Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

SirAlexFerguson
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la SirAlexFerguson » 18 jul 2012, 09:46

Ja čekam @Devila da nešto napiše
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 18 jul 2012, 10:36

Danas ima finih parova,evo mojih prijedloga:
Km u20 B.divizija Velika Britanija-Finska 1 1,50

O Britancima sam vec pisao,uvjerljive 3 pobjede i poraz u zadnjoj utakmici od Bjelorusa ali tad su odmarali 3 glavna igraca,sve se vrti oko Van Oostruma,beka Caje Laboral,pomazu mu Fraser i Sayers...
Fince predvodi igrac Dukea, Alex Murphy,dosta su se mucili u grupi,cak su izgubili zadnju utakmicu od Madjara 15tak razlike a kvota na Fince je bila 1,05,nisu nikoga odmarali u toj utakmici.....mislim da su Britanci puno bolji,samo to moraju pokazati na terenu..........

KM u20 B.div Hrvatska-Ceska 2 2,20

O Hrvatskoj sam isto govorio,zaje...li su me u zadnjoj utakmici kad su razbili Dance,pratio sam utakmicu preko livescore,tesko da Hrvatska moze ponoviti takvu utakmcu,npr.4 napada,4 trojke zaredom,puno skokova u napadu......fale im 6 glavni igraca,osatli nisu kvalitet za nesto vece.....
S druge strane Cehe predvode Ondrej Balvin,209cm visok igrac Cajasola,dominirao je u grupi misli mda Hrvatska nema odgovor za njega,pored njega tu je Križ,200cm visoko krilo,njih dvojica cine strasan centarski par,vrlo dominatni su skoku,tu je jos i njihov prvi strijelac,bek-suter Bohacik 16 poena u prosjeki,imao je solidnu ulogu ove sezone u Prostejovu,16min 5 poena.............kao sto vidimo vrlo izbalansirana ekipa za koju Hrvatska u ovom trenutku nema odgovora i ova me kvota stvarno iznenadila jer bookmakeri stavljaju kvote s obzirom na tradiciju sto Hrvatska ima ali ove generacija nije nista posenbo pa moj pick ide na Čehe......sretno..............

tip74
Kontakt:

Post Postao/la tip74 » 18 jul 2012, 10:58

Izostanci:
Santos v Botafogo
Santos: Juan (5/0), Galhardo (2/0), Fucile (0/0), Bernardo (2/0), Braz (1/0), Rafael (3/0), Ganso (1/0), Neymar (3/2)

Chivas USA v Portland Timbers
Chivas USA: Iraheta (0/0)
Portland Timbers: Brunner (10/1), Taylor (0/0), Wallace (9/0), Gleeson (0/0)
Bet Info Team

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 18 jul 2012, 11:06

Maribor - Željezničar(s.t.) 18.7. 20:00 1 1,70
BATE B. - Vardar(Mak) 18.7. 18:00 1 1,20
Molde - Ventspils 18.7. 20:45 1 1,20
Wawrinka - P.H.Mathieu 18.7. 17:00 1 1,25
Pavlyuchenkova - Soler Espinosa 18.7. 11:00 1 1,40
Barthel - K.Bondarenko 18.7. 12:15 1 1,35
Goerges - Hercog 18.7. 13:30 1 1,35

kvota: 7.81

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 jul 2012, 13:14

Molde - Ventspils -3+ 2
AEL - Linfield -3+ 2

:geek:
Hayley <3

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 18 jul 2012, 13:52

moj listic danas:

Pavlychenkova - Soler 1
Rufin - Przy. 1
Polansky - Olivetti 1
Ludgorets - Dinamo X2
Gremio - Sport Recife 1
Santos - Botafogo 1
Apoel - Senica 1

KV. 8.79 u williams kl.
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jul 2012, 14:23

Maribor-Zeljo 1 1.70
Molde-Ventspils 1 1.20
Belorusija-Japan (do 23 godine) 1x 1.55
Georges-Hercog 1 1.35
RW Erfurt-Dortmund 2 1.40

tiket 2:

St.Liege-Mallorca x 2.90
Ludogorets-Dinamo 1px 1.90
Melgar-SP.Cristal x 3.0
Al Ain-Cottbus x 3.10
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 jul 2012, 14:27

Molde h1
Bate h1
Budućnost 1
Hass 2
Dinamo z1
Ael h1
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 18 jul 2012, 14:44

amarosim je napisao/la:Danas ima finih parova,evo mojih prijedloga:

O Britancima sam vec pisao,uvjerljive 3 pobjede i poraz u zadnjoj utakmici od Bjelorusa ali tad su odmarali 3 glavna igraca,sve se vrti oko Van Oostruma,beka Caje Laboral,pomazu mu Fraser i Sayers...
Fince predvodi igrac Dukea, Alex Murphy,dosta su se mucili u grupi,cak su izgubili zadnju utakmicu od Madjara 15tak razlike a kvota na Fince je bila 1,05,nisu nikoga odmarali u toj utakmici.....mislim da su Britanci puno bolji,samo to moraju pokazati na terenu..........
Koji mi ku*ac bi da tebe poslušam :x :roll:
Ovi tvoji prijedlozi me iz dana u dan ukopavaju , nisi još para pogodio i ja nešto gledam ajde valjda će danas bar jedan skinut, ali ku*ac.
Eto molim te nemoj nas više razveseljavati svojim prijedlozima da i drugi ne bi otišli na glavu kao ja.

