Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 31 maj 2012, 13:42

artemis77 je napisao/la:Za Carrolla ocekujem neki trade mozda, ali igrala ja i Barca sa Ibrom u napadu, tako da je sve moguce :)
ibra i carroll nisu po meni ni slicni igraci, ibra je puno bolji tehnicar on sta zna sa loptom to carroll ne moze ni u snovima uraditi... a ibrahimovic je jedan od najvecih promasaja barce i najlosijih transfera tog kluba, bio je totalno neiskoristen tamo.
You are someone else I am still right here

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 31 maj 2012, 13:45

fera je napisao/la:ljudi sta mislite sta ce biti sa carrollom ako rodgers dođe za trenera ?
Stavit ga u prvu postavu jer ce on tu biti jos najmanje 4 godine..

Henderson will be at Euros as Lampard ruled out..

Dobro za Jordana, nije imao bas najbolju sezonu u Liverpulu ali vecinom nije ni igrao na svojoj prirodnoj poziciji, za englesku mladu reprezentaciju je bio jedan od glavnih veznih igraca.. Zelim mu uspjesan euro.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 maj 2012, 13:47

Liverpool8 je napisao/la:
fera je napisao/la:ljudi sta mislite sta ce biti sa carrollom ako rodgers dođe za trenera ?
Prodace ga, ako bude imao mozga.
tesko da ce za njega iko dati i 10mil, al isplatilo bi se prodati i za 5 ak ko ponudi, za te pare lošijeg sigurno ne može kupiti neko sa jasnom fudbalskom vizijom
nema potpisa

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 31 maj 2012, 13:52

fera je napisao/la:
youngredcomps je napisao/la:
nista on ce se trudit da igra u prvom timui,a kad se trudi on vrijedi onih 35 mil. koliko smo ga platili(to je pokazao u finisu prvenstva,kad se samo sjetim protiv chelsea u finalu covjek dao 1+1 gol a usao u igru u 2 poluvremenu,covjek ima sjajan sut lijevom nogom i ima snagu i visinu,samo mu trebaju dobra krila i golovi ce doci sami ,a i downing ce biti jos bolji nego prosle sezone jos samo sinclair ili dyer a moze i onaj sigurdson
ne znam drug, cak i za downinga sam prilicno siguran da nece bas moci odgovoriti rodgersovim zahtjevima, ne bi me cudilo da ga i prodaju... ako ga uporedis sa sinclairom ili dyerom sporiji je duplo od njih.
ova nasa ekipa je tek sad uigrana i tek sad mozemo nesto ocekivati,nemoses imati neku taktiku kad svako malo mjenjamo trenera samo sto se naviknu na jednog dodje drugi postali smo ko chelsea i on nemaju neku igru osim onog autobua ispred svoga gola.downing ima dobar centarsut,znao je king sta kupuje.vidit cete ove sezone da to nisu promasaji
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 31 maj 2012, 14:05

slika
Nema šanse da se Liverpool zove Liverpoolona, nego će se prije Barcelona zvati Berceloona. Zna se ko je počeo prvi igrati pass and move u svijetu fudbala i ko je prvi osvojio 4 titule u 8 godina LŠ.
Carrol nema šanse da se proda, pa čovjek je najbolji igrač Liverpoola od februara pa na ovamo. Još treba imati na umu da je on prvi napadač Engleske na EURU.
Rodgers ima moju podršku. Engleska je postala prava Livergland.

Lucas je spreman. 8-)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 31 maj 2012, 14:35

Henderson je napisao/la:slika
Nema šanse da se Liverpool zove Liverpoolona, nego će se prije Barcelona zvati Berceloona. Zna se ko je počeo prvi igrati pass and move u svijetu fudbala i ko je prvi osvojio 4 titule u 8 godina LŠ.
Carrol nema šanse da se proda, pa čovjek je najbolji igrač Liverpoola od februara pa na ovamo. Još treba imati na umu da je on prvi napadač Engleske na EURU.
Rodgers ima moju podršku. Engleska je postala prava Livergland.

Lucas je spreman. 8-)
tako je brate,oni bi ga prodali za 5 mil,a najbolji igrac liverpoola, u zadnje vrijeme stalno je bio men of the match.jos jednom kazem king je znao sta kupuje,carroll,henderson adam,pa i downing mogu jos dugo igrati zajedno, a henderson ce izrasti u pravog igraca samo neka ga stavlja u sredinu ispret lucasa a iza gerrarda
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 maj 2012, 14:45

svako pojačanje Kennyja će se isplatiti, kad-tad, zapamtite šta vam kažem.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 maj 2012, 14:50

