Isti su oni u potpunostisloboda72 je napisao/la:http://static.klix.ba/media/images/vije ... 4.1_mn.jpg
Veliki stručnjak u predigri sa novom ljubavnicom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Isti su oni u potpunostisloboda72 je napisao/la:http://static.klix.ba/media/images/vije ... 4.1_mn.jpg
Veliki stručnjak u predigri sa novom ljubavnicom.
neroazzuro je napisao/la:Momci,dje se imaju uzet karte za tekmu i koliko kostaju? Jel placaju i zene?
Znalo je bit i u Omegi karata cini mi se.
Hvala unaprijed.
Da ti odgovorim kad niko nece, karte imas kupit kod Mide ne znam jel nestalo, ako ne bude tu onda ce bit sigurno ispred stadiona, a zene naravno placaju ulazneroazzuro je napisao/la:Momci,dje se imaju uzet karte za tekmu i koliko kostaju? Jel placaju i zene?
Hvala unaprijed.
CD shop Mido,klupske prostorije..u omegi nema...neroazzuro je napisao/la:neroazzuro je napisao/la:Momci,dje se imaju uzet karte za tekmu i koliko kostaju? Jel placaju i zene?
Hvala unaprijed.
možda bi trebalo biti u mjenjačnici u merkatoru (oni prodaju sve sa kupikartu.ba)staragarda je napisao/la:CD shop Mido,klupske prostorije..u omegi nema...neroazzuro je napisao/la:neroazzuro je napisao/la:Momci,dje se imaju uzet karte za tekmu i koliko kostaju? Jel placaju i zene?
Hvala unaprijed.
naravnofukara87 je napisao/la:zene naravno placaju ulaz
sta nas boli tuki gdje ce ih smjestit...sto blize nama to bolje...mada idu oni ba na sektor A zapada...nema sanse da ih stave ko robiju na D jer bi bili preblizu za gadzanje .....uglavom,nema tu puno prostora za gostujuce navijace....strah me je ako ih stave na A da bi moglo cirkusa dobrih bit jer znamo ko je tamo...8 000 karata je pusteno u prodaju i ako bude pun stadion nece bit dobro...vidjet cete...tu treba iskra sve da zapali..sto se mene tice zbog sigurnosti je najbolje da ih odvedu na istok....al tamo prema jugu..ono tamo je sad kolko tolko sredzeno i odlicna je preglednost...nema ni potrebe da im naplacuju nestowienultras je napisao/la:Posto manijaci najavljuju dosta da ih dolazi jel moraju gosti najavit koliko dolazi mupu il klubui dali se neko oglasio iz kluba gdje ce ih smjestiti u pizdu materinu
ako se ne varam, Probisvjet je prije par dana napisao to isto, pa eto, neka potvrdi tu informacijufukara87 je napisao/la:Manijaci nece privirit na Tusanj, nazalost takvu sam informaciju dobio, iskreno vise bi volio da budu na stadionu ali izgleda da nista od toga nece biti, kako stvari stoje ni Manijaci nece biti na Tusnju.
mentalitet87 je napisao/la:prpa aaaa doci cemo mi na tusanj pa nismo mi ultrasi i ne dolazi 50 momaka. Ako vrate silu koja ce sutra akoBogda da krene imat ce strasnih problema svi. A s murijom je vec dog kako dje sta, tako da se vidimo sektor. Dolazi nas vise od 50
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.