Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DrFilgud
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la DrFilgud » 17 mar 2021, 21:42

babino je napisao/la:
17 mar 2021, 21:40
frankfurt ok ali furth pa i onaj tada osijek, to je vec znak da je vakat za bhpl:-)
nema ovdje izgleda nade ni za tursku.
Ma dobro, izgleda da nema ništa od njega. Ipak teško da bi neki od naših "Turaka" mogo dobacit do Furtha.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 17 mar 2021, 21:57

DrFilgud je napisao/la:
17 mar 2021, 21:42
babino je napisao/la:
17 mar 2021, 21:40
frankfurt ok ali furth pa i onaj tada osijek, to je vec znak da je vakat za bhpl:-)
nema ovdje izgleda nade ni za tursku.
Ma dobro, izgleda da nema ništa od njega. Ipak teško da bi neki od naših "Turaka" mogo dobacit do Furtha.
e jest i on dobacio, hemoroide ce fasovat.
mihojevic je igrao ozbiljnu ulogu u solidnom cvajtasu i eno ga grije skemlije po turskoj.

mene je vise strah da mi necemo hajrovati ni od ovih poput menala, loncara, todorovica idr. koji nesto kao i igraju u klubovima.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 17 mar 2021, 22:37

babino je napisao/la:
17 mar 2021, 21:57
e jest i on dobacio, hemoroide ce fasovat.
mihojevic je igrao ozbiljnu ulogu u solidnom cvajtasu i eno ga grije skemlije po turskoj.

mene je vise strah da mi necemo hajrovati ni od ovih poput menala, loncara, todorovica idr. koji nesto kao i igraju u klubovima.
Lončar i Menalo imaju po 25, Todorović 24, ne znam šta se tum može hajrovat.
U najboljem slučaju mogu dobacit do nivoa Cimirota, iako je on u njihovim godinama već igro u boljim ekipama.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 17 mar 2021, 22:38

Vidim kako Jamaika stvara dobru reprezentaciju za Svijetsko Prvenstvo od dijaspore. Dovede igrace iz Premier League. Suriname i Curacao iz Holandije dok nisu naši nisu sposobni da napravi papire da za Gigovica, Sunjica i Lovrica. Uroš Djurdevic je najbolji strijelac iz druge Spanske Lige, a Crne Gorce su njega otimali od Srba... :kafa:

NeumjesanTip
Kontakt:

Post Postao/la NeumjesanTip » 17 mar 2021, 22:45

Harise je napisao/la:
17 mar 2021, 22:38
Vidim kako Jamaika stvara dobru reprezentaciju za Svijetsko Prvenstvo od dijaspore. Dovede igrace iz Premier League. Suriname i Curacao iz Holandije dok nisu naši nisu sposobni da napravi papire da za Gigovica, Sunjica i Lovrica. Uroš Djurdevic je najbolji strijelac iz druge Spanske Lige, a Crne Gorce su njega otimali od Srba... :kafa:
Šta laprdaš budalašu?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

R.I.P. Mamba

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 17 mar 2021, 22:53

NeumjesanTip je napisao/la:
17 mar 2021, 22:45
Harise je napisao/la:
Šta laprdaš budalašu?
plači tiho

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 17 mar 2021, 23:33

Harise je napisao/la:
Znam da je ovo borba sa vjetrenjacama al pokusat cu.

Crna Gora nije otela Djurdjevica od Srbije, vec on u Srbiji nema mjesta pa se iz revolta odlucio da igra za CG.

