FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Cekamo demant nasih.
Transfer nema logike ni rezona.
Platit' odstetu Realu 10 mil + plata.. a Alonsu je 32 godine...
Transfer nema logike ni rezona.
Platit' odstetu Realu 10 mil + plata.. a Alonsu je 32 godine...
- BavaracZenica
- Kontakt:
Navodno Pep Reeina ga zvao , kaze dovedite mi jarana starog
salu na stranu Alonso je igracina meni to djeluje nestvarno da ga dovedemo, mislio sam da bi mogao zavrsit karijeru u Realu eventualno sa 36 otic u Real Sociedad
:)

salu na stranu Alonso je igracina meni to djeluje nestvarno da ga dovedemo, mislio sam da bi mogao zavrsit karijeru u Realu eventualno sa 36 otic u Real Sociedad

FC Bayern !!!!!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Oj 10 miliona € 
Ovo od bijesa ne znaju sta ce s para
Da je plata nekih 5-6 po sezoni (samo iz razloga sto ce doci za sicu) razumio bih,jer nam treba zakrpa trenutno u veznom redu i neko ko ne bi hatorio da ga se ne racuna u prvih 11,a s obzirom da Alonso ima 33 godine,uklapa se u taj profil.
Transfer bi bio dobar i sto bi Kroos u Realu vjerovatno imao vise defanzivnih zadataka,sto je odlicno za protivnike
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.

Ovo od bijesa ne znaju sta ce s para

Da je plata nekih 5-6 po sezoni (samo iz razloga sto ce doci za sicu) razumio bih,jer nam treba zakrpa trenutno u veznom redu i neko ko ne bi hatorio da ga se ne racuna u prvih 11,a s obzirom da Alonso ima 33 godine,uklapa se u taj profil.
Transfer bi bio dobar i sto bi Kroos u Realu vjerovatno imao vise defanzivnih zadataka,sto je odlicno za protivnike

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
On može još dvije tri vrhunske godine, a Bayernu treba čovjek na toj poziciji.
http://www.newsnow.co.uk/A/730552839?-10538:1329" onclick="window.open(this.href);return false;
kakih ba 10 miliona nista od toga
kakih ba 10 miliona nista od toga
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Nisam mislio da cemo ikoga dovoditi jos ali izgleda da smo se zagrijali da dovedemo jos jednog igraca i to sredine terena: Alonso ili Iturraspe.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lete milioni na sve strane. 
Sad sam definitivno uvjeren da ce do kraja mjeseca dovesti veznjaka pa makar propao posao sa Alonsom.
Ovo mi lici ma onu spekulaciju kada smo zeljeli dovesti Pirla, dakle trazi se igrac koji ce odmah donijeti prevagu i samim tim uspjeh a kud ces bolje od iskusnog i prekaljenog veziste.
Takav igrac se ne bi bunio ni kada bi povremeno sjedio na klupi.
Nije da sam previse zagrijan za nova pojacanja ali me ove spekulacije iznova animiraju. Volim kad se prica o mogucim pojacanjima pa makar to sve bili tracevi.

Sad sam definitivno uvjeren da ce do kraja mjeseca dovesti veznjaka pa makar propao posao sa Alonsom.
Ovo mi lici ma onu spekulaciju kada smo zeljeli dovesti Pirla, dakle trazi se igrac koji ce odmah donijeti prevagu i samim tim uspjeh a kud ces bolje od iskusnog i prekaljenog veziste.
Takav igrac se ne bi bunio ni kada bi povremeno sjedio na klupi.

Nije da sam previse zagrijan za nova pojacanja ali me ove spekulacije iznova animiraju. Volim kad se prica o mogucim pojacanjima pa makar to sve bili tracevi.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sve je gotovo, Xabi dolazi. Potvrdio Balague, a on nikad ne kiksa...
Guillem Balague @GuillemBalague · 13m
Football 4U: few days ago, RM insisted Xabi "not for sale" as Khedira tried 2 leave. Now K stays and X asks 2 b let go (Bayern).He's leaving
Guillem Balague @GuillemBalague · 13m
Football 4U: few days ago, RM insisted Xabi "not for sale" as Khedira tried 2 leave. Now K stays and X asks 2 b let go (Bayern).He's leaving
Uf ne bi ovo bilo lose, jos dok se Martinez oporavi pa zamisli Xabia i Martineza kao 2 zadnja vezna i ispred Svajni ili Tiago, ili u nekoj sad formaciji sa 3 pozadi Martinez taj sredisnji a ispred Xabi, Svajni, Tiago... Samo sto se to nikad nece desiti dok je Pepa.
Mia San Mia
- anelbavarac
- Kontakt:

Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 27 avg 2014, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Potrebno je samo da se klubovi dogovre,to ce vam bit kao dodatni poklon od Pere zbog Kroosa. 

Pitanje iz vase struke. Sta cemo sa tolikim igracima? Pa imat cemo dvije ekipe. Ko to ukomponuje i stvori hemiju idemo do finala LP.
Saciri ce ici na posudbu, a i onako uvijek imas cetvoricu petoricu u bolnici... tako da nema niko visak.
juanitomaravillaa je napisao/la:Potrebno je samo da se klubovi dogovre,to ce vam bit kao dodatni poklon od Pere zbog Kroosa.
ipak su bayern i real dva gospodska begovska kluba ha ja

Oce li benatia igrati na DM-u, tako bi nesto trebalo biti po pepovoj filizofiji
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
tale07 je napisao/la:Oce li benatia igrati na DM-u, tako bi nesto trebalo biti po pepovoj filizofiji
puuuuu daleko bilo

Supci jedni dušu i srce tima nam kradete
.
Očekujem Xabia na desnom beku kod Guardiole.

Očekujem Xabia na desnom beku kod Guardiole.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Volio bih da ovo propadne jer moja zelja je Veratti
ali poklonu u zube se ne gleda. 

- GazijaKalesija
- Kontakt:
AFERIM
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.