FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ma nista imao je Thiago i previse sanse,sto u Pepa,sto u Tita al je nije iskoristio nikako,samo kad se sjetim par tekmi protiv Reala koje je igro a daleko najlosiji na terenu,evo zadnji ligaski derbi koji smo izgubili bio je najlosiji! Sretno zivot ide dalje,sansu dat Afelayu! 

Srce moje kuca za dvoje(ZELJO I BARCA)!
kakav crni Afelay, Tito mu rek'o da trazi novi klubForcaBarca je napisao/la:Ma nista imao je Thiago i previse sanse,sto u Pepa,sto u Tita al je nije iskoristio nikako,samo kad se sjetim par tekmi protiv Reala koje je igro a daleko najlosiji na terenu,evo zadnji ligaski derbi koji smo izgubili bio je najlosiji! Sretno zivot ide dalje,sansu dat Afelayu!

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
E strašan ti je i taj Affelay, šta je taj pokaz'o otkad je u Barci, de mi reci? Ono biciklo i ass. protiv Reala. That's all. Strašno.
Vidjeli smo za Španiju šta i koliko može Thiago.
A tu priču o tome kako je dobio šansu kod ovoga mahnitog Tite, objesi mačku o rep.
Rossel/Tito - out.
A tu priču o tome kako je dobio šansu kod ovoga mahnitog Tite, objesi mačku o rep.
Rossel/Tito - out.
ma te pare od thiaga odrediti i iskesirati za dobrog stopera (nadam se thiaga silvu )
affelaya nema sanse da vrate plus nije njegovo mjesto to sto igra thiago,on je krilo a krila barca ce imat i previse sljedece sezone
affelaya nema sanse da vrate plus nije njegovo mjesto to sto igra thiago,on je krilo a krila barca ce imat i previse sljedece sezone
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
sa alexomRaul_64 je napisao/la:Aha , bit ce dobar tandem s drugim Brazilcem anamo.M4kaveli je napisao/la:Marquinhos u PSG-u.
If you know what I mean ..

Potpis.mandraX je napisao/la:Bravo Tito.
Ne dočekao drugu polovinu sezone na klupi Barce, amin, pošto je za prvu već kasno.
Thiago, hvala za sve što si pokazao u ovo malo jada što ti je ovaj Josip pružio.
Neka je prešao u Bayern, momak zaslužuje veću minutažu.
Valja im za par godina 40+ miliona izdvojit' ukoliko ga budu htjeli vratit'.
Neymar uzima broj 11.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
ma i nije bas toliko greska tita,dobio je solidnu sansu s obzirom da 3 mjeseca je bio van terena (a mozda i vise) kad se zbroje ozljede prosle sezone.mandraX je napisao/la:E strašan ti je i taj Affelay, šta je taj pokaz'o otkad je u Barci, de mi reci? Ono biciklo i ass. protiv Reala. That's all. Strašno.
Rossel/Tito - out.
greska titova je zadnjih 5-6 utakmica sto mu nije igrao to stoji a ovo ostalo dobijao je sansu jer jbg ipak je jedan xavi na toj poziciji gdje on igra .
po meni je gllavni krivac rosell koji je pristao na ovakvu smijesnu klauzulu.
od 22 igraca ,thiago je 12.po broju odigranih minuta u prosloj sezoni ,a naspram sebe imao xavija iniestu ,sta je trebao ,on imat vecu minutazu od ove dvojice
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Ja sam cuo da je Zubi sastavio taj ugovor , njemu istice ugovor sljedece sezone i nece dobiti produzenje(kazu da su odnosi losi vec neko vrijeme sa Roselom , to je in ovih dana) i da Zubizareta nije ucestvovao 1% u transferu Neymara.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ma i zubi je nesposoban ,nek mu istice ugovor ,treba neko bolji ,txiki je meni bio najbolji ,eto sad je u man.citiju,znaju ljudi da valja likRaul_64 je napisao/la:Ja sam cuo da je Zubi sastavio taj ugovor , njemu istice ugovor sljedece sezone i nece dobiti produzenje(kazu da su odnosi losi vec neko vrijeme sa Roselom , to je in ovih dana) i da Zubizareta nije ucestvovao 1% u transferu Neymara.

