City, Scum, Tottenham, Arsenal, Chelsea (ne racunam Newcastel ni Everton). Kad cemo mi gledati Redse utorkom i srijedom, da nije liga.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Stil igre je totalni fudbal, nešto slično Barceloni ili Arsenalu, što je Swanseaju i donijelo nadimak Swanselona.Krajnje ofanzivno, puno dodavanja, sa brzim krilima koja su mu u Swanseloni bili najjači dio ekipe (Dyer i Sinclair).To je za nas možda loše, zato što je nama upravo taj dio ekipe najslabiji.Rolex312 je napisao/la:Hajde ko zna, pratio Swansie, pisite kakav stil Rogers i neke clanke ako imati. Da znam sta nas ceka.
Treba očekivati bar jednog od njih u Liverpoolu-u.Shanks je napisao/la:Krajnje ofanzivno, puno dodavanja, sa brzim krilima koja su mu u Swanseloni bili najjači dio ekipe (Dyer i Sinclair).To je za nas možda loše, zato što je nama upravo taj dio ekipe najslabiji.![]()
Slažem se, ali u isto vrijeme mislim da nisu neki naročiti pomak u odnosu na Downinga.OTNYS_YNWA je napisao/la:Treba očekivati bar jednog od njih u Liverpoolu-u.Shanks je napisao/la:Krajnje ofanzivno, puno dodavanja, sa brzim krilima koja su mu u Swanseloni bili najjači dio ekipe (Dyer i Sinclair).To je za nas možda loše, zato što je nama upravo taj dio ekipe najslabiji.![]()
Sky Sports News @SkySportsNews
Sky ****: Brendan Rodgers tells Swansea City he wants to become Liverpool manager. More details on SSN at 7pm.
ne dolazireds je napisao/la:Zanimljivo. Ja sam do prije par dana bio ubijeđen da će Martinez preuzeti Liverpool, ali ipak se desi preokret.
Meni se sviđa stil igre koji Rodgers gaji i nadam se da će taj isti stil uspijeti prenijeti u Liverpool. Istina, trebat' će mu dosta rada i novih igrača za to, ali nadam se da će vlasnici odriješiti kesu na ovom prijelaznom roku i dovesti kvalitetne igrače. Ipak je ovo posljednji rok u kojem se može raskošno trgovati.
Btw. neko napisa da je Lampard povrijeđen pa je to dobro jer će Henderson igrati u startnoj postavi. E po meni je to loše. Ionako je ove sezone odigrao ogroman broj utakmica, a ako bude igrao i na EP praktično neće imati odmora. Preforsirat' će se isuviše.
I jel' dolazi Van Gaal ili ne?
bolje ne očekuj jer ćeš se razočaratiVolimLiverpool je napisao/la:Svakako bolji izbor od Martineza.![]()
Hajmo malo euforije![]()
Očekujem borbu za titulu sljedeće sezone
VolimLiverpool je napisao/la:Svakako bolji izbor od Martineza.![]()
Hajmo malo euforije![]()
Očekujem borbu za titulu sljedeće sezone
Zar si očekivao višeStivi_Dzi je napisao/la:Chelsea = Hazard, Hulk
United = Kagawa
Arsenal = Podolski
Liverpool = ????
Ljudi već doveli ili su pred potpisom WC igrača a mi se zadovoljili menadžerom Swanseja i vjerovatno polovnim pojačanjima.
hoćeš li da ti john henry dovodi igrače?Stivi_Dzi je napisao/la:Chelsea = Hazard, Hulk
United = Kagawa
Arsenal = Podolski
Liverpool = ????
Ljudi već doveli ili su pred potpisom WC igrača a mi se zadovoljili menadžerom Swanseja i vjerovatno polovnim pojačanjima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.