Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Sretno vam s novim đenamerom
Stvarno bi volio da se vi uspijete vratiti u vrh Engleskog fudbala, a ne timovi poput City-ija ili Chelsea da nam konkurišu za titule. Al' eto očigledno danas, u ovo doba, pare kupuju uspjeh.

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
vratiće nas Brendan, iz njega kipi potencijal i talenat.vedofeelgood je napisao/la:Sretno vam s novim đenameromStvarno bi volio da se vi uspijete vratiti u vrh Engleskog fudbala, a ne timovi poput City-ija ili Chelsea da nam konkurišu za titule. Al' eto očigledno danas, u ovo doba, pare kupuju uspjeh.
ako se reina bude bunio zna gdje su vrata, nema potrebe za nikakvom raspravom.
New Manager Brendan Rodgers says he can't wait to get started at Anfield:
"I'm blessed to be given this opportunity. I want to thank John Henry, Tom Werner and FSG for the opportunity to manage such a great club. I'm really excited and I can't wait to get started on this incredible project going forward. I promise to dedicate my life to fight for this club and defend the great principles of Liverpool Football Club on and off the field."
Liverpool's Principal Owner John Henry says they've got the man they want:
"Fenway Sports Group is committed to building for the long-term. Brendan Rodgers' appointment today as manager of Liverpool Football Club is one of the most important steps we will take in building the kind of club on and off the pitch supporters can be excited about.
"Brendan's comprehensive football philosophy is perfectly aligned with those at the club and those soon to join the club. He was the first choice unanimously among them and he had no hesitation at all in embracing exactly what we want to try to build at Liverpool.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- BluesForever
- Kontakt:
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Nisam na temi pisao ima sto godina. Citao sam vase postove redovno,nekad bio tuzan zbog nepovjerenja u vlasnike, nekad zbog nepotrebnog polemisanja sa "drugim"...
Zaista sam sretan zbog dolaska Rodgersa,i ubjedjen sam da cemo naopredovati. Sam Brendan kaze da ima viziju sta treba uraditi,i ono sto je najvaznije, da je svjestan da ce biti tesko, ali da ne zeli samo cetvrto mjesto,vec i titulu. Ali kaze i da mu treba vrijeme. Posteno.
Sretno Brendane.
Zaista sam sretan zbog dolaska Rodgersa,i ubjedjen sam da cemo naopredovati. Sam Brendan kaze da ima viziju sta treba uraditi,i ono sto je najvaznije, da je svjestan da ce biti tesko, ali da ne zeli samo cetvrto mjesto,vec i titulu. Ali kaze i da mu treba vrijeme. Posteno.
Sretno Brendane.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Sky Sports News @SkySportsNews
Ian Ayre says new structure at Liverpool does not involve an individual sporting director but a team of support for Rodgers. #SSN
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Nadam se da će Brendan preporoditi ovaj klub, te ga bar vratiti u ligi prvaka. Imam pozitivno mišljenje o njemu i mislim da je on dobar izbor, ali teško mi je zamisliti ovaj Liverpool ispred Arsenala, Chelsea, Citya i Uniteda. Pa haj' možda možemo ispred Arsenala biti na tabeli, ali ispred ova ostala tri tima, teško.
Reina slobodno može da ide, postao je kiks golman. Slažem se s ferom da bi Rodgers iz Swansea trebao dovesti Vorma, a prodati Reinu.

Reina slobodno može da ide, postao je kiks golman. Slažem se s ferom da bi Rodgers iz Swansea trebao dovesti Vorma, a prodati Reinu.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ima neki lik na twitteru : MostarLFC
Ima preko 4000 followersa, da nije ko od vas ovdje sa foruma slučajno

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
"First and foremost I want to defend the principles of this great club which is about offensive, creative football, with tactical discipline.

