, tako da se vidimo sektor. Dolazi nas vise od 50 ;)
let d fors bi vit ju,obi van kenobi :urnebes: :urnebes: ...jbt,pa dal si ti normalan :D :D ....oni ako odluce da vas vrate i mi cemo odahnut zbog SILE :D :D ...ti ocigledno gostovanja vidio nisi :roll: :roll: ...cuj,ako sila odluci oni ce se probit do Tuzle....interventna jedinica MUPa MOLI BOGA da se neko uskurci pa da malo treniraju strogocu jer je to takav olos da su z.a.j.e.b.a.l.i krimose kojima nista ne smiju pa im je ovo jedinstvena prilika...mi kad smo isli u bijeljinu za vikend stoka hoce da nas vrati sto smo stali da pisamo u nekoj pustahiji...izljecu,udaraju i hapse ljude....sa prasinarima se i moze cimat neko al sa ovima nema sale,seherlija moj fini....nije ti ovo Konjic strucnjak....ahahahahaha....otupili ste od minderluka :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 sep 2014, 10:00

mentalitet87 je napisao/la:prpa aaaa doci cemo mi na tusanj pa nismo mi ultrasi i ne dolazi 50 momaka. Ako vrate silu koja ce sutra akoBogda da krene imat ce strasnih problema svi. A s murijom je vec dog kako dje sta, tako da se vidimo sektor. Dolazi nas vise od 50 ;)
To ona sila što je brojčano nadjačaju Ultrasi na Grbavici? :lol:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 19 sep 2014, 10:10

"Oko 1000 navijača Plavih u Tuzli" - ss.ba

Koliko je ono predvidjeno za goste, 5% kapaciteta stadiona? Ako jeste to je nekih 400. Onih 600 nam mogu posjedati na **** komotno.
Jedan grad, jedna ljubav!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 19 sep 2014, 10:37

ma moze se to nagurat u onaj sektor sve i da dodju sad koliko je to bezbijedno :shifty: ali toliko ih se nije skupilo jos od proslave titule :urnebes: elem i ja sam misljenja da tesko da ce oni i dobacit do Tusnja ali hajde de.. sutra tek po kartu jest' da me, koliko god puta se razuvjerio i bio siguran da ne moze nestat', hvata neka prpa.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 sep 2014, 10:44

Volio bih da dodjete. Sta ako komandir specijalista kaze "Dalje neces moci"! kuknjava
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 19 sep 2014, 10:46

Je li ja ovo citam da Tuzlaci mole Boga da policija ne dozvoli dolazak manijak, kakva ultra osvijestenost. :urnebes:

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 19 sep 2014, 10:55

Probisvjet je napisao/la:
Volio bih da dodjete. Sta ako komandir specijalista kaze "Dalje neces moci"! kuknjava
[youtube][/youtube]
bas je mudonja taj komandir :kafa:

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 19 sep 2014, 10:59

Samo opasno mi razmisljate o tome koliko ce nas doci.
Prije par dana je bilo, ako dodju bit ce ovo bit ce ono, volio bi da ih stave u sektor blizu nas to bi bilo krvi i ta ostala sra.nja, a sad ko da molite MUP da nam ne dozvoli da budemo na Tusnju.
Kad ste vidjeli vijest na ss.ba da nas dolazi vjerovatno i milja sad razmisljate da li da nas stave u sektor blizu vas kao sto onaj iznad rece "Nije bezvjedno" ali ne vise tako samouvjereno sto se vidi u njegovom pisanju. :D :D Najjaci ste zivota mi mog. :thumbup: :rol:

@Gifron, da nas dodje 2 milje, znas i sam da bi svi na stadion usli, tako da tu suplju negdje drugo ;)
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 19 sep 2014, 11:16

sto se mene tice ja bih iskreno volio da dodjete, jer time se pravi ona takmicarska atmosfera kako na terenu tako i na tribini.. A sto se tice price van terena, zna se ko tu nije bezbijedan prije svega komsijska podgrupa zna se koja (ZTM). Generalno o bezbijednosti na zapadnoj tribini je davno vec sve ispricano.. nazalost i ona tekma od prije nekoliko sezona kada su Horde dosle u vecem broju je sve pokazalo. Ne vidim ni koja je logika gostujuce navijace provoditi duz cijele tribine pored domacih navijaca kada ih moze smjestit na A sektor.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 19 sep 2014, 11:21

Sutra, moji dragi sugradjani, ostanite u kuci jer dolazi jedna strasna sila. Zablindiraj vrata, prozore sve zivo i cekaj da ovo prodje, jer oni su stransi ...

Dosta glupiranja :D Prije bi nas prpa uhvatila od djece iz 4. razreda sto dvoje po dvoje idu u kinu, nego od vas strumfica ( strumficO - zavisi odakle/oklen dolazite ). Ovdje vam se samo govori da se ne pravite pametni ako ocete uopste na stadion doci, jer ako se njima digne da vas vrate, vratit ce vas.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 19 sep 2014, 11:34

Ma ne treba dizat tenzije bezveze. Nas 50-tak manijaca iz Brčkog dolazi u miru. Želimo podržati Želju, nećemo provocirat, nismo za bilo kakve belaje, ako se ne budemo morali braniti.
Cijenimo Slobodu, ali očekujemo pobjedu Željkana.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 19 sep 2014, 11:43

ma pretjeruju malo mediji

500 max
habib

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 19 sep 2014, 11:47

Kako najavljuju to će na Tušnju bit samo Manijaci :rol: :rol:

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 19 sep 2014, 11:51

kobac je napisao/la:Kako najavljuju to će na Tušnju bit samo Manijaci :rol: :rol:
ma malo podgrijavaju atmosferu

nije da nismo navikli
habib

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 19 sep 2014, 11:52

"Taktika u ovoj utakmici je jasna – moramo dati gol. Ne smijemo dozvoliti da pogotke primamo iz naših greški. Zato moramo biti maksimalno skoncentrisani, ali prije svega moramo postići gol", kaže Sadiković.

Kakav Wenger, kakvi bakarachi ..

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 19 sep 2014, 11:52

Evo faraon izdao naredbu za mobilizaciju vecu nego za poplave...dolaze mumijevi :mrgreen: :urnebes:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 19 sep 2014, 11:55

Snimak na Areni :roll:

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 19 sep 2014, 11:56

emirzlaTu je napisao/la:Evo faraon izdao naredbu za mobilizaciju vecu nego za poplave...dolaze mumijevi :mrgreen: :urnebes:
nije da provociram al vi ste bjezali u svom gradu pred mnogo manjom brojkom ljudi :thumbup:

haj cao
habib

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 19 sep 2014, 11:57

habib je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Evo faraon izdao naredbu za mobilizaciju vecu nego za poplave...dolaze mumijevi :mrgreen: :urnebes:
nije da provociram al vi ste bjezali u svom gradu pred mnogo manjom brojkom ljudi :thumbup:

haj cao
Bježala djeca koja u grupi krenula na utakmicu ;)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 sep 2014, 12:00

Hiljadu mumijevih na Tusnju....hajd da i to cudo vidim...nikad ih nijevbilo vise od 300 ako i toliko....al zna ss sve tako da :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.