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 18 jul 2012, 15:00

Lesnar je napisao/la:

Ovi tvoji prijedlozi me iz dana u dan ukopavaju , nisi još para pogodio i ja nešto gledam ajde valjda će danas bar jedan skinut, ali ku*ac.
Eto molim te nemoj nas više razveseljavati svojim prijedlozima da i drugi ne bi otišli na glavu kao ja.
da si pratio kako se utakmica odvijala,ne bi ovo napisao.....Britanci su vodili 4 na pol,10 raz 2.30 do kraja trece i onda Finac koji je dosad imao 1.3 poena po utak!!!!!!!!!zabija 2 trice zaredom,i tu pocinje raspad Britanije,na 55-53 za Britance Van Oostrum promasuje oba bacanja a ovi vamo zabijaju i vise se Britanija nije vratila......ja nisam mogao predvidjeti da ce momak od 1.3 poena po utakmici,ovu zabiti 12 ili 13.........

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 18 jul 2012, 15:30

Lesnar je napisao/la:

http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 028&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
jesi li zadovoljan sa ovim,i sta ja sad mogu kad bi neki debil iz Hrvatske usao i zabio 6 trojki...............

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 18 jul 2012, 15:39

amarosim je napisao/la: http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 028&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
jesi li zadovoljan sa ovim,i sta ja sad mogu kad bi neki debil iz Hrvatske usao i zabio 6 trojki...............
Haj dobro je , sta sad pokušavaš dokazati ? Samo ti kažem da od tebe više nemam namjeru prepisivati. Mislim da i većina dijeli tako mišljenje pa da se ne mučiš bezveze nemoj ni postavljati prijedloge jer ih nitko neće ni prepisati. ;)
A ovaj tvoj drugi par me ne zanima uopšte ,moraš i ti nešto pogodit ipak si do sada nanizao oko 10-ak uzastopnih promašaja. ;)
I molim te nemoj ništa odgovarat jer ne želim ići u daljnju diskusiju :!:

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 18 jul 2012, 15:54

Lesnar je napisao/la:
amarosim je napisao/la: http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 028&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Haj dobro je , sta sad pokušavaš dokazati ? Samo ti kažem da od tebe više nemam namjeru prepisivati. Mislim da i većina dijeli tako mišljenje pa da se ne mučiš bezveze nemoj ni postavljati prijedloge jer ih nitko neće ni prepisati. ;)
A ovaj tvoj drugi par me ne zanima uopšte ,moraš i ti nešto pogodit ipak si do sada nanizao oko 10-ak uzastopnih promašaja. ;)
I molim te nemoj ništa odgovarat jer ne želim ići u daljnju diskusiju :!:
Pa dobro,evo moze oklada,nadji moji 10 promasaja,ja idem sa ovog foruma.....a za tvoju informaciju,u 20tak dana koliko sam na forumu,imam omjer 6-4,i provjeri ove na cemu sam pao pa ces vidjeti koliko je to ublizu bilo.......
I evo ti ak si vec pao i ne znas sta odigarti,probaj u20 rusija-srbija h1 5,5,Srbija osigurala vec prvo mjesto a Rusima biti ili ne biti,Srbiba ozlijedjen prvi play Cvetkovic http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=8962" onclick="window.open(this.href);return false; Džikić vjerovatno nece htjeti riskirati s najboljim igracima i trebao bih podijeliti minutazu a zna se koliko su Rusi i Srbi dobri.............

Matador
Kontakt:

Post Postao/la Matador » 18 jul 2012, 15:56

Sto mu se pravdas , ti nisi napisao da mora prepisati bilo ko , samo si napisao sta si ti odigrao ..

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 18 jul 2012, 16:07

Tvoja dobra volja hoces li prepisati ili ne,niko te ne tjera.Ti kralju samo postavljaj tipove,pusti se drugih 8-)

Molde-Ventspils 3+
Maribor-Zeljeznicar 3+
Srbija-Rusija 2
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 18 jul 2012, 16:13

@amarosim, pusti ovog isfrustriranog lika, samo ti postavljaj prijedloge vidi se da se razumijes u kosarku.Ja sam prepisao ovaj hendikep za vcrs,pa sta bude-bude, uglavnom ne obaziri se na njega i slicne..

