Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Pa kako ih nije stid hahaha, ja bi prekino sve odnose s njima.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Pozvani na američku turneju:
1 Buffon 3 Chiellini 4 Caceres 5 Ogbonna 6 Pogba, 8 Marchisio 9 Vucinic 10 Tevez 11 De Ceglie 12 Giovinco 13 Peluso 14 Llorente 15 Barzagli 16 Motta 17 Marrone 18 Rossi 19 Bonucci 20 Padoin 21 Pirlo 22 Asamoah 23 Vidal 26 Lichtsteiner 27 Quagliarella 30 Storari 32 Matri 33 Isla 34 Rubinho 41 Buchel 43 Untersee 50 Citti.
Pogba će se priključiti 30.7.
P.S.
Satelitski klubovi najvjerovatnije, dosta je bilo davanja polovica ublehama iz Italije, sada djecu slati na kaljenje kako treba.

1 Buffon 3 Chiellini 4 Caceres 5 Ogbonna 6 Pogba, 8 Marchisio 9 Vucinic 10 Tevez 11 De Ceglie 12 Giovinco 13 Peluso 14 Llorente 15 Barzagli 16 Motta 17 Marrone 18 Rossi 19 Bonucci 20 Padoin 21 Pirlo 22 Asamoah 23 Vidal 26 Lichtsteiner 27 Quagliarella 30 Storari 32 Matri 33 Isla 34 Rubinho 41 Buchel 43 Untersee 50 Citti.
Pogba će se priključiti 30.7.
P.S.
Satelitski klubovi najvjerovatnije, dosta je bilo davanja polovica ublehama iz Italije, sada djecu slati na kaljenje kako treba.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Neće on nigdje, sve je ono mislim bio produkt žute štampe, Conte ga gotivi i mislim da će odlaskom Giacka dobiti svoju zasluženu priliku.
A ako je nizak broj znak za ostanak, onda nam ovaj Motte nikako ne treba.

A ako je nizak broj znak za ostanak, onda nam ovaj Motte nikako ne treba.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Šteta za Pepea i Bouya
Ja sam čitao da će i Boakye na turneju, ali vidim on se nigdje ne spominje
. Fiorentinom treba završiti za sva vremena, jer su gube.

Ja sam čitao da će i Boakye na turneju, ali vidim on se nigdje ne spominje

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ne znam sta da kazem za Pepea hoce li covjek zaigrati ikako nije mi jasno sta se desava sa tom njegovom povredom
Fiorentinu staviti na block

Fiorentinu staviti na block

Pričao je u intervju sad u Chatillonu, da je povreda bila specifične prirode i da su tek pred kraj sezone otkrili šta je uzrok i kako se treba liječiti, uglavnom neka povreda mišića je u pitanju.Yucca je napisao/la:Ne znam sta da kazem za Pepea hoce li covjek zaigrati ikako nije mi jasno sta se desava sa tom njegovom povredom![]()
![]()
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Trequartista
- Kontakt:
Ma nema ništa od Pepea, mislim bit će on tu u rosteru, a da bude na onom nivou kao u prvoj šampionskoj sezoni, teško, barem po mom mišljenju.
Vjerovatno je zato i pozvan Motta.
Mada iskreno ja očekujem da Isla ekspolidra, ne bi njega Conte zadržao da nije vidio nešto u njemu.
Vjerovatno je zato i pozvan Motta.
Mada iskreno ja očekujem da Isla ekspolidra, ne bi njega Conte zadržao da nije vidio nešto u njemu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
psiha..nek pocne sezonu ko prvi izbor, nek vidi da mu Konte vjeruje i uveze 5-6 tekmi, proradit ce i on. Ali opet Listajner nicim nije zasluzio klupu....dok ovaj ako opet pocne sa klupe i bude se borio sa Padoinom, Kaseresom pa i Motom za to mjesto prve zamjene opet ce biti isto kao i ove godine..faca kao na sahrani samim tim i pristup na terenu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ovo sa satelitskim klubovima je vrh. Konacno malo promjene. Dosta je bilo treceligaskih klubova.
Ma nema od Pepea nista. To se vec znalo u januaru ili februaru kad je ono obnovio povredu. Jednostavno je bio baksuz. Mada i prije povrede nije bio neki igrac, samo trcao puno. Nikakav minus ekipi, ima boljih.
Ma nema od Pepea nista. To se vec znalo u januaru ili februaru kad je ono obnovio povredu. Jednostavno je bio baksuz. Mada i prije povrede nije bio neki igrac, samo trcao puno. Nikakav minus ekipi, ima boljih.
★★★
ovoPogba je napisao/la:Neće on nigdje, sve je ono mislim bio produkt žute štampe, Conte ga gotivi i mislim da će odlaskom Giacka dobiti svoju zasluženu priliku.![]()
L'Avvocato je napisao/la:Ovo sa satelitskim klubovima je vrh. Konacno malo promjene. Dosta je bilo treceligaskih klubova.
i ovo.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
a đe će s Alexom.
[youtube][/youtube]
Iskopah i ovo:

[youtube][/youtube]
Iskopah i ovo:
The training sessions where he stays back and practices free kicks are just special. Today was another one of those - 20 minutes worth. It was just spectactular. Credit to both keepers who pulled off some great saves (especially Ivan - top left hand corner superman style that everyone applauded). But at times it just felt like ADP was taking the piss and slotting them in at will.
On the last free kick of the day he bet the keepers 20 pushups that he would get it in. They accepted. Alex was never going to miss....![]()
- AvantiSignora
- Kontakt:
Del Piero je Genije...
Forza Juve
Forza Juve
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Zuniga come Llorente: waiting for 2014
U avionu za San Francisco

U avionu za San Francisco

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Verratti asks to leave PSG
Paris Saint-Germain midfield starlet Marco Verratti is said to have asked to leave the French club, with several suitors - including big-spending Napoli - lining up for the 20-year-old's signature. - L'Equipe
Paris Saint-Germain midfield starlet Marco Verratti is said to have asked to leave the French club, with several suitors - including big-spending Napoli - lining up for the 20-year-old's signature. - L'Equipe
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Baš me interesuje koliko je to Napoli ponudio.
ja koliko sam procito 800 hiljada mu je sad plata, psg mu nudi povecanje na 1,6M, a napoli mu je ponudio 3M godišnje, pa zato valjda hoce da ide...
Juventino je napisao/la:Baš me interesuje koliko je to Napoli ponudio.
Jean-Claude Blanc Generalni Direktor PSG izjavio da Verratti ostaje u PSG jer ima jos 4 god ugovora da ga je zvao De Shup.... raspitivao se za njega ali mu je receno da Verratti nije na prodaju
Edit: Juventus - Everton 31.07.2013 05:00 ujutro po nasem vremena
Juventus - Real Madrid/Los Angeles Galaxy 03.08.2013 02:00 po nasem vremenu
Juventus - Inter/Chelsea/Valencia/Milan 6 ili 7.08.2013 00:30 ili 03:00 po nasem vremenu

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.