Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 31 maj 2012, 21:57

Admir_Sa je napisao/la:
Carlo je napisao/la:svako pojačanje Kennyja će se isplatiti, kad-tad, zapamtite šta vam kažem.
to ti govoris za kerola vec više od godinu dana :roll:
govorio sam s razlogom i sad govorim s razlogom.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 31 maj 2012, 22:34

STEVEN je napisao/la:Zalosno je na sta je spao najveci engleski klub. Ja se samo pitam gdje se desila ta greska pa se od toga LFC nikako ne moze oporaviti.
Ta greška je otkaz ovom čovjeku.

slika
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 maj 2012, 22:36

artemis77 je napisao/la:Za Carrolla ocekujem neki trade mozda, ali igrala ja i Barca sa Ibrom u napadu, tako da je sve moguce :)
Ne zaboravi da se klasičan CF nikada nije i neće uklopiti u viziju kakvu je imala Barcelona. ;) Zbog toga im više leže igrači kao što je Villa recimo. Vjerovatno će Carroll dobiti priliku kod Rodgersa, samo je pitanje kako će je iskoristiti. Ja mu vjerujem, baš kao što vjerujem Brendanu i mislim da je sposoban vratiti Liverpool tamo gdje pripada, u top 4 i najzad u ligu prvaka.

@Stivi_Dzi, slažem se. 8-)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 maj 2012, 22:38

Carlo je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
Carlo je napisao/la:svako pojačanje Kennyja će se isplatiti, kad-tad, zapamtite šta vam kažem.
to ti govoris za kerola vec više od godinu dana :roll:
govorio sam s razlogom i sad govorim s razlogom.
koji izgleda jedino ti kontas :roll:
nema potpisa

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 31 maj 2012, 22:44

Stivi_Dzi je napisao/la:
STEVEN je napisao/la:Zalosno je na sta je spao najveci engleski klub. Ja se samo pitam gdje se desila ta greska pa se od toga LFC nikako ne moze oporaviti.

slika
Ili je to ili je pustanje Xabija u Real bez da se dovela kvalitetna zamjena za najboljeg zadnjeg veznog na svijetu. U svakom slucaju tuzno je gdje se ovoliki gigant trenutno nalazi. Od momcadi koja je pobjedjivala Reala 4-0 na Anfildu, Barcu 1-2 na Cam Nou stadionu, Chelsea, Juveta i takve ekipe, LFC je spao na to da se s jednim Norwichem i Swanseom bori za poziciju na tabeli. A sto je najgore nista ne nagovjestava neke promjene i neku uzlaznu putanju LFC-a. Bas naprotiv, cini se da ce LFC zavrsiti u najboljem slucaju kao jedna Aston Villa tj bit ce samo stabilan premjerligas s povremenim izletima u EL. Tuzno da ne moze tuznije biti .

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 31 maj 2012, 22:58

STEVEN je napisao/la:
Stivi_Dzi je napisao/la:

slika
Ili je to ili je pustanje Xabija u Real bez da se dovela kvalitetna zamjena za najboljeg zadnjeg veznog na svijetu. U svakom slucaju tuzno je gdje se ovoliki gigant trenutno nalazi. Od momcadi koja je pobjedjivala Reala 4-0 na Anfildu, Barcu 1-2 na Cam Nou stadionu, Chelsea, Juveta i takve ekipe, LFC je spao na to da se s jednim Norwichem i Swanseom bori za poziciju na tabeli. A sto je najgore nista ne nagovjestava neke promjene i neku uzlaznu putanju LFC-a. Bas naprotiv, cini se da ce LFC zavrsiti u najboljem slucaju kao jedna Aston Villa tj bit ce samo stabilan premjerligas s povremenim izletima u EL. Tuzno da ne moze tuznije biti .
problem je sto su igraci naucili igrati rafinu taktiku,a poslije njega svi hoce svoju a to ne moze odmah.pogledajte chelsea mourinho ih je naucio da igraju autobus,pa je dosao jedan AVB da igra napadacki i nije uspio,pa je dosao RDM i nastavio gdje je stao mourinho i osvojio je ligu prvaka.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 31 maj 2012, 23:07

Treba pustiti Rodgersa da radi.Gledao sam meceve Swansea-United i Swansea-City i ono sto sam vidio me odusevilo.Istina United je pobjedio u svom mecu ali ni sami ne znaju kako dok je City dozivio poraz i bio nadigran sto je ove sezone slabo kome uspjelo.Valjda bolje igrace ima Liverpool od Swansea i ne vjerujem da su Dyer, Gylfi i Sinclair bolji tehnicki od Hendersona, Adama i Gerarda i ako je uspio sa njima igrati tako moze i sa Liverpoolom.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 31 maj 2012, 23:13

problem je sto su igraci naucili igrati rafinu taktiku,a poslije njega svi hoce svoju a to ne moze odmah.pogledajte chelsea mourinho ih je naucio da igraju autobus,pa je dosao jedan AVB da igra napadacki i nije uspio,pa je dosao RDM i nastavio gdje je stao mourinho i osvojio je ligu prvaka.[/quote]

