FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nisam ni poceo da danasnjim obavezama, ali da ti odgovorim na korektno postavljeno pitanje.rodom s Mejtaša je napisao/la:Nisam došao da se prepucavam, nego me zanima kakav sastav Slobode se može očekivati. Bilo je nešto i povrijeđenih igrača.
Denis ce vjerovatno poceti sa sastavom za domace utakmice. Pocece sa devet igraca jer je vidio da mu ne pali sa deset u Travniku.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Mnogi će se sje.bat, kao što sam i ja kada mi je rekao.staragarda je napisao/la:i ima oko 40 godina...u ameriku otisao ko goljo i ostvario americki san....rodom s Mejtaša je napisao/la:Puuuuuuuuuh.
Pa vama ne treba ništa više ako je frajer zagrizo i osječa Slobodu ko svoju. Samo da nije kakav furač.
Koliko mu je kuka? Je li pravi tuzlak?
Azmir je 1979.godište.
Vidi se da mu život nije bio lak.
Što se tiče kupa, nije mi nešto posebno žao.
Nema šanse da bi uspjeli prezimiti do proljeća. Zadnje što nam treba je da dobijamo kartone i trošimo inako limitiranu ekipu. Iako, vuiše sam volio da smo izgubili 3-0 u regularnom nego opet na penale...fakat smo šampioni gubljenja penaltika.
tuzlanska Sloboda
Kup se ako nista mogao iskoristit za uigravanje onih igraca koji ne dobivaju dovoljno prilika u prvom timu. Prosle sezone imali smo izmedju utakmica mnogo prijateljskih koje su posluzile mnogim stvarima izmedju ostalog i uigravanja. Ako nista odigrali su mnogo bolje nego protiv Radnika.
Sto se tice utakmice sa ovim u subotu samo muskom igrom, borbenoscu to mi je najbitnije.
Kad neko vidi Husica kako se raduje, nervira i skace na nasim utakmicama pomislio bi da je to neko ko vec 30 godina dolazi na zapad, a ne neko ko ima milione i moze hladiti jaja na bilo kojem mjestu na svijetu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sto se tice utakmice sa ovim u subotu samo muskom igrom, borbenoscu to mi je najbitnije.
Kad neko vidi Husica kako se raduje, nervira i skace na nasim utakmicama pomislio bi da je to neko ko vec 30 godina dolazi na zapad, a ne neko ko ima milione i moze hladiti jaja na bilo kojem mjestu na svijetu.
samo Sloboda
Muamereeeee...Sloboda će na Tušnju ugostiti Željezničar, a utakmica je na rasporedu također u subotu sa početkom od 16 sati. Glavni sudija bit će Muamer Bureković iz Zenice, a njegovi pomoćnici Goran Dujak, Amer Macić, Dalibor Drašković, Goran Paradžik i Dario Karačić.

Ma ne dopusti da te to dotiče toliko, na ovo smo i "potpisali" kad je počela sezona. Samo neka je nama Azmira, slavit ćemo mi akobogda i zaboravit sve ovo za koju godinuwienultras je napisao/la: a sto nije uredu,znas da sam pozitivan,ali jednostavno neide trenutno jbt..i to sto se vraca,nevraca se iz budjeta kluba ni 5 posto,vjeruj mi..imamo dva gostovanja,i **** zelju kuci...vrlo lako mozemo na samo dno,a to mi budi nervozu....**** ti vise borbu za goli zivot...ponekada izgubim zivce,iako znam da necemo ispast...jednostavno igramo prelose brate...prelose

@NKMramor Bureković naš dobar drugar

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ne bi bilo lose dovesti nekog njihovog igraca na pozajmicu koji nije u prvom planu trenera i koliko se sjecam na pocetku ove price s njima bilo je i price oko toga.staragarda je napisao/la:Sloboda ima dobre odnose sa Mariborom preko direktora Sase Vugdalica te su njih dvojica isli gore vise puta kako bi Sloboda pokusala prekopirati njihov model uspjesnosti...rodom s Mejtaša je napisao/la:Puuuuuuuuuh.
Pa vama ne treba ništa više ako je frajer zagrizo i osječa Slobodu ko svoju. Samo da nije kakav furač.
Koliko mu je kuka? Je li pravi tuzlak?
samo Sloboda
@wobly92, zato i kažem da je zanimljivo...
A tu je i još jedna zanimljivost, na Koševu pomoćni Zlatan Bečirović (Mramor), ali o tome nek' se brinu oni. Uglavnom, bit' će ovo zanimljivo kolo... 