ma laporta i txiki su bili najbolji duo

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
-
- Kontakt:
Proble za Ibija i jes sto je igrao krilo a ne sredinu terena,sta je Thiago pokazo smo kad se sjetim kad smo izgubili od Reala za titulu kako je katastrofalno odigro a kakava mu je konkurencija u timu igro je i previse.mandraX je napisao/la:E strašan ti je i taj Affelay, šta je taj pokaz'o otkad je u Barci, de mi reci? Ono biciklo i ass. protiv Reala. That's all. Strašno.
Rossel/Tito - out.
Srce moje kuca za dvoje(ZELJO I BARCA)!
Kakvo vraćanje se spominje, pa on je inzistirao na odlasku u trenutno bolji klub, ispao **** i naravno zatvorio sebi vrata FC Barcelone za sva vremena. Uostalom nije Bayern Arsenal pa da ga na vrhuncu prodaju za 40 mil, jbm ti logiku.
Ostaje gorak okus svakako jer gubimo jednog od najboljih mladih igrača. Mada je bilo za očekivati, kada je došao FabregAss znalo se da će se teško naigrati obojica. Kod Guardiole je moglo iole jer se igralo sa tri odbrambena i pregršt veznjaka, ali u klasičnoj 4-3-3 formaciji jedan je višak.
Sada je nadam se na redu stoper. Ako se nastavi spominjati T. Silva to znači da će doći neki polovnjak ili neće niko. Šanse za dovođenje brazilca su nikakve i trebaš stvarno biti veliki optimista da se nadaš njegovom dolasku.
Luiz također nedostupan, Hummels se ne spominje tako da u najboljem slučaju ostaju I.Martinez,onaj Mangala ili neko sličan.
Ostaje gorak okus svakako jer gubimo jednog od najboljih mladih igrača. Mada je bilo za očekivati, kada je došao FabregAss znalo se da će se teško naigrati obojica. Kod Guardiole je moglo iole jer se igralo sa tri odbrambena i pregršt veznjaka, ali u klasičnoj 4-3-3 formaciji jedan je višak.
Sada je nadam se na redu stoper. Ako se nastavi spominjati T. Silva to znači da će doći neki polovnjak ili neće niko. Šanse za dovođenje brazilca su nikakve i trebaš stvarno biti veliki optimista da se nadaš njegovom dolasku.
Luiz također nedostupan, Hummels se ne spominje tako da u najboljem slučaju ostaju I.Martinez,onaj Mangala ili neko sličan.
Don't hate what you don't understand.
nije lose ispalo za alcantru, 25 milio fina svota, za igraca koji realno nije imao mjesta, nije bio cak ni prva zamjena u veznom redu jer je to fabregas, da je ostao kod nas morao bi cekati tek iniestinu penziju jer realno nije igrac koji moze naslijediti xavija, dosta je ofanzivniji, bas za iniestinu poziciju, a iniesta ima jos lijepih godina za igrati, tako da nemamo nikakve potrebe zaliti za tiagom
ni ta klauzula nije problem, i da je bila ova od 90 miliona na snazi, vjerujem da bi ga klub isto ovako prodao za otprilike istu sumu, on bi htio u bayern, a nasi ne vjerujem da bi pravili sad neki prkos i trazili sad recimo 40 miliona, ova cifra je tamam, toliko realno i vrijedi,strasan talenat jeste, ali pred njim je jos dosta dokazivanja
sad eto imamo situaciju da je onaj novac koji je placen za neymara ponovo vracen, iako vise ne znamo jel placeno 25 miliona ili tek 17 koliko je pisalo na onoj nekoj fakturi, tako da je ponovo budzet od 50 miliona na raspolaganju, sad to ako treba sve skrhai na tiaga silvu i mirna bosna
ostaje upraznjena sad ta pozicija na centralnom veznom, po meni,ne treba nikoga dovoditi, tu su xavi,iniesta i fabregas, dakle na dvije te pozicije neke imamo tri super igraca, treba jos jedan rezervni, ja mislim da je sad tu najbolje koristiti nekad songa, on to zna igrati, a dobija se i na cvrstini, kao sto je nekad keita to igrao, moze song igrati i zadnjeg veznog ponekad, tu je i maskerano kao back-up za tu poziciju i za stopera, sasvim dovoljno igraca za sredinu terena
kad covjek vidi ovako te nase vezne igrace : xavi,iniesta,fabregas,sergio,song, maskerano, to djeluje zastrasujuce, dje ces bolje, sve je tu fino pokriveno, odlazak alcantre se nikako nece osjetiti, jedino sto mozemo pozaliti ako kasnije nekad izraste u igracinu i budemo ga zeljeli nazad, ali i to treba realno gledati, da ostane kod nas nikad ne bi izrastao u igracinu sjedeci na klupi, dosta je vec cekao, sad jos nekoliko sezona da ceka da igra velike utakmice i sl,nema smisla
sad je dakle situacija jasnija, znali smo da imamo viska igraca u veznom redu,pitali smo se ko ce otici, song,maskerano ili tiago, otisao tiago i sve je sad jasno, maskerana tu racunam jer nam je jasno da ne moze biti vise prvenstveno stoper
sad ostaje dakle konacni napor da se dovede general silva, ako to uspije nasa uprava, onda ja skidam kapu i mozemo reci da imamo atomsku ekipu, najbolju ikada,najizbalansiraniju, ako se to zavrsi, ostatak prelaznog roka moze se i coolirati jer ostaju samo neke finese, tipa jos jedan rezervni jeftiniji odbrambeni igrac i napadac za ne daj boze neki jeftiniji, ili ako iskrsne neka dobra prilika tipa rooney i sl i o tome polako razmisliti, al to vec nisu nikakvi prioriteti vec slatke muke
ni ta klauzula nije problem, i da je bila ova od 90 miliona na snazi, vjerujem da bi ga klub isto ovako prodao za otprilike istu sumu, on bi htio u bayern, a nasi ne vjerujem da bi pravili sad neki prkos i trazili sad recimo 40 miliona, ova cifra je tamam, toliko realno i vrijedi,strasan talenat jeste, ali pred njim je jos dosta dokazivanja
sad eto imamo situaciju da je onaj novac koji je placen za neymara ponovo vracen, iako vise ne znamo jel placeno 25 miliona ili tek 17 koliko je pisalo na onoj nekoj fakturi, tako da je ponovo budzet od 50 miliona na raspolaganju, sad to ako treba sve skrhai na tiaga silvu i mirna bosna
ostaje upraznjena sad ta pozicija na centralnom veznom, po meni,ne treba nikoga dovoditi, tu su xavi,iniesta i fabregas, dakle na dvije te pozicije neke imamo tri super igraca, treba jos jedan rezervni, ja mislim da je sad tu najbolje koristiti nekad songa, on to zna igrati, a dobija se i na cvrstini, kao sto je nekad keita to igrao, moze song igrati i zadnjeg veznog ponekad, tu je i maskerano kao back-up za tu poziciju i za stopera, sasvim dovoljno igraca za sredinu terena
kad covjek vidi ovako te nase vezne igrace : xavi,iniesta,fabregas,sergio,song, maskerano, to djeluje zastrasujuce, dje ces bolje, sve je tu fino pokriveno, odlazak alcantre se nikako nece osjetiti, jedino sto mozemo pozaliti ako kasnije nekad izraste u igracinu i budemo ga zeljeli nazad, ali i to treba realno gledati, da ostane kod nas nikad ne bi izrastao u igracinu sjedeci na klupi, dosta je vec cekao, sad jos nekoliko sezona da ceka da igra velike utakmice i sl,nema smisla
sad je dakle situacija jasnija, znali smo da imamo viska igraca u veznom redu,pitali smo se ko ce otici, song,maskerano ili tiago, otisao tiago i sve je sad jasno, maskerana tu racunam jer nam je jasno da ne moze biti vise prvenstveno stoper
sad ostaje dakle konacni napor da se dovede general silva, ako to uspije nasa uprava, onda ja skidam kapu i mozemo reci da imamo atomsku ekipu, najbolju ikada,najizbalansiraniju, ako se to zavrsi, ostatak prelaznog roka moze se i coolirati jer ostaju samo neke finese, tipa jos jedan rezervni jeftiniji odbrambeni igrac i napadac za ne daj boze neki jeftiniji, ili ako iskrsne neka dobra prilika tipa rooney i sl i o tome polako razmisliti, al to vec nisu nikakvi prioriteti vec slatke muke
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- RickBlaine
- Kontakt:

