FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 18 sep 2014, 20:41

Odlično :clap:

http://fksloboda.ba/vijesti/1383-nenad- ... -eljezniar" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 18 sep 2014, 20:46

Vi necete dobiti ovu utakmicu samo radi prevelikog pritiska na vase igrace, iako bi volio da ih uzmete :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 sep 2014, 20:49

sami su sebi nabili taj pritisak..da su igrali ko insani do sad niko od njih ne bi zahtijevao pobjedu u ovom mecu..ovako im se pruza prilika da se iskupe za sva ona sra.nja do sad..mislim da bi im bilo koji protivnik sad bio zadnja sansa, Zeljo je samo ono extra motiv
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 18 sep 2014, 21:05

U SUBOTU MORAJU OSTAVIT SRCE NA TEREN KRVLJU NATOPIT DRES SVETINJE IMAJU MOTIV IMAJU PODRSKU NAVIJACA IMAJU AZMIRA IMAJU SVE !!!! SELJO MORA PASTI !!!!!

klma
Kontakt:

Post Postao/la klma » 18 sep 2014, 21:07

karta je tu, doduse za zapad... Nema veze, al igrajte,nemojte se setati i mahati rukama. Ku....za kuce ostaviti...Samo trcite i borite se. Pokusajte dati gol. Niste gol, dali niste pobjedili, nema veze bice bolje ali u subotu dajte sve od sebe...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 sep 2014, 21:09

Mene ne interesuje protiv koga igraju, samo dok se trude maksimalno. Da igramo protiv Partizana, Zvezde, Hajduka, Dinama pa bihi shvatio, ovako samo jedna od utakmica u nizu gdje se moraju uzimati bodovi da ne bi ugrozili opstanak...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 sep 2014, 21:17

SaltCityAttack je napisao/la:En prozvase Dzanija naseg parazitom amjesnim likom...Dzani je vala uvjek bio super lik..pa nakon rata sjetim se kad je orvi dosao donjeo baklje za grupu jebote ..lik je uvjek bio gigant sto se toga tice I jako puno poznaje navijacki svijet nego sto ljudi misle..uvjek je dobar bio I sa vodecim ljudima Delija I sa manijacima I td..lik bio tamo sa drugovima navijacima Zelje..uglavnom da im eto kazem ovdje on nije smjesan lik nego za vas vecinu je gigant sto se tice tribine ..vi ste na forumu jaki a lik je u navijackom okruzenju naseg regiona poznat, dok se za vas samo zna na forumu vaseg piskaranja I td.
Samo da znaju ovdje ljudi koliko lazes:
besko je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Komentar za ovog sto prozva naseg dzanija smjesnim likom samo info:

Sta ti je ba sta pricas to je Dzani kakav presmjesan lik..ovigledno ne znas ni ko je ni sta je..lik je dosao sa svojim starim prijateljima navijacima Zelje normalnim dugogodisnjim navijacima zelje..Dzani nije smjesan, dzani je prvi donjeo baklje na tusanj nakon rata I to bruku baklji donje za grupu..to mozes pisat ovdje na forumu ali ne I meni I jos nekim ljudima koji znamo ko je Dzani I kome pripada ....jednostavno lika cak I vodje cigana stari postuju I drugi za sve sto radi tako nimalo nije ono sto ti pises ovdje...ima jos slika svakako
Hahahahha a legendo nisi me razumio. Ne prozivam ja njega ništa nego kažem smiješan lik u smislu da je smiješan po priči po zajebanciji i ništa drugo. Šta se odmah palite, ovdje se izgleda ne može napisati ni dobro ni loše a da se neko ne nađe uvrijeđen. Smirite strasti malo.
Eto sta je decko napisao i nije napisao da je "parazit", a ti lazes i zakuhavas. Decko nije mislio nista lose. Nisam dosao da provociram, neka bude dobra utakmica i na tribinama i na terenu. Izvinjavam se na offtopicu ostalima. :bih:
Sport je lijek za tijelo i duh.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 sep 2014, 21:33