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Dosad prodato 4000 karti za selju pakao se sprema naprijed crvenocrniiiiii
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
- Kontakt:
de nek se avaz, ss i tuzlanski dogovore koliko je prodano stvarno pa nek se nadju na srediniwienultras je napisao/la:Dosad prodato 4000 karti za selju pakao se sprema naprijed crvenocrniiiiii

- invincible1921
- Kontakt:
na stranu sva prepucavanja sto se desavaju i koja pisemo svi mi, al nek pobijedi bolji u postenoj igri i da ne zavrsi 0 0 

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
i kakve to sad ima veze samnom,vjerujem da sigurno jest prodato preko 3000,pa klupsla stranica je prije nekoliko dana objavila da je 1500 vec bilo prodatoKrojcicaHills je napisao/la:de nek se avaz, ss i tuzlanski dogovore koliko je prodano stvarno pa nek se nadju na srediniwienultras je napisao/la:Dosad prodato 4000 karti za selju pakao se sprema naprijed crvenocrniiiiii![]()
![]()
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Gdje je bilo to razmisljanje protiv Leotara 2012 hebes to sad.invincible1921 je napisao/la:na stranu sva prepucavanja sto se desavaju i koja pisemo svi mi, al nek pobijedi bolji u postenoj igri i da ne zavrsi 0 0
samo Sloboda
- invincible1921
- Kontakt:
gdje vama pamet bila kad ste gubili od direktnih konkurenata i zadnje kolo niste uspijeli da izdrzite da ne izgubie 2 razlike od Slavije...jel vam zeljo kriv sto ste imali najgoru ekipu u ligi pa gubili sve redommerak je napisao/la:Gdje je bilo to razmisljanje protiv Leotara 2012 hebes to sad.invincible1921 je napisao/la:na stranu sva prepucavanja sto se desavaju i koja pisemo svi mi, al nek pobijedi bolji u postenoj igri i da ne zavrsi 0 0
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
ima zato sto vjerujes portalima....lagano je tebi u fotelji nemas ti pojma sta se desava u tz
a ne razumijem kako ovi manijaci ne skontaju samo jedno : imali ste ekipu koja je prekucala PL kako nije cudno da izgubite utakmicu poslije 21 tekme bez poraza i to od zadnjeg na tabeli ??? zar je tesko priznati ???
evo ja prvi kazem sloboda je pustila buducnosti prije 2 god i sjebali smo one levate..... ali poslije naseg ispadanja to mi je drago dok u drugim okolnostima bi im **** sve redom.......

a ne razumijem kako ovi manijaci ne skontaju samo jedno : imali ste ekipu koja je prekucala PL kako nije cudno da izgubite utakmicu poslije 21 tekme bez poraza i to od zadnjeg na tabeli ??? zar je tesko priznati ???
evo ja prvi kazem sloboda je pustila buducnosti prije 2 god i sjebali smo one levate..... ali poslije naseg ispadanja to mi je drago dok u drugim okolnostima bi im **** sve redom.......
U subotu braco svi ko jedan, nek se trese sjever !
Halalit i zaboravit im nikad necemo, znamo mi dobro sta se desavalo to zadnje kolo.
Igraci nek znaju da moraju do zadnje kapi znoja natopiti dres.
Halalit i zaboravit im nikad necemo, znamo mi dobro sta se desavalo to zadnje kolo.
Igraci nek znaju da moraju do zadnje kapi znoja natopiti dres.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Azmir bi možda mogao obećat' premije da motiviše ove pizde da se bore kako treba, kad već igrat' ne znaju (a i čisto sumnjam da ovoliko ne znaju, više mi smrdi na sabotažu) 

-
- Kontakt:
3 godina od kako nas je Saša napustio
[youtube][/youtube]

Ma kakve premije, premije se moraju zaslužiti. Treba im zaprijetiti da neće dobiti pola plate ako ne pobijede i vidjet ćeš kako igraju. Sadikovića svakako treba skloniti, ali nije sve do njega. Na kraju krajeva, oni su vuku k'o isprebijani po terenu, a ne on. Ako je nekakav bojkot u pitanju, moraju znati da tako samo škode klubu koji im daje hljeb u ruke, što je neoprostivo.Chinaglia je napisao/la:Azmir bi možda mogao obećat' premije da motiviše ove pizde da se bore kako treba, kad već igrat' ne znaju (a i čisto sumnjam da ovoliko ne znaju, više mi smrdi na sabotažu)

Btw, proletiše tri godine otkako Sale nije s nama...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.