I također Suriname i Curacao "dobijaju" igrace koji nisu u stanju igrati za Holandiju, da je suprotno, bili bi stalno na nekim takmicenjima.
Isto je i u nas, samo imamo trostruki kljuc, pa je bravi tesko ugodit.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 18 mar 2021, 00:58

17 mar 2021, 23:12
Harise je napisao/la:
17 mar 2021, 22:53
17 mar 2021, 22:45

Šta laprdaš budalašu?
plači tiho
Da sam na tvom mjestu, plakao bih glasno svaki dan jer me mama nije pobacila.
bolestan komentar, nadam se da ces dobiti ban za ovo!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 18 mar 2021, 01:17

Jamajka uzela 2 igrača Fulhama koji nikad nisu igrali ni za jednu Reprezentaciju, niti bi ikad imali šanse u Engleskoj.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 18 mar 2021, 02:55

ASD je napisao/la:
18 mar 2021, 01:17
Jamajka uzela 2 igrača Fulhama koji nikad nisu igrali ni za jednu Reprezentaciju, niti bi ikad imali šanse u Engleskoj.
Mason Holgate (Everton), Nathan Redmond (Southampton), Isaac Hayden (Newcastle Utd.), Michail Antonio (West Ham Utd.) ce u budunosti igrati Jamaika potvrdio Sky i još se ceka potvrda od Max Aarons (Norwich City), jer oni zeli napraviti ekipu za Svijetsko Prvenstvo naredne godine...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 18 mar 2021, 06:12

Harise je napisao/la:
18 mar 2021, 02:55
ASD je napisao/la:
Mason Holgate (Everton), Nathan Redmond (Southampton), Isaac Hayden (Newcastle Utd.), Michail Antonio (West Ham Utd.) ce u budunosti igrati Jamaika potvrdio Sky i još se ceka potvrda od Max Aarons (Norwich City), jer oni zeli napraviti ekipu za Svijetsko Prvenstvo naredne godine...
I kakve to veze ima ? Koga su to zayebali pa su ih doveli da igraju pod zastavom Jamaice ?

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 18 mar 2021, 08:53

EdinjoBos je napisao/la:
18 mar 2021, 00:58
Harise je napisao/la:

plači tiho
+1
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 18 mar 2021, 09:16

EdinjoBos je napisao/la:
18 mar 2021, 00:58
Harise je napisao/la:

plači tiho
Ta budala svakodnevno Harisu takve komentare pise. Bolestan lik.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 18 mar 2021, 09:23

zasto ga trpe moderatori onda?

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 18 mar 2021, 12:19

Goalgetter je napisao/la:
17 mar 2021, 15:01
slusalica je napisao/la:
17 mar 2021, 14:56
Covjek zabio gol i forumsko pucanstvo sa ss.ba raspravlja sta je TREBAO URADITI
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Citam i ne vjerujem :rol:
Nemaš šta gledati i nevjerovati. Kad pokažete jedan gol koji jeste zabio pokažite i sve ostale koje nije iz ove situacije. Ja koji nisam nikad igrao fudbal, kako gore kolega reče, bar znam da je fudbal igra pasova i da te trener više poštuje ali i igra tvog tima tako postane učinkovitija ako: dodaš, znaš izabrati pravu opciju i znaš dodati brzo i najvažnije od svega tako svaku utakmicu da trener zna kako može računati na tebe.

Ili što bi Pep Guardiola rekao: "Take the ball, pass the ball. Take the ball, pass the ball." A kod nas se još vrednuje ona dodaj meni loptu da ja riješim stvar. I kad ti se doda lopta prvo pokušavaš sam, pa ako vidiš da ne može onda dodaj.

Ili što bi Ivica rekao u onom svom poznatom govoru: "... sve ostalo se svodi na pojedinačno igranje, na mazohizam. Ovi ostali gledaju, dok jedan dribla. I normalno da se ne može igrati."

U istom tom interviju dalje govori: "... plus ovo naše razmišljanje o fudbalu koje je naopako. Na čitavim ovim prostorima je naopako. Prvo gledamo invidiualno šta možemo, svako igra za sebe pa tek onda pokušavamo dodati da neko završi i to. Živimo od slobodnog udarca, od pojedinačnih akcija i šta?"