Sky Sports ‏@SkySports
Sky ****: Liverpool agree compensation fee with Swansea for Brendan Rodgers and three of his backroom staff. Full story to follow.
Zaželimo mu dobrodošlicu :)
Neil Jones ‏@neiljonesecho
I understand #LFC will also be taking three key members of Swansea's backroom staff. They are Colin Pascoe, Chris Davies and Glen Driscoll.
Neil Jones ‏@neiljonesecho
Pascoe is Rodgers' right-hand man, and first-team coach. Driscoll is conditioning expert, and Davies is a highly-rated young match analyst.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 31 maj 2012, 15:40

http://www1.skysports.com/football/news ... odgersdeal" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobrodošao. :)

Takođe se priča da bi Rodgers sa sobom poveo još par ljudi, da obavljaju neke funkcije u klubu.
Colin Pascoe (1st team coach)
Chris Davies (match analyst)
Glen Driscoll (fitness coach)
+ Sigrudsson i Sinclair (nadam se).
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 31 maj 2012, 16:34

Naši ljudi, Clarke, Rodgers, Driscoll i Sinclair. Za tu drugu dvojicu nisam siguran od trenera al vrlo je moguće da su i oni. ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 maj 2012, 17:03

Carlo je napisao/la:svako pojačanje Kennyja će se isplatiti, kad-tad, zapamtite šta vam kažem.
to ti govoris za kerola vec više od godinu dana :roll:
nema potpisa

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 31 maj 2012, 17:17

Admir_Sa je napisao/la:
Carlo je napisao/la:svako pojačanje Kennyja će se isplatiti, kad-tad, zapamtite šta vam kažem.
to ti govoris za kerola vec više od godinu dana :roll:
pa tek ima 22-23 godine,sta hoces ima on jos puno vremena da se pokaze

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 31 maj 2012, 18:39

carrol je placen 35 mil i nema sanse da ce ga prodati nakon jedne i po sezone, ne bi mogli uzet za njega ni 15 mil sto je 20 mil goubitka, ipak je ovo biznis. uostaloom on je jos mlad i od njega moze nastati jedan veliki igrac samo treba neko da ga usmjeri i da vjeruje u njega.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 31 maj 2012, 18:51

Volio bih kad bi novi menager odmah napravio cistaljku i prodao sve igrace koji nisu po njegovom ukusu i koje ne vidi u svojoj ekipi. Od tih sredstava i jos 20tak od vlasnika da dovede neke svoje asove.. Citam nesto se Afelaj spominje, kako smo mi i totenhem zainteresovani za 6-7 miliona, nije uopse los igrac, bio malo povrjedjen, mlad, ko zna mozda ko Robben prebrodi sve i proradi bas..

Bilo kako bilo bit ce uzbudljivo ljeto gledati desavanja sta ce se desit sa Aqulanijem, Kolom, Kuytom i ko zna skim jos.. Nebi me iznenadilo da neki klub bude trazio Suareza,Aggera, Skrtela, Glena, Lucasa i da neko od njih ode..

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 31 maj 2012, 18:57

želim svim navijačima Liverpoola puno radosti i veselja u budućnosti sa novim trenerom. Sa pametnim pojačanjima i pametnim radom možete da se vratite u vrh Premiershipa, ova velika ekipa to i zaslužuje. Vjerujem da ova ekipa na čelu sa novim trenerem ima potencijala za to, ali naravno nužna su i pojačanja na kritičnim pozicijama... želim vam svu sreću...

odavno se zna da su Borussia i Liverpool bratski klubovi ;)
Agieren statt reagieren

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 31 maj 2012, 19:25

sigurdsson je potpiso ugovor sa swanseom skoro tako da ne vidim tu bas neke sanse da se on dovede
Walk on, with hope in your hearts.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 31 maj 2012, 19:47

@Pale hvala na lijepim željama.Znaš da ja, a pretpostavljam i mnogi drugi Redsi sa teme, isto tako sve najbolje želimo tvom Monchengladbachu. :)

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18272650" onclick="window.open(this.href);return false;

Upravu je čovjek.Teško će biti Brandonu, teško, pogotovo sa ovim skromnim budžetom od 25-30 miliona, ali i ogromnim pritiskom koji nosi pozicija menadžera Liverpoola.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 31 maj 2012, 19:54

slika

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 31 maj 2012, 21:23

Ben Smith ‏@BenSmithBBC
Press conference at #LFC scheduled for 10am tomorrow
Eto, to bi trebalo biti to. Odgođeno je za sutra zbog toga što od sutra Warrior službeno stupa snagu i nisu htjeli da Adidas bude na onim zidnim reklamama tokom pressice.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 31 maj 2012, 21:52

Zalosno je na sta je spao najveci engleski klub. Ja se samo pitam gdje se desila ta greska pa se od toga LFC nikako ne moze oporaviti.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.