Teplice-Zizkov - 1 - 1.65
Mayer-Haase - 2 - 2.70
KM/20/Rusija-Srbija - 1 - 3.00

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 18 jul 2012, 16:23

amarosim je napisao/la: KM u20 B.div Hrvatska-Ceska 2 2,20

Prepisa sam ovo od tebe :) iako jos nije gotovo nemoguce je da ovi ispuste 40 razlike,svaka cast, odlicna kvota.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

adox
Kontakt:

Post Postao/la adox » 18 jul 2012, 16:25

Nogomet Liga prvaka
Sri,20:45 Molde - Ventspils H1(-1,0) @ 1.55 expekt

*Jucer me otresao Salzburg,eto sta ti je ta Liga prvaka,da jedan Dudelange dobija "bikove" koji su bas bikovi.Nema veze,danas se okrecem novoj ponudi a prvi mec koji analiziram je duel izmedu Moldea i Ventspilsa.

Molde kako prosle sezone,tako i ove igra odlicno.Iako nisu lideri u svojoj Tippeligaen,nalaze se na 2 mjestu,mogu biti zadovoljni nastupima.Imaju skor 10-1-4 i gol razliku 28:16,kuci 7-0-0 i gol razliku 17:8.Imali su 11 uzastopnih pobjeda u svim takmicenjima ali taj niz je prekinuo Rosenborg koji ih je savladao sa 1:0.Ipak taj poraz nije ih previse uzdrmao,jer vec u proslom kolu dobili su solidnu Valerengu u gostima sa 2:1.Trener je nekada omiljeni džoker Ole Gunnar Solskjaer,koji gladan dokazivanja prvo u domacoj ligi ne zeli da napusti ovaj tim iako je imao dobrih ponuda.U planu mu je prvo uspjeh sa Moldeom na evropskoj sceni,a kasnije ce sigurno otici u neki veci i bolji klub.Sto se tice vecerasnjeg meca,cini se da Ole ima na raspolaganju sve igrace.Upitan je nastup Emmanuela Ekpoa(sredina) koji je bio povrijeden jedno vrijeme i nisam siguran da ce igrati veceras,kao i nastup Abdoua Camare(sredina).Ola je najavio i mogucnost samo jedne izmjene u sastavu u odnosu na onaj koji je igrao protiv Valerenge,a u tom mecu su istrcali: Espen Bugge Pettersen,Martin Linnes,Even Hovland,Vegard Forren,Knut Olav Rindarøy,Magne Hoseth,Magnus Wolff Eikrem,Jo Inge Berget,Joshua Gatt,Davy Claude Angan i Mattias Mostrøm.

Ventspils je prosle sezone osvojio ligu zahvaljujuci jednom bodu prednosti.Ove sezone su na 3 mjestu sa skorom 10-6-2 uz gol razliku 32:15,a u gostima 5-1-3 uz gol razliku 19:9.Trener Jurgis Pucinskis u danasnjem mecu ima odredenih problema u svojoj momcadi.U ekipi nema Eduarda Sukhanova(sredina),te Igora Tigirlasa(napadac),dok su prodali Michaela Tukuru(sredina) u Vaslui.U roosteru za ovaj mec su: Maxim Uvarenko, Vitaly Melnichenko,Vitaliy Smirnov, Anton Kurakin, Raivis Hschanovich, Oleg Timofeev, Michael Badyautdinov, Vitaly Barinov,Igor Gilmanov, Pavel Khokhlov, Visvaldis Ignatans, Oleg Zhatkin, Simonas Paulus, Edgar Verdinsh,Federico Martinez, Vladislav Kozlov, Daniel Turks, Yosuke Saito, Kaspars Svarups.

Prednost svakako Moldeu koji bi morao rijesiti pitanje pobjednika vec u prvom mecu.O kvaliteti ne treba puno pricati,mada gosti imaju dosta internacionalaca u momcadi,ali kako god Molde je gazda u ovom duelu.Ocekujem i over na golove,a za hrabrije mozda cak i 7+ !

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 18 jul 2012, 16:41

Da i ja postavim nesto za danas:

Rusija U20 - Srbija U20 1 @3,00

Kvota je u padu! Ovako stvari stoje: Rusija je na ovom turniru upisala 2 pobjede i 2 poraza. Izgubili su od jacih repki ali su i pobijedili slabije. Srbija je obezbijedila prolaz na EuroBasket a Rusiji treba pobjeda da bi potvrdili plasman. U medjusobnim omjerima su 1-1. Rusiaj je pobijedila Srbiju sa 12 razlika a Srbija Rusiju sa 10 razlike. I X treba pokusati :mrgreen: SRETNO! :D
SAMO ČELIK !

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 18 jul 2012, 16:56

Molde-Ventspils(+1)...H1
Maribor-Željo...2-3 gola
BATE-Vardar...2-3 gola
AEL-Linfield...3+
FORZA MARŠAL !!!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.