PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Jesu ovo opet sampioni svemira, svaka vam cast momci dobili ste jednu prejaku ekipu drine nije mala stvar, cestitam na novoj svemirskoj tituli..
Nismo nego Bosne i Hercegovine
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aj idi igraj u Pofalickom i gubi bodove protiv vrticazubar je napisao/la:Jesu ovo opet sampioni svemira, svaka vam cast momci dobili ste jednu prejaku ekipu drine nije mala stvar, cestitam na novoj svemirskoj tituli..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma i svemira jarane moj, trgnuli ste se posle leha, ova drina je jaca od ferencvarosa ja mislim.RN87 je napisao/la:Nismo nego Bosne i Hercegovine
Ako svemir nazivas BHTelecom Premier Ligu, onda smo sampioni svemirazubar je napisao/la:Jesu ovo opet sampioni svemira, svaka vam cast momci dobili ste jednu prejaku ekipu drine nije mala stvar, cestitam na novoj svemirskoj tituli..

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Kako ces se ba navic za tri mjesecaRN87 je napisao/la:Nije ništa problem, nego smo navikli na ovakvu tabelu

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Na dobro se lako navićpile87 je napisao/la:Kako ces se ba navic za tri mjesecaRN87 je napisao/la:Nije ništa problem, nego smo navikli na ovakvu tabelu

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Nova sezona tek krenula, a Željezničar se već bori za opstanakMortemHz je napisao/la:Jesi li jedva docekao mali a?pile87 je napisao/la:Komsije se otvorile cetri prsta i dobise gol...
Evo jedna slikica
![]()

SRETAN BROJ - 1725
A vi vec sampionipitic je napisao/la:
Nova sezona tek krenula, a Željezničar se već bori za opstanak

A ti opet places. Koji vam je sada prosjek godin, jeli bebee sa grbavice?pile87 je napisao/la:A vi vec sampionipitic je napisao/la:
Otkaaci, sa mnom do ludiiila...
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Gledajte u leđa Divova štrumfete, i naviknite se na to jer vam je to mili moji od sad svakodnevnica!
Znam da vas to boli, ali yebi ga zivot je nekad okrutan
Znam da vas to boli, ali yebi ga zivot je nekad okrutan

ZZ
Nisu ovo pinkove zvezdeRuleHz je napisao/la:A ti opet places. Koji vam je sada prosjek godin, jeli bebee sa grbavice?pile87 je napisao/la:A vi vec sampionipitic je napisao/la:
Otkaaci, sa mnom do ludiiila...

Manijaci vs pitari dajte malo brutalnije,žešće,bezobraznije,ispod pojasa. Bola ko da citam družbu pere kvržice 

DŽELO ODLAZI
Dje cu bolan brutalnije i zesce pa pogledajs sta napisa lik stid me s kim sam se i upustio u raspravu ko da u Bosni sjedim i pricam s nekim turbo folk papkom.Tifoz je napisao/la:Manijaci vs pitari dajte malo brutalnije,žešće,bezobraznije,ispod pojasa. Bola ko da citam družbu pere kvržice

Nemamo mi sta tu pricati, poslije evropskih utakmica prosle sedmice su se usutili a danas kad su pobjedili Drinu i proslavili prvu titulu ove sezone izasli su iz rupa. Vec u cetvrtak aBd kad izvucemo povoljan rezultat protiv Standarda vecina ce ih se usutiti a poneki ce doci tu da kaze da je Standard ipak dosta losija ekipa od Lecha.
Mislis kad dobijete po guzi od standarda?? Hahaha proci ce i to pa eto sampiona 11 kolo da vas opet pregazeEmirTM87 je napisao/la:Nemamo mi sta tu pricati, poslije evropskih utakmica prosle sedmice su se usutili a danas kad su pobjedili Drinu i proslavili prvu titulu ove sezone izasli su iz rupa. Vec u cetvrtak aBd kad izvucemo povoljan rezultat protiv Standarda vecina ce ih se usutiti a poneki ce doci tu da kaze da je Standard ipak dosta losija ekipa od Lecha.

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Standard je 4. ekipa belgijskog sampionata, u europi u zadnjih 15-tak susreta haman pa samo uspjeli pobijedit Rijeku (kod kuce)...
Sta znam, prosjek ekipa, nisu vala nista jaki ni za prepadanja
Sta znam, prosjek ekipa, nisu vala nista jaki ni za prepadanja
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
To sta ce biti u 11 kolu ja ne znam, nemam tu moc gledanja u buducnost.Hz-Sa je napisao/la:Mislis kad dobijete po guzi od standarda?? Hahaha proci ce i to pa eto sampiona 11 kolo da vas opet pregazeEmirTM87 je napisao/la:Nemamo mi sta tu pricati, poslije evropskih utakmica prosle sedmice su se usutili a danas kad su pobjedili Drinu i proslavili prvu titulu ove sezone izasli su iz rupa. Vec u cetvrtak aBd kad izvucemo povoljan rezultat protiv Standarda vecina ce ih se usutiti a poneki ce doci tu da kaze da je Standard ipak dosta losija ekipa od Lecha.
ekipa koja je proglasena za najveceg favorita za osvajanje titule, popisana od Vladinog vrtica koji je pred zatvaranjem... izgleda ipak borba za pozicije od 5-og do 10-og mjesta 

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.