Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Hajd ovo dobro ispade, sad mi igramo, taman da ranije legnem 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pogba je napisao/la:Na Padoinu se vidjelo da će fuliti.![]()
Ne sjećam se da sam gledao penale koje je Juve dobio, većinu gubimo.
Sada igramo sa Sasuolom odmah, vjerovatno sa djecom.

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Kad je Licht prišao lopti znao sam da će ga fulati, ali isto tako sam mislio da će je Peluso zakucati u 10 red tribina, a on to ritinski
.
Koji je drvosječa onaj Mexes kako samo udari laktom Llorentea na početku. Haj da vidimo sad i drugi dio ekipe.

Koji je drvosječa onaj Mexes kako samo udari laktom Llorentea na početku. Haj da vidimo sad i drugi dio ekipe.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ma cim se on nonsalantno poceo kretat prema lopti ja kontam e druze to se fula, jedino je Rivaldo znao skoro iz mjesta je zakucat, ma to se rokne sine pa preko tribina, il nako ko Nocerino lobujes stadion.Padovan je napisao/la:Kad je Licht prišao lopti znao sam da će ga fulati, ali isto tako sam mislio da će je Peluso zakucati u 10 red tribina, a on to ritinski.

Berardi i Zaza igraju
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Berardi je dosta bolji igrač od Zaze, ne znam šta se čeka da se taj igrač blokira, priča se pola godine, ali još ništa se ne radi.
Peluso na stoperu je autentični amater, inače mi i dalje nije jasno zašto je taj igrač otkupljen, jedan od glupljih transfera u zadnje 2 godine.
Drago mi je što je Conte ostavio i u drugom dijelu neke igrače, vidi se taj manjak kondicije, trebao je samo Teveza ostaviti.
Jeste da je još faza priprema, tak odigranih 180 minuta u nogama, ali ovim što sam vidio nisam zadovoljan, ne interesuju me rezultati, ali nisam vidio neke izrađene akcije, to ne volim.
Quagliarella i Matri se stvarno ne mogu gledati, stvarno ih treba prodati i ne misliti 2 puta o tome.
Peluso na stoperu je autentični amater, inače mi i dalje nije jasno zašto je taj igrač otkupljen, jedan od glupljih transfera u zadnje 2 godine.
Drago mi je što je Conte ostavio i u drugom dijelu neke igrače, vidi se taj manjak kondicije, trebao je samo Teveza ostaviti.
Jeste da je još faza priprema, tak odigranih 180 minuta u nogama, ali ovim što sam vidio nisam zadovoljan, ne interesuju me rezultati, ali nisam vidio neke izrađene akcije, to ne volim.
Quagliarella i Matri se stvarno ne mogu gledati, stvarno ih treba prodati i ne misliti 2 puta o tome.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ovaj Sasuolo nije losa ekipa, 2-3 puta su napravili smijesnom odbranu Juventusa
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Loši su nego šta , samo eto ovo je još uvijek pripremni period pa je još rano procjeniti realnu snagu ekipe.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Super Rubinho

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Napadača i prdačine ni sa penala ne mogu zabiti 
Slabo je ovo sve, ali biće to mnogo bolje nekog povratka iz Amerike.

Slabo je ovo sve, ali biće to mnogo bolje nekog povratka iz Amerike.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Gledo sam prvu protiv Milana paraleno sa skretničarima, nema se tu šta reći. Jedino je Sasuolo ovdje profitirao, napunio stadion i doveo dva velika kluba. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Kako je Juve igrao veceras? Jel licilo na dobru igru? Koji su rezultati?
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Igrao kao i Milan - lose. Vidi se da je pocetak priprema i da se probavaju razne kombinacije. Isto tako vidi se koliko i vama i nama znace igraci koji igraju za repku.
Il Club più titolato al mondo!
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Ne vidi se ovdje nista, obicni kup gdje igras po poluvrijeme.Da se tu sta vidi inter bi prosle sezone izdominirao Serie Amuxa je napisao/la:Igrao kao i Milan - lose. Vidi se da je pocetak priprema i da se probavaju razne kombinacije. Isto tako vidi se koliko i vama i nama znace igraci koji igraju za repku.

- francobaresi
- Kontakt:
Treba shvatiti da je ovo običan "trening-kup" , gdje je jedini cilj da igrač podignu svoj nivo forme za još jedan stepen.EnzoFerrari je napisao/la:Ne vidi se ovdje nista, obicni kup gdje igras po poluvrijeme.Da se tu sta vidi inter bi prosle sezone izdominirao Serie Amuxa je napisao/la:Igrao kao i Milan - lose. Vidi se da je pocetak priprema i da se probavaju razne kombinacije. Isto tako vidi se koliko i vama i nama znace igraci koji igraju za repku.
Odnosno , svaka pripremna utakmica za to služi , tako da ne može se ništa zaključiti na osnovu ovakvih mečeva.

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Pošto sam sinoć bio na Koševu, jel mi može neko reći kako smo odigrali protiv Milana, ovo što čitam po stranici Juve HR pišu da je Juventus slabo odigrao, pa je li to istina? 

Ja te volim, volim Željo..
- IlPrincipe
- Kontakt:
Da, bez Pirla je to posve drugi Juventus .. Kad god Pirlo ne bude igrao Juve ce biti u veeelikim problemima. Osim njega kreativca u timu nema.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Trequartista
- Kontakt:
Statistički gledano Conteov Juventus je pobjedio u svakoj utakmici na kojoj nije igrao Pirlo, tako da tu priču o velikim problemima ostavite za obdaništa. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Juventus F.C.
Upravo tako, Pogba i Vidal su vise nego sposobni za organizaciju igre. Naravno da bi svi voljeli da je recimo jedan Verrati tu i da uči od Pirla, ali šta je tu je. Bez sumnje je da ce se naredne sezone misliti i na tu poziciju.
Dodatni + je naravno dolazak Llorentea i Teveza u tom smislu sto mogu sami rjesavati meceve, nesto sto su Milan ili Napoli uspjesno radili sa Ibrom i Cavaniem, a imali su kreativnosti u veznom redu u rangu Sassuola.
Da ne spominjem da uz kvalitativni skok Giovinca ili Vucka dobijamo jos jednu dimenziju vise.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Dodatni + je naravno dolazak Llorentea i Teveza u tom smislu sto mogu sami rjesavati meceve, nesto sto su Milan ili Napoli uspjesno radili sa Ibrom i Cavaniem, a imali su kreativnosti u veznom redu u rangu Sassuola.
Da ne spominjem da uz kvalitativni skok Giovinca ili Vucka dobijamo jos jednu dimenziju vise.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.