@youngredcomps
to da je izmedju Mourinha i AVB Chelsea promijenio 17 trenera nisi primijetio,na takav način kod nas na ntv jata novinar komentariše kad Gradina igra
svaka čast svim trenerima al sa Capellom na tržištu ja ne bi gledao drugdje
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 31 maj 2012, 23:16, ukupno mijenjano 2 puta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 31 maj 2012, 23:13

moze Rodgers napraviti velike stvari sa Liverpoolom ako bude dovodio dobra pojacanja a ne neke engleske talente mislim da ih imamo i previse :D nek se malo okrene trzistu u Holandiji, Spaniji i Francuskoj za 30-40M se mogu dovesti 2-3 kvalitetna igraca koja bi unaprijedila igru Liverpoola i koja bi nas povela u borbu za prva 4 mjesta ne fali ovoj ekipi puno da bi se vratili tamo gdje i pripadamo a to je sami vrh engleskog nogometa :)
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 31 maj 2012, 23:17

madridist je napisao/la:problem je sto su igraci naucili igrati rafinu taktiku,a poslije njega svi hoce svoju a to ne moze odmah.pogledajte chelsea mourinho ih je naucio da igraju autobus,pa je dosao jedan AVB da igra napadacki i nije uspio,pa je dosao RDM i nastavio gdje je stao mourinho i osvojio je ligu prvaka.
@youngredcomps
to da je izmedju Mourinha i AVB Chelsea promijenio 17 trenera nisi primijetio,na takav način kod nas na ntv jata novinar komentariše kad Gradina igra[/quote]

ali su SVI TI TRENERI pokusavali da igraju svojU taktikU,ako se ne slazes za chelsea pogledaj inter nemogu nista i nece moci nista sve dok nebudu igrali autobus(ILI POTPUNI REMONT EKIPE).pa vidi barcelone ko god dodje za trenera ista taktika i barcelona uvijek najbolja.
KAKO!!!!!!!
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 maj 2012, 23:31

Eziz Allamov ‏@EzizAllamov
Liverpool have opted to stay at Anfield and expand the stadium. [via Guardian]
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 jun 2012, 01:38

Ma Rodgers je odličan trener, čovjek igra igru kakva će preporoditi Liverpool. ;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 jun 2012, 08:37

Evo u 11 je presica bice na sky sportu :)

Ja mislim da on zasluzuje sansu i podrsku navijaca,ucio je od najboljih...Jedva cekam da pocnu spekulacije :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Prestanite se zaliti na Rodgersa imamo srecu da smo zaobisli Lamberta... :? ;)

Soldado,Afelay???
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 01 jun 2012, 10:16

slika
:D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 jun 2012, 10:39

Stivi_Dzi je napisao/la:

slika
jedina greska liverpoola i razlog zasto u zadnjih 20 godina nismo osvojili titulu je sigurno otkaz rafi benitezu... nema potrebe ni razmisljati dalje i patiti se, sve se oko rafe vrti nema tu price...
You are someone else I am still right here

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 01 jun 2012, 10:40

http://www.klix.ba/sport/nogomet/reina- ... /120601020" onclick="window.open(this.href);return false;

izgleda da ce biti problema za rodgersa.tek Dobili su trenera a oni vec razmisljaju o drugom.reina daj podrsku rodgersu,a ne benitezu,njemu je vise potrebna

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 jun 2012, 11:07

youngredcomps je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/reina- ... /120601020

izgleda da ce biti problema za rodgersa.tek Dobili su trenera a oni vec razmisljaju o drugom.reina daj podrsku rodgersu,a ne benitezu,njemu je vise potrebna
rodgers ako je pametan prodace reinu i dovesti vorma. reina ne da stagnira nego nazaduje iz sezone u sezonu, sve mu statistike opadaju cak ispucavanje lopte mu se drasticno pokvarilo. ovom klubu trebaju velike promjene i mislim da je rodgers pravi covjek za to. svi smo mi ocekivali neko veliko ime ja samo nisam bio za martineza, ali sta je tu je kako stvari stoje rodgers je novi trener i treba ga podrzati i dati mu sansu na duze vrijeme da pokusa nesto uraditi jer i sa ovim stalnim promjenama se nista ne postize nego klub tone sve nize.
You are someone else I am still right here

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 01 jun 2012, 11:24

Mourinho o novom treneru Liverpoola i svom bivsem pomocniku: "Brendan je poseban kao i ja." Pohvalio je vlasnike LFC-a što su doveli Brendana kao menadžera, prenosi Liverpool Echo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2012, 11:25

Jeli ovo novinarska patka ili se igrači stvarno bune, navodno su željeli Beniteza?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 jun 2012, 11:39

Nije nikakva pobuna,vec pojedinci (Reina)kao zeli da se Raffa vrati da moze drkat kako je i prije drkao)

Ali mislim da je dosao dan kada ce se stvari drasticno promjeniti u u klubu,treba ovo fino pocistiti...

Rodgers me impresionirao na pess-u svojim rijecima,ovo stvarno puno obecava....

Dolaze nam bolji dani 8-) 8-) 8-)

slika

New Liverpool manager Brendan Rodgers has promised he will "fight for his life" to bring success and ultimately the title to Anfield.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.