Sretno Brendanu

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
A sto nam se konkurenti pojacavaju WC igracima. Bice gusto iduce sezone. Valjda ce i onaj Henry malo uvidjeti pa otvoriti malo bankovni racun. Sa ovom ekipicom top 4 je nemoguca misija.
Nad nama nebo ima da gori!
- Red Assassin
- Kontakt:
Nakon prvog inrevjua sa Rodgersom vidi se da je covjek jako realan i mudar, prica o svemu bez dlake na jeziku i odlucan je da svojom filozofijom fudbala poboljsa Liverpool.. Svidja mi se sto nije rekao odmah odvest cu vas u ligu prvaka ili neko obecanje koje mozda nece biti ispunjeno ali obecao je da ce se borit za klub kao i za svoj zivot..
Potpisana je klauza da godinu dana ne smije dovodit igrace iz Svonsija.. Eh sad cemo vidjeti prvo pojacanje, siguran sam da ce Rodgers gledati da to bude sto bolji igrac tako da navijacima da do znanja da zna sta radi i sta zeli..
Potpisana je klauza da godinu dana ne smije dovodit igrace iz Svonsija.. Eh sad cemo vidjeti prvo pojacanje, siguran sam da ce Rodgers gledati da to bude sto bolji igrac tako da navijacima da do znanja da zna sta radi i sta zeli..
Joj Reine usra i sefa i stanicu, nije mu trebala ova izjava.BluesForever je napisao/la:http://www1.skysports.com/football/news ... afa-return

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Bas me interesuje kakva ce pojacanja dovoditi novi manager. Da li ce to biti precjenjeni levati s ostrva ili ce se ipak okrenuti holandskoj i francuskoj ligi i tamo potraziti pojacanja. Dosta dobrih igraca ima u tim ligama, i sigurno je da se mogu 2-3 dobra igraca dovesti za pare koje je on dobio za pojacanja. Jos ako se rijesi ovih smijesnih igraca tipa Maxi, Kuyt, Downing sigurno je da ce imati respektabilan budzet.
- alan_kardec
- Kontakt:
Srećno Rodgersu i nadam se boljim danima za Liverpool.
Što neko iznad reče, jedva čekam da počnu špekulacije.
Što neko iznad reče, jedva čekam da počnu špekulacije.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Red Assassin
- Kontakt:
FSG prepared to give the new manager about £30m to spend this summer plus anything he raises from sales.
Znaci ako prodamo J. Colea 5mil, Aquilanija 8mil, Kuyta 5m i jos par igraca imat cemo 50 mil za transfere..
Znaci ako prodamo J. Colea 5mil, Aquilanija 8mil, Kuyta 5m i jos par igraca imat cemo 50 mil za transfere..
3 do 4 solidna igrača, uz fenomenalno obaranje cijene, maksimum.Ben Smith: FSG prepared to give the new manager about £30m to spend this summer.
Greatness dies
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Uz oporavljenog Lucasa dovoljna su 2 dobra igrača. 

- Red Assassin
- Kontakt:
Record sales for new kit - Gerrard, Suarez & Lucas are the most popular names.
to mozes samo sanjati...Red Assassin je napisao/la:FSG prepared to give the new manager about £30m to spend this summer plus anything he raises from sales.
Sretno Rodgersu, nisam bas zadovoljan sto je on novi menager, vlasnici su se previse kockali, ali nadam se da ce se na kraju ta kocka isplatiti...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
pored kerola i ovih polovnjaka tipa kuyt, maxi, i slicni, prvog kojeg bi prodo je on, dok jos ista vrijedi, sigurno se moze uzeti bar 15-20mil. svake godine je sve losiji i losijiVELA je napisao/la:Joj Reine usra i sefa i stanicu, nije mu trebala ova izjava.BluesForever je napisao/la:http://www1.skysports.com/football/news ... afa-return![]()
nema potpisa
- Red Assassin
- Kontakt:
Rodgers kad je u interviju rekao da liverpul ima fantasticne igrace poput Gerrarda, Carragera, Reine i Belamija, mislim da ga nece prodavati sem ako Reina sam ne odluci otici.
Nemam sta sanjati, tako je trebalo i biti da su j.cole i aqulani otkupljeni dobili bi oko 12-13 miliona a njih 2.. A stvarno ne vidim kako bi se Kuyt uklopio u pas taktiku koju igra Rodgers tako da mislim da ce i on biti prodat. Nebi bilo lose kad bi i Spiringa nekom uvalili za 2-3 miliona..
Sasvim razumno je sto cemo imati sani 30 miliona za nova pojacanja, uskoro bi se Anfild trebao siriti ili praviti novi stadion a to zahtjeva ogromna ulaganja.
Nemam sta sanjati, tako je trebalo i biti da su j.cole i aqulani otkupljeni dobili bi oko 12-13 miliona a njih 2.. A stvarno ne vidim kako bi se Kuyt uklopio u pas taktiku koju igra Rodgers tako da mislim da ce i on biti prodat. Nebi bilo lose kad bi i Spiringa nekom uvalili za 2-3 miliona..
Sasvim razumno je sto cemo imati sani 30 miliona za nova pojacanja, uskoro bi se Anfild trebao siriti ili praviti novi stadion a to zahtjeva ogromna ulaganja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.