Trebalo bi malo posjetit trening,objasnit da im je svima zadnja sansa u subotu...previse su se opustili u Bijeljini i Travniku.Ako je istina sto je momak iz Travnika pisao juce,onda smo mi u velikim problemima.Nek ostave svoje trzavice i nesuglasice po strani i nek ginu u subotu...osim tri boda nista ih nebi trebalo spasit.Sami su krivi kad prosipaju bodove kod puno losijih okipa od nas.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 18 sep 2014, 21:50

ljudi nisam upratio,odigrali redzepi za olimpic koju utakmicu
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 18 sep 2014, 21:51

moraju pobjedit ne pobjede li igraju dvije u gostima gdje su relativno male sanse da mozemo do bodova i eto nas u grcevitoj borbi za opstanak

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 18 sep 2014, 22:01

http://static.klix.ba/media/images/vije ... 4.1_mn.jpg

Veliki stručnjak u predigri sa novom ljubavnicom.
Ja volim FK Tuzla City

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 18 sep 2014, 22:06

sloboda72 je napisao/la:http://static.klix.ba/media/images/vije ... 4.1_mn.jpg

valjalo je ovo iskopati :)
o najboljim i najvecim se i sitnice znaju a za male nit ko prica nit spominje
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 18 sep 2014, 22:08

ne mozes ti na miru nista ovdje nit komentarisat nit podjebavat nit zayebavat se sa ekipom da ne dodje neki
strumf i nesto ne napise :crazy:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 18 sep 2014, 22:15

koliko se ocekuje manijaka,jesul uredno najavili dolazak,nekada je to bilo,moras u mup,i klub javiti koliko dolazi gostujucih
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Blues 11
Kontakt:

Post Postao/la Blues 11 » 18 sep 2014, 22:56

Zna li neko na koju će tribinu u subotu biti smješteni gostujući navijači?
Vozdra masvi ljoze pionsam!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 sep 2014, 22:58

Bgm nas dobro opališe sa kaznama, za Široki i Zrinj. ukupno 4500 KM, eto i Denis i Deda po dvije utakmice suspenzije plus 1000 KM da li to klub ili oni plaćaju :?

http://sportsport.ba/bh_fudbal/najgore- ... ska/140734" onclick="window.open(this.href);return false;

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 18 sep 2014, 23:04

Coraco je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Zlaja Begić na ovoj emisiji o izborima ladno zatvara emisiju sa
"Sloboda do groba" :cool:
Čast je učiti od Vas :clap: :clap: bez obzira što ste nekad strogi :mrgreen: :mrgreen: .
:mrgreen:
tuzlanska Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 sep 2014, 23:24

:urnebes: :urnebes: :urnebes: ...a stumfete ga i na klupu repke stavljaju..... :urnebes: :urnebes:
pojest ce mu jarac m.u.d.a u botasu :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 18 sep 2014, 23:29

staragarda je napisao/la:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: ...a stumfete ga i na klupu repke stavljaju..... :urnebes: :urnebes:
pojest ce mu jarac m.u.d.a u botasu :D :D
nasli su see

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 sep 2014, 23:31

RezervniGolman je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:Hahahahhh spomenu neko lutvu i jarca pa se i ja ukljucio,a ti osjetljiv nekakav danas pa se uvrijedio nisi valjda dobio ?
navijac kluba iz vrapcica od 8 postova koje je napisao od registracije njih 6 su na temi selje i 2 na temi Slobode....pastrmka,pastrmka ribo stara :nene: :nene: :cool:
Brato nisi dobar s glavom. Ne vezi me za neke likove koji vam trolaju po temi. Ja sam pauzirao 7 dana samo sto sam napisao da vas onaj lik iz beca bruka. Odlucio sam da ne pisem vise nista na vasoj temi posto ste zasticeni ko bjeloglavi supovi. Prijatno ;)
jbg, do mene je onda...vas iz vrapcica ko da je jedan k.u.r.a.c pravio :D .....dal je do onog sela gdje igrate ili ste jednostavno iskomplesirani sto vas mostarski klub trpa svake godine od rata na ovamo,uglavnom niste dobri nikako...brzate malo...drz se svoje odluke i sretno,prijatno...mada cisto sumnjam da ces izdrzat al et
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.