Ali eto, on je išao okomito i dao gol. Sutra će preći u neki bolji klub. Neće u vrhunski jer vrhunski sve ovo znaju ali može u bolji. Saigrač će mu dodati loptu, zaletit će se pet put da ide na gol, šutat i promašit pa i da pogodi jednu (a statistički je očekivati jednu ili nijednu) i završiće na klupi spreman na povratak u HNL. Gledaoce će zabaviti jer je napravio pet prilika i driblao pet puta ali jedno su gledaoci a jedno trener i saigrači.

Onda ćemo se mi ovde ibretiti kako mu trener ne da šansu, kako ga ne voli, kako ovo ili ono... k'o što je bilo milion puta do sada a činjenica je da trener ne želi da trpi igrače koji sami igraju ili kako bi Ivica rekao u tom interviju "plus ovo naše razmišljanje o fudbalu koje je naopako."

Spomenuh statistiku - nauka koja se kod nas tretira kao trač vijesti.

PS. sumnjam da postoji neko ko to nije gledao, referiram se na ovaj Ivicin govor: link

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 18 mar 2021, 13:06

jasmin10 je napisao/la:
18 mar 2021, 06:12
Harise je napisao/la:
ASD je napisao/la:
I kakve to veze ima ? Koga su to zayebali pa su ih doveli da igraju pod zastavom Jamaice ?
Nema Jamaika veze sa nama nego radi se o principiju, Lovric i Sunjic nemaju šancu u Hrvatskoj, a mi ništa uradimo da bi igrali za nas, isto tako i za Gigovica. Nadam se da necemo ga izgubiti kao Balica medjutim Balic po kvalitetu iznad Duljevica koji igra u Top 5 od najjace lige Evrope...

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 18 mar 2021, 13:18

Harise je napisao/la:
18 mar 2021, 13:06
Nema Jamaika veze sa nama nego radi se o principiju, Lovric i Sunjic nemaju šancu u Hrvatskoj, a mi ništa uradimo da bi igrali za nas, isto tako i za Gigovica. Nadam se da necemo ga izgubiti kao Balica medjutim Balic po kvalitetu iznad Duljevica koji igra u Top 5 od najjace lige Evrope...
Isto ti:
Ako ce igrati za Bosnu i Hercegovinu slobodno nek igra, ali ne kada Hrvatska uopste interes nema.
Odluci se.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 18 mar 2021, 13:19

Harise je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
18 mar 2021, 06:12
Harise je napisao/la:

Kako nista ne radimo?
Admin je pisao da smo stupili u kontakt sa Gigovicem,Lovric je izjavio da mu "godi interes reprezentacije BiH" sto nam govori da smo i sa njim stupili u kontakt
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 18 mar 2021, 13:21

TheChief je napisao/la:
18 mar 2021, 13:18
Harise je napisao/la:
Isto ti:
Ako ce igrati za Bosnu i Hercegovinu slobodno nek igra, ali ne kada Hrvatska uopste interes nema.
Odluci se.
Interes i zelja su dvje komponente, Sunjic i Lovric su rekli da imaju zelju da igraju za BiH. Ako vec pogaze zelju sto niko iz Saveza ide u razgovor? Hajd za Lovric više vjerujem da su preko medije htieli pritisak napraviti prema Hrvatskom Savezu, ali ovo sto napišem vazi za svi kvalitetni igraci vani.
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 18 mar 2021, 13:25, ukupno mijenjano 2 puta.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 18 mar 2021, 13:21

Lovrić je dobio predpoziv Zlatka Dalića, za reprezentaciju viceprvaka svijeta sa moćnom konkurencijm na ofanzivnim pozicijama.
Uz to je i ponajbolji igrač HNL zadnje dvije godine, no sve je to irelevantno u poređenju sa "iscrpnom argumentacijom" ss forumaša. Koji još kaže da nikad nije igro fudbal, ali da je gorespomenuti igrač trebo dodat, umjesto što je postigo go.
Inače Lovrićev najjači adut je šut sa ruba 16, iskosa, ali bi valjda to trebo da izbjegava i da igra pasove. :crazy:
Površnost i uobraženost zaista idu skupa.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Goalgetter, Google [Bot] i 30 gostiju.