Narkoman :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Jedna dobra stvar u svemu tome je sto ce madridski luzeri sada imati jos jednog maconju (osim nas) preskociti da bi dosli do desetljecima sanjane titule LP. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- RickBlaine
- Kontakt:
Imas madriditis. Lijeci se.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Jedna za @Lennona.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- RickBlaine
- Kontakt:
Jel' to mali retardiran il mu je samo u fotosopu doradio lice?
Uskoro prestize oca po visini. Nije njegov :kava:
EDIT: Simbolicno. Ko nije skontao on je nedojebani lobotomac. Mali mu se zove Thiago, on sliku posta na dan odlaska Thiaga. Veli, "uspjesno otjeran jos jedan...". Pravi tiranin :kava:
Uskoro prestize oca po visini. Nije njegov :kava:
EDIT: Simbolicno. Ko nije skontao on je nedojebani lobotomac. Mali mu se zove Thiago, on sliku posta na dan odlaska Thiaga. Veli, "uspjesno otjeran jos jedan...". Pravi tiranin :kava:
- PatrickBateman
- Kontakt:
Joj Darko,dodjem nakon toliko vremena na ovaj pdf, i vidim da se i dalje svadjas ko malo dijete s ovim humanitarnim culesima... move on man
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da, pogotovo kad se uzme u obzir da je Barca inače poznata po tome da ne vraća igrače kojih se ranije riješila.xaviesta je napisao/la:zatvorio sebi vrata FC Barcelone za sva vremena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.